|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.1.2011 11:15:05   
Anoniman
evo je...jos mi je ostalo da je nekako izvucem iz kalupa i ukrasimuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3901
28.1.2011 11:23:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

nego sad me muz zove...promukao skroz...kaze da misli da ima i tepmuser posted image user posted image user posted image

Sta mu uradi, nesreco?????user posted image
Trebala si dozirati "poklon"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torta izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3902
28.1.2011 11:31:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

felix....s 18 ce prestatiuser posted image

Kad pocne da se penje na nekoga, umjesto na nesto.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...eh sto me nasmijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I da onda cu da razmisljam dal ce dobiti vanbracno djete ako bude na nekog se stalno penjao ,kao sad sto se penje na sve moguceuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 28.1.2011 11:32:11 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3903
28.1.2011 11:37:27   
Anoniman

nego sad me muz zove...promukao skroz...kaze da misli da ima i tepmuser posted image user posted image user posted image

Sta mu uradi, nesreco?????user posted image
Trebala si dozirati "poklon"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torta izgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma nitam nitam ...majkemiuser posted image user posted image user posted image ...jos je sinoc bio slab...kontam da je umoran..medjutim...kad ono...eto ti ga...sad razmisljam gdje u karantinu da ga stavim...samo da A. ne fasuje

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3904
28.1.2011 11:40:02   
pocahontas
samo da vam brzoleteći mahnemo...oporavljamo se lagano od bolesti raznih...pijemo sirupe za imunitet, za kasalj koji nam lagano prestaje, oporavljamo se polako user posted image
ja nisam radila par dana zbog bebe a  i zbog sebe vala...bas sam bila grohnula pošteno, sto od prehlade, sto zbog briga za njega kako je jadnicak bio bolestan...upala grla, pa taman ozdravi i sastavi ga nos, kasalj, povraćanje šajma koji ne zna da iskašlje, prehlada, pad imuniteta...katastrofa..u zivotu nije nista tako imao do sada....user posted image eno i mm bolestan tako da smo svi kolektivo loši user posted image user posted image jojjjjj
mi smo pomalo počeli da meljemo neke riječi..uglavnom ,sve konta, sve zna, moja mala pametnica, folira, počeo je i da me laže-gleda prema vratima i kao iznenadi se jer je navodno neko dosao na vrata (ali niđe veze, nije niko)..ja se ko levat ustanem da vidim ko je i on crče od shege...e pa zamislite malo biće da zna da me hajca..svašta....user posted image
nije bio vani dvjesta dana ko kad je bolestan..osim kod dr. i nazad...bas jedva cekam da ga malo izvedem - da hoce biti lijepo za vikend da odemo na planinu....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3905
28.1.2011 11:42:45   
Anoniman
A joj...jadan Cici...poljubi ga od tete dadade i druga A.user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 3906
28.1.2011 11:43:55   
pocahontas

A joj...jadan Cici...poljubi ga od tete dadade i druga A.user posted image user posted image

vala baš je nekako tako i izgledao, naročito nakon što se po nekoliko puta ispovraća kada se zakašlje..blijed ko paprir, oči crvene ali kez mu ne silazi s lica...duša moja...ljubi teta poky svog malog rumenka šarenka user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3907
28.1.2011 11:47:22   
Srculence
Ajojjj miša mu ljubimo Rafu da što prije prehlade budu iza vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

Neposredna veza do poruke: 3908
28.1.2011 11:47:58   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Srculence

Ajojjj miša mu ljubimo Rafu da što prije prehlade budu iza vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvalaaaaaaa

i mi ljubimo sve bolesne ali i zdrave bebareuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 3909
28.1.2011 12:05:13   
tekja
hellloooouuuuuser posted image ...joj nam temeuser posted image  bas mi je drago da smo se aktivirali, samo mene nikad kad je dernek, kad ja stalno "havjesam"user posted image ...ne mogu sve pofatati, ipak, dadada sretan rodjendan TM, felix no sikiriki za autoguralicu, ako je nije prihvatio odmah ne znaci da mu za par dana nece biti omiljena igrackauser posted image , vidim i Riana fasovala pljuskavice, ma tako je i najbolje Tajra, kad je bal... mada vjerujem da si vise iscrpljenauser posted image ...moj mali je hB dobar, fino spava, neureklo se (N_N mi smo se popravili sa spavanjem, nadam se da ce i tvoj malisa ubrzo poceti bolje spavatiuser posted image )....Rafi ozdravi brzo...da mi ne istekne sesija...sve vas pozdravljam....user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 3910
28.1.2011 12:16:43   
R&T@
tekja, ubi nas ovaj januar...
To je zato sto sam ja svasta nesto planiralauser posted image user posted image user posted image

Hajde, neka si se barem isclanila iz N_N klubauser posted image user posted image user posted image

Puse za Rafija... da nam se brzo vrati u formu, a i mama s njimuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 28.1.2011 12:18:50 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3911
28.1.2011 12:22:19   
Anoniman
da vas pitam...je li iko od vas kupovao ledove stapice od povrca...kao pohovani "jastucici" punjeni povrcem...i ako jeste...valja li to ista?...sve kontam, mozda to bude htio premda voli dzank food...ja sam mu probala pohovati tikvicu i cvjetacu...medjutim...0 bodova

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3912
28.1.2011 12:57:26   
Lady26
Ja sam jela, meni su ukusni, mislim koliko mogu biti user posted image
Salim se nisu losi, jos moja mama kupuje neke od soje + povrce

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3913
28.1.2011 13:18:08   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: tekja

hellloooouuuuuser posted image ...joj nam temeuser posted image  bas mi je drago da smo se aktivirali, samo mene nikad kad je dernek, kad ja stalno "havjesam"user posted image ...ne mogu sve pofatati, ipak, dadada sretan rodjendan TM, felix no sikiriki za autoguralicu, ako je nije prihvatio odmah ne znaci da mu za par dana nece biti omiljena igrackauser posted image , vidim i Riana fasovala pljuskavice, ma tako je i najbolje Tajra, kad je bal... mada vjerujem da si vise iscrpljenauser posted image ...moj mali je hB dobar, fino spava, neureklo se (N_N mi smo se popravili sa spavanjem, nadam se da ce i tvoj malisa ubrzo poceti bolje spavatiuser posted image )....Rafi ozdravi brzo...da mi ne istekne sesija...sve vas pozdravljam....user posted image

ma nema, poky se rijetko pojavi ali kad se pojavi pravi dar mar, odmah sve teme aktivneuser posted image ..

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3914
28.1.2011 13:59:20   
mojbebac
ja sam se bas nadala da cemo i mi dobiti pljuske, ali nista ....vecina nase raje je dobila, mi nismo ...... za sad smo zdravi, sve ok ..... veceras odosmo u planine, mada kazu da je gore velika magla, ali se nadam da ce sutra biti bolje ..... pozzzz raji, i da svi prehladjeni sto prije ozdrave .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 3915
28.1.2011 14:30:54   
Anoniman
pozdrav evo kod mene ima seka mladaj od jutros dosla iznenadauser posted image anel se obradovao samo tako,od jutros oko 12.ja neznam za njegauser posted image igra se ,ma ejj za nepovjerovati Inace voli moju seku mladju ko okrece je kako oce pa mu godiuser posted image kad je po njegovom.
Stvarno bi se reklo da je djete pametno ....
Od jjutros je najprije  ujedo, ganjo,cupo pa su sklopili primirje pa vidim igraju se bebi i zena sa soljicama anel se toliko uziviouser posted image za nepovjerocvati.
Zao mi ga uspavat 3 su sata oni se jos igraju da neznam za njih, uh tako mi ovo danas dobro dodje bolje nego da sam Bingo dobilauser posted image .
Stvarno snjim treba znati tj.niko se od djece nezna snjim igrati kao moja seka.
Bogami cu je sebi "usvojiti"user posted image Kaze mm.eh jesi neka samo da si rahat da ti je bilo.
Eto rek da je sad moja seka ,moja kcerka starija a anel ovoliki koliki je ma hej ja bi uzivala user posted image Tek sad vidim da je lako majkama koje imaju prvu kcerku stariju ,pa onda drugo maldje djete user posted image Puno je lakse.

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 3916
28.1.2011 15:06:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
felix....s 18 ce prestatiuser posted image

Kad pocne da se penje na nekoga, umjesto na nesto.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...eh sto me nasmijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I da onda cu da razmisljam dal ce dobiti vanbracno djete ako bude na nekog se stalno penjao ,kao sad sto se penje na sve moguceuser posted image

E, jeste lude...baš se nasmija user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadada, torta fakat izgleda super user posted image Je li ono čokoladna glazura? I molim recept te kreme user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3917
28.1.2011 15:15:23   
Apotekarka
Dadaa sto izazivas nerovoza me hvata od ove tvoje cokoladne ljepotice.....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3918
28.1.2011 17:58:57   
Anoniman
dadada torta odlicno izgledauser posted image e hajd mi recite jel smijem okupat nikolu (i kosu oprat jer ju je zamazao kremom) ako je jucer imao temperaturuuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3919
28.1.2011 18:05:30   
tekja
marijanna, mislim da da, danas je nema, tako da je to sasvim ok...

mi imamo nove fore, citav dan hoda na prstima, trese munjevitom brzinom glavu lijevo-desno, meni bude muka, trci po kuci zmireci sa rukama ispruzenim, valjda da u sto ne opali i baca se iz stojeceg polozaja na stomakuser posted image , sega mu, a ja sva pretrnem, mislim da ga itekako grudni kos zaboli, medjutim on nista...jooooj...

...popodne smo izasli malo da prosetamo, toliko je kenkao, pruzao ruke da ga nosim, hodao u krug, a ja mislila obradovat ce seuser posted image  pih...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3920
28.1.2011 19:29:47   
Anoniman
Cao!
dadada, sretan rodjos velikom D, svaka cast za torticuuser posted image
tajra, jesam li dobro shvatila, i mala r ima tackice, joooj, mozda je i bolje tako, sretno i ljubac curamauser posted image
felix, i moja je u hiperaktivnoj fazi, sinoc sm mogla plakati koliko je skakakla s kreveta na krevet, nisam je mogla smiriti nikako sve dok to sama nije htjela, buhuhu, bas me nekad ljuti, sto je najgore tu je na meneuser posted image
Pusa i za Rafu zirafu, i sve ostale bebice.user posted image

marincii, p. mama te puno pozdravilauser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3921
28.1.2011 21:00:04   
marinčii
pozz i od nas,uh ja sam više luda od umora M atej već treći dan zaredom nije spavo po danu nikako,je li moguće da će već izbaciti dnevno spavanjeuser posted image ,
felix i kod na sje sve isto trčanje penjanje skakanje ma kaos i gotovo,i M atej ima autić guralicu dobio za rođendan al nije mu baš zanimljiv uzme ga po 10 minuta dnevno i to je to
dadada sretan rođendan tm
marijanna drago mi je da nema ture dječak ,vjerovatno ga mučće zubići 
pocy ljubi nam Rafija i nadam se da će brzo ozdraviti,nego jel se imalo popravio ,mi smo i dalje šlanguser posted image
saahara pozdravi i ti p.mammu kad je vidiš i cmokni Lauru i Ajnu od mene i Mateja
svima želimo mirnu noć

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3922
28.1.2011 21:23:20   
dafri
veče raspisane mamiceuser posted image
dadada sretan rođendan tm,super za tortu i  ja se već dugo kanim praviti neku,tražim recepte ,pa možda bude nešto do rođendana mm,na ljetouser posted image
tajra to i mlađa dobila pljuskavice,hajd i bolje je u paketu,a kampovanje svi vole pa makar i u sobi,
marinčii nešto mi je rano za izbacivanje dnevnog spavanja ali hajd ih znaj

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3923
28.1.2011 21:27:22   
marinčii
dafri a znam da jeste al kad se kod njih što kažeš ništa ne zna,al mama mi reče da sam ja nakon prvog rođendana počela zezit sa spavanjem i ubrzo ga i izbacila,sad on hoće da me kazni što sam ja baku umaralauser posted image ,ljubi curicuuser posted image user posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3924
28.1.2011 21:47:45   
Anoniman
brzinsko javljanje.
Mi smo danas odspavali obadvoje 2.sata user posted image Dobro smo skoro poradjivali po sobama brisali,usisavali anel mi pomagao.Ma rekla sam mu ima da te mama uda u sarajevouser posted image Tako je meni(prije tajo govorio)user posted image Sad ja anelu govorim kad je vrijednica.
Marinci,sto se tice spavanja /nespavanje po dani nedo Bog tko bi ga deverouser posted image On Mora odspavat po dani .Nebi mu izbacivala nepada mi na pametuser posted image Nebi ni on sam izdrzo.
Opet sve zavisi od djeta do djeta .Ja licno kako znam svoje djete nebi to mogao .
izdrzati .....
Matej je dobar onda ako nespavuser posted image neumoran je.
Sto se tice kg.mi "metemo" sve zivo al i dalje smo slanguser posted image ni debeli/ ni mrsavi .
Skoro vice mama hapa, da sta njupa a nije gladan dala smokija sve pojeo .
Pa kupala ga oko 7. popio mlijeko 180ml. posle mlijeka pojeo cokoladicu ,pola pa cajauser posted image to samo kod njega moze haman hahahha.
Svim bolesnim bebarama brzo ozdravljenje :-)
Eh,da znate sta je anelu trenutno zanimljivo,kolut napred kolut nazaduser posted image fino se nasadi na glavu i prevrne na ledja samo gledam da vrat neslome .Odakle to vidje ....
Od njega nista dobro ocekivatiuser posted image Tu sam pozu vidjela jednom od malene od Tajre,i dadada i Andrejauser posted image Kopira ih!!!!!

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  155 156 [157] 158 159   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *