Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozz i od nas,evo smo odspavli nas dvoje skoro pa dva sata,ja se jutros probudila s migrenom treba mi doći i odma me uhvati glavobolja mučnina povraćanje ma užas, marijanna nadam se da se tura neće vraćati dadada ajde šta brineš ja sam jela samo jaj i mlijeko pa evo me žive i zdrave nit mi rraste perje niti kokodačem(s čim se ne bi složio mm) mya ljubi mi curicu slatku punooooo
pozz i od nas,evo smo odspavli nas dvoje skoro pa dva sata,ja se jutros probudila s migrenom treba mi doći i odma me uhvati glavobolja mučnina povraćanje ma užas, marijanna nadam se da se tura neće vraćati dadada ajde šta brineš ja sam jela samo jaj i mlijeko pa evo me žive i zdrave nit mi rraste perje niti kokodačem(s čim se ne bi složio mm) mya ljubi mi curicu slatku punooooo
e kraljice ...mada ti ishrana nije nimalo losa...imala si sve...i bjelancevine i kalcijum
Sada jedem skoro svu hranu nema toga što ne volim sem gešla,proće to i Andreja ,nadam se brzo da se više ne sekiraš uh i ja se kanim jednom napravit tortu s fondatom al sumnjam da to dobro ispalo
hehehe, sta je to danas bilo u zraku...moj V. isto spavao 3 puna sata, a nikad, nikad dosada nije od kad je bio mala beba, njegov maximum je 2 sata kad se bas izmori, danas eto bijase 3
tri puta je kakio, sedam puta jeo, definitivno ovo nije on ...samo da je na dobro...
tajra veselo veselo kod vas eto vam i anela da zasecerite do kraja voli i on plesati. Tekja, i vi fino spavali a vidim i jeli pusa mu velika : )) sto bi moja mama rekla: pusti djete nediraj neka jede koliko hoce/moze nebroji mu zalogaje gladno djete
molim da se na ovoj temi vise ne spominje pomfrit i slicna nezdrava hrana ,jer cijelo popodne otkad procita ne prestajem mislit o njemu(nisam ga jela 100 godina ,fritezi treba ulje promjenit a ja i mm prelijeni )
sta je ovo dan za spavanje djece,eh nek bude i sutra tako ,ja se ne bunim!ja sam malca uspavala,otisla na rr kafu vratila se on jos pola sata spavo,ni skuzio nije da me nije bilo inace smo ok,slusamo s vremena na vrijeme,jedemo sve i svasta-cak smo poceli i cedevita bombone,drobi ih ko veliki
ako neko zna neki prirodni lijek za zuzubolju(boli me cijela vilica)bit cu mu zahvalna ,ne znam kad su me zadnji put bolili,ali sad pohladno u stanu,ja ne mogu carape i eto belaja
Uh, iste su, i moja samo po stolu, krevetima i zna da ludim od straha kad hoda po njima ali ona dodje do ruba i smije se kao sta mislis hocu li skociti , pitanje dana kad ce i pokusati, uzas. Ona meni kad je galamim prijeti prstom i kaze 'ne galami ti mene', a neki dan kad sam izgubila zivce i fakat galamila rekla mi je kroz plac 'mama ti si luda', i ja shvatim da je dijete u pravu, fakat sam tad pretjerala , ma upijaju kao spuzve, sve sto cuju, a ja cesto kazem kako sam luda
Dijalog izmedju mene i moje dvadesetdvomjesecne kcerke: -"Sidji sa stola!" -"Nece!" -"Sidji!" -"Nece!Hoce plese!Suti, mama!"
Uh, iste su, i moja samo po stolu, krevetima i zna da ludim od straha kad hoda po njima ali ona dodje do ruba i smije se kao sta mislis hocu li skociti , pitanje dana kad ce i pokusati, uzas. Ona meni kad je galamim prijeti prstom i kaze 'ne galami ti mene', a neki dan kad sam izgubila zivce i fakat galamila rekla mi je kroz plac 'mama ti si luda', i ja shvatim da je dijete u pravu, fakat sam tad pretjerala , ma upijaju kao spuzve, sve sto cuju, a ja cesto kazem kako sam luda
samo disite....zeeeeeen ...ja u sebi pocnem brojati...pa pjevati da se ne bi derala mene on najcesce izludi nakon popodnevnog spavanja...skoro pa uvijek se probudi kenkav...nadr ...i onda ono fol place...a ne place...nego kuka...ma uzas...i to traje oko 2 sata
Dijalog izmedju mene i moje dvadesetdvomjesecne kcerke: -"Sidji sa stola!" -"Nece!" -"Sidji!" -"Nece!Hoce plese!Suti, mama!"
samo disite....zeeeeeen ...ja u sebi pocnem brojati...pa pjevati da se ne bi derala mene on najcesce izludi nakon popodnevnog spavanja...skoro pa uvijek se probudi kenkav...nadr ...i onda ono fol place...a ne place...nego kuka...ma uzas...i to traje oko 2 sata
majkemi i kod nas ovako zna se desiti Sreca nije svaki dan a l nije ni rijetkost Jos mu sve pravila po taman da odspava i posle meni kenka pola sata i pola sata se nosa znaci sve ukupno sat mu treba da dodje sebi kako treba da bude
halllloooooo jeste li me zaboravile..... drage mamice jedva vas nadoooo,nisam 100000god.bila na netu pa se jedva snado u ovim temama.. kako ste mi?????kako djecica?????jesu li porasli