|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
8.7.2011 22:24:58   
Lady26
user posted image
Pa paaaaaaaaaaaaa, imate jedno mahanje user posted image
Ovo samo da vidite kako smo pepe user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26026
8.7.2011 22:30:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
Ovo samo da vidite kako smo pepe user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image prelijepeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26027
8.7.2011 22:31:21   
Lady26
user posted image user posted image hvalaaaaaaaaa

Nego nisi mi odgovorila na pitanje, nisi vidjela sta kaze tm? Jel happy user posted image , a ti, kakav je osjecaj user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26028
8.7.2011 22:31:44   
Anoniman
Lady, Lana ista ti user posted image

Neposredna veza do poruke: 26029
8.7.2011 22:32:26   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. bit ces pocascena user posted image za tu izjavu user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.7.2011 22:33:11 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26030
8.7.2011 22:39:56   
tekja

IZVORNA PORUKA: tekja

tiki samo ti jedi, vidis kako je lako skinuti kileuser posted image user posted image user posted image ...salim se, bolje da jedes, nego da ti je mukauser posted image

lady, a joj..pa je l' od sandalica zulj...hajd fino iz unutrasnje ljuske jajeta uzmi onu ljuspicu i stavi joj na zulj...do ujutro ce sve biti okuser posted image

Cuj ti Ane, hoce caj od zare..e vala nekad bas znaju iznenaditiuser posted image

Dafri i mi smo danas bez incidenta, piskio, kakio, trazio tutu, ja samuser posted image

Bili smo do maloprije na Ilidzi, bas je uzivao, pitamo ga prije izlaska, gdje cemo ici, kaze, utani babi, palji tauto, Dado vozi, ade, mama pesi toma (autoguralicu)user posted image ...

Mislis na onu prozirnu opnu? Probam ujutro aBd, spava sad, tnxuser posted image

Aha, ali nemoj cekati jutro, bolje sto spava, nece ni osjetiti...a do ujutro ce prociuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26031
8.7.2011 22:42:09   
Lady26
Hajde sad cu....ode mi jaje ebo te user posted image user posted image user posted image user posted image
Salim se....joj budila se placuci malopirje, nadam se da je zbog vrucine, samo ceska kosu i to tako nervozno ja kontam kozu ce zguliti, evo sam nam upalila klimu da malo rashladi pa moram u krevet da me ne napuse, direkt mi iznad glooove

Stavila, al sam je omotala ko da ce u rat user posted image ...samo da prodje, bas je gadan...user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.7.2011 22:48:21 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26032
8.7.2011 22:42:55   
teacher75

user posted image user posted image hvalaaaaaaaaa

Nego nisi mi odgovorila na pitanje, nisi vidjela sta kaze tm? Jel happy user posted image , a ti, kakav je osjecaj user posted image

on uvijek okrene sve na zafrkanciju i ne pokazuje tako lako emocije. govori kako cu sad sebi roditi jer je lana njegova i kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podjuser posted image da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladuuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 8.7.2011 22:44:26 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26033
8.7.2011 22:44:26   
tekja

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Obje ste user posted image user posted image user posted image ....

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26034
8.7.2011 22:46:04   
Anoniman
Teacher posto tako kaze da je Lana njegova ti fino ujutru kad se ona probudi samo je njemu "isporuci" a ti nastavi spavati, tako par puta uradi i nece vise govoriti da je njegova ni pod*ebavati.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 26035
8.7.2011 22:49:20   
tekja

Hajde sad cu....ode mi jaje ebo te user posted image user posted image user posted image user posted image  
direkt mi iznad glooove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesi luda....hvala ti ...bas sam se nasmijalauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26036
8.7.2011 22:51:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacher posto tako kaze da je Lana njegova ti fino ujutru kad se ona probudi samo je njemu "isporuci" a ti nastavi spavati, tako par puta uradi i nece vise govoriti da je njegova ni pod*ebavati.

to sam i planirala, neka, neka ima vremena da se i ja respekmezim malo konacno, dosta je uzivaouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26037
8.7.2011 22:51:43   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podjuser posted image da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladuuser posted image

Koja suplja user posted image , ne sekiraj se nece oni ni do prdavnice, ne na more, a zeza te jer vjerovatno zna koliko ti se ide na user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26038
8.7.2011 22:52:27   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

kako ce njih dvoje sami na more jer ja necu moci od povracanja, itd...podjuser posted image da izvines, al vjerovatno mu je drago jer znam da je to htio i sam je kupio test i donio dan ranije nego ssto sam ja planirala. i kupio mi je juce cokoladuuser posted image

Koja suplja user posted image , ne sekiraj se nece oni ni do prdavnice, ne na more, a zeza te jer vjerovatno zna koliko ti se ide na user posted image

ma znam da me zeza, ko da bi on mogao s njom sam na more nekoliko dana, pa nikad joj nije ni dorucak napravio a kamoli sta drugouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26039
8.7.2011 22:52:50   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tekja

direkt mi iznad glooove

e jesi luda....hvala ti ...bas sam se nasmijalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da vidis koliko sam joj prst omotala tek bi se onda smijala user posted image , sve kontam malo, pa spast ce....helem zamotan prstic tuto kompleto user posted image
A mozda sam mogla smao probiti jaje i nabaciti na prst user posted image user posted image user posted image , tako bih bila sigurna da ima toga dovoljno oko zulja user posted image user posted image user posted image
Pukla sam....pa to je moje dijete...cccc....nemajka 1847543895%

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.7.2011 23:05:48 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26040
8.7.2011 23:03:23   
Lady26
Idem, laku noc vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra spavanje do pola 11 user posted image user posted image , uh bas mi treba user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26041
8.7.2011 23:04:54   
vjestica
primate li nas ovdje user posted image
ima i ja jednu veliku curu, juče napunila godinu dana user posted image user posted image
jest da je krezava user posted image user posted image , nije još prohodala, ali se ljuti ko velika user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26042
8.7.2011 23:06:57   
Lady26
Oooooo wellcome user posted image i curici user posted image
Samo budi njezna sa nama user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 26043
8.7.2011 23:12:43   
teacher75

Idem, laku noc vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sutra spavanje do pola 11 user posted image user posted image , uh bas mi treba user posted image

aaaaaaaaaaa, nisam odspavala do te dobi tacno 21 mjesec i par danauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26044
8.7.2011 23:14:30   
vjestica

Oooooo wellcome user posted image i curici user posted image
Samo budi njezna sa nama user posted image user posted image user posted image

hvala
ja sma uvijek nježna user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26045
8.7.2011 23:17:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: vjestica

ima i ja jednu veliku curu, juče napunila godinu dana user posted image user posted image
jest da je krezava user posted image user posted image , nije još prohodala, ali se ljuti ko velika user posted image

o pa ljepotica napunila godinicuuser posted image user posted image user posted image
neka je s arećom...da je sve lijepo pratiuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 26046
8.7.2011 23:39:29   
Anoniman
Vecer!

Polomljena sam vamuser posted image , moj zivot je samo renoviranjeuser posted image grrrr, ali trazili ste evo vam ga, sto bi rekliuser posted image

Izvjestaj o spavanju: spavala do po noci i oko 3 cujem ja mama..., udjem a ona sjedi na krevetu i govori mamice, ocem pavam tamo, i ja je prebacim opet kod nasuser posted image , evo opet je u svojoj sobici, pa polako, bitno mi je da nema otpora prema toj sobi i da hoce zaspati tamouser posted image , ali dobra j e, nije uopce plakala, jedva sam je i culauser posted image

trudnjaco, kako si, vidim njopanje vec pocelouser posted image , ma samo uzivajuser posted image

Minjici saljemo user posted image , da brzo ozdraviuser posted image

Ella, ma nije ti lako, dva mala mangupauser posted image , sigurno su na mamuuser posted image

Puse svimauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 26047
9.7.2011 0:49:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: vjestica

Zar je vec toliko proslo...joj, kako ovo vrijeme leti...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 26048
9.7.2011 4:07:04   
DM
Mi smo evo još jednu temp.(39.8)ispratili, oko 7 sati je opet imao 40user posted image
Pa do kad više miša mu!
Mya-kako je stanje kod vas?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 26049
9.7.2011 8:22:29   
Anoniman
Jutrica!

Mi poranili, kao i obicno, ali A je spavala u svojoj sobici do 6 jutrosuser posted image user posted image , vaznije od toga je da nije pala, kuc-kucuser posted image

doublemum, bas mi je zao mrvice, bas sad jos ovako vruce, uh, nadam se da je danas dobrouser posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 26050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1040 1041 [1042] 1043 1044   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *