|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 15:04:09   
Anoniman
tako rano eeee moj u ta doba najhornijiuser posted image user posted image user posted image svidjami se sto imate jedan tempo spavanje uvjek isto 

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 25876
7.7.2011 15:05:19   
mala86
ja kad sam zatrudnila,svima govorila da bi htjela povracat,jer do 16-17 sedmice dok nije stomak poceo rast i malac se poceo vrtit nisam ni znala da sam trudna,sem srece sto se dobivam svaki mjesec user posted image i sto mi se spavalo user posted image

svaka trudnoca razlicita(bar tako kazu),ja se nadam da u drugoj necu povracat

teacher i ja sad iscekujem kad ces javit jesi li user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 7.7.2011 15:06:51 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 25877
7.7.2011 15:08:07   
Lady26

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

A opet ja ne pisem dok drugi neko ne napise user posted image
Uh jest vruce hebe mu...bas sparina....

iiiiiii sta cekas sada?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image imala sam nekog posla, sad sam tu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25878
7.7.2011 15:11:09   
Lady26
Mi cemo oko 6 sa kumom vani, Lana jede oko 6 pa cemo odmah poslije vaniiiiiiiiiiiii, smao en znam gdje cemo...al nije frka, imamo bibi user posted image , moremo gdje biloooooooooooo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25879
7.7.2011 15:11:34   
megi
doduse da sam i ja blizu vilsa mozda bih ranije izasla
na dobrinji  na igralistu za djece hlada skoro da i nema, pa bas treba cekati dok sunce bude slabije
a mi na spavanje idemo tek u 10 - pola 11user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25880
7.7.2011 15:13:40   
Malenaoduvijek
eh mi popili kafu sa svojom konom, obavili kupovinu, ja se sita naradila i evo sad sjela da malo odmorim .
Luka lezi u praznom bazenu, a vodu ce dobiti kad ustane indijanac pa neka se brckaju
ja se istusirala, ja jest lijepo a evo kaze u gradu 30 stepeni ja jos ne osjetim ali uskoro.user posted image

mala86 odakle si ti, nikako da skontam?
ja nekada popijem kafu kad sam s nekim ali sama ne glupo mi uvijek samo ponekad....
a kad izadjem u veliki park sjednem sa strane i pustim djecu da setaju a ja malo sjedim malo njih ganjam.user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25881
7.7.2011 15:14:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

doduse da sam i ja blizu vilsa mozda bih ranije izasla
na dobrinji  na igralistu za djece hlada skoro da i nema, pa bas treba cekati dok sunce bude slabije
a mi na spavanje idemo tek u 10 - pola 11user posted image
a moj anel kasni pola sata do 23 je vec gotov zaspouser posted image
mi idemo van ,pola 6 i ne ulazi do 9 ukucu .

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 25882
7.7.2011 15:14:38   
Lady26
Daj Boze da moja ne promijeni, jer meni njeno spavanje u 21 taman....sve mozemo stici, jos imam vremena za sebe i mm user posted image poslije....
A obicno izlazimo oko 6 i do pola 9 smo kuci, naaaaaajkasnije do 9....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 25883
7.7.2011 15:17:05   
Anoniman
znaci pola 6 jede i van si ponesesli joj sta van da njupa ili dok ne dodjete kuci ne jede .
Ja A. nahranim prije i oko 7 uvjek iznesem van bananu ili krosanu i to mahne sad-saduser posted image trceci.
Posle u 21 kad udjemo u kucu jede sta je ostalo iza vecere i gleda crtic krompir,pita ,sataras sta bude zavisi nabada.
I oko 23 peko i krpe

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25884
7.7.2011 15:17:18   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

eh mi popili kafu sa svojom konom, obavili kupovinu, ja se sita naradila i evo sad sjela da malo odmorim .
Luka lezi u praznom bazenu, a vodu ce dobiti kad ustane indijanac pa neka se brckaju
ja se istusirala, ja jest lijepo a evo kaze u gradu 30 stepeni ja jos ne osjetim ali uskoro.user posted image

Ja dosla, puna kanc....i sef ("glavni") tu...helem sviiiiiiii, ja ko s poslom samo pozdravim i sjednem user posted image user posted image
Poslije sam po' ministarstva obisla sa gacama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25885
7.7.2011 15:18:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

tako rano eeee moj u ta doba najhornijiuser posted image user posted image user posted image svidjami se sto imate jedan tempo spavanje uvjek isto 

malo mi je frka sada jer je ljeto pa ne mozemo lijepo setati navecer, pogotovo sad kada abd odemo na more, ne znam sta cu, vec u pola 8 trazi cucu i dekicu

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25886
7.7.2011 15:18:50   
Lady26

znaci pola 6 jede i van si ponesesli joj sta van da njupa ili dok ne dodjete kuci ne jede .
Ja A. nahranim prije i oko 7 uvjek iznesem van bananu ili krosanu i to mahne sad-saduser posted image trceci.
Posle u 21 kad udjemo u kucu jede sta je ostalo iza vecere i gleda crtic krompir,pita ,sataras sta bude zavisi nabada.
I oko 23 peko i krpe

Jede u 6, a ponesem smoki, stapice, v.jogurt ili monte, sok/voda... kad se vratimo jede neki lino i spavanje...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25887
7.7.2011 15:19:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mala86

ja kad sam zatrudnila,svima govorila da bi htjela povracat,jer do 16-17 sedmice dok nije stomak poceo rast i malac se poceo vrtit nisam ni znala da sam trudna,sem srece sto se dobivam svaki mjesec user posted image i sto mi se spavalo user posted image

svaka trudnoca razlicita(bar tako kazu),ja se nadam da u drugoj necu povracat

teacher i ja sad iscekujem kad ces javit jesi li user posted image user posted image

joj da mi je da i meni bude tako, daj bozeuser posted image javicu vam sutra, obecavam, prve cete saznati uz mmuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25888
7.7.2011 15:20:19   
Lady26

malo mi je frka sada jer je ljeto pa ne mozemo lijepo setati navecer, pogotovo sad kada abd odemo na more, ne znam sta cu, vec u pola 8 trazi cucu i dekicu

Nek spava u kolicima....tako sam ja proslo ljeto....zaspe u kolicima, dodjemo kuci samo je prebacim u krevet....tako cu pokusati i ove aBd....samo su mi problem kolica, ako ponesem vec kisobran skoro pun gepek samo od njih...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25889
7.7.2011 15:20:30   
Malenaoduvijek

Daj Boze da moja ne promijeni, jer meni njeno spavanje u 21 taman....sve mozemo stici, jos imam vremena za sebe i mm user posted image poslije....

moj Igor ide do 9 najkasnije na spavanje, a Luka kako kad ako ne spava preko dana isto a ako spava oko pola 10, ali kasnije mi je prekasno sto kazes hocu i ja neko vrijeme da imam za sebe i sm user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25890
7.7.2011 15:20:45   
teacher75

9 je idealno, moja je jedno vrijeme znala izdrzati do 9 al je vec od 8 bila nervozna, a sada je nervoza hvata vec u 7-pola 8user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 7.7.2011 15:21:06 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25891
7.7.2011 15:21:21   
Anoniman

draga teachre ja da imam djete kao ti lanu vec dosad bi bila presretna da sam trudna ja vidim da je ona pre pametno i mirno djete tako da snjom neces imat probelama sigurno tako nebrini.
I budi sretan , sto ima svoju neku lijepu naviku .
Neka spava , moj kad bi ja do jutra sjedila i on biuser posted image user posted image user posted image
eto kakav je da ne kazem krpe , jos bi sjedio.
A sinoc lego ja ko fol zmirim  a on doso pa me ljubi vice samo se mazi nenormalno mazulja moja ja nista a on mama pa ljubi me .ja progleda a one koka reko ha pravim se gluha koka, cega kokaaaaaa -sokauser posted image user posted image user posted image
Ulizuje se samo tako more reko jer si ruco peko, al sta ce ti koka na ,mlijeko boze anele

Neposredna veza do poruke: 25892
7.7.2011 15:22:33   
Lady26
Ma i moja i trlja oci i kenjka ali ja ne dam ranije spavati a ni kasnije....odmah mi ujutro pomjeri...zabavimo je i sve super...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25893
7.7.2011 15:23:21   
teacher75

Nek spava u kolicima....tako sam ja proslo ljeto....zaspe u kolicima, dodjemo kuci samo je prebacim u krevet....tako cu pokusati i ove aBd....samo su mi problem kolica, ako ponesem vec kisobran skoro pun gepek samo od njih...

nadam se da ce htjeti zaspati u ovim kolicima jer imaju polozaj samo za sjedenje, evo vjeerovala ili ne prvi put nakon godinu dana je danas zaspala u njima na povratku iz setnje. inace kad je u kolicima recimo a vrijeme spavanja navecer, place i trazi cucu i dekicu. doduse nisam jos probala da joj u setnju ponesem cucu i dekicu pa da joj uvalim kad zatrazi, mozda bi zaspalauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25894
7.7.2011 15:25:04   
teacher75

Ma i moja i trlja oci i kenjka ali ja ne dam ranije spavati a ni kasnije....odmah mi ujutro pomjeri...zabavimo je i sve super...

moja bez obzira kad zaspi, jel u 7 il u 9 budi se ujutro kao sat izmedju 7 i pola 8

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25895
7.7.2011 15:25:22   
Malenaoduvijek
tiki sto si ti tako opterecena, ovdje ti 10 zena govore svoja iskustva i tjese te a ti sva isprepadana.
nemoj se opterecavati, a nemoj mi sada opet reci da ja ne znam kakva je bila tvoja prva trudnoca jer znam, a kad bi se ljudi vodili time kako je nesto bilo pa gdje bi stigli u zivotu svi.

opusti se draga moja i misli pozitivno jer to je najbitnije, user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25896
7.7.2011 15:25:51   
Lady26
Probaj jedan dan ovdje , prije mora...mozda uspije ko zna....moja je spavala prosle godine u kisobran kolicima ali sad je vec velika, svjesna svega i sve je zanima pa ne znam hoce li htjeti ali pokusam svakako user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25897
7.7.2011 15:28:30   
teacher75

Probaj jedan dan ovdje , prije mora...mozda uspije ko zna....moja je spavala prosle godine u kisobran kolicima ali sad je vec velika, svjesna svega i sve je zanima pa ne znam hoce li htjeti ali pokusam svakako user posted image

i kod mene isto tako, prosle godine nije bio problem, a na moru smo nosili ona velika kolica chicco sto imaju polozaj za lezanje, pa je bilo super. sad mi ne pada napamet da ta nosim, a nazalost ne ugrabih ona bubu kolica u tl za 55km- halalila bih svaki marku jer imaju polulezeci polozaj i krov, ova nasa nista nemaju

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25898
7.7.2011 15:28:50   
Malenaoduvijek

draga teachre ja da imam djete kao ti lanu vec dosad bi bila presretna da sam trudna ja vidim da je ona pre pametno i mirno djete tako da snjom neces imat probelama sigurno tako nebrini.
I budi sretan , sto ima svoju neku lijepu naviku .
Neka spava , moj kad bi ja do jutra sjedila i on biuser posted image user posted image user posted image
eto kakav je da ne kazem krpe , jos bi sjedio.
A sinoc lego ja ko fol zmirim  a on doso pa me ljubi vice samo se mazi nenormalno mazulja moja ja nista a on mama pa ljubi me .ja progleda a one koka reko ha pravim se gluha koka, cega kokaaaaaa -sokauser posted image user posted image user posted image
Ulizuje se samo tako more reko jer si ruco peko, al sta ce ti koka na ,mlijeko boze anele

dusa moja draga user posted image

e sada me mozete ruziti i ljutiti se, ali roditelji stvaraju naviku djeci kada ce spavati.

to sam se uvjerila na vise primjera, a Igor je jedan od tih, ti kada dijete stavljas svaku vece u isto vrijeme u krevet ono samo navikne da spava u to doba tako da smo sami sebi krivi ako nam ne odgovara vrijeme kada djeca spavaju.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25899
7.7.2011 15:29:49   
Anoniman
eee zene moje kako imate pametnu djecu . Moj prosle god nista nije slusao na moru nije hodao a oce da hoda tataaaaa mi ga vodamo slomijemo se .
Nece u kolica da bogujes oce kudam on oce da ide nece da spava , navecer place dok ne zaspi dobro oplace dvi noci sam snjim oplakala jer neznam sta cu drugi dan se htjela vrati kuciuser posted image user posted image bogami.
Na plazi samo bi tatoooooo nece da sjedi nece po dani u kolica .
Tesko mi je bilo stvarno.
Sad se brinem kako ce ove god. biti sad je veci i veci lopovlukuser posted image user posted image nece u kolica oce da hoda , uzima kamenice baca se ...
Nesmijem da razmisljam o tome ako budem razmisljala otkazat cu moreuser posted image bogami mm se premisljao otkad.
U autu jedva prisjedio do mora place nece u sjedajku oce napolje da izadje iz auta da hoda sreca na granici bila guzva izvedem ga i sa kolonom izasla i tapkali nonama .eeeeeee
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1034 1035 [1036] 1037 1038   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *