Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ali ja ga toooooooolikooooooooooo volim , onaj fini u narandzastom pakovanju, njammmmmmmmmmm....
i ja volim i smmoki,i cips,i kikiriki.... ! sinoc teta palachinken donjela malcu cokoladu,jedva sam odolila da je ne pojedem,bar dio ,a njemu jutros kupim drugu
sva sreca odolila sam
sva sreca odolila sam
Mozemo mi to A meni u frizideru monte, puding, kinder cokolada....Samo govorim sebi to je Lanino, ne smijem dirati....al smokiiiiiiiiiiiiiiii, on nije Lanin bit ce moj
ma nije to za mene ja narucila i meni pomoglo a sad da tebe ubjeđivam i da tvrdim da ce i tebi e to ne mogu mogu ti savjetovati da probas a to ne pali u biznisu
Lady što si ti kasnila danas?? evo mene opet malo malo uletim da skrenem misli i dobro mi dođe Amani šalemo ti big Noa me baš iznenadi, trebala bi do vaših lijepih krajeva ima li bujruma za kafu da malo dušu opustim pored Neretve???
Lady što si ti kasnila danas?? evo mene opet malo malo uletim da skrenem misli i dobro mi dođe Amani šalemo ti big Noa me baš iznenadi, trebala bi do vaših lijepih krajeva ima li bujruma za kafu da malo dušu opustim pored Neretve???
hellou... aj mi maloprije usli u kucu, napolju je...pa.... ljeto ...konacno...gori, al' neka, taman sam mislila da sorcice necemo ni nositi... mala, zao mi je sto niste mogli doci, V. se fino igrao, vozao na vozicu, ganjao sa djevojcicama, igrao skrivaca, sarmirao narod ...samo meni je ipak podaleko, hajmo drugi put u veliki park, moze?
Lady, mi niveu koristimo od rodjenja, jer i ja sam veliki fan iste...meni sve ostale bezveze
hellou... aj mi maloprije usli u kucu, napolju je...pa.... ljeto ...konacno...gori, al' neka, taman sam mislila da sorcice necemo ni nositi... mala, zao mi je sto niste mogli doci, V. se fino igrao, vozao na vozicu, ganjao sa djevojcicama, igrao skrivaca, sarmirao narod ...samo meni je ipak podaleko, hajmo drugi put u veliki park, moze?
Lady, mi niveu koristimo od rodjenja, jer i ja sam veliki fan iste...meni sve ostale bezveze
cure moje gdje ste vi?
tekja izvini sveki me zeznula stavila dijete da spava ja kad sam dosla sa Lukom on utvrdio tako da nista od mene ne bi, izvini jos jednom. nego odoh ja do cipsa i predah Luki za pasos tako da sam barem to zavrsila, cak je i dijete slusalo kad se slikao, teta neka ljubazna cijelo vrijeme mu pricala o maci.
teacher cestitam ti od srca, da bude sve u redu i da ti bude sto lakse
dafri jeste fenistil su kapi a ima i gel za mazanje.
kono ja svojima kupujem becutan, odnosno Igoru a Luka od onog osipa koristi mustelu iz apoteke, a osuo se od kosilia...
ostale zene ljubim vas i felix mani se kise kad krene padati ne zna stati
Pozz ženice,uh je upeklo u Mostaru već 36 stupnjeva,Mi jutros njega odveli na pregled nešto mi se ko učinilo se da priča kroz nos ,i kad spava(a koristi cucu)koda frflja,hropi u njemu pa kontam odvest ćemo ga svaki slučaj da mu poslušaju pluća,ui pogledala mu doktorica pluća,grlo,uši sve čisto veli aje da mu provjerimo hemoglobin jer nismo odavno i eto opet anemija ,106 mu hgb,dala nam opet ferrum lek sirup pa sad opet muka s njim nećed da ga pije,više i anemija baš je dosadna
a marinci zao mi je druga a popravice uz ferum kr sl abd Ja sam lose skroz spavala dosla stomak razvaljuje boli evo i sad me bolucka. Sad cu lec sa A. on zaspo kod nas isto grije uzasssssssssssssssssss Sinoc smo otvorenog prozora spavali i dzaba vruce
Mi da vas ljubnemo... ja sam sva bljak, imam pravo bolove u krstima i po dnu stomaka pa nisam ni za sta. Cura zaspa pa idem i ja malo na lijevi bok ne bi li ovo popustilo, ako ne popusti moram kod dr.
Jelo drzi se ...nadam se da ce te brzo popustiti ..odoh i ja malkice prileci...uviejk mislim kako cu odmoriti kad on legne, a vazda zaboravim
marinci, bice M. dobro...ukljuci i malo raznovrsniju ishranu, bogatu zeljezom, c vitamin...ne znam mozes li u nesto staviti sirup, caj ili sok pa da ga lakse popije
Jeloooooooooo Kako mi se spavaaaaaaaaaaa Uh gdje cu veceras....nesto mi se plaho ne ide nigdje ali mi se ni ne sjedi u kuci....hebem ti jest komplikovano
tekja ama on neće da okusi voća,neće jaje ..jedino jede meso al i to pomalo pa onda nije ni čudo da ima anemiju ,s tim da sam ja cijelu trudnoću bila anemična pa je možda to i razlog,neznam ..popravit će se valjda od sirupa pa ćemo onda kakav prirodni recept nać pa ćemo i s tim pokušat, jelena nadam se da će proći ti bolovi,čuvaj se i pokušaj odmoriti ako imaš koga da ti pričuva Anu
spavaju zene...il' rade...a ti nijedno ni drugo ...ja procitala haman 50 str. knjige, al' mi se ne prispa...nema veze...ja popodne moram izaci, moje dijete otkad se probudi samo vuce i govori ajmo papa, ajmo papa...nema hoces, neces..moras , doduse i ja volim setati