Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
amani a to se duša mala udarila,baš mi je žao ,ljubimo oku da što prije prođe zveckice draga pa mogla si vala i češće se javiti,žao mi je da je curica bila bolesna la vidim sad je ok,ljubimo ih obje
Vidim pisete o spavanju, moja cura svako jutro u pola pet se dize, a po danu ako zaspi sat-dva ja presrecna, tako da je meni da se naspavam postala misaona imenica A sto se tice padanja, ova moja debela pravo se cuva da kucnem od drvo, bas je pazljiva, jos nije prohodala, napravi korak, dva i sjedne, nadam se da ce ovako i ostati jer me tako tih udaraca strah. Ona ima more modrica po celu jer kad joj sta nije pravo udara sama glavom od pod ili zid od svoje huje, ali na to i ne obracam paznju
Bi se ja javila cesce ali nemam vremena,,Lejlu moram 4 puta dnevno voditi i dovoditi u skolu i iz skole,,,a i Emana i je sad lopov veliki,,,u fazi kad zeli hodati a nije hrabrica pa se vodamo za rucice,,,volemo se jakooo ,,
A znas kad ovdje se raspricas da odma ode vrjeme,,,a ja jos imam i sve obaveze na mojoj grbaci,,nece mi cojk kile
Planirano , dok smo "taze" i u formi . Kad vec ne spavam zbog jednog nek ne spavam zbog oboje, imam osjecaj da bi mi bilo tesko navici se na malu bebu kad ova debelguza poraste. A i licno ja, a i mm volimo malu razliku medju djecom. Bice malo gutavo jer nemam pomoć, a opet mi rizicna trudnoca, ali izdrzacemo
Zvcekice,Secerka vise nije secerka Sad imam sladji nick Ma djevojcice drage.Premedene su,mashallah. Ova nasa djecica sto starija,sve zanimljivija...A sto se tice kilica,ja skinula 10 prosle godine,a imam jos toliko za skinuti. Kako sam krenula,skinut cu ih,ali tek dogodine... Lady draga stize nam novi vikend Nadam se da cemo se vidjeti,pozelila sma djecicu... Jelena cmokni nam drugaricu, a milki pupu i cestitamo.Nek je sa srecom!
< Poruku je uredio Amani12 -- 15.2.2011 11:07:49 >
Starija nije ljubomorna,,ali ne voli kad joj Emana razvali sto ona napravi ,,Emana se petljaq u sve sta Lejla radi pa sad mi je svakim danom teze,,moram biti kadija a kome presudim bude tuzan,,nekad galamim na jednu al od tuge i druga se rasplace. dok Emana nije pocela da guza(nezna puzati)belaji su poceli,,,ko vegeta u sve voli se umijesati
Secerka jes to ti? Evo napisa ja kako su mi cure Ja sam dobro,debelo,,,rumeno,,,,u fazi sam kad imam zelju da smrsam al izgleda da nije tako jaka da bas sebi ikinem pola porcije nego trazim spas u necem drugo,,,idem na razne aktivnosti i jedem svasta razno pa i nema bas efekta
Zvacka ja sam neki dan pitala na onoj temi Forumasice gdje ste gdje si ti, jer od iscekivanja poroda vise nisam "naletila" na tebe
Vidim pisete o spavanju, moja cura svako jutro u pola pet se dize, a po danu ako zaspi sat-dva ja presrecna, tako da je meni da se naspavam postala misaona imenica A sto se tice padanja, ova moja debela pravo se cuva da kucnem od drvo, bas je pazljiva, jos nije prohodala, napravi korak, dva i sjedne, nadam se da ce ovako i ostati jer me tako tih udaraca strah. Ona ima more modrica po celu jer kad joj sta nije pravo udara sama glavom od pod ili zid od svoje huje, ali na to i ne obracam paznju
Nisam te upratila, dobro nam dosle u krug "velikih" .... Slusa li djevojcica, a mrvica u stomaku? Cuj ustaje u pola 5, jaooooo mene bi fatali , bolje da sutim, da mi ne bi bilo isto... Lana pocne plakati bez suza i baci se na koljena kad joj nesto nije pravo, ja samo na ignore i brzo prestane
dobar dan mame dobrodosla jelena meni je vise dojadilo kukati zbog Noinog ne jela pa vas necu zamarati od jutros smo na onom sirupu pa javim rezultate.
Drzimo palceve da cura pocne jesti...To je za apetit sirup? Mada gledala sam slike, nije mrsavica...Kad bi moja spica smrsala pa bila bi kost i koza... Kad stane, izbaci guzu s jedne a stomacic sa druge strane hihihihiihihi
Drzimo palceve da cura pocne jesti...To je za apetit sirup? Mada gledala sam slike, nije mrsavica...Kad bi moja spica smrsala pa bila bi kost i koza... Kad stane, izbaci guzu s jedne a stomacic sa druge strane hihihihiihihi
jest kupila sam onaj multi vitamol,ma ne izgleda ona mrsavo kako nista ne jede
nazalost ne mogu stici tsalno da vam se javim, zbog previse obaveza ....ali uglavnom citam sve, pratim desavanja .....ali naravno javljam se kad imam problem, anja od jutros ima proliv tri puta - nisam je vodilla dr - u, ne osjetim na njoj da je nesto boli .... dala sam joj bananu, sad cu napraviti caj od sipurka .... ne znam sta mislite, da li ima potrebe da je vodim dr - u ili da sacekam da vidim kkao ce se situacija odvijati????
Ja ovo svoje dijete pokvarila,,ne bi cura vise da zaspe u kreveticu,,malo bi se sa mamo izlezavala,,,ja dva tri puta s njom lezala na krevetu i ona sad odvali plakati,,,al mama zagalamila i ona se pokri sa svojim smrdkom i zaspa u sekundi
Pa zato kazem, bas je napredna, ma mora da nesto jede, bilo sta jer ne mrsa... I ja sam mislila ali je lopuza projela hB, ja samo Lani kuhala caj od nane/mente i mislim da je dao rezultate...menta inace izaziva osjecaj gladi, time sam se vodila i da li je to upalilo ili nije (ja mislim da je) hB stalno nesto zvace, bilo voce, hljeb, keks ili nekad grickalice i ima 3 obroka + 2 flasice mlijeka... Nadam se da ce potrajati...
nazalost ne mogu stici tsalno da vam se javim, zbog previse obaveza ....ali uglavnom citam sve, pratim desavanja .....ali naravno javljam se kad imam problem, anja od jutros ima proliv tri puta - nisam je vodilla dr - u, ne osjetim na njoj da je nesto boli .... dala sam joj bananu, sad cu napraviti caj od sipurka .... ne znam sta mislite, da li ima potrebe da je vodim dr - u ili da sacekam da vidim kkao ce se situacija odvijati????
Ja ne bih jos, ali prati, i ako se ponovi jos koji put odvedi je, samo joj daj tecnosti, taj caj od sipurka je dobar, daj joj koricu hljeba da gricka, bananu...nadam se da ce proci bez dr....
Pa zato kazem, bas je napredna, ma mora da nesto jede, bilo sta jer ne mrsa... I ja sam mislila ali je lopuza projela hB, ja samo Lani kuhala caj od nane/mente i mislim da je dao rezultate...menta inace izaziva osjecaj gladi, time sam se vodila i da li je to upalilo ili nije (ja mislim da je) hB stalno nesto zvace, bilo voce, hljeb, keks ili nekad grickalice i ima 3 obroka + 2 flasice mlijeka... Nadam se da ce potrajati...
ja sam ist pokusaval anelu datt caj od mente cula sam da on poboljsava apetit mada mi jedemo al et nije na odmet ali anel neece nikoji drugi sem hiip komorac i hiip vocni nece pa nece nema koje nisam davala proba napravi facu i ostavi sta da radim??? Nece ni soka oce kupovne nece iscjedjene od voca skoro narandju iscjedila dodala meda secera da nebude kiselkasto al on samo fuj i ostavi... Na nama se dobro primjeti kad nejede , odma se po faci zna kako propadne ... Ima sitnu kost pa je izrazejnije
dobar dan mame dobrodosla jelena meni je vise dojadilo kukati zbog Noinog ne jela pa vas necu zamarati od jutros smo na onom sirupu pa javim rezultate.
Noa jel ovakav sirup kod vas? Kod nas je ovakav dajem svaki dan po Jednu kasikicu i masallah jede ... nadam se da ce i kod vas tako biti
felix jest ovaj je sirup i kod nas... mojbebac daj joj onaj linex baby prah tako je noa neki dan imala proljev al ja mislim da je kod nje bilo od sirupa i cepica je je 3 dana imala temperaturu..