|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1039 1040 [1041] 1042 1043   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.7.2011 16:21:42   
Anoniman
Moja cura jos spava user posted image ... Ljubi je majka evo jos malo i 2,5sata sto ne znam kad je toliko. Mene bol popustauser posted image .

Mi sutra pocinjemo sa krecenjem, joj da mi je i to zavrsiti i onda sve cetiri da dignem u vazduh do porodauser posted image , da mi je jos i na more otici, ali o tome mogu samo mastati user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26001
8.7.2011 16:23:57   
Anoniman
evo i nas malo mene stoma uzas bolio taman kad se smirio da odem lec anel se budio.Skoro kakio ko velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image i odma je ujedno isao pod tus taj kad kaki odma otvaraj kako smidiiiiiiiii
Kod nas sunce ode hb zadje nedje user posted image user posted image user posted image al se stvori sparina kao pred kisu a nema jos nidje nista.
Marinci ma oce uz ferum popravi zeljezo sigurno

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26002
8.7.2011 16:31:24   
mala86
kod nas hoce kisa user posted image ,a mi taman malcu stavili bazen na balkon user posted image ,vec se pitam ko ce ga unjet unutra,eno i grmi lagano user posted image

joj ko curica mi je u njemu bazen sav roz,a velika barbie usred user posted image user posted image ,evo mene ko felix al ovo je njemu od rodica,a citav bezveze stoji

marinci nadam se da ce i njega odjednom krenut i da ce krenut sve jesti ko i ovaj moj mali!mi jos nikad hB nismo vadili nalaze,nismo imali potrebe!nadam se da mozes taj lijek u nesto sasutpomijesat

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26003
8.7.2011 16:43:32   
tekja
evo i V. spava skoro tri sata, zaspao prije 2user posted image ...vrijeme,vrijeme...Jelena drago mi je da ti je bolje...a vidi ti njoj planova, k'o da se ne treba za koji dan poroditi...gigant siuser posted image

Ja nemam terasuuser posted image ...imam prostora za fudbalsko igraliste ali nemam balkon..glupi arhitektiuser posted image user posted image user posted image

uh felix, meni evo 4. dan, prolazi, a danas me je stomak tako zabolio, da zamalo nisam u bandak pala...hB trajalo je kratkouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26004
8.7.2011 18:23:27   
tekja
nema nikoguser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26005
8.7.2011 18:32:48   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

kod nas hoce kisa user posted image ,a mi taman malcu stavili bazen na balkon user posted image ,vec se pitam ko ce ga unjet unutra,eno i grmi lagano user posted image

Vrijeme je totalno neko čudno user posted image Djelovalo kao da ce bas pasti ona luda kisa, a sad nista...vec sunce...

Mi danas dobili prokletu temp. Sve se nadam da je od zubica jer je počela uzasno sliniti... Ne prelazi zasad 37,8...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26006
8.7.2011 19:06:38   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Vrijeme je totalno neko čudno user posted image Djelovalo kao da ce bas pasti ona luda kisa, a sad nista...vec sunce...

Mi danas dobili prokletu temp. Sve se nadam da je od zubica jer je počela uzasno sliniti... Ne prelazi zasad 37,8...

mya jel to kod vas nije bilo kise user posted image user posted image

kod nas bio pljusak i to zestok a negdje na pola Ze sam vidjela da sija sunce

< Poruku je uredio mala86 -- 8.7.2011 19:07:17 >

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 26007
8.7.2011 19:09:30   
mala86
nadam se da ce nam cura ozdraviti sto prije user posted image i da je samo neki zubic u pitanju user posted image

jel itko od generacije slini stalno?mene to izludi user posted image ,evo skoro 22 mjeseca a moj malac svaki sat maica mokra,non stop curi iz usta

moji frajeri izasli vani,ja se na miru okupala,joj ljepote user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26008
8.7.2011 19:48:31   
Anoniman
moj je toliko nervozanuser posted image user posted image skoro ga unijela plakajuci nezna van dje udara dva puta je pao i dobro se udario.
Kud ovo vrijemeuser posted image prokleto vruce uhhhhhhhhhh zaobidje kisa ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26009
8.7.2011 20:08:44   
mala86
moji su jos vani user posted image user posted image

sve se suzdrzavam da ih zovem a dugo mi ostadose user posted image

ja mislila oni samo pred zgradu otisli user posted image

nisam mogla vise izdrzat nazvala sam- tu su,tu su,blizu user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 8.7.2011 20:10:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26010
8.7.2011 20:18:16   
Ella_H
Ola.
Sahara cestitam mi smo izgleda
daaaaaaleko od sobiceuser posted image .
Ja nekad u dnevni pobjegnem da zaspim,
da se odmorim kad ne prodje 5 minuta
ide i A. sa svojom dekicom smrdarom tako je zovemo,
i dira me maaama mamaaa uuuu nesto brblja,
i tako ja nazad u krevet. Ovdje je vruce isto,
sinoc izasli poslije 6 ma sva sam se istopilauser posted image .
Danas je bilo ok bio je jedan incident A .je izbacio
kaku iz pelene i ugazio u istu bljaaakicauser posted image user posted image user posted image .
Uvijek sam u pripravnostiuser posted image .
Pusa za sve nase bebare a bolesne da nam
ozdrave sto prijeuser posted image .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26011
8.7.2011 21:07:46   
Anoniman

moji su jos vani user posted image user posted image

sve se suzdrzavam da ih zovem a dugo mi ostadose user posted image

ja mislila oni samo pred zgradu otisli user posted image

nisam mogla vise izdrzat nazvala sam- tu su,tu su,blizu user posted image
MALA de nas posalji koji pljusak kiseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuham seeeeeeeeeeeeee
Na sratu nam je katastrofa vruce . A. nervozan a i ja snjim .....
Eto ljeto mi se ogadi u jednom danu uh sad bi sveki rekla eto ti sad ljeto ti si zimus rekla da volis vise ljeto.Ona mi kad bi mogla da vjecno bude zima-snijeguser posted image
Ja pokusala setat sa A. ma jok neda ruke a ovdje ludo voze , djeca motore pa me iznerviro reko nedas ruke ajde u kucu -Kazna ....
Nikad se nauci pametiuser posted image . Da hoce u kolica platit ih nebi mogla.
Al nece cim ih vidi u garazi place bjezi nece nece nece vice ....
Izrod jedan maliuser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 26012
8.7.2011 21:30:29   
Anoniman
Znate li smijem li sok od žare davati Ani, posto ga ja pijem (domaći) i dijete maloprije vristi hoce i ona i ja joj dan iz moje case i dijete popi pola case i ako je bas, bas ruzan ukus. Pa kontam kad joj se svidja da joj pravim i dajem.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26013
8.7.2011 21:38:20   
Lady26
Evo i mene...isla sam sa Lanom sama setati, pokusala joj naci kroksice i ne nadjoh....sto sam vidjela u Planet obuci, velike joj najmanje koje imaju user posted image , i daaaaa uspjela sam joj obuci sandalice, ali su skroz otvorene, pricala joj, pokazala kako imaju cvjetic, pa razne boje bla bla i obukla ih...u njima smo bile vani....
Samo ima gadan zulj na velikom prstu user posted image user posted image sa strane...zulj a okolo crveno...ona se ne zali, hoda normalno i u zatvorenoj obuci, ne znam kako nisam skontala prije hebem mu, mozda sam mogla sprijeciti...user posted image

Okupala je, hranila cokolinom i sve mi je povratila u 2 navrata kljuc iz nje...a lijepo mi je rekla da nece vise, ja sam joj MORALA user posted image utrapiti jos jednu kasiku, sad bih isamarala samu sebe...I trazila mi bananu pa ju je pojela cijelu, sad spava.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26014
8.7.2011 21:42:09   
dafri
veče.
jelena mislim da možeš,što da ne
Mya nadam se da  vam je temp.spala

danas vrućine,dan mi je nikakav,na poslu počeli godišnji pa nas prepolovilo,jedna kolegica otišla na bolovanje,drugoj umrla mama pa ode i ona,posla  previše nas sve manje  a godišnji  mi tek u augustu, ako i odem kako je krenulo
tekja jedino mi tuta popravi danuser posted image
felix Una hoće i sada u kolica ali joj je veća fora tricikl na guranje.e to baš voli iako se umori ipak okreće pedale ali ne odustaje,valjda vidi drugu djecu na biciklu pa hoće i ona

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26015
8.7.2011 21:43:19   
teacher75
evo i mene da se javim, lana tek maloprije zaspala, i juce i danas spavala puna 3 i po sata (od 12 do 15.30)pa je valjda zato kasnije zaspala, a jutros me nadigla prije 7, jedva sam ustalauser posted image nadam se da ce sutra malo kasnije ustati. ja bila popodne sa prijateljicama na rucku, lana ostala sa mojom mamom, pa sam je pokupila oko 7 i otisle malo u pampersov park. ja sva napuhana, stomak mi ko da sam 3. mjesec, samo nesto jedem i pijem

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26016
8.7.2011 21:52:29   
Anoniman
lady nije mi se jednom desilo da sam ga "pretrpala " ono haj jos jedna kasika i sve povrati .
Sto se obuce tice moj anel ne skida sandale otvorene frodo mu kupila nije jos nikad zgulio prstic a bude u carapima nece bose noge .
Mozda su joj male . Jel bila bez carapa u sandalama pa da je zato nisu nazuljale
Darfy ma jok moje je izroduser posted image user posted image user posted image user posted image samo nonama vjeruje .
Techer tako je meni bilo upocetku trudnoce isto ma bit ce to dobro abd pusa lani .

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 26017
8.7.2011 21:54:01   
tekja
tiki samo ti jedi, vidis kako je lako skinuti kileuser posted image user posted image user posted image ...salim se, bolje da jedes, nego da ti je mukauser posted image

lady, a joj..pa je l' od sandalica zulj...hajd fino iz unutrasnje ljuske jajeta uzmi onu ljuspicu i stavi joj na zulj...do ujutro ce sve biti okuser posted image

Cuj ti Ane, hoce caj od zare..e vala nekad bas znaju iznenaditiuser posted image

Dafri i mi smo danas bez incidenta, piskio, kakio, trazio tutu, ja samuser posted image

Bili smo do maloprije na Ilidzi, bas je uzivao, pitamo ga prije izlaska, gdje cemo ici, kaze, utani babi, palji tauto, Dado vozi, ade, mama pesi toma (autoguralicu)user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26018
8.7.2011 21:57:42   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

mya jel to kod vas nije bilo kise user posted image user posted image

kod nas bio pljusak i to zestok a negdje na pola Ze sam vidjela da sija sunce

Kazem ti ja cudno vrijeme user posted image Kod nas je bilo kise, ali slabo nesto...nije bio pljusak sigurno...

Sad nemamo temp., ali sam joj dala sirup user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26019
8.7.2011 21:58:32   
Lady26
Nije od sandalica, prvi ih put nosi, nego od onih zatvorenim platnenih....bile su joj knap ...
Sklonjene su odmah user posted image
Sad cu forsirati ove otvorene da malo prodje zulj...
Ja se nadam da je povratila jer joj je bilo puno, da nije stomacic...mada nije pojela neku kolicinu ali joj vjerovatno nije godilo ili sta vec...alije pojela cijelu bananu odmah poslije toga...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26020
8.7.2011 21:59:51   
Anoniman
Lady opet je dobro da je zulj da nije kurje oko... Ljubimo mi drugaricu user posted image

Teacherko kad ides kod dr? Dobro je dok jedes, nema mucnine sto kaze tekja user posted image

Mya brzo ozdravljenje Minji da spadne tura i da se ne vraca.

Ja sam Ani danas kad je ustala skinula pelenu i obukla gaćice i negdje od pet do devet je bila bez pelene i piskila i kakila u tutu, nije ni jednom u gacice. Bili smo i vani jedno satak i dobro prodje, mada sam bila ubjedjena da ce biti mokra do za vrat. Zao mi djeteta sva joj se guza potpari pod pelenama.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 26021
8.7.2011 22:00:38   
teacher75
idem u utorak, a ne znam jos je rano, mozda kasnije budu mucnineuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26022
8.7.2011 22:05:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady opet je dobro da je zulj da nije kurje oko... Ljubimo mi drugaricu user posted image

Ipak nije, dala mi je da pogledam bolje....ali kao da ima zulj u zulju user posted image ...samo da p'odje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26023
8.7.2011 22:06:25   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

tiki samo ti jedi, vidis kako je lako skinuti kileuser posted image user posted image user posted image ...salim se, bolje da jedes, nego da ti je mukauser posted image

lady, a joj..pa je l' od sandalica zulj...hajd fino iz unutrasnje ljuske jajeta uzmi onu ljuspicu i stavi joj na zulj...do ujutro ce sve biti okuser posted image

Cuj ti Ane, hoce caj od zare..e vala nekad bas znaju iznenaditiuser posted image

Dafri i mi smo danas bez incidenta, piskio, kakio, trazio tutu, ja samuser posted image

Bili smo do maloprije na Ilidzi, bas je uzivao, pitamo ga prije izlaska, gdje cemo ici, kaze, utani babi, palji tauto, Dado vozi, ade, mama pesi toma (autoguralicu)user posted image ...

Mislis na onu prozirnu opnu? Probam ujutro aBd, spava sad, tnxuser posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26024
8.7.2011 22:11:02   
Anoniman
Teacher ja sam imala mucnine nazalost i u prvoj i u drugoj trudnoci, ali skroz razlicit osjecaj. U prvoj cim bih se probudila, cim ustanem odmah mucnine koje bi tokom dana nestajale. Dok sad u drugoj javljale su se u svako doba dana, nekad par dana nikako, nekad par dana zaredom. Ali postoji par stvari koje su mi pomagale i mucnina odmah nestane. Ali u obje trudnoce javile su se i prije nego sto sam test uradila... ne razmisljaj o tome, dok nisu do sada nece ni posle user posted image

Lady moguce da se jedan na drugi stvorio. Moguce da je vec jedan imala koji je bio u fazi prolaska, pa posle je opet na isto mjesto nazuljalo pa ti tako izgleda. Proci ce brzo, bitno je da je ne boli i da si skontala na vrijeme da je ne bi jos zuljale.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1039 1040 [1041] 1042 1043   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1039 1040 [1041] 1042 1043   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *