|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 21:40:42   
dafri
teacher čestitam user posted image user posted image user posted image
želim ti školsku trudnoću i lagan porod

kod nas nema osipa ,jutros se pojavila jedna tačkica,mm joj dao kapi i nestalo je,
Mala jesu fenistil kapi
sa tutom nam ide super,po čitav dan je u gaćicama i vani kada idemo,piški i kaki u tutu,nikada joj se ne omakne,ja još ne vjerujem da ide ovako glatko,sve čekam kad će se nešto promijenitiuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25951
7.7.2011 22:17:41   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: mala86

aaaaaaa techerko trudna si user posted image

cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

zelim ti sto laksih 9 mjeseci user posted image user posted image

nisi mogla izdrzat user posted image

mala1994 ja sam iz Zenice user posted image

ova je iz Ze, samo sto je danima nema tu...user posted image user posted image
sve se pitam sto se ne javljas, sve ok???

Teacher cestitam!!!user posted image Pravo vrijedne ove mame 2009 user posted image

ejj draga tu sam user posted image
saljem pp user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 25952
7.7.2011 22:21:50   
Bambi09
Teacher zelim ti sto ljepsih user posted image mjeseci i da sve bude sto laganije i sto jednostavnije... Jedini savjet koji ti mogu reci jeste da ne razmisljas o mucnini i o povracanju jer ces upravo stalnim razmisljanjem dovesti do toga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 25953
7.7.2011 22:25:32   
Skvo RR
Molim da cestitanje nastavite na temi namjenjenoj za cestitke na divnoj temi "TRUDNA SAM".

LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25954
7.7.2011 22:36:48   
Ella_H
Cestitam i ja teacher i ovdje i na temi
trudna samuser posted image user posted image user posted image .
Evo i ja ugrabila dok A. spava da vam
se javim i vidim ima li novosti.
Vrucina i ovdje tek oko 6 cu malo izaci
s A. da promjenimo malu relaciju hehe.
Hanady draga ja sam svasta mogla sa starijim
sinom, i u avion a mozda i kamion hehehe dugo sati
putovanja itd, vazda slusao i u dzamiji i na livadi,
a ovaj A. cista suprotnost nije bas za civilizacije,
ali mati sam mu moram ga voljeti user posted image .
Danas nam je bilo malo kaaaaaka kakaaaaa ijuuuuuh
i donese mi u ruci svoju kakuuser posted image .
Pusa za sve velika od nasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25955
7.7.2011 22:39:19   
Apotekarka
Vecer,nema me dva dana odmah nova vijest
Teacherko cestitam od srca,zelim ti laganu trudnocu bez mucnina....i uzivaj...sta veli mm...
Kod menw guzvana poslu,trka po kuci,oko kuce,bas sam smorena ovih dana...OD pon sam zvanicno na godisnjem ako ga mogu godisnjim nazvati jer cu vjerovatno kreciti komplet kucu....
Antonio je dobro,i dalje borba s tutom pored tute jutros se ukakio na jednu stazu ,poludjela samuser posted image ,galamila sam da je poceo i plakati ,ja ljuta sto moram to prati komplet i jos tuta kraj njega....on ljudi jos ne svija a zna da je pogrjesio aloi nikako u glavi da skonta da ne smije to po podu raditi....joj koko razumijem teako naucimo do pete godine biti cu sretna...Kad nauci na tutu ja cu tek u akciju za dreugim djetetomuser posted image
Marinci jesu li pocee pripreme za veliki dan
Hanady je li malena dobro

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 25956
7.7.2011 22:58:46   
Hanady RR
apotekarko dobra je mašalllah...sve je stalo, nismo uvele encefuril a na dijeti ej bila do danas...još mljekicu nismo vratili ali stolica je urenda i nema povraćanjauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25957
7.7.2011 23:01:34   
Anoniman
Ej, drzite fige, moja dusa spava u svojoj sobici, sama, prvu noc, nadam se da nece pastiuser posted image , ima ogradica ali ako krene, jer bas nece skontati da je sama, ali nadam se da ce biti ok, a mi konacno sami na krevetu, mada razmisljam da svi odemo u posebne sobe, da se naspavamooooooooooouser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25958
7.7.2011 23:01:38   
N_N
Pa tičerko draga, čestitam!!!!! user posted image  Lijepa vijest pravo, supeeeeeer user posted image  Najlaganiju, najljepšu, najugodniju trudnoću i porod -želim ti od user posted image
tekja, u pravu je tvoja sveki, podsjeti me na priču moje svekrve user posted image  I ona kaže da je mm loše spavao (a i sada malo spava), kaže da bi po čitavu noć kucao u krevet i tražio: "daj majo cupice....... daj majo tete (paštete user posted image )..... on ti je gladan user posted image " isl. Ma nama su djeca po tom pitanju sve što nisu trebali naslijedili user posted image  Proći će......nekad......valjda......

Generacijo user posted image user posted image  user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25959
7.7.2011 23:05:24   
N_N
Nisam u toku, šta je bilo Farah? user posted image
sahara, sretno, držimo fige user posted image  Blago vama!!! I user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25960
7.7.2011 23:08:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: N_N

Nisam u toku, šta je bilo Farah? user posted image
sahara, sretno, držimo fige user posted image  Blago vama!!! I user posted image  user posted image

Imala je povraćanje i porljev...malo smo s ebili zabrinuli jer je sve krneulo navečer a išli smo u noć pa smo završili na pedijatriji malo na jezeru...ali hB sve je dobro poršlo...jaka je to cura...lijepo smo rješili dijetom i linexom...sada je baš superuser posted image

Sahara nek je sa srećom...mis mo krenuli bili u spremanje sobe za njih dvije, sve sam džidže pokupovala i kontam odosmo mi sa svojim bračnim u svoju spavaću...al odgodismo do septembra...još smo ko sardine...a poželi s ečovjek malo opustit bez malih glava oko tebeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 25961
7.7.2011 23:08:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Pa ko i tebi braniuser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 25962
7.7.2011 23:10:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Sahara nek je sa srećom...mis mo krenuli bili u spremanje sobe za njih dvije, sve sam džidže pokupovala i kontam odosmo mi sa svojim bračnim u svoju spavaću...al odgodismo do septembra...još smo ko sardine...a poželi s ečovjek malo opustit bez malih glava oko tebeuser posted image

Ej, samo da krene, ocekujem najbolje, a veceras se osjecam kao u djevojacko dobauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25963
7.7.2011 23:14:43   
N_N
Hanady, baš mi je žao user posted image  hB pa je sve prošlo user posted image  Ne dajte se!

sahara, od te pomisli, a kamoli djela - nema ništa još dugo sigurno... user posted image  Znaš da se moj B i dalje budi gore nego novorođenče user posted image  5,6,7x tokom noći.....
A kod roditelja mm-a se probudi max 2x, popije mlijeko ili čaj i nastavi, a kući user posted image  nekad i nema broja.

Neposredna veza do poruke: 25964
8.7.2011 8:30:56   
mala86
jutroooooo user posted image

nema nikog user posted image ,svi ste se uspavali user posted image ,a mi od 7 budni user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 25965
8.7.2011 8:52:23   
teacher75
evo nas, lana me probudila prije 7user posted image razigrana, moram je izvesti uskoro ili cu poludjetiuser posted image mm me ruzio sto sam ista pisala o user posted image prije posjete dr,pa necu vise nista komentarisati na tu temu user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 8.7.2011 8:53:34 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25966
8.7.2011 8:53:37   
tekja
jutrouser posted image ...uh mala, vi bas poraniliuser posted image

Ja pijem kafu, malo rr, V. sjedi na tuti, mi kaku bas moramo lovitiuser posted image ...sa pi-pi smo super, dan, noc, izlasci, sve user posted image ...dafri, drago mi je da i vi fino napredujeteuser posted image ...ma nek' guze malo uzivajuuser posted image

Tiki, jesi dosla sebiuser posted image  je l' muzic sretan...on je navijao, je l' da?...joj prisjetih se tog osjecaja, ma ne samo na pocetku, ja sam citavu trudnocu lebdjela, bas sam se svecano i posebno osjecalauser posted image

mala1994, jesi vidjela da dolazimuser posted image ...hajd nema veze i ako nisi, poslat cu ti sms, kad budem u parkuuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25967
8.7.2011 9:06:17   
Amani12
Jutrica user posted image
Ja se tek probudila,evo razbudjujem se uz casu vode i puuunoooo meda user posted image
Djecak jos spava,sinoc je zaspao tek oko 22:30,bili u gostima,pa jutros nadoknadjuje.
Taman dok se i ja razbudim...user posted image

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25968
8.7.2011 9:19:58   
emi7908
Jutro, ja se tako iznenadih od divnih vjesti i stvarno mi je drago....user posted image  Tiki kakvi su osjećaji ???

Hanady nisam bila u toku ali evo pročita sad, kako je malena? Hebemu miša pa šta je spopalo malu princezu?? šaljem joj veliku pusu duša malena user posted image
Ja pored svih drugih problema muku mučim sa E. neće na tutu da kaki pa izludi, već odavno lijepo piški ali kad treba da kaki mama stavi mi pempu i onda to obavi ali drugačije neće.. Eto u vrtiću kaže teta da ide ali zašto mene toliko zeza?????
Gdje ova Lady neobično mi vidjeti da je još nema ... Ostatak  ekipice kako ste mi vi onako iskreno ???user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25969
8.7.2011 9:21:35   
Lady26
Jutroooooooo
Bujrum kafa.... user posted image
I ja sam popila vodu jutros user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam cvrsto odlucila nesto poduzeti, ne jedem iza 6, taman tad rucamo i to je to....ma ni sok....
A mamiiiiiiiiiii me onaj veeeeliki smokiiiiiiiii user posted image user posted image , gleda on mene, a ja njega ignorisem user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 8.7.2011 9:36:15 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25970
8.7.2011 9:37:04   
Lady26
Evo meeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25971
8.7.2011 9:40:27   
Amani12
Lady samo ti njega i dalje ignorisi,bezobrazni smoki user posted image user posted image user posted image
To je zakon,kilogrami 100% spadaju,vidjet ces...
Emi user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25972
8.7.2011 9:44:42   
Lady26
Ali ja ga toooooooolikooooooooooo volim user posted image user posted image , onaj fini u narandzastom pakovanju, njammmmmmmmmmm.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25973
8.7.2011 9:49:38   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75

evo nas, lana me probudila prije 7user posted image razigrana, moram je izvesti uskoro ili cu poludjetiuser posted image mm me ruzio sto sam ista pisala o user posted image prije posjete dr,pa necu vise nista komentarisati na tu temu user posted image

a ja vidim čestitaju ti, ali ne vidjeh gdje si napisala da si trudnauser posted image
kako god, neka bude sretno user posted image
btw, i meni kasni jedno 10 dana, ali neJma šamsi da sam , prije da je stres i sl. user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25974
8.7.2011 9:49:40   
Anoniman
dobro jutro i ja poranilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta ima novouser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1037 1038 [1039] 1040 1041   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *