|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.7.2011 9:51:43   
Lady26
NoJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa gdje si zeno user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25976
8.7.2011 9:54:16   
mala86

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ali ja ga toooooooolikooooooooooo volim user posted image user posted image , onaj fini u narandzastom pakovanju, njammmmmmmmmmm.... user posted image

i ja volim i smmoki,i cips,i kikiriki.... user posted image !
sinoc teta palachinken donjela malcu cokoladu,jedva sam odolila da je ne pojedem,bar dio user posted image ,a njemu jutros kupim drugu user posted image user posted image

sva sreca odolila sam user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25977
8.7.2011 9:56:02   
Anoniman

NoJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa gdje si zeno user posted image user posted image user posted image

stalno u pokretuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze mi mama da ce mi se odšarafiti nogeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
citam vas kasno navece pa se onda nemam s kim dopisivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25978
8.7.2011 9:57:49   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86

Ali ja ga toooooooolikooooooooooo volim user posted image user posted image , onaj fini u narandzastom pakovanju, njammmmmmmmmmm.... user posted image

i ja volim i smmoki,i cips,i kikiriki.... user posted image !
sinoc teta palachinken donjela malcu cokoladu,jedva sam odolila da je ne pojedem,bar dio user posted image ,a njemu jutros kupim drugu user posted image user posted image

sva sreca odolila sam user posted image

Mozemo mi to user posted image user posted image
A meni u frizideru monte, puding, kinder cokolada....Samo govorim sebi to je Lanino, ne smijem dirati....al smokiiiiiiiiiiiiiiii, on nije Lanin user posted image user posted image bit ce moj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25979
8.7.2011 9:58:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

dobro jutro i ja poranilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta ima novouser posted image

pa disi ti?
krenuo te bisnis sa uložcima pa te nema jel dauser posted image ? i meni su torte od pelena krenule samo da znaš :))))

Sad odoh na kupanje imate mahanje dobro ću da se osunčam u hladoviniuser posted image ...

cmokić za sve prisutneuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25980
8.7.2011 10:00:23   
Anoniman
Breskva moj biznis 0 bodovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne znam se s ljudima ubjeđivatiuser posted image user posted image user posted image user posted image nakon drugog pokusaja hvatam za vratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drago mi je da tvoj biznis napredujeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25981
8.7.2011 10:13:37   
Lady26
user posted image user posted image user posted image hebi ga Noa user posted image user posted image potrudi se malo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25982
8.7.2011 10:37:12   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image hebi ga Noa user posted image user posted image potrudi se malo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nije to za meneuser posted image user posted image user posted image ja narucila i meni pomoglo a sad da tebe ubjeđivam i da tvrdim da ce i tebi e to ne moguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogu ti savjetovati da probas a to ne pali u biznisuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25983
8.7.2011 12:13:47   
emi7908
Lady što si ti kasnila danas?? evo mene opet malo user posted image  malo uletim da skrenem misli i dobro mi dođe user posted image user posted image
Amani šalemo ti biguser posted image
Noa me baš iznenadi, trebala bi do vaših lijepih krajeva ima li bujruma za kafu da malo dušu opustim pored Neretve???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25984
8.7.2011 12:37:40   
Lady26
Nijesam user posted image
Radim od 9, dok se raspakujem, uzmem kafu..iiiiiiiiiii taman user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25985
8.7.2011 12:48:07   
Lady26
Sad sam gledala kozmetiku za Lanu, ne mogu da odlucim izmedju Kosili, Becutan i Babylove....ili cak Nivea.. grrrr user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25986
8.7.2011 12:50:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Lady što si ti kasnila danas?? evo mene opet malo user posted image  malo uletim da skrenem misli i dobro mi dođe user posted image user posted image
Amani šalemo ti biguser posted image
Noa me baš iznenadi, trebala bi do vaših lijepih krajeva ima li bujruma za kafu da malo dušu opustim pored Neretve???

uvjek zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 25987
8.7.2011 12:52:29   
Anoniman

Sad sam gledala kozmetiku za Lanu, ne mogu da odlucim izmedju Kosili, Becutan i Babylove....ili cak Nivea.. grrrr user posted image

babylove i alverdeuser posted image
ja od onog Noinog osipa prelazim na alverde..nema nekih posebnih mirisa al navodno nema ni kemije.uglavnom sam zadovoljnauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25988
8.7.2011 13:03:16   
tekja
hellou...
aj mi maloprije usli u kucu, napolju je...pa.... ljetouser posted image ...konacno...gori, al' neka, taman sam mislila da sorcice necemo ni nositi...
mala, zao mi je sto niste mogli doci, V. se fino igrao, vozao na vozicu, ganjao sa djevojcicama, igrao skrivaca, sarmirao naroduser posted image ...samo meni je ipak podaleko, hajmo drugi put u veliki park, moze?user posted image

