Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kakakv je ljut eto kakav Probala sam uvecer ,kad zaspi u krevetcu svaku noc se budi u 2.tacniji od sata al svaku noc navika kao da ga tko budi Place trazi me cim ga stavim pored sebe zaspi isti tren. Jedno vrijeme je bilo o.k kad se razbolio sve otislo niz vodu ponovo pored mene spava .Najgore kad spava isto u krevtcu ja se moram buditi svako malo jer je uvjek otkriven helem dodje mi to uzas ....Budjenje ..... Kad je pored mene ,budi se 2. puta i posle me zgura s jastuka tj.opruzi se preko njega .... Al nebude otkriven ususkam ga pored sebe
Po dani ako ga ja necu uzet on sam iskace iz krevtca na glavu uhvacen na djelu.!! Jedino da ga pustim par dana pa koliko odspava odspava da ga neninam ponovo.Pa valjda ce se opametiti da nemrda makar po dani iz krevetca Mada to je jako tvrdoglavi djecak
eee jest mi ovo poznato i kod mene sve isto ovako... kada se *budi preko dana jednom vikne MIMIII(moj nadimak) ako ja ne dodem on sam izade,a navece se budi i mora preci kod mene ako ga ne prenesem eto njega samog...jos me i zgura na mm-a i ubi nogama...ma nisam se naspavala nepamtim...
MM.nespava s nama jos otkako se anel rodio i poceo nocu zafrkavati!!!!!! I neplanira jos dok ovaj nesastavi noc ukupno u cugu bez budjenja i u svom krevetcu to ce biti kad podje u skolu kako je krenulo
Vidiim Anelko dobro jutros sam s posla virnula samo da vidim sta je s njim... A moja Ena pa ja ne bi mogla bez muza spavati pa nije nam 60 godina da u odvojenim sobama spavamo...Ma ako ja mogu dezurati dodavati dudu moj mm svakako ne cuje.....Pa oj ga je pravio sam je to htio ima da i on spava s nama i tocka
Očekujem rezultat papa testa i prolaktina pa sam jaaaako znatiželjna!
Pored toga sam skroz u razmišljanju o Luninoj "sobi", jedva čekam da zatvorimo balkon u martu pa da joj kupimo sobicu, jupiii. Nadam se stvarno da će prihvatiti svoj novi krevetić i napokon izseliti iz maminog kreveta .
Mi smo opet imali čudno noć probudio se u 1 i navalio u kuću ,dovela ga on opet plače i govori u ku ,u ku(U KUĆU) iako smo već u kući e baš me izmorio ,neznam je li normalno da još nre prespava noć
Joj felix, sorry al' taj TM samo na sebe misli sram ga bilo...ma mi skupa spavamo i kada nam V. spava BUKVALNO na glavama, to mu je inace novi polozaj lezi na nasim jastucima, pa to izgleda ovako njegova glava na mojoj glavi noge na glavi MM...ali samo dok ne ucvrsti, onda prebacujem ga u njegov krevetac, ali MM nema iz naseg kreveta i tacka inace
moj svekar je prijetio svekrvi (tada imali samo jednu sobu), il' ga utjesi il' letite oboje napolje ...ufff sve bih ja to motkom po glavi...djeca su zajednicka i radost i obaveza..
marinci normalno je da ne prespava noc, nije ni moj jos
tajra, ide nabolje
djana, ma hajde neka je jos malo sa vama, ubrzo ces je moliti za malo mazenja
Mi smo OK spavali...mm hrkao, pa ja prešla u dnevnu i ostavila njih dvoje samo druže...čula sam je u neka doba da je nešto malo zaplakala, ali se mm vrlo uspješno snašao...
MM.nespava s nama jos otkako se anel rodio i poceo nocu zafrkavati!!!!!! I neplanira jos dok ovaj nesastavi noc ukupno u cugu bez budjenja i u svom krevetcu to ce biti kad podje u skolu kako je krenulo
Znas sta Felix....meni se ne svidja taj tvoj muzek Moj radi kad je prva od 6, pa je znao s nama noc presjediti kad je Lana bila bolesna, cuvati je na prsima dok ja spremam hranu ili on ustane a ja cuvam Lanu i sl...ja sam ta koja mu kaze hajde idi spavaj u dnevnoj jer mi ga bude zao ali je samo jednom to uradio jer je bas bio umoran i prehladjen pa da joj ne smeta (a Lani nazdravlje 14 mjeseci)...inace ne mrda od nas... Ne shvatam tate/babe koje spavaju u drugoj sobi....zbog cega?! Rade?! A sta je sa nama? Ko li nam cuva djecu, hrani i igra se s njima po cijeli dan poslije te neprospavane noci.... Felix mijenjaj to pod hitno
A za to budjenje nocu ne smijem nista reci da se i meni ne vrati kao dadadi
Lady, znaci sad stvarno imas veliku djevojcicu
Hehehe inace se uvijek raspekmezi kad krenem, pa je teta odvede na prozor da gleda Khalu, da mase dedi i sl. a ja se iskradem, ali jutros sam se pred njom obukla, cmokile se jednom , ona mase i govori pa pa, ispratila me do vrata...
jutro nikakvo anel mi nahladjen opet pa dokle vise hebemu prehlade .....Sinoc je citavu noc hrco da hrco ko veliki usta otvorio sirom ko pes. Budio se kmeco,dam mlijeko nece nikako da jede mlijeko gadi mu se na to ima turu kise sline cure ....
Joooooj felix...misha mu pa kako stalno drug bolestan....meni se cini kad god se javis malisa bolestan....bas mi je zao... Zasto mu ne uzmete nesto za imunitet ili sl?! Misha mu
uzimala sam od dr.tahisa sirup multivitaminski al vidi opet ma luda sam vise pa nema ni mjesec dana i opet zao mi ga toliko je hrco sinoc al hrco bogami nisam mogla spavat Plus nece mlijeka a gladan crijeva kvrce dam flasu on napravi facu kao da mu se povraca .... Neznam bil ga danas vodila strah me noci cekat
jos sanjam pred jutro ja slomila prav dva zuba tj.razglimala i placem ja sta cu sad ostat cu bez zuba ko vidim otisla kod dokt. a bojim se zubara i ko oni mi nekako ulijepili zube da nevade prva dva gornja uzas Plus konja,macke neke sanjam...... I ko tajo me galami sto sam sjedala na bicikl pa zube razglimala ludi snovi znam da zubi nagovjestuju bolest kad sanjas
tajra hahahahaah, nasmija me ... i ja bih rekla da cemo biti sardina family hahahhhahahahaahhahahaa....ali bar ce se igrati i razbacivati po svojoj sobi hahaha...NADAM SE!!!!
mya, mama je uzbudjena a za Lunicu cemo vidjeti tek kada dodje soba sta ce biti hahahahaha...za sada jedva ceka, a kako ce docekati hmm, to samo pticice na grani znaju
Felix, reci da je popio Zinat prije mjesec, da nisi raspoložena za opet davat bez potrebe, nek vas pošalje na bris, na vađenje krvi, nešto što će puzdano reči da mu treba antibiotik, a ne bezveze da ga pije. Ma posvađaj se malo, iskantaj. Huh ko ti priča A znam i sama, kod nas je veliki treći krajnik, i stalno je šmrkljav, nos radi na štangasu, hrče ko veliki, i popili Zinat, i evo kako ga ne pije tri dana opet pogoršanje
ja izguram mm svaki dan...on pola prespava u krevetu...pola u dnevnoj na fotelji ..razlog...hrce da bog sacuvaj...ja mislim da probudi komsije na sestom...i tako mm spava otvorenog prozora u dnevnoj zagrljen s irvasom (onim od DM-a s rr proslave)...njih dvoje imaju aferu...uslikacu vam tu ljubav a ja sam rekla da cu traziti razvod braka...razlog-irvas i hrkanje
felix...pocni malo "celiciti" Anelka...skontala sam da ga ne izvodis cim je malo hladno...ja Andreja vodim vani po najvecem minusu...makar na 20 min...bukvalno ga celicim ...stariji ljudi me vazda kritikuju..ali bogami...ja sam rekla da cu odgajati moje dijete ko svabe...bez pretopljavanja...bez vjerovanja u bolest zvanu propuh...i tako to
ja o spavanju vise necu zucnut...nikad...kuc...kuc...neureklo se