|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 16:46:32   
Anoniman
Teacherko od srca ti zelim sve najljepse i skolsku trudnocu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
draga opusti se sto vise, znam da ce biti psihickog opterecenja, ali sve dodje i prodje. Vjeruj mi danima sam znala plakati u pocetku jer nisam mogla maksimalno Ani se posvetiti ali cim je prvi trimestar prosao i hormoni malo dosli na svoje evo hvala Bogu Ani nista ne fali, braco samo sto se nije rodio i sve za 10. 

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25926
7.7.2011 16:46:44   
teacher75
hvala draga, ja jos nisam svjesna i sve kontam mozda sam test nesto zeznula jer nije jutarnja mokraca al odmah je pokazao user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25927
7.7.2011 16:48:39   
Ilhana RR
Cesitam ticerko, ako Bog da da ti sve hairli prodje i sto lakse da ti bude trudnoca a porod jos laksi ;) ako Bog da InshAllah!

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25928
7.7.2011 16:48:46   
mala86

IZVORNA PORUKA: teacher75

hvala draga, ja jos nisam svjesna i sve kontam mozda sam test nesto zeznula jer nije jutarnja mokraca al odmah je pokazao user posted image

ma kad si trudna trudna si -nema veze sto je popodne,samo kazu da je ujutro veca kolicina onog trudnickog hormona user posted image ,pa zato se preporucuje da se ujutro radi

i ja sam svoj radila popodne

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 25929
7.7.2011 16:49:19   
Hanady RR

user posted image user posted image
znaš šta ovo je za slatke i to ne obične nego neke dobro kolačarasteuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25930
7.7.2011 16:52:10   
bebacha
ja sam obadva testa radila poslije podne.
cestitam ti od srca,zelim ti skolsku trudnocu i porod.nadam se da ce ovaj put biti bez mucnina i slicni nepozeljni pratinoca trudnoce.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 25931
7.7.2011 16:55:15   
tekja
ajjjjjjjj...tikiiiiiiiiiiiiiiiii...ja sam se sva najezila....cestitam mila...zelim, jako zelim, da nemas uopce mucnine, da ti trudnoca bude lagana, a beba ziva i zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25932
7.7.2011 17:27:39   
marinčii
lana ce dobiti bracu ili seku abd user posted image
čestitam dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image abd da imaš urednu i laganu trudnoću i da rodiš zdravu bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25933
7.7.2011 17:49:41   
niki83
IZVORNA PORUKA: mala86

aaaaaaa techerko trudna si user posted image

cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

zelim ti sto laksih 9 mjeseci user posted image user posted image

nisi mogla izdrzat user posted image

mala1994 ja sam iz Zenice user posted image

ova je iz Ze, samo sto je danima nema tu...user posted image user posted image
sve se pitam sto se ne javljas, sve ok???

Teacher cestitam!!!user posted image Pravo vrijedne ove mame 2009 user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25934
7.7.2011 18:10:58   
Amani12
Aaaaaa Tiki user posted image user posted image user posted image

Cestitam ti od srca i zelim ti predivnih devet mjeseci i zdravu i prekrasnu bebicu,aBd...
Bit ce to sve super,draga,no sikiriki... user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 25935
7.7.2011 18:40:33   
megi
Tikiuser posted image user posted image user posted image user posted image
da sve prodje u redu bez mucnina, oticanja i slicno
da budes ko zmajcek user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25936
7.7.2011 18:42:13   
Visnja RR
cestitam ticerko user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 25937
7.7.2011 18:44:44   
Anoniman

Aaaaaaaaaaaaa, joj, pa mila, cestitam ti od srca, stvarno sam sretna zbog tebe, eto vjerovala ili ne, zelim ti sretnih 9 mjeseci trudnoce i lagannnnnnn porod, da rodis zivo i zdravo bice, ma kojeg spola bilo, sretnoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25938
7.7.2011 19:00:53   
koka i po
tiki cestitam ...dobrodosla u klub duplih mama user posted image ..
ja cu kratko...dobro smo hBd....
S.je poceo da zeza tj.da kaki u gace user posted image user posted image user posted image  nakon toliko dana...
faza il ne ja sam user posted image ...
ja sam u velikom spremanju kuce...jod tepisi ostali.
za info...u nedjelju najavljuju kisu...pretekla sam te feliks user posted image .
lijep pozdrav svima koliko vas ima user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25939
7.7.2011 19:21:32   
mama75
O sta to moje oci vide? Tiki od srca cestitiam!
Ima li jos nekih novosti? Nije me bilo par dana, dodjem i vidim finih vijesti. user posted image
Lady kakvo je kod vas brojno stanje?
Jelena kako ti ove vrucine podnosis? Je li ti pupa narasla, izgledas li jos uvijek ko da si se dobro najela? user posted image
Ostali, kako ste, ima li sta novo kod vas?
Kod mene sve po starom, sto je naravno dobro- posao, setnje,biciklo, role, trazenje smjestaja na moru....