Lady, mi niveu koristimo od rodjenja, jer i ja sam veliki fan iste...meni sve ostale bezvezeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25989
8.7.2011 13:05:45   
teacher75

mi od pocetka koristimo sve babylove, mada kontam kupiti sampon nivea, nekako joj se brzo masti kosauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25990
8.7.2011 13:13:49   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tekja

hellou...
aj mi maloprije usli u kucu, napolju je...pa.... ljetouser posted image ...konacno...gori, al' neka, taman sam mislila da sorcice necemo ni nositi...
mala, zao mi je sto niste mogli doci, V. se fino igrao, vozao na vozicu, ganjao sa djevojcicama, igrao skrivaca, sarmirao naroduser posted image ...samo meni je ipak podaleko, hajmo drugi put u veliki park, moze?user posted image

Lady, mi niveu koristimo od rodjenja, jer i ja sam veliki fan iste...meni sve ostale bezvezeuser posted image

cure moje gdje ste vi?

tekja izvini sveki me zeznula stavila dijete da spava ja kad sam dosla sa Lukom on utvrdio tako da nista od mene ne bi, izvini jos jednom.
nego odoh ja do cipsa i predah Luki za pasos tako da sam barem to zavrsila, cak je i dijete slusalo kad se slikao, teta neka ljubazna cijelo vrijeme mu pricala o maci.user posted image

teacher cestitam ti od srca, da bude sve u redu i da ti bude sto lakse user posted image

dafri jeste fenistil su kapi a ima i gel za mazanje.

kono ja svojima kupujem becutan, odnosno Igoru a Luka  od onog osipa koristi mustelu iz apoteke, a osuo se od kosilia...

ostale zene ljubim vas i felix mani se kise kad krene padati ne zna stati user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25991
8.7.2011 13:31:33   
marinčii
Pozz ženice,uh je upeklo u Mostaru već 36 stupnjeva,Mi jutros njega odveli na pregled nešto mi se ko učinilo se da priča kroz nosuser posted image ,i kad spava(a koristi cucu)koda frflja,hropi u njemu pa kontam odvest ćemo ga svaki slučaj da mu poslušaju pluća,ui pogledala mu doktorica pluća,grlo,uši sve čisto veli aje da mu provjerimo hemoglobin jer nismo odavno i eto opet anemijauser posted image ,106 mu hgb,dala nam opet ferrum lek sirup pa sad opet muka s njim nećed da ga pije,više i anemija user posted image baš je dosadna

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25992
8.7.2011 13:47:22   
Anoniman
a marinci zao mi je druga a popravice uz ferum kr sl  abd user posted image
Ja sam lose skroz spavala dosla user posted image stomak razvaljuje boli  evo i sad me bolucka.
Sad cu lec sa A. on zaspo kod nas isto grije uzasssssssssssssssssss
Sinoc smo otvorenog prozora spavali i dzaba vruce

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 25993
8.7.2011 14:04:27   
Anoniman
Mi da vas ljubnemo... ja sam sva bljak, imam pravo bolove u krstima i po dnu stomaka pa nisam ni za sta. Cura zaspa pa idem i ja malo na lijevi bok ne bi li ovo popustilo, ako ne popusti moram kod dr.

Nadam se da su djecica i mame dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25994
8.7.2011 14:27:57   
tekja
Jelo drzi seuser posted image ...nadam se da ce te brzo popustitiuser posted image ..odoh i ja malkice prileci...uviejk mislim kako cu odmoriti kad on legne, a vazda zaboravimuser posted image

marinci, bice M. dobro...ukljuci i malo raznovrsniju ishranu, bogatu zeljezom, c vitamin...ne znam mozes li u nesto staviti sirup, caj ili sok pa da ga lakse popijeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25995
8.7.2011 15:30:03   
Lady26
Sto se umorih, hebem ti cifre, brojeve, naimenovanje.... user posted image user posted image a tek poceli user posted image

Jeloooooooooo user posted image user posted image
Kako mi se spavaaaaaaaaaaa user posted image
Uh gdje cu veceras....nesto mi se plaho ne ide nigdje ali mi se ni ne sjedi u kuci....hebem ti jest komplikovano user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25996
8.7.2011 15:43:38   
Lady26
A gdje ste user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25997
8.7.2011 15:58:15   
marinčii
tekja ama on neće da okusi voća,neće jaje ..jedino jede meso al i to pomalo pa onda nije ni čudo da ima anemiju ,s tim da sam ja cijelu trudnoću bila anemična pa je možda to i razlog,neznamuser posted image ..popravit će se valjda od sirupa pa ćemo onda kakav prirodni recept nać pa ćemo i s tim pokušat,
jelena nadam se da će proći ti bolovi,čuvaj se i pokušaj odmoriti ako imaš koga da ti pričuva Anuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25998
8.7.2011 15:58:51   
tekja
spavaju zene...il' rade...a ti nijedno ni drugouser posted image user posted image user posted image ...ja procitala haman 50 str. knjige, al' mi se ne prispa...nema veze...ja popodne moram izaci, moje dijete otkad se probudi samo vuce i govori ajmo papa, ajmo papa...nema hoces, neces..morasuser posted image , doduse i ja volim setatiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25999
8.7.2011 16:00:56   
Lady26
Ja se naradila.... user posted image user posted image
Men' se cini da bih radije prekopala kanala kakav.... user posted image
Ubi u mozak....i onda me smlati ne znam jesam li posla ili dosla....a poslije podne sama sa Lanom...a ni ideje gdje cu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1038 1039 [1040] 1041 1042   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *