|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 15:29:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

tiki sto si ti tako opterecena, ovdje ti 10 zena govore svoja iskustva i tjese te a ti sva isprepadana.
nemoj se opterecavati, a nemoj mi sada opet reci da ja ne znam kakva je bila tvoja prva trudnoca jer znam, a kad bi se ljudi vodili time kako je nesto bilo pa gdje bi stigli u zivotu svi.

opusti se draga moja i misli pozitivno jer to je najbitnije, user posted image user posted image

a mozda mi godi da se ovdje malo rasteretim i da mi dizete moral i bodrite meuser posted image niko i ne zna za ova moja dumanja osim mm (ne bas sve) i vas, pa razumite meuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25901
7.7.2011 15:30:42   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Probaj jedan dan ovdje , prije mora...mozda uspije ko zna....moja je spavala prosle godine u kisobran kolicima ali sad je vec velika, svjesna svega i sve je zanima pa ne znam hoce li htjeti ali pokusam svakako user posted image

i kod mene isto tako, prosle godine nije bio problem, a na moru smo nosili ona velika kolica chicco sto imaju polozaj za lezanje, pa je bilo super. sad mi ne pada napamet da ta nosim, a nazalost ne ugrabih ona bubu kolica u tl za 55km- halalila bih svaki marku jer imaju polulezeci polozaj i krov, ova nasa nista nemaju

nasa su takva ali su bila malo skuplja i ne bih dala ni za sta na svijetu toliko su prakticna.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25902
7.7.2011 15:32:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

eee zene moje kako imate pametnu djecu . Moj prosle god nista nije slusao na moru nije hodao a oce da hoda tataaaaa mi ga vodamo slomijemo se .
Nece u kolica da bogujes oce kudam on oce da ide nece da spava , navecer place dok ne zaspi dobro oplace dvi noci sam snjim oplakala jer neznam sta cu drugi dan se htjela vrati kuciuser posted image user posted image bogami.
Na plazi samo bi tatoooooo nece da sjedi nece po dani u kolica .
Tesko mi je bilo stvarno.
Sad se brinem kako ce ove god. biti sad je veci i veci lopovlukuser posted image user posted image nece u kolica oce da hoda , uzima kamenice baca se ...
Nesmijem da razmisljam o tome ako budem razmisljala otkazat cu moreuser posted image bogami mm se premisljao otkad.
U autu jedva prisjedio do mora place nece u sjedajku oce napolje da izadje iz auta da hoda sreca na granici bila guzva izvedem ga i sa kolonom izasla i tapkali nonama .eeeeeee
user posted image

zakacila te nezgodna faza, nas je prosle godine bila uhvatila idealna faza jer nije ni puzala ni hodala, gdje je ostavimo, ona lezi, ljepota. nije bilo problema ni sa hranom jer je dojila i jela gotove kasice

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25903
7.7.2011 15:32:21   
Malenaoduvijek

tiki sto si ti tako opterecena, ovdje ti 10 zena govore svoja iskustva i tjese te a ti sva isprepadana.
nemoj se opterecavati, a nemoj mi sada opet reci da ja ne znam kakva je bila tvoja prva trudnoca jer znam, a kad bi se ljudi vodili time kako je nesto bilo pa gdje bi stigli u zivotu svi.

opusti se draga moja i misli pozitivno jer to je najbitnije, user posted image user posted image

a mozda mi godi da se ovdje malo rasteretim i da mi dizete moral i bodrite meuser posted image niko i ne zna za ova moja dumanja osim mm (ne bas sve) i vas, pa razumite meuser posted image

razumijem ja tebe, samo mi je zao koliko si se opteretila, moras razmisljati pozitivno, a ako ti je bas tessko pa onda se ti ovdje istresi user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25904
7.7.2011 15:32:56   
Anoniman

pa nemoj vise dumat ni razmisljat dok ne bude test uradjen ha ja znaces onda na cemu si pa se jadaj  koliko hoces razumicemo te bar ja user posted image
Ovako mozda i nisi trudna a mislis bezzz.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 25905
7.7.2011 15:32:59   
teacher75
ne mogu vjerovati da lana jos spava, evo vec 3 i po sata! sto bi bilo super da uvijek ovako, toliko vremena za sebeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25906
7.7.2011 15:33:58   
Lady26

Ma samo raspali, samo nam nije bilo jasno sto "kukas" toliko ali tebi samo treba neko da te saslusa.....
Samo pisi...
A mi cemo komentarisati, ali ne trebas se ljutit ako ti neki komentar ne odogovara, jer svi imamo svoje misljenje a ti prihvati ili ne...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25907
7.7.2011 15:34:25   
teacher75

pa nemoj vise dumat ni razmisljat dok ne bude test uradjen ha ja znaces onda na cemu si pa se jadaj  koliko hoces razumicemo te bar ja user posted image
Ovako mozda i nisi trudna a mislis bezzz.
user posted image

kad bude uradjen test onda vise nema jadikovke jer cu to prihvatiti kao gotovo i idemo dalje, zato me jos istrpite danasuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25908
7.7.2011 15:37:03   
Anoniman

eee zene moje kako imate pametnu djecu . Moj prosle god nista nije slusao na moru nije hodao a oce da hoda tataaaaa mi ga vodamo slomijemo se .
Nece u kolica da bogujes oce kudam on oce da ide nece da spava , navecer place dok ne zaspi dobro oplace dvi noci sam snjim oplakala jer neznam sta cu drugi dan se htjela vrati kuciuser posted image user posted image bogami.
Sad se brinem kako ce ove god. biti sad je veci i veci lopovlukuser posted image user posted image nece u kolica oce da hoda , uzima kamenice baca se ...
Nesmijem da razmisljam o tome ako budem razmisljala otkazat cu moreuser posted image bogami mm se premisljao otkad.
U autu jedva prisjedio do mora place nece u sjedajku oce napolje da izadje iz auta da hoda sreca na granici bila guzva izvedem ga i sa kolonom izasla i tapkali nonama .eeeeeee
user posted image

zakacila te nezgodna faza, nas je prosle godine bila uhvatila idealna faza jer nije ni puzala ni hodala, gdje je ostavimo, ona lezi, ljepota. nije bilo problema ni sa hranom jer je dojila i jela gotove kasice

ma neznam jel faza ili sta vecuser posted image user posted image user posted image al je grozno
Ponijela sam i ja kasica i ove godine cu . Al on se uvecer budio ko beba mala trazio peko i plakao nece caja soka ma jok znao je komsije probuditiuser posted image
A rerne spore u kuhinji gluho bilo pa nam gazdarica dala nov reso .user posted image inace bi bogami morala seliti pre vremena jer neznam sta bi

Neposredna veza do poruke: 25909
7.7.2011 15:39:05   
teacher75
evo se lana budi, cujemo se kasnije

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25910
7.7.2011 15:39:20   
Malenaoduvijek

user posted image

moja felix Anelko bas zeza, ali si tu izvini ti kriva jer mu pustas, ja znam npr da je Luka razmazen i sve s razlogom ali sada pokusavam da ga naucim neke stvari.
ali kolica to ja nisam nikada dala da mi neko poremeti, kaze nece, nema nece mora, tako da njih dvojica hoce hB obojica inace bi se mogla samo ubiti i nista drugo.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25911
7.7.2011 15:42:18   
Anoniman
Al ste se raspisali jedva pohvatas...mi bili u skitnji i kad smo dosli zaspala i cura i ja. Joj kako nisam navikla na dnevno psavanje sad sam kao da me voz pregazio, jos Ana odspavala samo nepuni satak pa nervozna ko cuko.

Teacher imas tih kolica jos bubu po 55km u TL, ja juce vidjela na Ilidži u Grand centru.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25912
7.7.2011 15:56:00   
Lady26
Uh jos malo i kuciiiiiiiiiiii, a jesu mi dugi dani hebem ti....
A juce izasle i dok smo koju radnju obisle vrijeme skoro kuci da idemo.... user posted image user posted image
Mrzim kad sam ogranicena vremenom ali mora se...ja vjerujem da dijete treba u SKORO isto vrijeme jesti i u isto vrijeme spavati...
Mada se sa mamom svadjam stlano, kako ja Lanu maltretiram, sto jede svaka 3h, treba staaaaaalnoooooo jesti, ne treba imati obroke bla bla bla, ja kriva kad nece da jede jer sam je uobrocila i sl....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25913
7.7.2011 15:59:52   
Anoniman

user posted image

moja felix Anelko bas zeza, ali si tu izvini ti kriva jer mu pustas, ja znam npr da je Luka razmazen i sve s razlogom ali sada pokusavam da ga naucim neke stvari.
ali kolica to ja nisam nikada dala da mi neko poremeti, kaze nece, nema nece mora, tako da njih dvojica hoce hB obojica inace bi se mogla samo ubiti i nista drugo.user posted image

kako cu ga staviti na silu da place da se koceni ...... nece mislis da nisam probala ma jok znas kad se izvija place udara jedino da ga kajsevima svezem i ruke i noge i da usta zacepim nemoze ne ide .
Nece pa nece ....Sa 1 god ih bacio ...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 25914
7.7.2011 16:01:33   
Anoniman

Uh jos malo i kuciiiiiiiiiiii, a jesu mi dugi dani hebem ti....
A juce izasle i dok smo koju radnju obisle vrijeme skoro kuci da idemo.... user posted image user posted image
Mrzim kad sam ogranicena vremenom ali mora se...ja vjerujem da dijete treba u SKORO isto vrijeme jesti i u isto vrijeme spavati...
Mada se sa mamom svadjam stlano, kako ja Lanu maltretiram, sto jede svaka 3h, treba staaaaaalnoooooo jesti, ne treba imati obroke bla bla bla, ja kriva kad nece da jede jer sam je uobrocila i sl....

Lady nisi jedina luda koja djetu ima obrok hrane user posted image user posted image user posted image taka sam samo sto anel ne jede svaka 3 sata rano vec 3 i po do 4 .Kako kad.....
Meni svi vicu de pusti ga velik je sta ga hranis sta mu pravis i sl al sta me briga izdrzat cu jos malo da je deblji nebi majkemi al none ko dve cackalice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25915
7.7.2011 16:03:21   
Lady26
Ja se svadjam i po svom user posted image
Ma zaboli me....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25916
7.7.2011 16:07:02   
Anoniman

Ja se svadjam i po svom user posted image
Ma zaboli me....
user posted image user posted image user posted image najgore mi kad oko 12 sidje kad dodje svkar ona mu jelo pravi i anela hrani a ja mu vec rucak skuhala dole mrljavi pa mi posle nece da jede eh tad budem ko ris i vise ga ne saljem dole dok svekar ne jedeuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25917
7.7.2011 16:10:17   
Lady26
Nema toga kod mene, zna se kad Lana jede i ne smiju joj davati, a ako hoce nesto dati pitaju prvo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25918
7.7.2011 16:15:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Al ste se raspisali jedva pohvatas...mi bili u skitnji i kad smo dosli zaspala i cura i ja. Joj kako nisam navikla na dnevno psavanje sad sam kao da me voz pregazio, jos Ana odspavala samo nepuni satak pa nervozna ko cuko.

Teacher imas tih kolica jos bubu po 55km u TL, ja juce vidjela na Ilidži u Grand centru.

sad su ponovo digli cijenu na 80km, nisu vise na akciji, a i ostala je samo crna boja (nezgodno jer je ljeto), ja sam htjela crvenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25919
7.7.2011 16:23:04   
Hanady RR

sad su ponovo digli cijenu na 80km, nisu vise na akciji, a i ostala je samo crna boja (nezgodno jer je ljeto), ja sam htjela crvenauser posted image

teacher juče bilo na ilidžu u grand centu i zelena i crvena i crno.siva....

moja seka kupila drugaricinoj bebi za rođendan...za 55 Km
ja imama zeleno-siva ali su kod sare sada a kasnije sma ih obećala kolegici...
da ne trebaju sari ja bih ti ih dala za more jer su stavrno praktična

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25920
7.7.2011 16:30:52   
Anoniman
Teacher velikim slovima na njima pise akcija...sad koliko su nemam pojma, bila i plavo crna i crveno crna i jos nekih boja, ali ja nisam zagledala jer mi ne trebaju.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25921
7.7.2011 16:40:51   
teacher75

Teacher velikim slovima na njima pise akcija...sad koliko su nemam pojma, bila i plavo crna i crveno crna i jos nekih boja, ali ja nisam zagledala jer mi ne trebaju.

ja isla prije par dana u tl u bbi i bila samo crna i to vratili na staru cijenu. moram onda nekako otici ovih dana do TL u grand centar. a sad da vam javim- test uradjen, mm donio maloprije i .......

lana ce dobiti bracu ili seku abd user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25922
7.7.2011 16:41:49   
teacher75
ne pisite mi nista po FB jer necu jos svima da razglasavam!

Neposredna veza do poruke: 25923
7.7.2011 16:42:33   
Hanady RR

ja isla prije par dana u tl u bbi i bila samo crna i to vratili na staru cijenu. moram onda nekako otici ovih dana do TL u grand centar. a sad da vam javim- test uradjen, mm donio maloprije i .......

lana ce dobiti bracu ili seku abd user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teaczherko čestitam...
od srac....
zaista

ŽELIM TI UREDNU LAGANU I LIJEPU TRUDNOĆU......
ŽELIM TI SVE ŠTO TI SRCE POŽELI....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25924
7.7.2011 16:46:26   
mala86

aaaaaaa techerko trudna si user posted image

cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

zelim ti sto laksih 9 mjeseci user posted image user posted image

nisi mogla izdrzat user posted image

mala1994 ja sam iz Zenice user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 25925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1035 1036 [1037] 1038 1039   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *