|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muke s dojenjem
17.8.2026 10:54:15   
Picoleto10
Lijep pozdrav svima 🌷Nova sam ma forumu i mama po prvi put.Beba ima 10 tjedana, uredno dobiva na težini i rastu. Dojenje je u početku bilo mnogo bolje, a muke su krenule prije nekih 2-3 tjedna. Pozdrav, Vesna 🌷Ispričavam se unaprijed, ovo će biti poduža poruka jer baš imam problem. Beba doji, nakon doslovno 5 min se naljuti, pusti dojku, plače i vrišti te se ne da vratiti na dojku. Zbog toga traži svako sat vremena, ne spava po danu nikako. Mlijeko curi iz usta, uvijek smo oboje okupani mlijekom. Zbog toga mi je nemoguće obaviti išta, pa čak ni jesti dok muž ne dođe s posla, izlazaka vani me strah jer moram gledati da nismo duže od sat jer ga ne mogu podojiti vani. Zadnjih dana stavljam silikonski nastavak i s tim doji malo duže ali ja se želim riješiti nastavka. Nema oralnih restrikcija. Ima pojačan tonus u vratu i ramenima. Noću spava otprilike od 23 do 7, 2 noćna podoja budu predobra, lijepo doji i ne ljuti se. Ne znam u čemu je problem 😭😭
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

nezeljene dlacice

sa cim ih uklanjate

zilet (72%)

krema (4%)

vosak (18%)

masinicom (7%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *