|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.1.2011 22:41:46   
Anoniman
meni je poznat nik i avatar...al nikako da smjestimuser posted image user posted image

dobro dosla nazaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3976
29.1.2011 22:43:12   
Anoniman
mala mu, e veceras za kaznu sto se nisi javljala moras pisati cijelu nocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3977
29.1.2011 22:49:02   
mala mu
ee da evo me opet,uh kako ste mi falile...kako bi sad voljela slagati da sam bila na nekom ljepom egzoticnom mjestu i da se nisam mogla javiti jer nije bilo signala pod palmom...ma kod kuce sam STALNO,kuham čistim perem peglam..dode mi da se kilnem....
a Ahmed je dobar mashalla,samo sto me ne slusa....tj slusa al radi sta hoce...
kako momak..

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3978
29.1.2011 22:52:15   
mala mu
IZVORNA PORUKA: sahara

mala mu, e veceras za kaznu sto se nisi javljala moras pisati cijelu nocuser posted image

kako sporo nabadam ova slova pisat cu ja i duzeuser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3979
29.1.2011 23:16:29   
sheri
IZVORNA PORUKA: mala mu

ee da evo me opet,uh kako ste mi falile...kako bi sad voljela slagati da sam bila na nekom ljepom egzoticnom mjestu i da se nisam mogla javiti jer nije bilo signala pod palmom...ma kod kuce sam STALNO,kuham čistim perem peglam..dode mi da se kilnem....
a Ahmed je dobar mashalla,samo sto me ne slusa....tj slusa al radi sta hoce...
kako momak..

a ti si ziva zeno?!user posted image user posted image dobrodosla!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 3980
29.1.2011 23:30:13   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e prava se javila da kritiku baciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3981
29.1.2011 23:31:00   
Anoniman
mi smo imali malo ture pred spavanje , joj nadam se da ce sutra napokon proci.. mala mu dobrodosla user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 3982
29.1.2011 23:39:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e prava se javila da kritiku baciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cccccccccccccccccccccccccc, pa ne mogu nista ni reciuser posted image , daj malo prozivaj nunichi, nisam ja najgorauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3983
29.1.2011 23:49:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

cccccccccccccccccccccccccc, pa ne mogu nista ni reciuser posted image , daj malo prozivaj nunichi, nisam ja najgorauser posted image user posted image

imas pravo nunichi je najgora od sve djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3984
29.1.2011 23:56:22   
Apotekarka
VEcer...
Kako nam je generacija moj Antonio super u nas u kuci jedino meni uvijek nesto fali....
Jedino sto nece sam navecer da zaspe evo vec cjeli tjedan....i sto strajkuje sa slanim jelom do vecernjih sati onda se najede....
Malo nas zubic muci ali dobro je prica nigdje se ne gasi....
Mala mu pa nema te godinama...kako ste....
Marijanna nadam se da ce Nikolica biti dobro i ujutro bez ture vjerovatno su zubici u pitanju....
Pa pustinjo prava si pustara...nikad te nema

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3985
30.1.2011 8:32:21   
mala86
jutro svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo sinoc imali goste do 1,Leon se probudio oko 11(zaspo u 8),valjda djete nije htjelo nesto propustit!al nije bio nervozan ni trena,pleso ovdje,ismijali se ko ludi,izvodio...al opet jutros u 8 se probudio,nece dalje ni trena

e da vas pitam(ja uvijek sa nekim pitanjima)kakvi su vasi kad ostanu s nekim?moj bolje slusa i moju mamu i mm kad me nema nego kad sam ja tu!meni pravi nered,izvlaci sve i svasta a njima nista,kuca bude super kad se vratim-sad jel to iskoristavanje ili sta?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 3986
30.1.2011 10:53:03   
Anoniman
jutro ,jutro.
Spavali smo dobro nesmijem nista rec da neurecem al je rano ustouser posted image
Mala moj anel neostaje nigdjeuser posted image kod sveki samo 5min kad moram do prodavnice kako slusa hm neznam .Skoro kad sam isla ginicu kaze da je plakao trazio me po sobama.Kad ostane kod moje mame , to je rijetkost slusa samo tako jedino sto nece da spava joj po dani pa mene muci kad dodje kuciuser posted image Uziva pa hajd.

mi se mucimo uvecer kad treba spavati uzas taj se neda svaku noc isto ,.jedva zaspi muka zivauser posted image
Pusa svima od nas .

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 3987
30.1.2011 11:31:45   
marinčii
pozz generaciji,mi smo tako tako spavali nešto se puno vrtio i guro me ,leđa me rasturaju a još dobilauser posted image uf nikakva sam,
marijanna nadam se da nema jutros ture,a da ga ipak odvedeš pedijatru nešto mi to čudno  da se tako samo navečer javlja,
mala mu pa di si ti ,kako si ?kako Ahmed ,sluša li?ljubi ga od mene i Mateja punooo..
mala86 neznam šta reći i ja Mateja rijetko ostavljam al bome mm kaže da je i jemu isti

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3988
30.1.2011 11:35:15   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Mala, moja relativno sluša kod baka, vjerujem da je ista kao i doma, samo što doma nekad više tersa...zna da mamu može malo više zezati...

I mi smo spavali fantastično...ja doma, a ona kod sveki user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala Mu, fakat te nije bilo sto godina....

< Poruku je uredio Mya_81 RR -- 30.1.2011 11:36:41 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3989
30.1.2011 11:57:49   
Anoniman
marinci,i ja sam juce dobila danas drugi dan uzas user posted image mrzim drugi dan ide malo jace no inace ....
Anel se umuhouser posted image trckara mi sami pa me tako lijepo slusa dok kad sam sa muzem i A. ludnica u kuci.Od jutros je dva puta pao na glavu uzme autic popne se na njega i dize uz krevetac

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3990
30.1.2011 12:36:53   
dafri
pozz,
marijanna nadam se da nema  više temp.
mala moja sluša kada je odvedemo kod mojih,bar oni tako kažuuser posted image
jesam se ismijala jutos,uzela cura svoju slikovnicu i pravac kupatilo,fino je stavi na vodokotlić i kaže tu bude,
valjda skontalo dijete da je tu mjesto za slikovnice jer imamo podosta literature u kupatiluuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3991
30.1.2011 14:28:23   
niki83
pozz veliki za generacijuuser posted image

jao kako sam se ja sinoc iznenadila, ovo moram podijeliti s vama...user posted image
moja N sinoc zaspala u pola 9 i klad smo mi legli oko 12 ona se pocela komesati i prenesemo je kod sebe da se uspava, ali ne, kenka nesto, okrece se, a sve u polu snu, zatvorenih ociju,...i ne znam sta bih vise upitam je: Pa sta je Naima, sta hoces? kad dijete izvadi cuclu i kaze: Sise! user posted image user posted image user posted image Suze su mi tekle od smijeha, pa nisam mogla vjerovati da ce sa 16 mj. onako u bunilu u pola noci znati zatraziti sta hoce..a narocito "sise" , smijeh, smijeh user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3992
30.1.2011 14:58:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: niki83

pozz veliki za generacijuuser posted image

jao kako sam se ja sinoc iznenadila, ovo moram podijeliti s vama...user posted image
moja N sinoc zaspala u pola 9 i klad smo mi legli oko 12 ona se pocela komesati i prenesemo je kod sebe da se uspava, ali ne, kenka nesto, okrece se, a sve u polu snu, zatvorenih ociju,...i ne znam sta bih vise upitam je: Pa sta je Naima, sta hoces? kad dijete izvadi cuclu i kaze: Sise! user posted image user posted image user posted image Suze su mi tekle od smijeha, pa nisam mogla vjerovati da ce sa 16 mj. onako u bunilu u pola noci znati zatraziti sta hoce..a narocito "sise" , smijeh, smijeh user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kako me nasmija cudo malouser posted image

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 3993
30.1.2011 15:00:47   
Anoniman
sad mu mjerila opet37,5, jucer je imao pred spavanje i poslije paracetamola nije se vracala, a cudno mi da samo jednom dnevno ima povisenu turuuser posted image ne znam bi li ga vodila doktoru,danas je 3.dan otkako je bolestan,možda do sutra prodjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3994
30.1.2011 15:10:45   
niki83
marijanna ne znam sta bih ti rekla..user posted image
ako bas primjetis da to utjece na njega i da je promjenjiv zbog te temp. ja bih ipak isla dr.
ja nekako uvijek idem, pa makar to bila i sitnica.. iako nije ni to uredu, ali volim provjeriti nego misliti kuci sta da radim...
zelimo mu nas dvije da se to sto prije rijesi i nadamo se da su to ipak zubici

N&N

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3995
30.1.2011 15:16:21   
Anoniman
niki ljubi svoju ljepoticuuser posted image a on je super raspoložen, jede,spava normalno, kontam da je neki virus jer je i iv@ncicin andrej bolestan a skupa su u vrticu,al cudno mi da mu samo jednom dnevno dodje temperatura, neki cudan virus onda..

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 3996
30.1.2011 15:21:06   
Anoniman
Marrijana sacekaj do sutra ako se opet bude vracala tura odvedi ga kod ped. da vidis sta je problem a nadam se da ce biti o.k user posted image
Nikiuser posted image user posted image user posted image user posted image bas se slatko nasmija

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3997
30.1.2011 15:34:07   
marinčii
a joj niki baš me nasmija,i Matej je isti takav samo on viče daj,dajuser posted image
marijanna i meni je to baš čudno da se samo jednom pred večer vraća ,ja bi ga ipak odvela na pregled..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3998
30.1.2011 16:13:43   
Mya_81 RR
Marijanna, ja bih još pričekala jer temp. nije visoka i uspiješ je skinuti, a opće stanje mu je dobro što je jako bitno...naravno, ako još potraje idite na pregled, ali mislim da to nije ništa strašno i da bi do sutra trebalo biti ok...

A, Niki, curetak mali baš me nasmija user posted image Mogu misliti kako je vama bilo...

Dafri, i ja ostanem neka zabezeknuta kako povezuje stvari...ma, pametnice su one naše user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3999
30.1.2011 16:38:42   
mala mu
e mamice kako ste mi???kako su velike i male bebe????
ja sam evo napola zgazena,ovaj moj mali stvarno nema granice u pendzanju i izivljavanju na mamiuser posted image ..vise nemam snage da ga skidam sa namjestaja a i glas sam izgubila od ponavljanja NE NE AHMEDE...
a pre par dana mi se i na tv popeouser posted image ...ja perem sude pa ga ne vidim a on meni dovikuje "mimi tidji" kako ja njemu stalno ponavljam Ahmede sidi,kad sam vidjela gdje jeuser posted image srce mi stalo...
kad ce proci ta fazauser posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  158 159 [160] 161 162   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *