Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mya- tako mi je drago da ste napokon kuci..odmarajte..drzite se.....nista nije pokupila ..bit ce dobro...dusica malena...a i ti si sad ispekla znanje o turi, sirupima, klizmama...i sad se stavrno nadam i molim da se nikada vise ne ponove ;)))
mi smo vam ok....vrtic, kuca, setnje, igra...prica malo vise..jede sve..osim voca naravno..pa ubacim koju kasicu..cak nece ni cijeđene sokove..a malo mi bojkotira i hranu na kasiku sto je prije pobozavao..sad bi on grickao i jeo peceno..mesu..krompirice..sniclice..ribu..sve ono sto on raspoznaje i moze uzeti rukom..kasika mu malo dodijala;)))...i valjda bi mu trebala ponoviti nalaze iduci tjedan ..uhhh poludit cu vise od toga...a djecak je sad 3 sata u komadu trcao po stanu i ganjao se s tajom i stao loptu ko veliki..i onda se u jedan izvrnu i ko top zaspao.....sad napšokon sa 22 mjeseca mi se budimo 1 ili ni jednom noci..a po d anu odvali 2,5-3 sata ako ga se pusti kuci...a u vrticu manje
ivancice nismo ni mi kod nas ih nema ......ma primit ce do 2.god valjda ako ih nabave uopce .... Mi isto ne volimo voce nikako bas mi to ...al sta cu ja gledam da cjedim od voca sok al moram zasladiti inace nece da pije lopov. Jutros sam kuhala kompot od sljiva tesko kaki , pa je popio svu bocicu odjednom Skoro ga uninala zaspo, trebala bi i ja nisam dobro al neda mi se uzivam u ovom miru . Kod nas vrijeme fuj danas oblacno vjetrovito bit ce kise, bit....
a jos nismo primili onu bocu s 18...joj marinci odakle ti ona prica..sad sam uhhh,,,ali mislim da vakcina jos nema....a ipak je moramo do 2-gog rođ. primiti
nažalost je priča istinita nije ono rekla kazala,nego baš potvrđeno,ma i ja brinem stalno al bit će to valjda sve dobro
felix- ma moj nece ni soka cjeđenog..ali bar ostalo sve jede..i hoce tu i tamo kasice kupovne pa ubacim i to...a sto se tice spavanja..evo ti ga moj tek sa 22 poceo bolje spavati i noc i dan..a sjecas se mojih jada i nespavanja i to ama bas nikako nije spavao do nedavno..pa da te utjesim doci ce dan ;))))
Ni Matej neće voća skoro pa 3 mjeseca već ga nije okusio ponekad mu uspijem podvaliti kašicu voćnu al rijetko da mu uspije,a o tome koliko pije ne smijem ni pričati ..al evo opet ja si kontam evo i ja ne jedem voće nikako skoro pa sam hvala bogu zdrava,možda je u tome i poanta...jer ovo voće kod nas je sve samo ne zdravo
marinci ni ja nisam ljubitelj voca al jesam i hafifna al nema veze sa vocem valjda A. oce vocne kasice smaze dvije male frutekove Al nece svjeze nista ivancice nadam se i ja boljem kako raste Kod nas jedna noc dobra druge tri nevalja ... al eto proce i to .....
kod nas sto se tice voca svaki dan isto,pojede bananu i popije cijedjenu narancu,nekad ubacim vocnu kasicu i to je to.. bilii smo na selu al bas je bezze vrijeme,oblacnoo,tmurno,sivo ma dusu dalo za spavati..
pozz, Mya drago mi je što ste napokon kod kuće mi smo danas planirali neki izletić ali vrijeme se pokvarilo ,baš za vikend što se tiče voća volimo skoro sve ,banana ima najslabiji prolaz počeli smo gledati ctrane zaprave naravno i Una je skontala kako staviti dvd i kako pojačati maksimalno
joj a ovo moje djete bi nekada samo voce jelo,banane moram kriti od njega jer zna pojesti 2-3 dnevno,a sad cu poceti i mandarine kriti,jucer je pojeo 6 ili 7 onih malih ,a danas zato cijeli dan kaki ,samo jabuke mu nisu nesto posebno drage
kod nas je sve Ne zdravo super recimo sve grickalice ,cokolade,kolaci.. Voce ni da primiruse...Ajd bar oce vocne kasice .valjda ima nesto u njima Rose, ne krij neka jede ako moze i hoce da moj A. oce Bogdom...
Poz mamice i bebe. Ma neka djecica samo papaju nek su nam zdravi, svakako imaju te faze i vazda se mjenjaju samo se vi zenice cuvajte, ja primjetijeH prve bore oko ocijjjjjju mi u mene , odmah sam otisla kupit loreal anti wrinke eye roller heheeh.
hejj nije valjda da nam niste jos ustali,kod nas sve isto,super smo spavali,sad se igra i zavlaci ispod stola i stolica felix ljubi nam A. punooo a i tebi ide jedan i za ostale mame i bebe saljemo puse
mi smo se bas nahodali ovih dana, evo i RR smo zapostavili ... ...citam Minja dosla kuci , drago mi je Mia, ali na tvom mjestu bih potrazila jos neko misljenje (mozda vec i planiras), pokusala otkriti uzrok njenih visokih temp. i konvulzija prije nego bi se ne daj Boze, ponovo javile... ..mi voce jedemo u velikim kolicinama, sve voli i hB pa je tako...reakciju na vakcinu nismo imali, a sva sam bila pretrnula kad sam citala post od marinci
Ella, tako se napadaju bore, ha?
pozdrav Mi smo dobro naspavali se. Vani nemozemo izac ruzno vrijeme :-( Tekja, drago mi je da nije bilo reakcija na bocu hb. Odma mi lakse kad procitam , nadam se da ce i kod nas tako biti . Pusa svima od nas :)
felix reakcije ne mora biti.moj S nikad nije imao nijednu reakciju na vakcinu i nemoj da se palsis P.S.iz pouzdanih izvora::::: nakon vakcine obavezno jednu kasiku paracetamola radi prevencije . ja svoje bore ne gledam nit ih napadam .. ustvari,nemam vremena da ih gledam ...a bore su znak zrelosti i zasto ih se stiditi . gledajte to ovako....jos jedna bora ,jos jedan plus u zivotnom iskustvu
felix reakcije ne mora biti.moj S nikad nije imao nijednu reakciju na vakcinu i nemoj da se palsis P.S.iz pouzdanih izvora::::: nakon vakcine obavezno jednu kasiku paracetamola radi prevencije . ja svoje bore ne gledam nit ih napadam .. ustvari,nemam vremena da ih gledam ...a bore su znak zrelosti i zasto ih se stiditi . gledajte to ovako....jos jedna bora ,jos jedan plus u zivotnom iskustvu
hvala koka ja nemam bora ja imam sjedu podikoju a nema jos ni 30eset leta ...
Gdje ste zene... Minjica je kuci hvala Bogu...odmarajte i uzivajte i vise nikads ne bili u bolnici... Antonio je dobro malo tvrdoglav ali sve u svemu moze proci....puno prica,voli se maziti....a slabije jede... I ja sam ove godine nasla par sijedi jos na moju tamnu kosu bas je uocljivo valjda sam puna sikiracije narocito kako se mucim s ovim zlijezdama...
mi u skitnji bili,popodne cemo opet,evo tajo sina uspavljuje,a mogla bi i ja malo inace smo super hvala Bogu,papamo,zezamo ,danas bili u zoo shopu(mm se navuko na ribice )pa smo ga ganjali,zanimljivo mu bjezat izmedju onih pregrada!u jednom trenu vicem mm da nema malog,ne znam gdje je,sva pretrnula,kad pogleda on stoji kraj mene
vidim pricate o vocu-mi ga obozavamo,sve vrste,joj jedva cekam ljeto,drage nektarine,lubenica,ali i sad sve papamo-banane,jabuke,kivi,mandarine...cak i kisele krastavice (znam da to nije voce al da spomenem )
ja nedavno cujem savjet za poslije vakcine-sad koliko je dobar ne znam,ali nebi bilo lose probat-da se poslije vakcine stavi malo jestivog ulja na mjesto vakcine,i onda obloga,da nema ni otoka ni temperature...
idemo sad poslije imamo jedan rodjendanko(ustvari samo rezanje torte sinoc smo bili na djelu proslave )
Cao curke, evo da se malo javim, i kukam na omiljenoj temi Kod nas je sve hB ok, njopanje, spavanje i slicno, mada me slomi zivu ali samo nek je zdrava, a mamu i tatu ko sisa, ahahahaahaha. Moram vam reci da selimo aBd ovih dana u drugi stan, pa ako me ne bude da znate da nije zbog posla (ovo posebno vazi za noicuuuuu i dadadu, moje kucanice ), tako da je frka upravo pocela, sve je u nekim kutijama i slicno, ako prezivimo javimo se
ja se vise necu ni javljati..jer me je stid vise isto pisati...kad vidim mostalu djecu samo minja i mi vazda kod dr....... mi opet imamo temperaturuice malo ..otisdli malo prosetati....ali cim je sunce zaslo zahladilo je i vratimo se kuci----a vidim on mi nesto cudno miran, malo obrazi rumeni, oke se sjaje....pipnem ga ono malo topal ali bezezzeze...i doruckovao je jutros nesto...ne kao inace...i dam mu rucak i nema sanse da uzme kasiku..i cudno mi sve pa izmjerim turu kad 37,7...znam d a je lagano povisena i da to nijme ni temp. jer mi imamo one visoke inace..ali taman je bio zdrav 7-10 dana..sa u vrtic isao 3 dana..pa stavrno nemam pojma sta je...nalazi su bili prije 5-6 dana ok..ni crp nije bio povisen... a nedaju reci da je od zubica , jer nam izgleda kutnjaci krenuli..progrizao mi sve cuce i dude..sve sam nanovo kupovala i stalno stiska i skrguce zubima....a nedopusta mi da vidim desni..m ANEMAM pojma samo cu izluditi..a i u vrticu roditelji dovode bolesnu djecu pa i tamo sve pokupi opet pije dr. tajsa za imunitet..caj+med redovito..voce i nece ali mu ubacim silom ponesto i nesto sokica cjeđenih...kako jede relativno sve ostalo,opet se nisam brinula...ali stavrno cu poluditi vise ove zime ..cak jede u blitvi bjelog luka
ah joj ivancice bas mi je zao nerazumijem kako neko moze svoje djete poslat u vrtic bolesno nidje veze boze svasta Mora da je tu pokupio opet nesto.Nadam se da ce sve biti o.k znam da nije lako Ljubimo vas da nam brzo ozdravite