|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.7.2011 8:41:35   
teacher75
evo i nas. sahara, hocete li u setnju?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26051
9.7.2011 8:51:12   
Amani12
Jutro user posted image
Joj kako je vruce.
Mi smo cijelu noc ustajali i rashladjivali se.
Amancek oko 02 jutros zove iz sobe,ja tamo,a on trazi vode,a sav mokar.
Bas pretoplo...
Laganini odoh zgotoviti torticu.Moj mami sutra slavi rodjendan pa joj pripremamo lijepo iznenadjenje.
A jedan dio iznenadjenja je  tortica koju cemo napraviti,i to moja prva fondantica,pa drzite mi fige da uspije...
L & L user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26052
9.7.2011 8:54:38   
teacher75
drzim figeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26053
9.7.2011 9:18:15   
mala86
jutro i od nas user posted image

malac upravo doruckuje user posted image ,malo smo promjenili,hB dosadilo mu jaje

spavali super user posted image ,kod nas nije vruce,jos mm skoro pa zatvori vrata od sobe,mi se jos i pokrivamo user posted image

vjestice dobrodosla user posted image user posted image ,zar vec godinica user posted image ,proleti vrijeme za tren

ostalim mamama i bebacama user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 26054
9.7.2011 9:21:23   
mala86
L.je uspio i nogice u bazenu vec oprat user posted image

maloprije mm otiso u kupatilo,ja kontam on je s njim!tek cujem neki zvukovi dolaze s vana,al ne kontam da je od nas!slucajno pogleda a moj frajer seta ko sretni po vodi user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26055
9.7.2011 9:29:22   
Anoniman
jutrooo
Imal vrucine kod vas .Mi poranili anel kenkav opetuser posted image neznam sta mu je ....
Lady prelijepi ste a lanci je user posted image user posted image user posted image user posted image prelijap cura.
Vjestice dobro dosli user posted image user posted image user posted image .
Ostale cure pusa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26056
9.7.2011 9:52:02   
Mya_81 RR
Doublemum, i vas uhvatilo user posted image

Evo sad opet počinje kuriti user posted image

A ja moram zavrsiti jednu tortu do 13h...nadam se da cu stici...joj, bas se zadesilo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26057
9.7.2011 9:57:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo i nas. sahara, hocete li u setnju?

Evo mi krecemo, gdje cete biti?

Neposredna veza do poruke: 26058
9.7.2011 10:12:53   
DM
Jutros nemamo temp(od 5h) ali sad povraćamouser posted image
Mm dežurao dok sam ja odspavala do 9 sati i kaže da je nekoliko puta povratio, a kako slabo jede samo vodu povraća, sad spava, ali nam je starijeg bata uhvatio proliv-kaže to je zato što se I. penjao na moj krevet i prenio mi bakterijeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 26059
9.7.2011 10:20:39   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: doublemum

Jutros nemamo temp(od 5h) ali sad povraćamouser posted image
Mm dežurao dok sam ja odspavala do 9 sati i kaže da je nekoliko puta povratio, a kako slabo jede samo vodu povraća, sad spava, ali nam je starijeg bata uhvatio proliv-kaže to je zato što se I. penjao na moj krevet i prenio mi bakterijeuser posted image

A, joj, jest sladak...

Valjda se temp. nece vracati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26060
9.7.2011 10:22:19   
bebacha
jutro.
bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje.
Mya da torta bude gotova do 13.
vjestice dobrodosla
teacher ja ti garantujem da ces na more i da mucnina nece bitiuser posted image user posted image
Alen sinoc grozno spavao,samo se vrtio,kmezio,valjda mu vruce.a Ajla ko njen tajo,spavaju ko zaklaniuser posted image user posted image user posted image
mi odosmo na kafu,idemo svo troje pa mozda i popijem kafu,mozdauser posted image user posted image user posted image onda cu im napunit bazen.sinoc kupili i 100 komada loptica.auuuu,bice ih svugdje

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26061
9.7.2011 10:40:14   
škorpija
tičer pa jel to pozitivan test, čestitamuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26062
9.7.2011 11:11:03   
dafri
jutro,
doublemum nadam se da će dječaci brzo ozdraviti
Mya ma biće to spremno na vrijemeuser posted image
vještice dobro došla

ja sam se pravo naspavala  do 10 ,divote
a  cura je ustala u 7,mm je dežurni ,eno ih vani a ja kafendišem

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 26063
9.7.2011 12:00:46   
megi
daaan

Lady preslatke ste, juce sam u massu u grand cetru vidjela da imaju kroksica pa provjeri

vidim sva su se djeca budila, ma vruce im, i mojha se u neko doba probudila, popila caj i spavanac, dnaas je kod tetke na cuvanju ja radim, samo se nadam da je nece izvoditi napolje jer je pre prevruce

bolesnim bebarama zelimo da sto prije ozdrave

Vjestice dobro doslauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 26064
9.7.2011 12:37:08   
Anoniman
anel se brcka pa me zanima dal bi mu smjela kosu oprat sad ce spava nece van do 6 svejedno susicu kosu pretel vi vasim djecima kosu podani ???????

