Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
e mamice kako ste mi?kako su dječica???uf dugo se nisam javila pa ne stignem isčitati šta se sve događalo...nadam se da nema bolesni bebica ...Ahmed bali,i pomalo kašljuca..ali hB nema temper.i jede dobro pa valjda nećemo zbog ove prehladice opet kod dr. bar se nadam.....
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marijanna mya slusa li ljepotica,ljubi je od nas
Ljepotica sluša, ali nas ne sluša temp. Proživljavam trenutno najgori period u svom životu.
Ljubimo i mi vas...i nadam se da će uskoro ovo biti iza nas pa da ćemo se malo češće družiti jer mi je opuštanje itekako potrebno...
Pratim redovno ali nikako da se javim, Mya bas mi je zao...znam da vam to nece pomoci ali eto...podrska je od srca pa makar i virtualna...
i mi vam držimo fige,brzo nam ozdravi djevojčice mala
Ona ovako nekad kaze mama a ja odg. molim, pa ona tako ponovi vise puta da bih ja rekla molim ... ali kad me zove dodje do mene kaze nana, ono brzo nije naaana (kao moja mama)... Pa teta kaze mama S. , ili kad me zovu nesto dok se spremam zovu me imenom...cim se prilika ukaze reci cu joj, ma hajde kad bude veca ali da me dijete od nepune 2godine zove imenom...ma bjezi...tako mi je to ruzno...mama je mama, tata je tata (mada je tata - tada, data, nekad deda il sl )
Svekar moj svaki put kada se igra sa Madom zove mene imenom i dijete ne reaguje uopste i tako par puta i govori on meni: "joj snaho pa ona uopste ne zna ko si ti"
Ona ovako nekad kaze mama a ja odg. molim, pa ona tako ponovi vise puta da bih ja rekla molim ... ali kad me zove dodje do mene kaze nana, ono brzo nije naaana (kao moja mama)... Pa teta kaze mama S. , ili kad me zovu nesto dok se spremam zovu me imenom...cim se prilika ukaze reci cu joj, ma hajde kad bude veca ali da me dijete od nepune 2godine zove imenom...ma bjezi...tako mi je to ruzno...mama je mama, tata je tata (mada je tata - tada, data, nekad deda il sl )
lady da te utjesim nema to veze sto te teta zove imenom ili ukucani,opet je to faza koja ne traje dugo mene je moja sad do viroze zvala imenom i onda opet pocela mama ja sam ludila u pocetku i svima rekla da mi se obracaju sa ''mama'' al džaba ona je i dalje zvala imenom
Svekar moj svaki put kada se igra sa Madom zove mene imenom i dijete ne reaguje uopste i tako par puta i govori on meni: "joj snaho pa ona uopste ne zna ko si ti"
Lana zna ali necu tako da me zoveeeeeeeeeeee
meni anel promjenio ime kad svekrva me zove odozdo da dodjem po njega on isto vice:anja ade po anjija .....
ih ja sam odavno mia i mimi a zove me i mama sve zavisi šta mu treba a meni baš simpatični kada vikne MIAA kao on mene nešto treba a ja nisam tu pa je malo ljut
E da, mene to nekad zove nana (njeno vidjenje mog imena), moju mamu zove nana (nana kao majka i sl) i sebe zove nana (Lana) ...jadno dijete
hehehe, kod nas su papa - pape, kapa i D3 kapi...naravno ovo njegovo papa ima razlicit naglasak i zna momak sta je sta
V. je imao fazu, kada je mene i MM zvao mama, pa babo pa opet mama , jedva dijete razlucilo ko je sta, odnosno dugo smo mu bili ista osoba, sad skontao pa po citav dan mama, babo, bez razloga...
felix, prezivi ti posat zvanu ginekolog...joj vala i da svaki dan idem, ja se nikad ne bih navikla da idem bez nervoze, meni se noge odsijeku kad se penjem na onaj stol jos nikad nisam imala neko ruzno iskustvo...
lady da te utjesim nema to veze sto te teta zove imenom ili ukucani,opet je to faza koja ne traje dugo mene je moja sad do viroze zvala imenom i onda opet pocela mama ja sam ludila u pocetku i svima rekla da mi se obracaju sa ''mama'' al džaba ona je i dalje zvala imenom
felix, prezivi ti posat zvanu ginekolog...joj vala i da svaki dan idem, ja se nikad ne bih navikla da idem bez nervoze, meni se noge odsijeku kad se penjem na onaj stoluser posted image user posted image user posted image jos nikad nisam imala neko ruzno iskustvo...
eto mujo prezivio ,ma suti kaze fino skini se a ja ko baja jedno po jedno sjela na stol, ona mene ispituje pise za papa test valjda a mene trema sve veca hvata oni istrumenti pored mene meni zeludac srce igra kontam zeno bozija daj prije me cackaj pa onda ispituj samo mi se veca nervoza nabija Mah sutiii mrzim ih i ja hehehehe Ja sam imala puno ruzni iskustva sa tim stolom i priborom i grubim dok. pa se bojim ko djavo .....
Pozdravcic svim starim i novim drugarima i drugaricama... Odavno se nismo javljali,ali evo nas da vas pozdravimo... Mama promijenila nick.Nisam vise Schecherlemica,sad sam Amani 12 Ljubimo malo i veliko drustvo i radujemo se druzenju
amani dobro dosla nam mila i (jest ti onaj nick bio dug) ljubimo druga a i mamu lijepu Jelena dobro dosla nam u veliku druzinu Mya kako nam je drugarica Mi smo dobro kupali se sad prosipa vodu joj jest se navuko na to neznam sta da radim .. Marinci kako je M.