|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.2.2011 15:27:52   
marinčii
iv@nčice baš mi je žao da ste opet bolesni ,e stvarno svakakvi ljudi pa djecu dovode u vrtić a bolesna ...nadam se da će brzo proći ljubi nam Andrejka punooo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4826
13.2.2011 15:54:47   
iv@ncica
hvala   cure.....
ma samo  nnek   ne  ide   temp.  visoko...a  jadnicak  on  taman  pocne  ici  vani..oporavi  se ..pocne  jesti..obraduje  se  djeci  i  vrticu...a  imuniteta  ni  nema  jer  je  svako  malo  bolestan..i  odmah  nesto  fasuje...ma  meni  su  i  ove  niske  duze  temp.sumnjive...ali  nedaju reci  da  su  kutnjaci  u  pitanju..ma  ne  znam..vec  mi  zao  i  njega  i  mene i  sad  opet  potrage  i  organizacije  cijele  obitelji  i  prijatelja  za  cuvanje..pa  dok  svima  ustelimo  smjene  uhhh..vrtic  je  stavrno  zakon   sto  se  tice  svega  osim  ove  borbe  sa  izgradnjom  imunitetauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4827
13.2.2011 16:50:04   
Anoniman
ivancice ja sam cula da ce nazalost sve tako biti dok djeca ne porastu i ne ojacaju imunitet tamo do 5ete godine .
Mi evo citav dan kisemo, sumnjivo miuser posted image tako kod nas nahlada pocinje ...
Sinoc je skoro pola noci bio otkrivenuser posted image tu mi fasujemo prehlade...Ja se trgla oko 5.ujutro kad ja moj A. otkriven a mama do vrata pokrivena on leden.
Ma nisam mogla zaspat za pola sata , bilo mi krivo kako to da se desi mada se budim virim al sinoc sam bila top...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4828
13.2.2011 17:17:54   
Ella_H
Poz mame i bebare
Zao mi bolesne djece iv@ncice nedajte se proci ce to sve uskorouser posted image .ko
Koko morat cu i ja tako ko sisa bore iako mi je 4 prije 30ete ha user posted image .
Jucer bili malo kod svekija i odma je potrgao neku ladicu
kaze mi zena nek ti je Bog na pomoci ma samo ga cura vozaj u autu
pa nemogu ga reko vozati 24 h DzE rucak, usivac a muz a ona ce ti
ma ko ih sisa user posted image . Legenda ona bi se samo vozala i taman auto mi osHlo helach,
valja sad cekati da se popravi, nema veze taman smo pupili kolica,
ali hladno uzas vani. Cuvajte djecicu pazite, ali valja se boriti s tim boljkama.
Pusa svima veeeelika od nas.
Ps:sahara nebi ti bila u kozi ni za milijardu dolarauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4829
13.2.2011 18:11:52   
Anoniman
moj A. je danas nikakav user posted image nervozan  nista nece cak nece djedu ni nani nikako
Ovdje mi dosadjuje dede dede dede sidjem dole ,on nece nikom nece na noge zalijepi se za mene ko krpo i podje plakat iz cista mirauser posted image
Ili samo sto ga spustim on odma na stepenice kako je brz za sek.boziju na pola stepenica vec se popeo.....
Mozda nece njima sto slabo snjima komunicira bude iak smo u jednoj kuci nisam pametna zove ih kad sidjem neferma ihuser posted image
Morala sam zvat seku da dodje ujutro da mi A. cuva dok ja odem kod ginica
jer znam da nebi osto kod sveki,il ako bi osto stalno bi me zvala.

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 4830
13.2.2011 19:47:24   
Anoniman
iv@ncice jako mi je žao sto andrej ima turu,a hebemu misa otkud opetuser posted image nikola vecerao i sad cu ga lec jer ujutro rano ustaje u vrtic, dobar je ,malo previse živahan al dobro jede,spava pa se ne smijem tužitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4831
13.2.2011 19:54:24   
Mya_81 RR
Ivančice, šta da ti kažem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4832
13.2.2011 20:35:54   
Anoniman
mya slusa li ljepotica,ljubi je od nasuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 4833
13.2.2011 22:02:48   
Anoniman
moje djete opsjednuto dv-imauser posted image user posted image po citav dan vice de de de de .I ja mu pustim do rodjendana nece druge taj mu nekako drag i neodmice od tvuser posted image ....ajd makar da ga nesto zanima a meni vise omrzlo gledat jedno te isto pa ga prebacila u muzevu radnu sobu da tamo gleda....
Mya, Ivancice nadam se da ce vam noc biti mirna da nece biti tureuser posted image
Marijanna ljubi djecakauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4834
13.2.2011 22:09:00   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image za naseg druga imanjekauser posted image

sahara...znaci...to je to...uspjeli ste....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...cujemo seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4835
13.2.2011 22:10:37   
marinčii
uh ja sam se baš izmorila dok sam svoje pile uspavala još nešto mi se manta i glava me boli valjda ovo vrijeme utiče na meuser posted image
ja nisam upratila,koda Minja opet ima turuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4836
13.2.2011 22:15:36   
Anoniman
Marinci anel jos nespavauser posted image user posted image gleda dv djeteuser posted image sad ce on u krpe jos malo....Meni valja raniti uh mrzim giniceuser posted image al sto se mora nije tesko
Pa da danas se javljala na temi povisena turauser posted image opet je imala danas nazalost nadam se da je o.k user posted image dusa dragauser posted image user posted image grlimo je puno
Sahara sretno sa novim stanomuser posted image
dadada, kako je drug jel sad poceo jest ???

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4837
13.2.2011 22:21:09   
Anoniman
ni ja nisam skužila da minja opet ima turuuser posted image mya nadam se da ce sto prije sve prociuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4838
13.2.2011 22:50:45   
marinčii
a joj baš mi je žao mogu misliti kako brine,nadam se da je već prošla i da se neće vraćati
felix sretno kod ginića,jel to redovna kontrola ili te opet nešto boli?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4839
13.2.2011 22:52:48   
Anoniman
marinci, odo vadit papa test i kontrola ......Znas mene svaki mjesec stomak me boli morat pitat imal sta za Bolne menge....
da neidem OT. uglavom rutinsko sveuser posted image uh iskreno strah me....
Laka vam noc

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4840
13.2.2011 23:14:21   
iv@ncica
o  svasta...mi  danas  nismo  vise  imali  temp.  odjednom  skocila  i spala....bez  sirupa....odspavao  covjek  i ustao  se  vedar  i  cio  i  skakao  i  igrao  se  non-stop.....ali  nista  nije  htio  jesti...osim  male  snite  kruha  onako  same..jednu  kinder  cokoladicu..nekoliko  komadica  pizzze-bili  nam  gosti  i jednu  malu  vocnu  kasicu..to  je  cijeli  dan  sve..nista  mlijecno  i  na  kasiku  nece...vec  nekioliko  dana..aliu  danas  nikako  nista..a  u vrticu  sve  jede  kazu  tete...a  kuci  poceo  zezati.....pa  kontam  da  ga  grlo  boli  ne  bi  sigurno  jeo  kruh i  koru, te  cokoladu...a  suta  nece  u  vrtic  pa  cu  ga  malo  promatrati..samo  se  nadam  da  nece  opet  dobiti  turu..iako  mi  nije  jasno odkud samo  tek  tako  da je temp.  dosla  i  otisla bezezezze...hajde  vidit  cu  sutra  stanje

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4841
14.2.2011 1:15:17   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: marijanna

Ljepotica sluša, ali nas ne sluša temp.
Proživljavam trenutno najgori period u svom životu.

Ljubimo i mi vas...i nadam se da će uskoro ovo biti iza nas pa da ćemo se malo češće družiti jer mi je opuštanje itekako potrebno...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4842
14.2.2011 7:12:20   
Niobe
mya ljubimo vas user posted image bas mi je zao sto prolazite kroz sve to user posted image
Ljubimo i ostalu generaciju, ja nekako urijetko udjem ovdje..niđe veze.
Adrian je jucer s bakom otisao na selo, kod moje bake, necu ga vidjeti do prekosutra, mislila sam da cu se naspavat, al nedostaje mi i ne mogu da spavam bez njega user posted image probudila se u pola 7.
A i mlijeko nadolazi ko ma'nito.
Eto..

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

Neposredna veza do poruke: 4843
14.2.2011 8:11:47   
Anoniman
mya ,dat ce Bog i uskoro ce sve proci ,drži se,mislim na vasuser posted image iv@ncice drago mi je da nema ture.. niobe kad znas da mu je fino i u sigurnim je rukama ,maksimalno iskoristi vrijeme i uživajuser posted image .. odvela sam Nikolu u vrtic,stara teta se vratila sa bolovanja al nije ju prepoznao,malo se neckao hoce li nece li uc,al nije plakao.. srce malo..

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 4844
14.2.2011 8:30:37   
Anoniman
mya...a pa zar opetuser posted image user posted image ...hebemu vise...pa zar nemaju nikakvih teorija od cega joj to takouser posted image ...mi vas puno...punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4845
14.2.2011 9:15:47   
marinčii
jutro,Mi smo dobro spavali samo jednom dojio i ustali oko pola 9
mya tako mi je žao,mogu misliti kako brineš ,mislimo na vas i molil Boga do to prođe brzo i da se više ne vraćauser posted image user posted image
felix sretno na kontroli
iv@nčice ajde super da nema ture nadam se da se neće ni vraćati
niobe malecki je u dobrim rukama ti malo uživaj brzo se on vraća
svima ostalima puse

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4846
14.2.2011 10:15:02   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: marijanna

Ljepotica sluša, ali nas ne sluša temp.
Proživljavam trenutno najgori period u svom životu.

Ljubimo i mi vas...i nadam se da će uskoro ovo biti iza nas pa da ćemo se malo češće družiti jer mi je opuštanje itekako potrebno...

Pratim redovno ali nikako da se javim, Mya bas mi je zao...znam da vam to nece pomoci ali eto...podrska je od srca pa makar i virtualna... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 4847
14.2.2011 11:56:18   
Anoniman
pozdrav
kako ste nam kod mene ima seka anel se igra slabo sam spavala isla sam jutros evo ziva sam ostalauser posted image poradila sve nal.sad samo cekat....
pusa

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 4848
14.2.2011 12:45:50   
Lady26
Samo uzivaj....ja evo cekam mm da dodje da odemo popiti kafu...danas druga smjena pa se ne bi vidjeli, a to bi nam bilo prvo Valentinovo za 11godina da nismo zajedno ili da ne izadjemo...
Sad sam zvala tetu, Lanci se taman probudila, cula sam kako "zove" iz sobe a ova prica li prica user posted image user posted image ...Hajte, rekoh, vi po nju cujemo se poslije...
Lana me pocela zvati "na na" ili "naneja" (kao Sanela), moram teti skrenuti paznju da kad o meni prica ne govori ime nego mama...bas mi to smeta

< Poruku je uredio Lady26 -- 14.2.2011 12:46:24 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4849
14.2.2011 12:54:16   
Meri29
mi smo danas strasno nemirni... nece ova curica da spava nikako, pokusavamo i muz i ja na sve nacine... ona samo place, pospana, kenjkava, a ne spava... jooooj... a sve nesto kontam mozda je ova vakcina u pitanju, sutra bi joj trebao biti 12-ti, kao najgori, dan

Mya nadamo se da ce tura sto brze proci, cuvaj nam ljepoticuuser posted image

Felix MORA biti sve u redu, pozitivno razmisljanje cuda ciniuser posted image

Lady ljubimo mi Lanicu nasu, govorice ona mama sta god da je teta uci, ali vala nije joj fazon, i ja bih skrenula paznju, bas mi je nekako bezveze kada dijete roditelje zove imenom. Moj muz svoje oduvijek tako zove, kao ono drugarski odnos... nigdje veze

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  192 193 [194] 195 196   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *