|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.1.2011 22:09:15   
Srculence
Evo i nas .-)Moj D tek sad zaspaouser posted image ...razigrao se neće da spava...a sve pada od umorauser posted image Ja evo napravila sebi kafu u ova doba i sjedim u miru i pijem...jer samo kad on spava mogu s mirom popitiuser posted image Danas spavao svega 20-tak min.Ostalo je trčao po stanu i zezao.

tekja i D hoda žmireći u zadnje vrijeme ali on ne ispruži rukeuser posted image user posted image Neki dan se zapucao u vrata...ja dok sam se okrenula on udari...i samo reče ap (Hop) i nasmija seuser posted image .Ma šega je s njima,čim nešto novo otkriju odmah je to glavna preokupacija.
felix pa vi napredujete u vratolomijama munjevitom brzinom,joooj sad kolutove počeo praviti...ne smijem ništa rećiuser posted image da ne bi i d sutra isto radio a sve mi se čini da hoće kako je počelouser posted image .
dadada torta ti superiška izgleda njam njamuser posted image
marinči bori se draga da ti odspava preko dana...rano mu je izbaciti spavanje.kod nas se zna tako poremetiti spavanje po dva tri dana i ja onda muku mučim da se to nastavi...jer bih poludila da nemam bar onih dvadesetak min do sat vremena da ja odmorim mozakuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3926
28.1.2011 22:31:11   
Anoniman
srculence i ja sam skoro kafu pilauser posted image user posted image kad sam sve sredila umorila se eh reko sad ce kafa sjest samo tako mm se smije kaze u ova doba reko jah eto naum palo miuser posted image A.nespava igra se tj.nosa oklagiju i ganja mmuser posted image Ludnica s njima dvoma.Danas dugo i kasno spavao pa nama nema jos spavanjauser posted image Al nema veze spavat ce ujutro duze /tjesim se nedo Bog da porani ma bolje da sutimuser posted image

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 3927
29.1.2011 10:16:06   
Srculence
Jutrica:-)
Nas dvoje ustali u 9 naspavani čili i veseliuser posted image Doručkovali i eno ga sad gleda crtani a ja ponovo pijem kafuuser posted image .
Felix hajd super da nas ima još što kasno kaficu pijemouser posted image
Pusa za sve od nas pa se tipkamo poslijeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3928
29.1.2011 10:57:45   
Mya_81 RR
Samo da vas brzinski pozdravimo i mahnemo user posted image

Idemo sad kod bake pa onda mama ode na RR kaficu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 3929
29.1.2011 11:38:05   
Anoniman
dobro jutro i od nas,.
Da vas pozdravimo spavali smo dobro sinoc .Pusa svima

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 3930
29.1.2011 12:15:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: sahara

i moja je u hiperaktivnoj fazi, sinoc sm mogla plakati koliko je skakakla s kreveta na krevet, nisam je mogla smiriti nikako sve dok to sama nije htjela, buhuhu, bas me nekad ljuti, sto je najgore tu je na meneuser posted image

I ja gundjam na R. a sve prepoznajem sebe user posted image user posted image user posted image
I da, sad je ona "tackasta", ali nije prestrasno...
user posted image  za princezu, a tm i tebi pozdraviuser posted image

IZVORNA PORUKA: dafri

tajra to i mlađa dobila pljuskavice,hajd i bolje je u paketu,a kampovanje svi vole pa makar i u sobi,

Kampovanje me jucer spasilo da ne poludim od tog "paketa"...
Ali prolaze dani, hvala bogu...

Sinoc smo kupili dvije identicne stolice, a one se opet svadjaju...
jadna ja... glava mi je kao katedralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3931
29.1.2011 12:44:50   
Anoniman
eeee,tajra tako ti je to kad su ublizu rodjeneuser posted image user posted image vidjeces kad jos budu starije vece djevojke neces moc jednoj kupiti da drugoj neuzmes znam jer je tako bilo mojoj mami samnom i sekomuser posted image ......
Jos smo skoro sve imale isto al et njoj je opet nesto smetalo po obicajuuser posted image Sve do 18este god. posle se sve promjenilo svako je imao svoj ukususer posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3932
29.1.2011 12:51:38   
R&T@
Joj, felix, stolice su iste, potpuno,a one se otimaju:"Moja, moja..."

Ispravka, ne otimaju se, mladja otima, a starija place...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3933
29.1.2011 12:53:20   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image vec ih zamisljamuser posted image user posted image user posted image scene zive s njima.Proce kad porastu vidjeces kad budu jos za koju godinu vece ,Bit ce "mama meni se svidja te hlace recimo ocu i ja iste takve" a druga ce rec jojj necu pocet kmezit necu da ima iste kao kod mene "user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 3934
29.1.2011 12:55:10   
Anoniman
Moja sreca je bila kad smo porasle sto je mladja bila deblja i veca od mene nista se nismo menjale ako bi ona obukla moju majcu ja je vise nisam mogla obuc razvukla bi seuser posted image ja nosila br.obuce 37 ona 39 .Nikad se za to nismo menjale al moralo je biti bar malo slicno kad nije istouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3935
29.1.2011 14:49:54   
Anoniman
mi smo imali sinoc turu prije spavanja i otad nema,valjda se nece vracati.. sad spava,pa ce nadam se rucati, valjda nece opet pravit probleme,hehe dusica moja mala

Neposredna veza do poruke: 3936
29.1.2011 14:55:30   
Anoniman
tajra, zamisljam ih oko stolicauser posted image , mozda ipak da ostanem pri odluci da ne radjam viseuser posted image
Ma ljubim ih ja takve tackasteuser posted image
marijanna, nadam se da se tura nece vracati, pozz za Nikoluuser posted image
Moja sreca spava, i pitam se da li da je izvodim danas uopce napolje, nesto mi se cini da je hladnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3937
29.1.2011 14:58:50   
Anoniman
sahara, I A, spava ja se ovo nikad "nakaniti" da i ja odem lec slabo sam spavala stomo bolio dosla gospodjicauser posted image na jutro.
Da vani je bas hladno mi necemo vani 100% posto user posted image .
Cuj neces vise da je kod mene prvouser posted image i bar za nekoliko posto mirnije od A. mozda bi i razmisljala.
Opet je lakse kad je prvouser posted image ,ono ce i pomoc mami,i pricuvatiuser posted image dok sta muski znaju u te se neuzdam ja lakouser posted image baska bi ga cuvao.
Ljubi Ajnicu lijepu :-) puno od zvrka anela i mame .
Marrijana, nadam se da nece biti ture vise pusa N.user posted image

< Poruku je uredio felix -- 29.1.2011 15:00:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3938
29.1.2011 15:04:20   
Mya_81 RR
Marijanna, i ja se nadam da se tura neće vraćati user posted image

Joj, Tajra, mogu misliti kako ti je. Mene užasno živcira kad M počne vrištati jer nešto ne ide onako kako je zamislila. Pa, po cijeli dan neko rondanje znam slušati...user posted image

Ljubac našoj Ajnici...valjda ćemo je vidjeti uskoro user posted image user posted image

Felix, mila spavaj!!! Odmori se malo user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3939
29.1.2011 15:06:54   
Anoniman
evo bas ocu da idem , valja anela deverat kad ustane naspavan horan user posted image Da nebude do mene sto samuser posted image
Pusa M.maloj rondaliciuser posted image eh,koje djete ne voli da je po njegovom i da bude zadnja.

Neposredna veza do poruke: 3940
29.1.2011 15:09:06   
Anoniman
felix, idi lezi, evo moja lavica se budiuser posted image
Mya, ljubimo vas, joj bas smo vas pozeljeli, necu moci prepoznati Minju, vjerujem da se promijenilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3941
29.1.2011 15:20:49   
Anoniman
je li to stvarno ima neko iz 2009 generacije a da ne slusa....aaaaaa....svasta...prvi put cujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja evo po netu trazim sta se moze desiti od konstantnog konzumiranja pomfritauser posted image

hb pa mi je hazbend boljeuser posted image ...jer da se razbolio...bi se... roknula

stavim ti mya link za tortu...tj.kremu...nija losa...ali sad nije ni za padanje u transuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3942
29.1.2011 15:28:11   
Anoniman
nasla sam na nekakav tekst o nekakvom liku koji vec 10 godina iskljucivo jede pomfrit i pije mlijekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kazu ljekari...zdrav ko drenuser posted image

majko moja milaaaaa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3943
29.1.2011 15:31:56   
koka i po
good afternoon user posted image ...
mi cemo veceras vecerati pilecu džigericu user posted image ...
puna mi kapa vise izmisljanja ...

< Poruku je uredio koka i po -- 29.1.2011 15:32:09 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3944
29.1.2011 15:33:59   
koka i po
izvinite na OT ...koja je forumasica iz Kaira ???
tamo se desavaju strasne stvariuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 3945
29.1.2011 15:35:32   
Mya_81 RR
Dadada, sva sreća pa je tm bolje...

Nego, koja torta je tebi za padanje u trans...treba mi neki novi recept za fondant tortu (počastit ću samu sebe za rođendan) i htjela bi neki novi recept jer uvijek pravim istu tortu...

Sahara, ni ja sigurno Ajnu neću prepoznati...stvarno se sad mijenjaju prebrzo i nisu više one male bebice...kad se sjetim zadnji put je Ajna tek prohodala, a mogu misliti da se sad ne da zaustaviti....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3946
29.1.2011 15:43:08   
bebacha
iz Kaira je Mjeseceva pratilja a prije je bila Mona Muhamed

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 3947
29.1.2011 15:48:49   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

nasla sam na nekakav tekst o nekakvom liku koji vec 10 godina iskljucivo jede pomfrit i pije mlijekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kazu ljekari...zdrav ko drenuser posted image

majko moja milaaaaa

Jeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Ja sam upravo ručala pomfrit user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3948
29.1.2011 15:49:30   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: bebacha

iz Kaira je Mjeseceva pratilja a prije je bila Mona Muhamed

Je li ovo ista osoba user posted image

Ili Mone više nema na RR user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3949
29.1.2011 15:53:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Dadada, sva sreća pa je tm bolje...

Nego, koja torta je tebi za padanje u trans...treba mi neki novi recept za fondant tortu (počastit ću samu sebe za rođendan) i htjela bi neki novi recept jer uvijek pravim istu tortu...

Sahara, ni ja sigurno Ajnu neću prepoznati...stvarno se sad mijenjaju prebrzo i nisu više one male bebice...kad se sjetim zadnji put je Ajna tek prohodala, a mogu misliti da se sad ne da zaustaviti....

ja je jos nisam nasla...jesam kod tete jela...nekad davno...ona to sve iz glave pravi...a ima tome 100 god. s ljesnicima i cokoladom...ja jos nikad nisam uspjela napraviti takvu kremu...takvog ukusa...savrsenog...ono da moras stalno uzeti jos jedan komaduser posted image ...kad sam je pitala...naravno nije imala poooojma

ova je savrsena za oblaganje jer bude glatka ko led...samo izlijes kremu i pustis da se stegne...a ide 0,5l vrhnja za kuhanje, ja sam stavila jednu citavu milku, 50g putera i 150 g cokolade za kuhanje...to mijesas na vatri dok se ne otopi...i izlijes po tijestu...e ja sam je prepolovila pa u jednu kremu stavila ljesnjaka...tj eksperimentisala

Neposredna veza do poruke: 3950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  156 157 [158] 159 160   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *