|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
31.1.2011 9:29:35   
Lulu_08
tekja sta je to sa julskim bebama hehe. Od moje prijateljice mali, rodjen 23.07.2009., a inace je to Lunin "bato" kojeg ona nevjerovatno puno voli, je isto tako "miran" - hoda po plafonu bolje receno! Sada ne mogu ja tu puno komentarisati jer Luna i dan danas testira skakanje u kombinaciji kauc-sto-kauc-fotelja i pored pada nije odustala....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4026
31.1.2011 9:35:46   
tekja
Djana, ma nisu u pitanju samo julske bebe, sva generacija 2009. je user posted image ...hehe...ma salim se, mislim da su sada usli u dugorocnu fazu nemirluka, koja ce pretpostavljam trajati tamo do osamnaeste, kad konacno izadju iz puberteta, a mi iz pameti user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4027
31.1.2011 9:38:00   
Lulu_08
Uh...moja mama jos uvijek gubi pamet zbog mene..a daaavno iz puberteta ja izadjoh hehehehe. Izgleda da je to dozivotna patnja hahahahaha.....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4028
31.1.2011 9:43:54   
Mya_81 RR
Jutro user posted image

Kako nam je Anel?

Tekja, super za spavanje...da vam svaka iduća noć bude tako dobra user posted image

Mi smo spavali onako...stalno je nešto kmečala u snu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 4029
31.1.2011 9:58:27   
Hanady RR
Jutro.

i ja navratih da vidim kako nam je Anelko.

nema nam felix...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4030
31.1.2011 10:05:18   
Lady26
Uh dok iscitam sve...nisam juce mogla uci na rr, stalno izbacuje virus...a vi se raspisale...
Anelko, Anelko...felix, kako je jutros, je li sve ok?
Lana se cijelu noc vrtila budila, placuci, trazila me, pa sam "spavala" sa jednom rukom u kreveticu, stisla me sa obje rucice i tako je i zaspala konacno user posted image user posted image .
Jutros ustala u 7, nije strasno jer je radni dan....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 4031
31.1.2011 10:26:11   
Anoniman
Ni ja citav dan jucer nisam mogla na rr...stalno mi je iskako antivirususer posted image
dok sad pohvatam sveuser posted image

Vidim Anelko nam je pao...nadam se da je sve ok...felix javi se
odoh da vidim sta se jos desavalo u drugim "sobama"user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4032
31.1.2011 11:28:01   
mala mu
dobro jutro mamice mako ste mi???

IZVORNA PORUKA: tekja

Djana, ma nisu u pitanju samo julske bebe, sva generacija 2009. je user posted image ...hehe...ma salim se, mislim da su sada usli u dugorocnu fazu nemirluka, koja ce pretpostavljam trajati tamo do osamnaeste, kad konacno izadju iz puberteta, a mi iz pameti user posted image user posted image

potpuno se slazem sa tobom,i to za generaciju a i to da cemo mi mame na kraju hodati kao koke bez glave sto kazu stari ljudi..prvo spavanje 0 bodova,onda jelo-ja ne stignem jesti od ovog svog a i on me nervira kada jede naucio se da hoda i jede,jednu kasiku pa ode dalje pa se vrati i sve takouser posted image user posted image dode mi da ga ostavim gladnog dok ne htjedne sjesti...

a kako nam je Anel ne vidim da se felix javilauser posted image ..

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 4033
31.1.2011 11:43:08   
marinčii
pozz i od nas,
kako nam je Anelko?felix javi se ,nadam se da je ok!user posted image

I mi smo se cijelu noć vrtili i kmečali i dojili 4 puta ,neznam kad je toliko zadnji put

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 4034
31.1.2011 11:44:39   
Anoniman
ej zene evo me nemam se kad javiti od anela ,. Hvala svima redom sto mislite na nasuser posted image user posted image stvarno steuser posted image nemam rijeci .....
Anel je dobro cvoruga je spala al je modra ,i rukica isto i u nju se udario Nos je dobro .Spavao je fino prilicno mada se budio plakao valjda ga boli.Neda dirnuti to mjesto.I sve se drzi glavice i vice mama Boi boi(boli,boli) ..aaaaa...I sve tako mama ljubi glavicu reko boil sad njanji (ani)user posted image Kad ce on prsticem ,meni NJe Nje (ne ne ) neboli
I dalje nema ziva mira od jutrosuser posted image samo trazi mi belaja ....
Uh bas sam se bila prepala morala sam sinoc popit apaurin glava me rasturalauser posted image danas sam bolje.
Mozda ga danas odvedem sisniti moram malo znoji se puno ,kad zaspe pa ustane glava mokra kao da sam ga kupala Mada je vani brrr hladno ....

(odgovor članu mala mu)
  Neposredna veza do poruke: 4035
31.1.2011 11:52:28   
Lady26
Bas mi je drago da je djecak dobro...hB
Ljubi mi idola nestasnog user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4036
31.1.2011 11:59:16   
Anoniman
hvala lady,user posted image Ljubni i ti nama kad dodjes kuci ako si na  poslu nasu curu lijepuuser posted image
A. evo šara sveskuuser posted image djete se uci pisat .Kad mu kazem ocel anel ici u skolu On prstom odmahuje i vice nje nje(ne ne)user posted image Nece djete u skolu....
Kad pitam ocel Anel, ici u disko da igra da nadje sebi bebu( curu) on se odvali smijat i kaze ade ide njanji ade(hajde)user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4037
31.1.2011 12:06:41   
Lady26
Na poslu nego sta, ladim ladim...upravo razmisljam sta li radi user posted image user posted image ...
A mi saramo svesku i sebe (sebe malo vise) vec odavno hahahaha user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 31.1.2011 12:07:19 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4038
31.1.2011 13:38:36   
tekja
felix, drago mi je da je Anelko bolje, a joj on bi vec u disko, bice vama veselouser posted image ...neka ga nek' pise, bolje i to nego da skaceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4039
31.1.2011 15:02:03   
Anoniman
nidje nikog ja pijemuser posted image user posted image user posted image u miru bujrum imal koga.
Odmaram poradila tj.posklonjala stavri sto je A. razbacao on zaspo pa ja uzivam user posted image
Kako ste vi ??
Tekja kako je drug , .....

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 4040
31.1.2011 16:07:03   
Mya_81 RR
Evo i moja curica se malo prije probudila...mene neki pritisak u glavi uhvatio, nikakvog sam raspoloženja user posted image

Mi s pisanjem nismo nešto...ona nema baš neku volju sama da šara, ali voli kad joj mi crtamo...morat ću pod hitno naučiti crtati neke stvari jer ovo sad kako izgleda je užas živi...auto, cuko, maca, slon, sunce, cvijet i kućoca je sve što znam nacrtati a da se prepozna šta je user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4041
31.1.2011 16:09:59   
Lady26
Joj Mya i meni isto...jedva cekam kuci, a popila sam 3 kafe i nista...
Fali mi moja curicaaaaaaaaaa....danas ju je teta malo izvodila u dvoriste, nek dijete malo zraka uhvati user posted image user posted image ne bil bolje jela i spavala hihihihihi....a veceras ce je mama voditi na kafu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 4042
31.1.2011 16:10:12   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prokleti error toliko se ispisa ako opet bude poludicuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image
Da vas pitam nesto ! Moj anel svaki dan zaspi oko 2 ili pola 3. kako-kad. Uninam ga kad zaspi prebacim u krevetac.Budi se posle 1 ili 1,5satuser posted image plakajuci oce da ga uzmeme prebacim u dnevnu nekad ga uninam nekad ne nekad,zaspi namjeri nekad ne...
Znam da je to vise navika al kako da je se rijesim .Nemogu vise ovako

Ovo se vuce vec duze vremena , stvarno mi dojadilo cekajuci kad ce ustat nesmijem nista zapocet raditi jer znam da ce ustat .
Evo skoro se budi za 1. sat isto znaci kmeci place prenesem ga nisam ga htjela ninat al nije evo zaspo nemora vala ako oce.

Kako da tu naviku prekinem vise user posted image ???
I da kad se skoro budio ,ja ga stavila da legne njemu tesko disat a nevidim suhe sline u nosu ili da curi nos a njemu tesko ??
Sto????
Duda je u poluotvorenim ustima bila???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4043
31.1.2011 16:14:38   
Lady26
Kad ti se pojavi error, kliknes desnim kikom na mishu i vrati ti tekst i samo idi opet desnim pa na copy, otvoris novi prozor za odgovor i na paste, mene je ovo "spasilo" 100x heheheehe user posted image user posted image user posted image - valjda ces skontati...
A Lana sad se uspavljuje tako da mi cuva prst sa obje ruke, da joj ne odem...i dok bas ne ucvrsti nema mi mrdanja, to sve otkako je bila bolesna,ali nekad se naljutim pa je ostavim u krevetu, malo odplace ali zaspe...
Navika moja Felix, navika...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4044
31.1.2011 16:17:03   
Anoniman
Navika moja Felix, navika...
user posted image znam ,znam al kako da je izbijem user posted image user posted image kako??????Da zaboravi na to....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4045
31.1.2011 16:20:14   
Lady26
Da ga ostavis da malo odplace? Ne znam kakav nam je drug po prirodi user posted image user posted image ?
Recimo kad sam ja Lanu odvikavala od ljuljanja u kolicima (samo je tako htjela spavati) 2-3 je bila kriza ali uvijek na kraju zaspe i onda je spavala sama bez problema, ali evo posljednjih 10ak dana kako je bila bolesna, nece bez mene zaspati tj bez moje ruke, a sad je i teta tako uspavljuje...ne znam vise, nisam pametna, nocu se budi i trazi me, tj moju ruku

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4046
31.1.2011 16:25:12   
Anoniman
Kakakv je ljut eto kakavuser posted image user posted image user posted image  user posted image
Probala sam uvecer ,kad zaspi u krevetcu svaku noc se budi u 2.tacniji od sata al svaku noc navika kao da ga tko budiuser posted image Place trazi me cim ga stavim pored sebe zaspi isti tren.
Jedno vrijeme je bilo o.k kad se razbolio sve otislo niz vodu ponovouser posted image pored mene spava .Najgore kad spava isto u krevtcu ja se moram buditi svako malo jer je uvjek otkrivenuser posted image helem dodje mi to uzas ....Budjenje .....
Kad je pored mene ,budi se 2. puta i posle me zgura s jastuka tj.opruzi se preko njega ....
Al nebude otkriven ususkam ga pored sebeuser posted image

Po dani ako ga ja necu uzet on sam iskace iz krevtca na glavuuser posted image uhvacen na djelu.!!
Jedino da ga pustim par dana pa koliko odspava odspava da ga neninam ponovo.Pa valjda ce se opametiti da nemrda makar po dani iz krevetcauser posted image
Mada to je jako tvrdoglavi djecak

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4047
31.1.2011 16:27:38   
Lady26
Hehehehehehehe ja uzivam da citam o njegovim avanturama, znam da je tebi tesko i nije do smijeha ali bas se ismijem user posted image user posted image user posted image user posted image
Juce je i Lana pokusala podici nogicu preko ograde kreveta, i jos uvijek ne moze hB user posted image al sve mislim, ubrzo ce...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4048
31.1.2011 16:33:57   
Mya_81 RR
Ja Minju preko dana ponovo ne uspavljujem...koliko odspava odspava, a to bude minimalno 1,5...danas je odspavala 2h...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4049
31.1.2011 16:36:26   
Anoniman
nocu se budi i trazi me, tj moju ruku

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja sestra imala je 6 godina a trazila maminu ruku tj prsten na ruci okretala kad zaspiuser posted image user posted image Nije je niko mogao od toga odvici
Jednom secam se mala sam bila a i ona tada jos manja od mene ,Ratno doba paketi se bacali , mama oce da ide hvatati navacer kasno je i sad ona da mojoj teti ruku da zamjene  ruke da joj prsten na ruku da neprimjeti
Jest vraga mama nije ni zamakla iza kuce kad je seka izasna pocela plakat mamaaaaaaa ocu mamu kaze moja teta , evo mama suti E . suti ona opet nisi ti moja mama mamaaaaaauser posted image user posted image user posted image Sreca mama nije otisla morali je zvati inace tko bi je deverao trpio,plakajuci nece da usuti
Od mamae nije odmicala ni sek,nikad nigdje !!!!!!!
Ja sam bila sreca izrod nisam bila takva vise sam bila privizenija taji
On od mene nije mogao mrdnit do automehanicara
Ja sam bila zenski/muskicuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  160 161 [162] 163 164   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *