Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
NIKI I DAFRI cure su mrak kontaju oni sve zivo mARIJANNA ako ture bude i sutra odvedi ga pedijatru mada su to zubici najvjerovatnoje marinci,felix blago vama meni kasni nikako da dobijem a trudna nisam,doduse kasni mi par dana na to sam navikla ali vjerivatno gdje tu je sva sam nabubrila i gore i dole ,jos se slomi cisteci mala mu postajes redovna joj i moj Antonio se voli penjati po svemuali na tv jos nije pokusao Opet je dosao u neku fazi nespavanja budjenja po noci i slabog jelA ali zato jezik finkcionira ne gasi se....
skoro sam premrla Naime uzela sam usisavac da usisam na zahjev anela vidjeo ga na hodniku i oce, ja unijela on uze onaj kabla i nekako se zatetura udari o cosak glave na zid i tamo se odbi i poleti na prijed i kako je pao nije se imao kad docekat na ruke tako padne snagom naprijed o parket udari se u sljepocnice Ja sam sva poblijedila ,pretrnila reko gotovo je on se zakoceno boje menja meni srce stalo stah me pogledat Nos prokrvaci ja NEZNAM STA DA RADIM U TIM SITUACIJAMA ,on neusuciuje a sama snjim Nekako ga smirim i uninam eno zaspo je Oteklo povis ociju izmedju nosa ,iz nosa nekrvari vise Danas nije njegov dan najmanje se 10 put udario u glavu sve nehotice Na dan snjim dozivim milion stesova:-(( prepala sam se ziva i sad brinem ocel ga posle boliti nedo Bog posledica kakvi Nije mi nikad kao sad skoro ovako pao.... Dusa me boli zao mi ga srce moje ,kako se udario....
felix, mila bas mi je zao, jadnicak, a svako dijete skace i moze pasti...Provjeravaj ga dok spava, nadam se da je to ipak bezazlen udarac, sretno i ljubi ga!
Moja ima proljevastu stolicu dva-tri dana ali mislim da se prehladi kad spava, uvijek je otkrivena, a cesto smo i na snijegu, ali cini mi se da je ok, da nije strasno, barem sudeci po tome koliko skace
sahara, provjeravama evo ne odmicem od njega spava oteklo mu kod nosa tj.izmedju ociju :-( neznam sta da radim..... Smijemli mu oblogu staviti ako sad stavim probudit cu ga ...kad se budi probat cu ...
Znam da je dobro namzati puterom udareno mjesto, ma samo ti pazi da on pravilno dise, ako posumnjas u bi,lo sta pravac hitna, ali kazem ti najvjerovatnije nije nista strasno
Felix, mila, mogu misliti kako si se prepala. Baš mi je žao nosića malog Znam kako je nama bilo kad je M pala iz krevetića. Uhhhh... Ali sve me strah jer imam osjećaj da nas čeka još takvih situacija Prati ga i ako ti se imalo učini drugačijim idite na hitnu mada i ja mislim da to nije ništa strašno iako je tebi u tom trenu bilo grozno
mya, evo skoro sam ga budila da moze i veceras zaspati.Dobro je hb.pun modrica al proce .Bas mi je pola zivota oduzeo sta se moze desiti u roku jedne sekunde. I to meni pred ocima a da ja nisam mogla pomoc. Bit ce bolje abd. mada ga pazim nista drugo ni neradim al,et opet se ono desi da ga neispustas iz vida.Sta nas jos ceka dok odraste samo Bog zna. Bit ce padova,i padova al samo neka su bezlezeni da nedo Bog gore. Hvala ti na podrsci
Ja kako "upratih" za vrijeme vikend je jedino "aktivna" bila tema bebe od 1-2 i bebe od 0-1 godine hehe. A bas sam ciljala neke druge teme jer moja "beba" ne "pripada" niti u jednu kategoriju hehehehehehe...
Posto ste ovdje vrijedne, da vas pozdravim i pitam kako ste veceras? Kako su bebice/djecica? Moja "beba" (=citaj skoro 3 godine haha) spava, i uziva jer je "mirisljava" tj. frisko okupana ;)
Pozdravcic!
Draga felix, malo kasno citam post, i bas mi je zao Anelcica :(...Pih misa mu maloga! Ma to su mali istrazivaci, eh sta modrica, krvarenja itd. mora proci dok oni "otkriju svijet". Luna je do nedavno "dobro prosla", kad bas neki dan zapela sama sebi u marketu i pala licem, tj. ustima udarila od zeljezo kolica, rasijekla resicu iznad gornjih zubica, krv tekla na sve strane, usnica kao bokserska bila jbg :(.. Sto Myarece ne mozemo ih zastiti od takvih situacija :(.
Ja bukvalno paničim i vrištim u tim trenucima I nikako ne volim krv. Mada eto znam da je sve to normalno i da će se dešavati bez obzira na sve. Kad se samo sjetim kakva sam histerična bila kad je ispala iz kreveta, dobro je da nisam dobila šamar od mm da se smirim
djana ko djeca sto bi moja mama rekla neznas sta bi snjima ni kako bit ce toga jos al mi pola mog zivota skkrati ljubi curicu misirsljavu .i pridruzi nam se na pdf kad kod oces bujrum nema veze sto tvoja malena ima 3.godine dobrog iskustva ce nam dobro doci od tebe a mozes nam pisati i o malenoj pusa vam velika
mya. ja nisam histericna mos misliti al sam se prepala neznam sta bi u tom momentu znam da je jos jednom tako bilo a mm bio tu ja sam samo njemu govorila oj sta da radim oj kuku meni majko moja dok moja sveki et je odma na sprat histericna panicarka ubi boze , ........ mislim da je popila tab za smirenje Ne volim ni ja krv kad sam to vidjela ,, srce mi je stalo od straha bojim se krvi sve ovo udarci modrice proce al krv jezim se od toga
pozdrav mame mya- rastu istina....vec treba planirati drugi rođendan eto nam ga uskoro ;))))...i sad bi bas mogla party da pravim..decko mi velikis sam se igra ;))))
felix- misa mu i padovi...nek je on ok, ti margarin u ruke i mazi cvoruge..imali smo mi takvu fazu jedno mjesec dana....gdje god pepne glavom..jadna glavica bila plava
marinci- spavanje ne treba izbacivati..ono je djeci potrebno za pravilan razvoj do 4-5 godine..cak i duze...a to sto nece da zaspe..je cisto faza..imali smo je i mi i nije nimalo laka...a moze biti i da tada nije umoran..jer sad borave dosta u kuci..proci ce..
mi smo vam malo bolesni ko marijanin nikola- nije to strasno... virus..proci ce...imamo malu turu od petka u vecer i to samo jednom u petak 38,7..u subotu cijeli dan oko 37,5..danas nema..i veceras 37,3...A sve ostalo je ok..jede, spava, skace... pa pretpostavljam da je nesto iz vrtica naislo..jer ima tako dosta djece, samo sto oni jos kaslju ili sline..ali meni ovo i nije bolest ni tura obzirom da samo se borili s onim od 40..tako da je neka virozica.. a ja sam mu ukljucila odavno sirupe za imunitet..med..cajeve ..pa valjda i to mu pomaze da se bori...ipak nece u vrtic do daljnjeg.
Mya, to sa krvi vazi i za mene, meni su suze tekle kao vodopad od tuge kad sam vidjela njenu usnicu i njen strah u ocima :(, ali sta ces, hvala Bogu pa prodje!
iv@ncice, viroze vladaju, Luna je upravo 7 dana imala gripicu, od cega 4 dana skroz visoke temperature, preko 39,5, u utorak je cak analgin injekciju morala primiti jer joj se nije mogla skinuti turica. Ali eno je jutros opet ona stara, otrcala u svoj vrtic, svojim drugarima koje je jaaaaaako puno pozeljela od predproslog petka! A da vam ne pricam sto sam se ja pozeljela da ona malo isprazni svoju energiju haha, poludila sam od nje i njene "dosade" kod kuce!
citam Anelko pao, felix zao mi je..nadam se da je jutros momak dobar, a i da je otok spao...padovi su neizbjezan dio odrastanja...evo i mi smo se upravo svadjali, tako da je momak na 5 minuta zavrsio u hranilici...navalio da se penje na trosjed, pa na prozor, ja ga skinem, objasnim da ne smije, on pravac pa na sto i deset puta tako tamo - vamo ...nakon kazne u hranilici, smirio se i crta po svojoj tabli ...pozdrav mamama i bebama
mya, ti si poput MM, mada vjerujem u blazem obliku...mislim niko kao on.....kad se nesto desi, on skace na sred sobe i kuka...Boze onoliki covjek, a panicar do bola...ja sam u momentima kad mali padne i udari se potpuno pribrana, mada sat-dva poslije pocnem da se tresem i placem...neka post reakcija...ali hvala Bogu da nismo isti ja i MM, dijete bi vristalo na podu a mi bi skakali i vristali po kuci