|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.1.2011 15:57:16   
marinčii
pozz i od nas,evo smo odspavli nas dvoje skoro pa dva sata,ja se jutros probudila s migrenom treba mi doći user posted image  i odma me uhvati glavobolja mučnina povraćanje ma užas,
marijanna nadam se da se tura neće vraćati
dadada ajde šta brineš ja sam jela samo jaj i mlijeko pa evo me žive i zdrave nit mi rraste perjeuser posted image  niti kokodačem(s čim se ne bi složio mm)user posted image
mya ljubi mi curicu slatku punooooo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3951
29.1.2011 15:58:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

pozz i od nas,evo smo odspavli nas dvoje skoro pa dva sata,ja se jutros probudila s migrenom treba mi doći user posted image  i odma me uhvati glavobolja mučnina povraćanje ma užas,
marijanna nadam se da se tura neće vraćati
dadada ajde šta brineš ja sam jela samo jaj i mlijeko pa evo me žive i zdrave nit mi rraste perjeuser posted image  niti kokodačem(s čim se ne bi složio mm)user posted image
mya ljubi mi curicu slatku punooooo
e kraljiceuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mada ti ishrana nije nimalo losa...imala si sve...i bjelancevine i kalcijumuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3952
29.1.2011 15:59:26   
Anoniman
mya...reform torta ti je dobrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3953
29.1.2011 16:04:24   
bebacha
to je ista osoba,promjenila nik

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3954
29.1.2011 16:05:07   
marinčii
Sada jedem skoro svu hranu nema toga što ne volim sem gešla,proće to i Andreja ,nadam se brzo da se više ne sekiraš
uh i ja se kanim jednom napravit tortu s fondatom al sumnjam da to dobro ispalo 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3955
29.1.2011 16:16:27   
Anoniman

Sada jedem skoro svu hranu nema toga što ne volim sem gešla,proće to i Andreja ,nadam se brzo da se više ne sekiraš
uh i ja se kanim jednom napravit tortu s fondatom al sumnjam da to dobro ispalo 
iz tvojih usta u bozije usiuser posted image
svaki drugi dan jednostavno padnem od muke...mi se naklopali graha, za to vrijeme on vristi...i na kraju ja opet popustim...napravim mu pomfrituser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3956
29.1.2011 16:39:33   
R&T@
I ja bih mogla pomfri...
Andrej, daj malo user posted image

Ja sam kao nova... spavali smo tri sata...user posted image

Posto smo doruckovali ribu (mm bio kuci, ocitouser posted image ), rucale smo gluposti...

Valjda moze tako jedan dan u sedmici user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3957
29.1.2011 16:45:46   
Anoniman
vi ko moj dida..."doruckujete" ribuuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3958
29.1.2011 17:09:05   
Anoniman
evo i nas spavalica 3.satauser posted image spavali sad ko novi.Joj i ja bi mogla pomfrituser posted image njammmm

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3959
29.1.2011 17:35:48   
R&T@
Dijalog izmedju mene i moje dvadesetdvomjesecne kcerke:
-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"
-"Nece!Hoce plese!Suti, mama!"
user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3960
29.1.2011 18:41:20   
marinčii
IZVORNA PORUKA: tajra

-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"

heheheh jeste kod vas veselouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3961
29.1.2011 18:47:57   
tekja
hehehe, sta je to danas bilo u zraku...moj V. isto spavao 3 puna sata, a nikad, nikad dosada nije od kad je bio mala beba, njegov maximum je 2 sata kad se bas izmori, danas eto bijase 3user posted image user posted image user posted image

tri puta je kakio, sedam puta jeo, definitivno ovo nije onuser posted image ...samo da je na dobro...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3962
29.1.2011 19:21:23   
Anoniman
tajrauser posted image user posted image user posted image veselo veselo kod vas eto vam i anela da zasecerite do krajauser posted image user posted image voli i on plesati.
Tekja, i vi fino spavaliuser posted image user posted image user posted image a vidim i jeliuser posted image pusa mu velika : )) sto bi moja mama rekla: pusti djete nediraj neka jede koliko hoce/moze nebroji mu zalogaje gladno djeteuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 3963
29.1.2011 20:28:25   
mala86
vece svima user posted image

molim da se na ovoj temi vise ne spominje pomfrit i slicna nezdrava hrana user posted image user posted image user posted image user posted image ,jer cijelo popodne otkad procita ne prestajem mislit o njemu(nisam ga jela 100 godina user posted image ,fritezi treba ulje promjenit a ja i mm prelijeni user posted image )

sta je ovo dan za spavanje djece,eh nek bude i sutra tako user posted image user posted image user posted image ,ja se ne bunim!ja sam malca uspavala,otisla na rr kafu vratila se on jos pola sata spavo,ni skuzio nije da me nije bilo
inace smo ok,slusamo s vremena na vrijeme,jedemo sve i svasta-cak smo poceli i cedevita bombone,drobi ih ko veliki

ako neko zna neki prirodni lijek za zuzubolju(boli me cijela vilica)bit cu mu zahvalna user posted image ,ne znam kad su me zadnji put bolili,ali sad pohladno u stanu,ja ne mogu carape i eto belaja

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3964
29.1.2011 20:34:30   
marinčii
mala86 mene kad bole desni ja ispirem sa slanom vodom ili s čajem od kadulje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3965
29.1.2011 20:40:22   
mala86

mala86 mene kad bole desni ja ispirem sa slanom vodom ili s čajem od kadulje

ja imam casu vode kraj sebe pa svako malo stavim i to mi malo pomogne

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3966
29.1.2011 20:54:15   
Anoniman

-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"

Uh, iste su, i moja samo po stolu, krevetima i zna da ludim od straha kad hoda po njima ali ona dodje do ruba i smije se kao sta mislis hocu li skocitiuser posted image , pitanje dana kad ce i pokusati, uzas. Ona meni kad je galamim prijeti prstom i kaze 'ne galami ti mene', a neki dan kad sam izgubila zivce i fakat galamila rekla mi je kroz plac 'mama ti si luda', i ja shvatim da je dijete u pravu, fakat sam tad pretjeralauser posted image , ma upijaju kao spuzve, sve sto cuju, a ja cesto kazem kako sam ludauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3967
29.1.2011 21:26:38   
Mya_81 RR

-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"

Pa, zar se tako razgovara sa mamom user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo je puno puno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3968
29.1.2011 21:28:00   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

mya...reform torta ti je dobrauser posted image

Ja je nešto ne volim. Doduše, jela sam je samo iz Konzuma, a kažu da ta uopće nije ni slična onoj kad se napravi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3969
29.1.2011 21:50:26   
Anoniman
Mala sve ti je rekla Marinciuser posted image
Ja gledala crtani na rtl anela nezanima joj jest lijepuser posted image Ma ovo moje djete nis nezanima a onak lijep crtic.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3970
29.1.2011 22:05:43   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

Mala sve ti je rekla Marinciuser posted image
Ja gledala crtani na rtl anela nezanima joj jest lijepuser posted image Ma ovo moje djete nis nezanima a onak lijep crtic.

a ni Mateja ništa ne zanima ,jedino pogleda koju reklamuuser posted image ..barni i onu Đuro javi se user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3971
29.1.2011 22:09:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"

Uh, iste su, i moja samo po stolu, krevetima i zna da ludim od straha kad hoda po njima ali ona dodje do ruba i smije se kao sta mislis hocu li skocitiuser posted image , pitanje dana kad ce i pokusati, uzas. Ona meni kad je galamim prijeti prstom i kaze 'ne galami ti mene', a neki dan kad sam izgubila zivce i fakat galamila rekla mi je kroz plac 'mama ti si luda', i ja shvatim da je dijete u pravu, fakat sam tad pretjeralauser posted image , ma upijaju kao spuzve, sve sto cuju, a ja cesto kazem kako sam ludauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo disite....zeeeeeenuser posted image ...ja u sebi pocnem brojati...pa pjevati da se ne bi derala
mene on najcesce izludi nakon popodnevnog spavanja...skoro pa uvijek se probudi kenkav...nadruser posted image ...i onda ono fol place...a ne place...nego kuka...ma uzas...i to traje oko 2 satauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3972
29.1.2011 22:13:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: sahara

-"Sidji sa stola!"
-"Nece!"
-"Sidji!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo disite....zeeeeeenuser posted image ...ja u sebi pocnem brojati...pa pjevati da se ne bi derala
mene on najcesce izludi nakon popodnevnog spavanja...skoro pa uvijek se probudi kenkav...nadruser posted image ...i onda ono fol place...a ne place...nego kuka...ma uzas...i to traje oko 2 satauser posted image
majkemi i kod nas ovako zna se desitiuser posted image user posted image Sreca nije svaki dan a l nije ni rijetkost user posted image Jos mu sve pravila po taman da odspava i posle meni kenka pola sata i pola sata se nosa znaci sve ukupno sat mu treba da dodje sebi kako treba da budeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3973
29.1.2011 22:31:22   
mala mu
halllloooooo
jeste li me zaboravile.....
drage mamice jedva vas nadoooo,nisam 100000god.bila na netu  pa se jedva snado u ovim temama..
kako ste mi?????kako djecica?????jesu li porasli

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3974
29.1.2011 22:37:26   
Anoniman
user posted image jel js ovo dobro vidim pa dje si zeno drago dje nesta tako dugo vremena kako je ahmed kako slusa spava po noci
jede i tako touser posted image pusa vam

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 3975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  157 158 [159] 160 161   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *