Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tuzno je i interesantno da meni nikada zena nije ustala u prijevozu dok sam bila , niti mi pomogla da unesem kolica...
Zato ja napravim "nemocnu" facu i s ceznjom pogledam u vrata, i muskarci "polete" Stariji, nazalost
meni je najgore bilo sto mi se do 5. mj. gotovo nije ni vidio stomak a tada sam bila najgora i stalno povracala, jedva bih izdrzala u guzvi da ne povratim a morala na posao, znala sam izaci i stanicu-dvije ranije jer nisam mogla izdrzati vise
Ja nikad sa Anom nisam usla u javni prevoz, poucena sa tim kad trebam negdje uci gdje su stepenice, ja sa nom s kolicima i stomak do zuba pa rijetko se nadje da ko pomogne, tako ne ocekujem ni u prevoz da pomogne, ali hvala Bogu nije bilo ni potrebe da ga koristim. Danas smo isli placali racune bez kolica, cura malo hoda, pa malo histerise, pa malo bi naprijed, malo nazad se vratila, malo cvijece brala itd i planirala sam nazad kuci sa prevozom, ali ipak smo taksijem se vratili jer se dama unervozila a pravo ugrijalo.
tvoja Lana ce dogodine imati 2 i po godine i vise kad prispijete za setnju sa bebom aBd.
a kod mene dvije bebe bukvalno, Luka kasno prohodao, Igor ide jos uvijek na svoju stranu, a ti bebu u kolica, Lana za rukicu i picis.... kod tebe je veca razlika.
a nemojte mi vi trudnice pomagati neka vas dovoljno vam je tereta vaseg, posebno jelo tebi...
ako na stanici vidim kakvog muskarca ja ga zamolim da mi pomogne, i nijedan nije odbio na srecu, isto kad izlazim, ako neko stoji blizu mene zamolim. naravno nekada nema mladjih muskaraca pa moram sama
Ovo moze samo u filmovima...
lana mi sada ne da ruku nikako pa nigdje ne idem s njom bez kolica, ne znam kako ce kasnije biti, al znam da raja masovno kupuju onaj dodatak za kolica za starije dijete (ko ima razliku 2-3 godine izmedju dvoje djece)
lana mi sada ne da ruku nikako pa nigdje ne idem s njom bez kolica, ne znam kako ce kasnije biti, al znam da raja masovno kupuju onaj dodatak za kolica za starije dijete (ko ima razliku 2-3 godine izmedju dvoje djece)
Oni nastavci su super, ali ne mogu na svaka kolica... i ko bi nosio svu tu "skalameriju"...
Ja sam s R. vrlo brzo presla u kisobran kolica jer su mi bila laksa, a imala lezeci polozaj...
lady nema frke, salim se je... tako mi je kako mi je sama sam sebi zakuhala i guram kako guram i ne zalim se. a sretna sam jer uspijem s njima sama izaci nakon toliko vremena gdje smo morali cekati da neko dodje da nam pomogne sada picimo sami i stvarno sam happy.
sve ce biti lakse i lakse, Igo se sada sam penje bez pomoci, ja mu samo idem iza ledja da ga ne pretegne guza da ne padne, a i Luka ce uskoro aBd.
tajra, nisu obicna su a imam sling pa se tako kombinujem.
hocu i ja na kafu sutra...ccc... a doci ce mala - naci cemo se nas dvije na tramvajskoj, nekoj, dogovorit cemo se, unijet cemo djecu skupa i idemo, vazi
mala, ma nema veze, ima V. lopti, nego sjetih se reko kad si vec tamo, da uzmes...
joj, ja kao da ne zivim u istom gradu, ja nikad nikog nisam morala ni da upitam da mi pomogne, uvijek se ljudi nude, oba spola ...nemam uopste brigu da se zaputim na Dbr, Alipasino, a V. uziva u javnom prevozu