|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.2.2011 19:23:18   
Lulu_08
Vece mala i velika raja user posted image . Luna otisla pajkiti ranije veceras, a imala je okrsaj sa mamom pa je mozda iz inata otisla leci haha.

Po treci put u par dana je flomasterima sarala posteljinu, uh zaradila je kaznu nakon toga, u cosak za kaznu a flomasterima pa-pa...I sad pajki...A ja odmaram dusu..hahaa

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4876
14.2.2011 19:25:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

meni se ne svidja ni jedna faza...pa ko me pitauser posted image user posted image user posted image

ni meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad si tu da prijavim danas pocinjemo sa sirupom multivamol od dr.theissa pa javim rezultate.

jeeeeeee ...javi...a ja cu da drzim palceve...i nozne i "rucne"
citav dan radim nekakva da prostite sra za ovim kompom...mm preuzme fini dio posla a meni ostavi najgori...najdosadniji...da unosim podatke...fuj...jesam li sta propustila

dobrodosla Jelena

< Poruku je uredio dadada -- 14.2.2011 19:26:01 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4877
14.2.2011 19:32:04   
Anoniman
uh djana user posted image user posted image moj anel je sinoc uzeo flomaster i ofarbao vrata staklena  sreca moja pa se moze oprat sta bi bilo da nemoze sve bi se plavilouser posted image ......

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 4878
14.2.2011 20:25:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

meni se ne svidja ni jedna faza...pa ko me pitauser posted image user posted image user posted image

ni meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad si tu da prijavim danas pocinjemo sa sirupom multivamol od dr.theissa pa javim rezultate.

jeeeeeee ...javi...a ja cu da drzim palceve...i nozne i "rucne"
citav dan radim nekakva da prostite sra za ovim kompom...mm preuzme fini dio posla a meni ostavi najgori...najdosadniji...da unosim podatke...fuj...jesam li sta propustila

dobrodosla Jelena

ipak pocinjemo sutra danas tajo zaboravio kupiti sirupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto me jako zacudilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro zna kuci doci svaki danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4879
14.2.2011 20:33:04   
škorpija
djana svaka čast kad uspijevaju odgojne metode tipa-ćošakuser posted image , mi smo još mali i ovaj moj izgleda ni ne zna šta je ćošakuser posted image  iako ga redovno šaljem

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4880
14.2.2011 21:18:37   
marinčii
felix evo je zaspo opet sam ga sat vremena ljuljala baš me izmori,mi smo danas bili u šetnji na ručku mm nas častio kako je valentinovo,baš nam je bilo fino ,vidim Anel još budan ?i mi svaki dan po nekoliko puta imamo scene sa vodom i polivanjemuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4881
14.2.2011 21:28:38   
tekja
Marincii, koliko ti bebac spava po danu...joj draga, ti se bas naljuljasuser posted image ... moj V. vec uveliko spava, uspavljuje se uz siku, bez ikakvog problema, ne znam samo kako ce to izgledati poslije prestanka dojenjauser posted image

...jutros je iz cista mira poceo da kaslje, osjetim da bas ima slajma, sav se zacrveni kad kaslje, a ne zna izbaciti...nikakvih drugih simptoma nema? Ovo mi bas cudno!

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4882
14.2.2011 21:35:18   
Anoniman
marinci ocel se buditi M. ako je skoro zaspo moj nikad nije zaspo prije 22 ili 23 nikad i ja ne volim da rano legne onda ima mali milion budjenjauser posted image kad kasno zaspi bude jednom ili max dva puta da se budi
Bravo za tm i sto ste danas bili u setnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se danas ubijam kucanskim poslovimauser posted image user posted image stalno nesto peruckam, sklonjam i sve isto user posted image kao da nas je destero u kuci a ne trojeuser posted image Ma gdje nece kad setaju iz sobe u sobu sve im otvoreno sirom ...na sve strane prasine , i razbacani stvari.....
Hebemu zimu kako mi je dosadila samo zbog toga

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4883
14.2.2011 22:14:00   
dafri
veče,
brzinski pozdrav i odoh spavati, izgleda  prije Anela user posted image
ne funkcionišem ponedeljkom nikakouser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4884
14.2.2011 22:16:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dafri

veče,
brzinski pozdrav i odoh spavati, izgleda  prije Anela user posted image
ne funkcionišem ponedeljkom nikakouser posted image

bogami ocesuser posted image user posted image evo ga trce i nesto se svadja sa muzem na neki svoj cudan jezikuser posted image
Laku noc dobro nam se odmori
I jauser posted image user posted image al se A. neda jos ......

< Poruku je uredio felix -- 14.2.2011 22:20:11 >

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 4885
15.2.2011 9:41:08   
marinčii
jutrouser posted image
Mi smo dobro spavali dva buđenja za dojenje i jutros do 8h,