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 25940
7.7.2011 20:06:41   
Anoniman
ej zene mm odveo anela prosetat sad ce oni .Ja anelu skinula pempu reko da se guza lahori u sorcu , anel sat vremena nije pisko nije htjeo smjeo valjdauser posted image vidim fata se za cunu stalno znam da ce piski reko oce mama skine gadje anel piski tutu donijela ma jok bjezi a nece da piski trpi al je sat izdrzo bez pempe .
Posle pempu stavila obukla ga vidim on se iste sek strese upisauser posted image user posted image u pempas.
Smjesan je dusa moja ....

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 25941
7.7.2011 20:07:46   
Anoniman
WOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU techer kako mi je drago al stvarno cestitam od SRCA zelim ti sve najbolje bez povracanja abd da ne osjetis tu trudnocu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Masallah koja radosna vjest

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25942
7.7.2011 20:11:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

ma kad si trudna trudna si -nema veze sto je popodne,samo kazu da je ujutro veca kolicina onog trudnickog hormona user posted image ,pa zato se preporucuje da se ujutro radi

i ja sam svoj radila popodne
ih ja sam radila pred mrak i opet je bio ko iz topauser posted image
Bas mi je drago tecer cuvaj se mila ljubim te ....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25943
7.7.2011 20:13:38   
DM
Ja plačem, zaista plačem-od radosti zbog tebe teacher, od uzbuđenja koje me uhvatilo kad sam pročitala divnu vijest....isto k'o da se meni dešava.......samo da me ah ne pođeuser posted image user posted image user posted image
Moje malo pile imalo turu cijeli dan-do 38,8, oko 7 smo morali čepić staviti jer je bio počeo da bunca, sad se igra sa batovim jegom

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25944
7.7.2011 20:40:21   
teacher75
joj divne ste, hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image jel autosugestija il sta je al odkako sam saznala, sve me vise pritisce u donjem dijelu stomaka i stalno mi se ide u wcuser posted image bila u setnji s lanom i razmisljala, jos se navikavam na cinjenicu, zakazala sam termin kod gin. u utorak, drzite fige da sve bude okuser posted image hanady, imacemo kao i ti problem sa garderobicom ako bude user posted image jer su u kontra sezonama, nisam ovo nikako dobro isplaniralauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 25945
7.7.2011 20:46:18   
Hanady RR

joj divne ste, hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image jel autosugestija il sta je al odkako sam saznala, sve me vise pritisce u donjem dijelu stomaka i stalno mi se ide u wcuser posted image bila u setnji s lanom i razmisljala, jos se navikavam na cinjenicu, zakazala sam termin kod gin. u utorak, drzite fige da sve bude okuser posted image hanady, imacemo kao i ti problem sa garderobicom ako bude user posted image jer su u kontra sezonama, nisam ovo nikako dobro isplaniralauser posted image

ma ne brini za robicu...evo svečano obećavam ako bude vure sve ide vama iz sezone koju god poželiš...ansve smo spremniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i make ti čestitat i želi sve najbolje...kaže da ste veliki korak ali pravi učinili...vrijeme uvijek igra ulogu a vi ste učinili sve do sebe da lana ne bude sama...user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 25946
7.7.2011 21:13:31   
tekja
tiki samo misli pozitivno...ne prisjecaj se kako je bilo s Lanom, nova trudnoca - novo iskustvo...drugacije, lakse...user posted image user posted image ...pomalo ti i zavidimuser posted image

Mi bili u setnji, u Belisimi rasprodaja, moglo bi se svasta naci, al' od V. nisam nista uspjela probati, valjda se jadnicak prepao zena...zuje k'o pceleuser posted image

Joj koko, zao mi je sto se S. vratio na staro i nama tesko ide sa kakom...ne daje mi dijete nikakve signaleuser posted image user posted image user posted image ..uspijemo samo kada ga po pola sata drzim na tuti...a nekad mi ga zao toliko maltretiratiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25947
7.7.2011 21:19:19   
martajay
aaaaa ticerko, pa ovo je bas iznenadjenje!!!
vidimo se uskoro!
cestitamooooooooooo!!!

7.4.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25948
7.7.2011 21:21:02   
Lady26

Maksuz sam se ukljucila....
Teacher cestitam, zelim ti laganu trudnocu i da ovaj put maksimalno uzivas aBd user posted image user posted image user posted image
Sta kaze tm?
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kakav je osjecaj user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25949
7.7.2011 21:25:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

tiki cestitam ...dobrodosla u klub duplih mama user posted image ..
ja cu kratko...dobro smo hBd....
S.je poceo da zeza tj.da kaki u gace user posted image user posted image user posted image  nakon toliko dana...
faza il ne ja sam user posted image ...
ja sam u velikom spremanju kuce...jod tepisi ostali.
za info...u nedjelju najavljuju kisu...pretekla sam te feliks user posted image .
lijep pozdrav svima koliko vas ima user posted image
SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bog te cuo ...

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 25950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1036 1037 [1038] 1039 1040   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *