Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
iv@nčicebaš mi je žao da ste opet bolesni ,e stvarno svakakvi ljudi pa djecu dovode u vrtić a bolesna ...nadam se da će brzo proći ljubi nam Andrejka punooo
hvala cure..... ma samo nnek ne ide temp. visoko...a jadnicak on taman pocne ici vani..oporavi se ..pocne jesti..obraduje se djeci i vrticu...a imuniteta ni nema jer je svako malo bolestan..i odmah nesto fasuje...ma meni su i ove niske duze temp.sumnjive...ali nedaju reci da su kutnjaci u pitanju..ma ne znam..vec mi zao i njega i mene i sad opet potrage i organizacije cijele obitelji i prijatelja za cuvanje..pa dok svima ustelimo smjene uhhh..vrtic je stavrno zakon sto se tice svega osim ove borbe sa izgradnjom imuniteta
ivancice ja sam cula da ce nazalost sve tako biti dok djeca ne porastu i ne ojacaju imunitet tamo do 5ete godine . Mi evo citav dan kisemo, sumnjivo mi tako kod nas nahlada pocinje ... Sinoc je skoro pola noci bio otkriven tu mi fasujemo prehlade...Ja se trgla oko 5.ujutro kad ja moj A. otkriven a mama do vrata pokrivena on leden. Ma nisam mogla zaspat za pola sata , bilo mi krivo kako to da se desi mada se budim virim al sinoc sam bila top...
Poz mame i bebare Zao mi bolesne djece iv@ncice nedajte se proci ce to sve uskoro .ko Koko morat cu i ja tako ko sisa bore iako mi je 4 prije 30ete ha . Jucer bili malo kod svekija i odma je potrgao neku ladicu kaze mi zena nek ti je Bog na pomoci ma samo ga cura vozaj u autu pa nemogu ga reko vozati 24 h DzE rucak, usivac a muz a ona ce ti ma ko ih sisa . Legenda ona bi se samo vozala i taman auto mi osHlo helach, valja sad cekati da se popravi, nema veze taman smo pupili kolica, ali hladno uzas vani. Cuvajte djecicu pazite, ali valja se boriti s tim boljkama. Pusa svima veeeelika od nas. Ps:sahara nebi ti bila u kozi ni za milijardu dolara .
moj A. je danas nikakav nervozan nista nece cak nece djedu ni nani nikako Ovdje mi dosadjuje dede dede dede sidjem dole ,on nece nikom nece na noge zalijepi se za mene ko krpo i podje plakat iz cista mira Ili samo sto ga spustim on odma na stepenice kako je brz za sek.boziju na pola stepenica vec se popeo..... Mozda nece njima sto slabo snjima komunicira bude iak smo u jednoj kuci nisam pametna zove ih kad sidjem neferma ih Morala sam zvat seku da dodje ujutro da mi A. cuva dok ja odem kod ginica jer znam da nebi osto kod sveki,il ako bi osto stalno bi me zvala.
iv@ncice jako mi je žao sto andrej ima turu,a hebemu misa otkud opet nikola vecerao i sad cu ga lec jer ujutro rano ustaje u vrtic, dobar je ,malo previse živahan al dobro jede,spava pa se ne smijem tužiti
moje djete opsjednuto dv-ima po citav dan vice de de de de .I ja mu pustim do rodjendana nece druge taj mu nekako drag i neodmice od tv ....ajd makar da ga nesto zanima a meni vise omrzlo gledat jedno te isto pa ga prebacila u muzevu radnu sobu da tamo gleda.... Mya, Ivancice nadam se da ce vam noc biti mirna da nece biti ture Marijanna ljubi djecaka
uh ja sam se baš izmorila dok sam svoje pile uspavala još nešto mi se manta i glava me boli valjda ovo vrijeme utiče na me ja nisam upratila,koda Minja opet ima turu
Marinci anel jos nespava gleda dv djete sad ce on u krpe jos malo....Meni valja raniti uh mrzim ginice al sto se mora nije tesko Pa da danas se javljala na temi povisena tura opet je imala danas nazalost nadam se da je o.k dusa draga grlimo je puno Sahara sretno sa novim stanom dadada, kako je drug jel sad poceo jest ???
a joj baš mi je žao mogu misliti kako brine,nadam se da je već prošla i da se neće vraćati felix sretno kod ginića,jel to redovna kontrola ili te opet nešto boli?
o svasta...mi danas nismo vise imali temp. odjednom skocila i spala....bez sirupa....odspavao covjek i ustao se vedar i cio i skakao i igrao se non-stop.....ali nista nije htio jesti...osim male snite kruha onako same..jednu kinder cokoladicu..nekoliko komadica pizzze-bili nam gosti i jednu malu vocnu kasicu..to je cijeli dan sve..nista mlijecno i na kasiku nece...vec nekioliko dana..aliu danas nikako nista..a u vrticu sve jede kazu tete...a kuci poceo zezati.....pa kontam da ga grlo boli ne bi sigurno jeo kruh i koru, te cokoladu...a suta nece u vrtic pa cu ga malo promatrati..samo se nadam da nece opet dobiti turu..iako mi nije jasno odkud samo tek tako da je temp. dosla i otisla bezezezze...hajde vidit cu sutra stanje
mya ljubimo vas bas mi je zao sto prolazite kroz sve to Ljubimo i ostalu generaciju, ja nekako urijetko udjem ovdje..niđe veze. Adrian je jucer s bakom otisao na selo, kod moje bake, necu ga vidjeti do prekosutra, mislila sam da cu se naspavat, al nedostaje mi i ne mogu da spavam bez njega probudila se u pola 7. A i mlijeko nadolazi ko ma'nito. Eto..
mya ,dat ce Bog i uskoro ce sve proci ,drži se,mislim na vasiv@ncice drago mi je da nema ture.. niobe kad znas da mu je fino i u sigurnim je rukama ,maksimalno iskoristi vrijeme i uživaj .. odvela sam Nikolu u vrtic,stara teta se vratila sa bolovanja al nije ju prepoznao,malo se neckao hoce li nece li uc,al nije plakao.. srce malo..
jutro,Mi smo dobro spavali samo jednom dojio i ustali oko pola 9 mya tako mi je žao,mogu misliti kako brineš ,mislimo na vas i molil Boga do to prođe brzo i da se više ne vraća felix sretno na kontroli iv@nčiceajde super da nema ture nadam se da se neće ni vraćati niobe malecki je u dobrim rukama ti malo uživaj brzo se on vraća svima ostalima puse
Samo uzivaj....ja evo cekam mm da dodje da odemo popiti kafu...danas druga smjena pa se ne bi vidjeli, a to bi nam bilo prvo Valentinovo za 11godina da nismo zajedno ili da ne izadjemo... Sad sam zvala tetu, Lanci se taman probudila, cula sam kako "zove" iz sobe a ova prica li prica ...Hajte, rekoh, vi po nju cujemo se poslije... Lana me pocela zvati "na na" ili "naneja" (kao Sanela), moram teti skrenuti paznju da kad o meni prica ne govori ime nego mama...bas mi to smeta
mi smo danas strasno nemirni... nece ova curica da spava nikako, pokusavamo i muz i ja na sve nacine... ona samo place, pospana, kenjkava, a ne spava... jooooj... a sve nesto kontam mozda je ova vakcina u pitanju, sutra bi joj trebao biti 12-ti, kao najgori, dan
Mya nadamo se da ce tura sto brze proci, cuvaj nam ljepoticu
Felix MORA biti sve u redu, pozitivno razmisljanje cuda cini
Lady ljubimo mi Lanicu nasu, govorice ona mama sta god da je teta uci, ali vala nije joj fazon, i ja bih skrenula paznju, bas mi je nekako bezveze kada dijete roditelje zove imenom. Moj muz svoje oduvijek tako zove, kao ono drugarski odnos... nigdje veze