tekja Matej  po danu slabo spava kako kad jučer je odspavo sat i po,bude dana kad preskoči spavanje a bude i oni kad oturi i po 2 ,2 ipo sata...on isto doji al njega to bome ne uspava to je možda palilo dok je bio skroz mali,već mu moram naviti glazbu i nosat ga dok ne zaspi nekad brzo zaspe a nekad se i naljuljam ,žao mi je što V kašlje nadam se da će danas već biti bolje
felix kako kad ,nekad se ne budi jednom a nekad po sto puta ,ko će im znati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4886
15.2.2011 9:59:35   
Amani12
Jutrica drage moje...
Ja evo doruckujem pahuljice uz rruser posted image ,a moja mala spavalica jos uvijek u svijetu snova...
Zenice moje hvala vam na dobrodoslici,ponovno...
Meri,jest vala onaj nick bio pretezak,ni ja ga nekad nisam znala napisati kako treba user posted image
Marinci ljubi nam drugara user posted image
Moj Amancek vec od sestog mjeseca spava po cijelu noc.Doduse,on ne doji odavno pa mozda
zbog toga duze spava.
A preko dana spava dva tri puta,u prosjeku dnevno to bude 4-5 sati spavanja.
On je bas spavalica otkako se rodio,a na mene se bacio,i ja uzivam da spavam i sanjamuser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4887
15.2.2011 10:19:30   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image kod nas je bilo veseloo sinoc.Zaspo iza 00.00user posted image nece da spava horan smije se igra veseo ...Jedva ga uspavala i nije se hb budio do 8 jeo i do pola 10 spavali.

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 4888
15.2.2011 10:23:45   
rose 87
jutrouser posted image
amani user posted image user posted image user posted image za spavalicu mi smo jutros ustali u pola 7,ima tek mozda mjesec dana kako se ne budi po noci ali je dobro sto zaspi do 21h najkasnije,a preko dana samo jednom odspava uh
jutros nije htjeo doruckovati,pravila mu puru i bas je ne voli tako da je definitivno izbacujemo
jelena dobro dosla
mya kako je ljepotica danas
saljemo vam puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4889
15.2.2011 10:33:56   
marinčii
Amani pa blago tebi kad imaš malog spavalicu,ljubi ga punooo od nasuser posted image
Ja nisam neki spavalica a evo izgleda ovo moje dijete se bacilo na meneuser posted image ,i baš je moro pokupiti sve mamine mane,user posted image ajde nadat je se da je šta i dobro uhvatio
rose,felixuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 4890
15.2.2011 10:37:05   
Lady26
Pa gdje si ti draga moja Amancek, kako mi je djecak? Kako glavica?
Cmoki ga jako....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4891
15.2.2011 10:38:39   
zvecka
Ja se pitam gdje su oje debele cure a njih dosta na ovoj temiuser posted image ,,,kako vam vasi mali slatkisi?user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4892
15.2.2011 10:40:12   
Lady26
Ja popila dosad dvije kafe ali zijevam k'o pes user posted image

NEmam vam nist' novo pisati, nista se ne desava user posted image user posted image ...standardno... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4893
15.2.2011 10:41:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: zvecka

Ja se pitam gdje su oje debele cure a njih dosta na ovoj temiuser posted image ,,,kako vam vasi mali slatkisi?user posted image

Zvec zvec....zveckaaaaaaaaaa user posted image
Kako su tvoje curice?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 4894
15.2.2011 10:42:29   
Amani12
Felih,Rose,Marinci user posted image
Lady,draga moja,evo nas...
Glavica je dobro,mada je ocni kapak jos uvijek modar i krastica jos nije prosla,jer je malo rasjekao tik uz oko,na glupi cosak...
Samo da vise hoce proci,da me ne podsjeca da je pored mene dijete palo i tako se udariouser posted image
Sta nam Lanci radi?
Ti na poslu...
Ljubi nam je mnogo,puno smo vas pozelili...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4895
15.2.2011 10:44:46   
Amani12
Zveckice user posted image user posted image user posted image
Ljubi nam malene ljepotice a i tebi veliki zagrljaj!
Kako su djevojcice,ti?

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4896
15.2.2011 10:47:02   
Lady26
A misha mu....i Lana samo nesto pada, ne gleda kuda hoda ali hB bez ozbiljnih povreda do sada...
Ma zvrk pravi, nije ona fina, mirna curica vise hhihihihihi user posted image user posted image ...
Ja na poslu, ona ostala sa tetom, cmokili smo se jutros, sad joj kazem kiss kiss a ona ponavlja kssss kssss i cmokimo se user posted image
Zao mi je zbog vikenda, isli smo u Mostar, haman poslovno, mm vozio baku pa se prislepale i nas dvije...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4897
15.2.2011 10:47:03   
zvecka
Lejla mi je bila od petka bolesna,,,tura,kasalj i isli dotkoru i on nam rekavo da je virus u zraku,,,velim ja njemu da se vara je je virus u grlu od umene mi djeteta i on brzem bolje propisao sirup i eto,user posted image ,,a mali vrtiguz evo trudi se da pojede porciju i od svoje seke,,,sve mi pocisti ako je jestivo,,,i samo govori kad sta uradi IDEEEE(vide),,TA TO(sta je to),,,zanimljiva jeuser posted image

Kako vasa djeca,,,od sviju zena?Kako je Lanci,,,imal ona biserauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4898
15.2.2011 10:49:01   
Lady26
Lana se ne gasi, prica ponesto, sve ponavlja, HVALA BOGU stalno trazi nesto da jede i gricka iako je mrsavica, al zato ne miruje, kako se se i udebljati user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 4899
15.2.2011 10:49:43   
zvecka
Secerka jes to ti?user posted image
Evo napisa ja kako su mi cureuser posted image
Ja sam dobro,debelo,,,rumeno,,,,u fazi sam kad imam zelju da smrsam al izgleda da nije tako jaka da bas sebi ikinem pola porcije nego trazim spas u necem drugo,,,idem na razne aktivnosti i jedem svasta raznouser posted image pa i nema bas efektauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  194 195 [196] 197 198   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *