Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro Joj kako je vruce. Mi smo cijelu noc ustajali i rashladjivali se. Amancek oko 02 jutros zove iz sobe,ja tamo,a on trazi vode,a sav mokar. Bas pretoplo... Laganini odoh zgotoviti torticu.Moj mami sutra slavi rodjendan pa joj pripremamo lijepo iznenadjenje. A jedan dio iznenadjenja je tortica koju cemo napraviti,i to moja prva fondantica,pa drzite mi fige da uspije... L & L
vjestice dobrodosla ,zar vec godinica ,proleti vrijeme za tren
ostalim mamama i bebacama
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
jutrooo Imal vrucine kod vas .Mi poranili anel kenkav opet neznam sta mu je .... Lady prelijepi ste a lanci je prelijap cura. Vjestice dobro dosli . Ostale cure pusa
Jutros nemamo temp(od 5h) ali sad povraćamo Mm dežurao dok sam ja odspavala do 9 sati i kaže da je nekoliko puta povratio, a kako slabo jede samo vodu povraća, sad spava, ali nam je starijeg bata uhvatio proliv-kaže to je zato što se I. penjao na moj krevet i prenio mi bakterije
Jutros nemamo temp(od 5h) ali sad povraćamo Mm dežurao dok sam ja odspavala do 9 sati i kaže da je nekoliko puta povratio, a kako slabo jede samo vodu povraća, sad spava, ali nam je starijeg bata uhvatio proliv-kaže to je zato što se I. penjao na moj krevet i prenio mi bakterije
A, joj, jest sladak...
Valjda se temp. nece vracati...
jutro. bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje. Mya da torta bude gotova do 13. vjestice dobrodosla teacher ja ti garantujem da ces na more i da mucnina nece biti Alen sinoc grozno spavao,samo se vrtio,kmezio,valjda mu vruce.a Ajla ko njen tajo,spavaju ko zaklani mi odosmo na kafu,idemo svo troje pa mozda i popijem kafu,mozda onda cu im napunit bazen.sinoc kupili i 100 komada loptica.auuuu,bice ih svugdje
Lady preslatke ste, juce sam u massu u grand cetru vidjela da imaju kroksica pa provjeri
vidim sva su se djeca budila, ma vruce im, i mojha se u neko doba probudila, popila caj i spavanac, dnaas je kod tetke na cuvanju ja radim, samo se nadam da je nece izvoditi napolje jer je pre prevruce
bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave
Vjestice dobro dosla
Hej draga,ja ti odgoaram an fb ali mi chat nesto nije ok,ne znam da li si dobila odgovore.Ja Hani uvjek operem kosu kad se brcka,ali na kraju,kad zavrsi s brckannjem. Znaci operem kosu i nema vise brckanja,ideo na susenje.
dan zene...samo da se javim .. S.od juce ima turu ...isli pedici....tonzilitis +afte ....uz antibiotik dobio exstencilin sa naklofenom,tri puta dnevno paracetamol po dvije kasike apetit i raspolozenje O .
Kod mene krecenje pocelo prije nekih sat vremena, cekam bar jednu sobu da zavrse i da se bacim na ciscenje... Mi smo sinoc piskili u tutu prije spavanja i jutros pelena suva , tako cu par veceri pratiti i stavljati prije spavanja na tutu pa ako se bude suva budila onda idemo se baciti na skidanje pelene skroz.
pa kod anela je velika kosica cupava i gusta pa zato pitam strah me da se ne prehladi a lude jel da i mene kad se izbrcko oprala mu kosu posusila i stavila u krpe spava . I ja posle se njega malo osvjezila ... Bas je pakleno evo citam na txt na novoj kaze da javljaju i sledeca dva mjeseca nezapamcene vrucine ..... Ko fol preko vikend javlja malo pljuskova nista to nije ....Uh nece kao biti niza ispod 30step. Bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje
a kako je kod nas tek vruceeee...;)))) napokon odmor, nema skole ...posla.... vrtica...obavili svasta nesto.... pa ako uspjemo odletiti i odmoriti malo na more.. onda krecemo s radovima po stanu....kredit se dize..jopeetttt .. mucimo se s pojmom tuta-guza-logika ;)))), prica sve u 16-nnaest, vraca nam za ne pricanje sve, pomalo i bolje slusa, tako i jede, ostalo su faze ;))))
bolesnim bebaRAMA- DA NAM BRZZOOO OZDRAVE rodjendanlijama- sve najjjjjj svima mahanje i pozzz od nas ...nema nas dugooo
evo i nas... isli smo na Skakavac/Bukovik, ali nismo mogli sici ispod vodopada, jer ko bi V. nosio odozdo ali smo se nasetali, nasli logu u sumi pored vode, jeli jagode, mirisali sumski zrak i uzivali ...V. nije dao da ga ni sekundu nosimo, sve je prehodao
evo malo slikica
zar nije za desktopa?
jos sam ja zaboravila aparat, slike su sa mobitela...
odavde pada vodopad, visok 98 metara, drugi po visini u cijeloj Evropi
mi bili na kupanju ,Una se pravo izbrćkala,hodala po sedrama ,baš je uživala,jedva je dočekala pola 9 da spava,umorila se čekam tatu da dođe ,večeras kod nas motorijada pa odosmo malo u život
tekja, slike su vam divne mm nazalost ovih dana radi od jutra do mraka tako da nismo mogli pobjeci nigdje u prirodu, kuhala sam se s lanom i vani i u stanu i sad se kuham ova vrucina stvarno nije normalna, izasle smo oko 6 i opet sam se kuhala do pola 8