Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nk si nam se vratila Tajra,tema odmah zivnula Ja bila u shopingu sa kumom,uzivala,svasta nesto htjela kupiti,a na kraju kupila sebi samo hlace i naocale,ali zato djecacima majice i malenom jos i teksas bermudice i gacica. Marame nigdje ne nadjoh Sad se rashladjujem lubenicom,Amancek spava,kod nani,pa cu kasnije po njega.
A to za ustajanje i pomoc u javnom prevozu. Jako rijetko se vozimo,ali tih 5-6 puta mi nikada nijedna zena,djevojka,djevojcurak nije ustala da pomogne,ali zato uvijek jesu momci,i to najcesce decki 15-20godina. Ja to uvijek prepricavam jer mi je bas bilo fascinantno... I da,nemojte mi u ovnove dirat
Ola. Tajra vratile ste se dame znaci, trazila sam vas ehehe, necu da pitam kako je R. slusala znam da je fina cura . Mi smo bolesni A. bronhitis i upalu usiju, plus prehlada a i ja sve to zajedno ,a za bronhitis ovdje genije nedaju nista kaze mi dr da nije potrebno a ja se samo nasmijah ,sestra nam je bila jos jedan genije rasisticki divna nedo Allah da je sretnem gdje u mraku . Obadvoje smo na amoxicilinu. Maloprije mi A. iskopca laptop i baci na zglob , bas se osjecam jer i mm vala oduuuuuzi ponekad dolaske kuci navecer tako da sam vazda s A. nedostaje mi inspiracije za dnevno-vecernje aktivnosti s hiperaktivnim celjadetom a za mm mi nedostaje sabur i kad istekne .
Ev i mene Lana eno kmeci u krevetu, nece da zaspe ...upucat cu se bude li noc kao prosla...nemam snage fkt a posla imam preko glave (na poslu, za racunarom)....jos me ova vrucina smlati, hebo te nisam ni za sto... (Tajra, moja vjecna neodumica, kako se ovo ispravno pise )
Da, tuta trening....cijeli dan je teti u gacicama, bez incidenata, meni nije htjela piskiti u tutu, sjedila pola sata i nakon sto sam je obukla upiskila gacice...hajd dobro....nahranila je i krenule se spremati za van, osjetim smrdi - ukakila se u gace... tako mi je krivo bilo mogla sam plakati majke mi....imam osjecaj da nece meni na tutu Sad ce godisnji pa ce biti samo sa mnom, mozda se to preokrene.... I jos nesto, vise puta me je nazvala "teta" , tako mi se stislo u grlu, kao da mi knedla stoji, evo i dok pisem ovo....jednom sam reagovala, a drugi put samo gledala u nju pa se onda ispravila...
Ella , nema nam druge nego sabur i sa velikim i malim momcima...zelim vam da nam brzo ozdravite
Lady, nemoj da brigas, pa TEBE L. voli najvise na svijetu , a lapsusu ne pridaji toliku vaznost , sto se tute tice, poolaaakooo, strpljenja, tako to krece, treba njima vremena, a upiskit ce se ona i teti...btw, pise se nedoumica
Danas govorim MM, bas sam neka, prvo sam V. ukinula nocni podoj (kao zao mi, a imao je 19 mjeseci ), pa je 1,5 mjesec poslije prestao dojiti, pa naredni mjesec skinula pelenu, joj traumiram dijete, velike promjene mu namecem, kako li se on osjeca, da li ga maltretiram, bas sam se nesto bila bezveze ucrnjacila...blentava zena
e jbg ja zaboravila dam na temi gdje većina mama ima 2 djece, ja navikla na neplodne parove, kojima smeta svašta nešto, a kamoli sauna još ćete me ubjediti da se od seksa zatrudni noa prelijepo takve me vijesti uvijek posebno obraduju
Tajra, tekja ma totalno ste u pravu, volim i ja vas redom i vi ste meni divne zene borci. Ko ono napisa nema seksa u zajednici, kako li a ostadoh trudna onda sa H. , brojim godinu i po dana staza u zajednici . Lady ako te tjesi moj A. je opet fasciniras s kakom pokaki se gdje god uhvati priliku i donesi meni svojom rukomm divota ovo se desi uglavnom jednom dnevno kad sam u nekoj obavezi. Naucit ce se na tutu svako djete je drugacije a curice su i pametnije .
E drage moje mi brojimo i 6. dan u febrilnom stanju I. temp ne popušta-mislim oborimo je, ali se ponovo vraća, jutros smo radili lab.nalaze i biće tek sutra , a nalaz prve koprokulture tek u petak još mi ona doc-kad sam tražila da radimo koprokulturu kaže-pa ne radimo to baš odmah-tek ako potraje grrrrrr-šta ako potraje, a navodno se temp vraća sa prolivom(kojeg btw ima2-3puta max-jer smo ga sanirali....) i nalaze radimo na naše insistiranje-još znaju koliko dugo treba da budu gotovi i opet odugovlače Moje mače je toliko loše danas popodne bio(u febrilnom stanju, i nekako mi vratić i glavicu drži ukočeno da smo ga odveli na infektivnu polikliniku na pregled, baš me bio zabrinuo-ali na sje gore primila jedan fina doc i detaljno ga pregledala-nem,a sumnje na ne daj Bože-ono što sam mislila da jeste-preporučila još bris grla i nosa uz ostale nalaze....
Skontala sam da je je dijete vrat ukočio od onih obloga koje su mu kod pedijatra stavljali na plećkice-i tako mokre i hladne pelene su stigle i do vrata i eto ti belaj!!!
a onaj prvi doc koji mu je onako "od oka " dao sumamed-pa lijepi moj doc kad vam je svako febrilno stanje djeteta-upala grla-e đaba vam vaša diploma......e nećeš me više preveslati sigurno-kad kažem dajte da radimo nalaz ima da ga radimo ili ću vas prijaviti-ne znam ni ja gdje sve neću
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
....znaš šta moja je handi kasam sam mlađu rodila ima 15 dana temperaturu mi mislili ima H1N1...završila na infekltivnom ir adili test na gripu nije je imala hvala bogu...al je ona svih tih 15 dana pila zinat za upalu grla...koje na kraju nije ni bilo... muž ode u apoteku i kupi nam rhinostop sirup...davali joj njega tu noć i sutradan i sve prestalo... nevjerovatno al rhinostop je djelovao na virus gripše koju kom je dijete očito imalo...od tada moja H nije bila nikada bolesa...dali je organizam stekao toliki imunitete na viruse ne znam al maššalah fakat je super...
nalaze eto čekaš...vidi šta će sutra pokazati...vjeruj rhinostop je dobar i za temperaturu daješ ga na 4 ili 6 sati piše tamo i ne brineš o temperaturi jer on u sebi ima i paracetamol
Da, tuta trening....cijeli dan je teti u gacicama, bez incidenata, meni nije htjela piskiti u tutu, sjedila pola sata i nakon sto sam je obukla upiskila gacice...hajd dobro....nahranila je i krenule se spremati za van, osjetim smrdi - ukakila se u gace... tako mi je krivo bilo mogla sam plakati majke mi....imam osjecaj da nece meni na tutu Sad ce godisnji pa ce biti samo sa mnom, mozda se to preokrene.... I jos nesto, vise puta me je nazvala "teta" , tako mi se stislo u grlu, kao da mi knedla stoji, evo i dok pisem ovo....jednom sam reagovala, a drugi put samo gledala u nju pa se onda ispravila...
mi još nismo ni probali s tutom, doduše sve on kapira i konta ali kada mu se kaki neće tutu ali sjedio bi na šolji cijeli dan i onako i puštao vodu do boskonačnosti a i mene je R nekada znao nazvati tetom, jednostavno ga prenese, zaigra se, zabrblja jezikom i eto ga..i tatu je znao zvati teta ..ali i nanu...ali znao je i nanu da zove mama..tako da...ne brini..priznaj i ti se nekad zaneseš pa neku jaranicu zovneš imenom neke druge i sl.
zaboravih napisati-jučer smo malu zlatnu kosicu ošišali..totalno..jao scene ja ga držala u krilu, nema sile da se sam šiša, vrišti, dere se...komplet interex nas je čuo ja sva od njegove kose, njemu kosa u ustima, u očima, vrti se, bježi, govori onoj curi što ga šiša:"dota teta, dota više".."neće beba mašinicu" ma ja joj kažem, samo ga ti šišaj i ne obaziri se, moramo ga ošišati pa kako god...sada mi je tako neobičan...duša moja...
< Poruku je uredio pocahontas -- 13.7.2011 8:12:47 >
joj tajra R ti je legenda i mi smo jucer prvi put osisali kosicu, imamo sad jako modernu frizuricu meni je preslatka ovako, a mm umalo nije zaplakao jucer kad ju je vidio, kaze pa nikad vise nece biti "one" kosice a bila je super dok ju je teta sisala, doduse stojeci je to radila, ali kao velika je gledala u ogledalo i pratila proces ma samo neka nije bilo placa, ufff
Jos da hocemo doruckovati kao sto smo dobri dok se sisamo... joj dosadilo mi je vise ovo ubjedjivanje i na silu guranje da jede..hajd rucak, hajd i vecera, a sad jos i dorucak..
doblemum bas mi je zao malenog, aBd da vam nalazi pokazu sta je pa da dobijete adekvatnu terapiju a svaka cast da ste ga uspjeli sacuvati od dehidracije. da brzo prodje
lady moja ja znam da ti se svakako kosa dize na glavi od tete a jos te i dijete tetom zove, nemoj omaklo joj se, ipak je ona svaki dan s njom ne zamjeri. a za tutu hajde znaj mozda jeste neki protest, Luka vristi kad ga stavim na tutu malo je reci, a Igo sjedi tri sekunde i ode onako go jedva doceka , ali treba biti uporan znam.
a za nove zunze da budu sretne, meni je tako bilo tesko kad smo Igu prvi put sisali, kod njega sve bile niki kovrdje i naravno kad smo osisali nigdje nista.
Jos da hocemo doruckovati kao sto smo dobri dok se sisamo... joj dosadilo mi je vise ovo ubjedjivanje i na silu guranje da jede..hajd rucak, hajd i vecera, a sad jos i dorucak..
ja vise uopste ne tjeram da jede, hoces neces ne moras. pa vidi kako je vruce sta god da pojede dobro je