Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ee da evo me opet,uh kako ste mi falile...kako bi sad voljela slagati da sam bila na nekom ljepom egzoticnom mjestu i da se nisam mogla javiti jer nije bilo signala pod palmom...ma kod kuce sam STALNO,kuham čistim perem peglam..dode mi da se kilnem.... a Ahmed je dobar mashalla,samo sto me ne slusa....tj slusa al radi sta hoce... kako momak..
ee da evo me opet,uh kako ste mi falile...kako bi sad voljela slagati da sam bila na nekom ljepom egzoticnom mjestu i da se nisam mogla javiti jer nije bilo signala pod palmom...ma kod kuce sam STALNO,kuham čistim perem peglam..dode mi da se kilnem.... a Ahmed je dobar mashalla,samo sto me ne slusa....tj slusa al radi sta hoce... kako momak..
VEcer... Kako nam je generacija moj Antonio super u nas u kuci jedino meni uvijek nesto fali.... Jedino sto nece sam navecer da zaspe evo vec cjeli tjedan....i sto strajkuje sa slanim jelom do vecernjih sati onda se najede.... Malo nas zubic muci ali dobro je prica nigdje se ne gasi.... Mala mu pa nema te godinama...kako ste.... Marijanna nadam se da ce Nikolica biti dobro i ujutro bez ture vjerovatno su zubici u pitanju.... Pa pustinjo prava si pustara...nikad te nema
mi smo sinoc imali goste do 1,Leon se probudio oko 11(zaspo u 8),valjda djete nije htjelo nesto propustit!al nije bio nervozan ni trena,pleso ovdje,ismijali se ko ludi,izvodio...al opet jutros u 8 se probudio,nece dalje ni trena
e da vas pitam(ja uvijek sa nekim pitanjima)kakvi su vasi kad ostanu s nekim?moj bolje slusa i moju mamu i mm kad me nema nego kad sam ja tu!meni pravi nered,izvlaci sve i svasta a njima nista,kuca bude super kad se vratim-sad jel to iskoristavanje ili sta?
jutro ,jutro. Spavali smo dobro nesmijem nista rec da neurecem al je rano usto Mala moj anel neostaje nigdje kod sveki samo 5min kad moram do prodavnice kako slusa hm neznam .Skoro kad sam isla ginicu kaze da je plakao trazio me po sobama.Kad ostane kod moje mame , to je rijetkost slusa samo tako jedino sto nece da spava joj po dani pa mene muci kad dodje kuci Uziva pa hajd.
mi se mucimo uvecer kad treba spavati uzas taj se neda svaku noc isto ,.jedva zaspi muka ziva Pusa svima od nas .
pozz generaciji,mi smo tako tako spavali nešto se puno vrtio i guro me ,leđa me rasturaju a još dobila uf nikakva sam, marijanna nadam se da nema jutros ture,a da ga ipak odvedeš pedijatru nešto mi to čudno da se tako samo navečer javlja, mala mu pa di si ti ,kako si ?kako Ahmed ,sluša li?ljubi ga od mene i Mateja punooo.. mala86 neznam šta reći i ja Mateja rijetko ostavljam al bome mm kaže da je i jemu isti
marinci,i ja sam juce dobila danas drugi dan uzas mrzim drugi dan ide malo jace no inace .... Anel se umuho trckara mi sami pa me tako lijepo slusa dok kad sam sa muzem i A. ludnica u kuci.Od jutros je dva puta pao na glavu uzme autic popne se na njega i dize uz krevetac
pozz, marijanna nadam se da nema više temp. mala moja sluša kada je odvedemo kod mojih,bar oni tako kažu jesam se ismijala jutos,uzela cura svoju slikovnicu i pravac kupatilo,fino je stavi na vodokotlić i kaže tu bude, valjda skontalo dijete da je tu mjesto za slikovnice jer imamo podosta literature u kupatilu
jao kako sam se ja sinoc iznenadila, ovo moram podijeliti s vama... moja N sinoc zaspala u pola 9 i klad smo mi legli oko 12 ona se pocela komesati i prenesemo je kod sebe da se uspava, ali ne, kenka nesto, okrece se, a sve u polu snu, zatvorenih ociju,...i ne znam sta bih vise upitam je: Pa sta je Naima, sta hoces? kad dijete izvadi cuclu i kaze: Sise! Suze su mi tekle od smijeha, pa nisam mogla vjerovati da ce sa 16 mj. onako u bunilu u pola noci znati zatraziti sta hoce..a narocito "sise" , smijeh, smijeh
jao kako sam se ja sinoc iznenadila, ovo moram podijeliti s vama... moja N sinoc zaspala u pola 9 i klad smo mi legli oko 12 ona se pocela komesati i prenesemo je kod sebe da se uspava, ali ne, kenka nesto, okrece se, a sve u polu snu, zatvorenih ociju,...i ne znam sta bih vise upitam je: Pa sta je Naima, sta hoces? kad dijete izvadi cuclu i kaze: Sise! Suze su mi tekle od smijeha, pa nisam mogla vjerovati da ce sa 16 mj. onako u bunilu u pola noci znati zatraziti sta hoce..a narocito "sise" , smijeh, smijeh
sad mu mjerila opet37,5, jucer je imao pred spavanje i poslije paracetamola nije se vracala, a cudno mi da samo jednom dnevno ima povisenu turu ne znam bi li ga vodila doktoru,danas je 3.dan otkako je bolestan,možda do sutra prodje
marijanna ne znam sta bih ti rekla.. ako bas primjetis da to utjece na njega i da je promjenjiv zbog te temp. ja bih ipak isla dr. ja nekako uvijek idem, pa makar to bila i sitnica.. iako nije ni to uredu, ali volim provjeriti nego misliti kuci sta da radim... zelimo mu nas dvije da se to sto prije rijesi i nadamo se da su to ipak zubici
niki ljubi svoju ljepoticu a on je super raspoložen, jede,spava normalno, kontam da je neki virus jer je i iv@ncicin andrej bolestan a skupa su u vrticu,al cudno mi da mu samo jednom dnevno dodje temperatura, neki cudan virus onda..
Marrijana sacekaj do sutra ako se opet bude vracala tura odvedi ga kod ped. da vidis sta je problem a nadam se da ce biti o.k Niki bas se slatko nasmija
a joj niki baš me nasmija,i Matej je isti takav samo on viče daj,daj marijanna i meni je to baš čudno da se samo jednom pred večer vraća ,ja bi ga ipak odvela na pregled..
Marijanna, ja bih još pričekala jer temp. nije visoka i uspiješ je skinuti, a opće stanje mu je dobro što je jako bitno...naravno, ako još potraje idite na pregled, ali mislim da to nije ništa strašno i da bi do sutra trebalo biti ok...
A, Niki, curetak mali baš me nasmija Mogu misliti kako je vama bilo...
Dafri, i ja ostanem neka zabezeknuta kako povezuje stvari...ma, pametnice su one naše
e mamice kako ste mi???kako su velike i male bebe???? ja sam evo napola zgazena,ovaj moj mali stvarno nema granice u pendzanju i izivljavanju na mami ..vise nemam snage da ga skidam sa namjestaja a i glas sam izgubila od ponavljanja NE NE AHMEDE... a pre par dana mi se i na tv popeo ...ja perem sude pa ga ne vidim a on meni dovikuje "mimi tidji" kako ja njemu stalno ponavljam Ahmede sidi,kad sam vidjela gdje je srce mi stalo... kad ce proci ta faza