Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tiki samo ti jedi, vidis kako je lako skinuti kile ...salim se, bolje da jedes, nego da ti je muka
lady, a joj..pa je l' od sandalica zulj...hajd fino iz unutrasnje ljuske jajeta uzmi onu ljuspicu i stavi joj na zulj...do ujutro ce sve biti ok
Cuj ti Ane, hoce caj od zare..e vala nekad bas znaju iznenaditi
Dafri i mi smo danas bez incidenta, piskio, kakio, trazio tutu, ja sam
Bili smo do maloprije na Ilidzi, bas je uzivao, pitamo ga prije izlaska, gdje cemo ici, kaze, utani babi, palji tauto, Dado vozi, ade, mama pesi toma (autoguralicu) ...
Mislis na onu prozirnu opnu? Probam ujutro aBd, spava sad, tnx
Aha, ali nemoj cekati jutro, bolje sto spava, nece ni osjetiti...a do ujutro ce proci
Hajde sad cu....ode mi jaje ebo te Salim se....joj budila se placuci malopirje, nadam se da je zbog vrucine, samo ceska kosu i to tako nervozno ja kontam kozu ce zguliti, evo sam nam upalila klimu da malo rashladi pa moram u krevet da me ne napuse, direkt mi iznad glooove
Stavila, al sam je omotala ko da ce u rat ...samo da prodje, bas je gadan...
Nego nisi mi odgovorila na pitanje, nisi vidjela sta kaze tm? Jel happy , a ti, kakav je osjecaj
on uvijek okrene sve na zafrkanciju i ne pokazuje tako lako emocije. govori kako cu sad sebi roditi jer je lana njegova i kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podj da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladu
< Poruku je uredio teacher75 -- 8.7.2011 22:44:26 >
to sam i planirala, neka, neka ima vremena da se i ja respekmezim malo konacno, dosta je uzivao
kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podj da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladu
Koja suplja , ne sekiraj se nece oni ni do prdavnice, ne na more, a zeza te jer vjerovatno zna koliko ti se ide na
kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podj da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladu
Koja suplja , ne sekiraj se nece oni ni do prdavnice, ne na more, a zeza te jer vjerovatno zna koliko ti se ide na
ma znam da me zeza, ko da bi on mogao s njom sam na more nekoliko dana, pa nikad joj nije ni dorucak napravio a kamoli sta drugo
Samo da vidis koliko sam joj prst omotala tek bi se onda smijala , sve kontam malo, pa spast ce....helem zamotan prstic tuto kompleto A mozda sam mogla smao probiti jaje i nabaciti na prst , tako bih bila sigurna da ima toga dovoljno oko zulja Pukla sam....pa to je moje dijete...cccc....nemajka 1847543895%
primate li nas ovdje ima i ja jednu veliku curu, juče napunila godinu dana jest da je krezava , nije još prohodala, ali se ljuti ko velika
o pa ljepotica napunila godinicu neka je s arećom...da je sve lijepo prati
Izvjestaj o spavanju: spavala do po noci i oko 3 cujem ja mama..., udjem a ona sjedi na krevetu i govori mamice, ocem pavam tamo, i ja je prebacim opet kod nas , evo opet je u svojoj sobici, pa polako, bitno mi je da nema otpora prema toj sobi i da hoce zaspati tamo , ali dobra j e, nije uopce plakala, jedva sam je i cula
trudnjaco, kako si, vidim njopanje vec pocelo , ma samo uzivaj
Minjici saljemo , da brzo ozdravi
Ella, ma nije ti lako, dva mala mangupa , sigurno su na mamu