|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.2.2011 12:56:36   
mala mu
e mamice kako ste mi?kako su dječica???uf dugo se nisam javila pa ne stignem isčitati šta se sve događalo...nadam se da nema bolesni bebicauser posted image ...Ahmed bali,i pomalo kašljuca..ali hB nema temper.i jede dobro pa valjda nećemo zbog ove prehladice opet kod dr.
bar se nadam.....

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: marijanna
mya slusa li ljepotica,ljubi je od nasuser posted image

Ljepotica sluša, ali nas ne sluša temp.
Proživljavam trenutno najgori period u svom životu.

Ljubimo i mi vas...i nadam se da će uskoro ovo biti iza nas pa da ćemo se malo češće družiti jer mi je opuštanje itekako potrebno...

Pratim redovno ali nikako da se javim, Mya bas mi je zao...znam da vam to nece pomoci ali eto...podrska je od srca pa makar i virtualna... user posted image

i mi vam držimo fige,brzo nam ozdravi djevojčice malauser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4851
14.2.2011 12:58:22   
Lady26
Ona ovako nekad kaze mama a ja odg. molim, pa ona tako ponovi vise puta da bih ja rekla molim user posted image user posted image ... ali kad me zove dodje do mene kaze nana, ono brzo nije naaana (kao moja mama)...
Pa teta kaze mama S. user posted image user posted image , ili kad me zovu nesto dok se spremam zovu me imenom...cim se prilika ukaze reci cu joj, ma hajde kad bude veca ali da me dijete od nepune 2godine zove imenom...ma bjezi...tako mi je to ruzno...mama je mama, tata je tata (mada je tata - tada, data, nekad deda il sl user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.2.2011 12:59:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 4852
14.2.2011 13:01:47   
Meri29
Svekar moj svaki put kada se igra sa Madom zove mene imenom i dijete ne reaguje uopste i tako par puta i govori on meni: "joj snaho pa ona uopste ne zna ko si ti" user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4853
14.2.2011 13:04:10   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Meri29

Svekar moj svaki put kada se igra sa Madom zove mene imenom i dijete ne reaguje uopste i tako par puta i govori on meni: "joj snaho pa ona uopste ne zna ko si ti" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Lana zna ali necu tako da me zoveeeeeeeeeeee user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 4854
14.2.2011 13:05:48   
Anoniman

Ona ovako nekad kaze mama a ja odg. molim, pa ona tako ponovi vise puta da bih ja rekla molim user posted image user posted image ... ali kad me zove dodje do mene kaze nana, ono brzo nije naaana (kao moja mama)...
Pa teta kaze mama S. user posted image user posted image , ili kad me zovu nesto dok se spremam zovu me imenom...cim se prilika ukaze reci cu joj, ma hajde kad bude veca ali da me dijete od nepune 2godine zove imenom...ma bjezi...tako mi je to ruzno...mama je mama, tata je tata (mada je tata - tada, data, nekad deda il sl user posted image user posted image user posted image )

lady da te utjesim nema to veze sto te teta zove imenom ili ukucani,opet je to faza koja ne traje dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je moja sad do viroze zvala imenom i onda opet pocela mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ludila u pocetku i svima rekla da mi se obracaju sa ''mama'' al džaba ona je i dalje zvala imenomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4855
14.2.2011 13:06:05   
Lady26
E da, mene to nekad zove nana (njeno vidjenje mog imena), moju mamu zove nana (nana kao majka i sl)  i sebe zove nana (Lana) user posted image user posted image user posted image user posted image ...jadno dijete user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4856
14.2.2011 13:07:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Meri29

user posted image user posted image
Lana zna ali necu tako da me zoveeeeeeeeeeee user posted image

meni anel promjenio imeuser posted image user posted image user posted image kad svekrva me zove odozdo da dodjem po njega on isto vice:anjauser posted image user posted image ade po anjijauser posted image .....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4857
14.2.2011 13:12:51   
mala mu
user posted image ih ja sam odavno mia i mimi a zove me i mama sve zavisi šta mu trebauser posted image user posted image user posted image
a meni baš simpatični kada vikne MIAA kao on mene nešto treba a ja nisam tu pa je malo ljutuser posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4858
14.2.2011 13:27:22   
tekja

E da, mene to nekad zove nana (njeno vidjenje mog imena), moju mamu zove nana (nana kao majka i sl)  i sebe zove nana (Lana) user posted image user posted image user posted image user posted image ...jadno dijete user posted image

hehehe, kod nas su papa - pape, kapa i D3 kapi...naravno ovo njegovo papa ima razlicit naglasak i zna momak sta je stauser posted image

V. je imao fazu, kada je mene i MM zvao mama, pa babo pa opet mamauser posted image , jedva dijete razlucilo ko je sta, odnosno dugo smo mu bili ista osoba, sad skontao pa po citav dan mama, babo, bez razloga...

felix, prezivi ti posat zvanu ginekolog...joj vala i da svaki dan idem, ja se nikad ne bih navikla da idem bez nervoze, meni se noge odsijeku kad se penjem na onaj stoluser posted image user posted image user posted image  jos nikad nisam imala neko ruzno iskustvo...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4859
14.2.2011 14:38:37   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

lady da te utjesim nema to veze sto te teta zove imenom ili ukucani,opet je to faza koja ne traje dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene je moja sad do viroze zvala imenom i onda opet pocela mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam ludila u pocetku i svima rekla da mi se obracaju sa ''mama'' al džaba ona je i dalje zvala imenomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onda mi se ova faza ne svidja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4860
14.2.2011 14:47:17   
Anoniman
meni se ne svidja ni jedna faza...pa ko me pitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 4861
14.2.2011 14:50:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

meni se ne svidja ni jedna faza...pa ko me pitauser posted image user posted image user posted image

ni meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad si tu da prijavim danas pocinjemo sa sirupom multivamol od dr.theissa pa javim rezultate.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4862
14.2.2011 15:54:34   
Lady26
Ma sad nesto kontam, vi ste dosad imali i imate puno tih nekih faza, a meni se nijedna ne svidja buaaaaaahahahahahahaa user posted image user posted image a tek nam slijede....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4863
14.2.2011 16:12:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

ni meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad si tu da prijavim danas pocinjemo sa sirupom multivamol od dr.theissa pa javim rezultate.

mi taj pijemouser posted image svaki dan po jedna kasikica

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4864
14.2.2011 16:15:55   
Anoniman
felix, prezivi ti posat zvanu ginekolog...joj vala i da svaki dan idem, ja se nikad ne bih navikla da idem bez nervoze, meni se noge odsijeku kad se penjem na onaj stoluser posted image user posted image user posted image jos nikad nisam imala neko ruzno iskustvo...
user posted image user posted image user posted image eto mujo preziviouser posted image user posted image ,ma suti kaze fino skini se a ja ko baja jedno po jedno sjela na stol, ona mene ispituje pise za papa testuser posted image valjda a mene trema sve veca hvata oni istrumenti pored mene meni zeludac srce igra kontam zeno bozija daj prije me cackaj pa onda ispituj samo mi se veca nervoza nabijauser posted image
Mah sutiii mrzim ih i ja hehehehe
Ja sam imala puno ruzni iskustva sa tim stolom i priborom i grubim dok. pa se bojim ko djavouser posted image .....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4865
14.2.2011 16:32:17   
Amani12
Pozdravcic svim starim i novim drugarima i drugaricama...
Odavno se nismo javljali,ali evo nas da vas pozdravimo...
Mama promijenila nick.Nisam vise Schecherlemica,sad sam Amani 12user posted image
Ljubimo malo i veliko drustvo i radujemo se druzenju user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4866
14.2.2011 16:57:44   
Meri29
Aaaa Amancek nas, neka si vala, onaj nick je bio tezak za pisati user posted image user posted image

Moja curica smazala tri tanjira pure sa sirom i kajmakom, nisam joj nikad pravila do sada, a dijete navalilo kao da nista danas nije jela user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 4867
14.2.2011 17:41:03   
Anoniman
meri bravo za curicu,kako super jedeuser posted image noa i mi pijemo taj sirup, valjda ce mu malo ojacati imunitet..  nadam se da je minja dobro.. amani user posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4868
14.2.2011 17:53:01   
Anoniman
Je li primate novu raju u ovu vasu druzinu? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4869
14.2.2011 18:12:22   
koka i po
ja sam na ovoj temi ko padobranac ali ti zelim dobrodoslicu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4870
14.2.2011 18:19:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Je li primate novu raju u ovu vasu druzinu? user posted image

dobrodoslauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4871
14.2.2011 18:21:36   
škorpija
e koko ako si ti ovdje padobranac, ne znam šta su onda ostaliuser posted image

jelena dobrodošlauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4872
14.2.2011 18:24:14   
koka i po
hajde ne zezaj user posted image ..uletim s vremena na vrijeme "propusem" pa odem user posted image ...
uglavnom svim novim clanicama i njihovim bebacima...DOBRODOSLI user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 4873
14.2.2011 19:05:39   
marinčii
amaniuser posted image user posted image
jelena t dobrodošla,veselimo se druženju s tobom i tvojom Anuškom
mya nadam se da ste napokon bez ture,ljubimo curicu našu slatku

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4874
14.2.2011 19:20:15   
Anoniman
amani dobro dosla nam mila i (jest ti onaj nick bio dug)user posted image
ljubimo drugauser posted image user posted image user posted image a i mamu lijepuuser posted image
Jelena dobro dosla nam u veliku druzinuuser posted image user posted image user posted image
Mya kako nam je drugarica
Mi smo dobro kupali se sad prosipa vodu joj jest se navuko na to neznam sta da radim ..
Marinci kako je M.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  193 194 [195] 196 197   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *