Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady sve hocu da te pitam kakva ti je ta teksasna suknja ja sebi trazim al sve minjaci ili skupo ja bi neku malo kulturniju i mogla bi dat 20 km za nju
sooooooooooooooooo cute, tamni teksa, malo ide na zvono, do koljena, pri dnu ima dva "usitka" kao flatne....ne znam ti objasnit hebi ga... Da ti slikam danas? Nije mi tesko... Ovo gdje sam kupila je ESBI jeans, rasprodaja, sve im po 20KM (roba je njihova, oni proizvode)
sooooooooooooooooo cute, tamni teksa, malo ide na zvono, do koljena, pri dnu ima dva "usitka" kao flatne....ne znam ti objasnit hebi ga... Da ti slikam danas? Nije mi tesko... Ovo gdje sam kupila je ESBI jeans, rasprodaja, sve im po 20KM (roba je njihova, oni proizvode)
skontala sam i to je to sto trazim moze se nositi cijelu godinu al mi nemamo tu prodavnicu u MO
malo sam nezgodna za izmjeriti meni kao odgovara br 36 al pocesto mi duzina bude ni tamo ni ovamo pa ako treba skratiti onda to ninasta ne lici lady stavi ti slicicu za svaki slucaj
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Vrijeme provedeno vani... EmNe
Koliko vremena dnevno vasa djeca predskolskog uzrasta provode vani,mislim na igru u parkovima,set_nje opcenito svjez vazduh?Osjecate li griznju savjesti ako se desi da ste sprijeceni obavezama dan-dva i dijete svo vrijeme provodi u stanu ili kuci?
DA (78%) NE (22%)
Broj svih glasova: 88
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!