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 26065
9.7.2011 12:44:28   
Hannica
Hej draga,ja ti odgoaram an fb ali mi chat nesto nije ok,ne znam da li si dobila odgovore.Ja Hani uvjek operem kosu kad se brcka,ali na kraju,kad zavrsi s brckannjem.user posted image Znaci operem kosu i nema vise brckanja,ideo na susenje.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26066
9.7.2011 12:57:23   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

anel se brcka pa me zanima dal bi mu smjela kosu oprat sad ce spava nece van do 6 svejedno susicu kosu pretel vi vasim djecima kosu podani ???????

a sto ne bi smjela, pa kako bi na moru, sad je pravo ljetouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26067
9.7.2011 13:20:49   
koka i po
dan zene...samo da se javim user posted image ..
S.od juce ima turu user posted image ...isli pedici....tonzilitis +afte user posted image ....uz antibiotik dobio exstencilin sa naklofenom,tri puta dnevno paracetamol po dvije kasike
apetit i raspolozenje O .

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 26068
9.7.2011 13:26:36   
Anoniman
Bolesnim bebicama brzo ozdravljenje zelimo... Joj koko bas mi je zao druga, ljubimo da prodje user posted image

Kod mene krecenje pocelo prije nekih sat vremena, cekam bar jednu sobu da zavrse i da se bacim na ciscenje... Mi smo sinoc piskili u tutu prije spavanja i jutros pelena suvauser posted image , tako cu par veceri pratiti i stavljati prije spavanja na tutu pa ako se bude suva budila onda idemo se baciti na skidanje pelene skroz.

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 26069
9.7.2011 13:39:21   
Anoniman
pa kod anela je velika kosica cupava i gusta pa zato pitam strah me da se ne prehladi a lude jel da i mene user posted image user posted image kad se izbrcko oprala mu kosu posusila i stavila u krpeuser posted image spava .
I ja posle se njega malo osvjezila ...
Bas je pakleno evo citam na txt na novoj kaze da javljaju i sledeca dva mjeseca nezapamcene vrucine user posted image .....
Ko fol preko vikend javlja malo pljuskova nista to nije ....Uh nece kao biti niza ispod 30step.
Bolesnim bebicama zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26070
9.7.2011 15:00:29   
iv@ncica
a  kako  je  kod  nas  tek  vruceeee...;))))   napokon  odmor,  nema  skole ...posla.... vrtica...obavili  svasta  nesto.... pa  ako uspjemo   odletiti  i  odmoriti  malo  na  more.. onda krecemo  s  radovima  po  stanu....kredit  se  dize..jopeettttuser posted image .. mucimo  se  s pojmom  tuta-guza-logikauser posted image ;)))),  prica  sve u 16-nnaest,  vraca  nam  za  ne  pricanje  sve, pomalo  i bolje slusa, tako  i  jede, ostalo  su  faze ;))))

bolesnim  bebaRAMA-user posted image  DA  NAM  BRZZOOO  OZDRAVE
rodjendanlijama- sve  najjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svima  mahanje  i  pozzz  od  nas user posted image ...nema  nas  dugooo user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26071
9.7.2011 16:46:15   
Mya_81 RR
I mi smo isli u posjetu pedijatru...ovaj put nas je antibiotik zaobisao hb...neki virus je u pitanju...

A tortica je vec isporucena...sva sreca uspjela sam sve na vrijeme...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 26072
9.7.2011 19:08:35   
tekja
evo i nas... isli smo na Skakavac/Bukovik, ali nismo mogli sici ispod vodopada, jer ko bi V. nosio odozdouser posted image user posted image user posted image  ali smo se nasetali, nasli logu u sumi pored vode, jeli jagode, mirisali sumski zrak i uzivaliuser posted image ...V. nije dao da ga ni sekundu nosimo, sve je prehodaouser posted image

evo malo slikicauser posted image

user posted image

zar nije za desktopa?

user posted image

jos sam ja zaboravila aparat, slike su sa mobitela...

odavde pada vodopad, visok 98 metara, drugi po visini u cijeloj Evropiuser posted image

user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 26073
9.7.2011 20:48:15   
dafri
veče,
koko žao mi je dječaka,želim vam brzo ozdravljenje
Mya vjerovatno jeste neki virus
jelena vama je  pravo dobro krenulo sa tutomuser posted image user posted image
tekja preslatki ste,oboje a slike suuser posted image

mi bili na kupanju ,Una se pravo izbrćkala,hodala po sedrama ,baš je uživala,jedva je dočekala pola 9 da spava,umorila se
čekam tatu da dođe ,večeras kod nas motorijada pa odosmo malo u životuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26074
9.7.2011 20:49:55   
teacher75
tekja, slike su vam divneuser posted image mm nazalost ovih dana radi od jutra do mraka tako da nismo mogli pobjeci nigdje u prirodu, kuhala sam se s lanom i vani i u stanu i sad se kuhamuser posted image ova vrucina stvarno nije normalna, izasle smo oko 6 i opet sam se kuhala do pola 8user posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 26075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1041 1042 [1043] 1044 1045   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *