Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i nas .-)Moj D tek sad zaspao ...razigrao se neće da spava...a sve pada od umora Ja evo napravila sebi kafu u ova doba i sjedim u miru i pijem...jer samo kad on spava mogu s mirom popiti Danas spavao svega 20-tak min.Ostalo je trčao po stanu i zezao.
tekja i D hoda žmireći u zadnje vrijeme ali on ne ispruži ruke Neki dan se zapucao u vrata...ja dok sam se okrenula on udari...i samo reče ap (Hop) i nasmija se .Ma šega je s njima,čim nešto novo otkriju odmah je to glavna preokupacija. felix pa vi napredujete u vratolomijama munjevitom brzinom,joooj sad kolutove počeo praviti...ne smijem ništa reći da ne bi i d sutra isto radio a sve mi se čini da hoće kako je počelo . dadada torta ti superiška izgleda njam njam marinči bori se draga da ti odspava preko dana...rano mu je izbaciti spavanje.kod nas se zna tako poremetiti spavanje po dva tri dana i ja onda muku mučim da se to nastavi...jer bih poludila da nemam bar onih dvadesetak min do sat vremena da ja odmorim mozak
srculence i ja sam skoro kafu pila kad sam sve sredila umorila se eh reko sad ce kafa sjest samo tako mm se smije kaze u ova doba reko jah eto naum palo mi A.nespava igra se tj.nosa oklagiju i ganja mm Ludnica s njima dvoma.Danas dugo i kasno spavao pa nama nema jos spavanja Al nema veze spavat ce ujutro duze /tjesim se nedo Bog da porani ma bolje da sutim
Jutrica:-) Nas dvoje ustali u 9 naspavani čili i veseli Doručkovali i eno ga sad gleda crtani a ja ponovo pijem kafu . Felix hajd super da nas ima još što kasno kaficu pijemo Pusa za sve od nas pa se tipkamo poslije
i moja je u hiperaktivnoj fazi, sinoc sm mogla plakati koliko je skakakla s kreveta na krevet, nisam je mogla smiriti nikako sve dok to sama nije htjela, buhuhu, bas me nekad ljuti, sto je najgore tu je na mene
I ja gundjam na R. a sve prepoznajem sebe I da, sad je ona "tackasta", ali nije prestrasno... za princezu, a tm i tebi pozdravi
IZVORNA PORUKA: dafri
tajra to i mlađa dobila pljuskavice,hajd i bolje je u paketu,a kampovanje svi vole pa makar i u sobi,
Kampovanje me jucer spasilo da ne poludim od tog "paketa"... Ali prolaze dani, hvala bogu...
Sinoc smo kupili dvije identicne stolice, a one se opet svadjaju... jadna ja... glava mi je kao katedrala
eeee,tajra tako ti je to kad su ublizu rodjene vidjeces kad jos budu starije vece djevojke neces moc jednoj kupiti da drugoj neuzmes znam jer je tako bilo mojoj mami samnom i sekom ...... Jos smo skoro sve imale isto al et njoj je opet nesto smetalo po obicaju Sve do 18este god. posle se sve promjenilo svako je imao svoj ukus
vec ih zamisljam scene zive s njima.Proce kad porastu vidjeces kad budu jos za koju godinu vece ,Bit ce "mama meni se svidja te hlace recimo ocu i ja iste takve" a druga ce rec jojj necu pocet kmezit necu da ima iste kao kod mene "
Moja sreca je bila kad smo porasle sto je mladja bila deblja i veca od mene nista se nismo menjale ako bi ona obukla moju majcu ja je vise nisam mogla obuc razvukla bi se ja nosila br.obuce 37 ona 39 .Nikad se za to nismo menjale al moralo je biti bar malo slicno kad nije isto
mi smo imali sinoc turu prije spavanja i otad nema,valjda se nece vracati.. sad spava,pa ce nadam se rucati, valjda nece opet pravit probleme,hehe dusica moja mala
tajra, zamisljam ih oko stolica , mozda ipak da ostanem pri odluci da ne radjam vise Ma ljubim ih ja takve tackaste marijanna, nadam se da se tura nece vracati, pozz za Nikolu Moja sreca spava, i pitam se da li da je izvodim danas uopce napolje, nesto mi se cini da je hladno
sahara, I A, spava ja se ovo nikad "nakaniti" da i ja odem lec slabo sam spavala stomo bolio dosla gospodjica na jutro. Da vani je bas hladno mi necemo vani 100% posto . Cuj neces vise da je kod mene prvo i bar za nekoliko posto mirnije od A. mozda bi i razmisljala. Opet je lakse kad je prvo ,ono ce i pomoc mami,i pricuvati dok sta muski znaju u te se neuzdam ja lako baska bi ga cuvao. Ljubi Ajnicu lijepu :-) puno od zvrka anela i mame . Marrijana, nadam se da nece biti ture vise pusa N.
Joj, Tajra, mogu misliti kako ti je. Mene užasno živcira kad M počne vrištati jer nešto ne ide onako kako je zamislila. Pa, po cijeli dan neko rondanje znam slušati...
Ljubac našoj Ajnici...valjda ćemo je vidjeti uskoro
Felix, mila spavaj!!! Odmori se malo
Sahara, ni ja sigurno Ajnu neću prepoznati...stvarno se sad mijenjaju prebrzo i nisu više one male bebice...kad se sjetim zadnji put je Ajna tek prohodala, a mogu misliti da se sad ne da zaustaviti....
Sahara, ni ja sigurno Ajnu neću prepoznati...stvarno se sad mijenjaju prebrzo i nisu više one male bebice...kad se sjetim zadnji put je Ajna tek prohodala, a mogu misliti da se sad ne da zaustaviti....
ja je jos nisam nasla...jesam kod tete jela...nekad davno...ona to sve iz glave pravi...a ima tome 100 god. s ljesnicima i cokoladom...ja jos nikad nisam uspjela napraviti takvu kremu...takvog ukusa...savrsenog...ono da moras stalno uzeti jos jedan komad ...kad sam je pitala...naravno nije imala poooojma
ova je savrsena za oblaganje jer bude glatka ko led...samo izlijes kremu i pustis da se stegne...a ide 0,5l vrhnja za kuhanje, ja sam stavila jednu citavu milku, 50g putera i 150 g cokolade za kuhanje...to mijesas na vatri dok se ne otopi...i izlijes po tijestu...e ja sam je prepolovila pa u jednu kremu stavila ljesnjaka...tj eksperimentisala