|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  191 192 [193] 194 195   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.2.2011 14:41:59   
iv@ncica
mya- tako  mi  je  drago  da  ste  napokon  kuci..odmarajte..drzite  se.....nista  nije  pokupila ..bit  ce  dobro...dusica  malena...a  i  ti  si  sad  ispekla   znanje  o  turi, sirupima,  klizmama...i  sad  se  stavrno  nadam  i  molim da  se  nikada  vise  ne  ponoveuser posted image  ;)))

mi smo  vam  ok....vrtic,  kuca,  setnje,  igra...prica  malo  vise..jede  sve..osim  voca  naravno..pa  ubacim  koju  kasicu..cak  nece  ni  cijeđene  sokove..a  malo mi  bojkotira  i  hranu  na  kasiku    sto  je  prije  pobozavao..sad  bi  on grickao  i  jeo  peceno..mesu..krompirice..sniclice..ribu..sve  ono  sto  on  raspoznaje  i  moze  uzeti  rukom..kasika  mu malo  dodijala;)))...i  valjda  bi  mu  trebala  ponoviti  nalaze  iduci  tjedanuser posted image ..uhhh  poludit  cu  vise  od  toga...a djecak je  sad 3  sata   u  komadu  trcao  po  stanu i  ganjao  se  s tajom i  stao  loptu  ko  veliki..i  onda  se  u jedan  izvrnu  i  ko  top zaspao.....sad  napšokon  sa 22  mjeseca  mi   se  budimo 1 ili  ni  jednom  noci..a  po d anu  odvali 2,5-3  sata ako  ga  se  pusti kuci...a  u  vrticu manje

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4801
12.2.2011 14:43:10   
iv@ncica
a  jos  nismo  primili  onu  bocu  s  18...joj  marinci  odakle  ti    ona  prica..sad  sam  uhhh,,,ali  mislim  da  vakcina  jos  nema....a  ipak  je  moramo  do  2-gog rođ.  primitiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4802
12.2.2011 14:54:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

a  jos  nismo  primili  onu  bocu  s  18...joj  marinci  odakle  ti    ona  prica..sad  sam  uhhh,,,ali  mislim  da  vakcina  jos  nema....a  ipak  je  moramo  do  2-gog rođ.  primitiuser posted image
ivancice nismo ni mi kod nas ih nemauser posted image ......ma primit ce do 2.god valjda ako ih nabave  uopce ....
Mi isto ne volimo voce nikako bas mi touser posted image ...al sta cu ja gledam da cjedim od voca sok al moram zasladiti inace nece da pije lopov.user posted image
Jutros sam kuhala kompot od sljiva tesko kaki , pa je popio svu bocicu odjednomuser posted image
Skoro ga uninala zaspo, trebala bi i ja nisam dobro al neda mi se uzivam u ovom miru .
Kod nas vrijeme fuj danas oblacno vjetrovito bit ce kise, bit....user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4803
12.2.2011 14:55:37   
marinčii
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

nažalost je priča istinita nije ono rekla kazala,nego baš potvrđeno,ma i ja brinem stalno al bit će to valjda sve dobro

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4804
12.2.2011 15:21:47   
iv@ncica
uh  marinci  brinu  me  te  vakcine  pravo  vise

felix-  ma  moj  nece  ni  soka  cjeđenog..ali  bar  ostalo  sve  jede..i  hoce  tu  i tamo  kasice  kupovne  pa  ubacim  i  to...a  sto  se  tice  spavanja..evo  ti  ga  moj  tek  sa 22  poceo  bolje  spavati  i  noc  i dan..a  sjecas  se  mojih  jada  i  nespavanja  i  to  ama  bas  nikako  nije  spavao  do  nedavno..pa  da  te  utjesim   doci  ce  dan  ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 4805
12.2.2011 15:50:41   
marinčii
Ni Matej neće voća skoro pa 3 mjeseca već ga nije okusiouser posted image  ponekad mu uspijem podvaliti kašicu voćnu al rijetko da mu uspije,a o tome koliko pije ne smijem ni pričatiuser posted image ..al evo opet ja si kontam evo i ja ne jedem voće nikako skoro pa sam hvala bogu zdrava,možda je u tome i poanta...jer ovo voće kod nas je sve samo ne zdravouser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4806
12.2.2011 16:07:26   
Anoniman
marinci ni ja nisam ljubitelj vocauser posted image user posted image al jesam i hafifna al nema vezeuser posted image sa vocem valjdauser posted image
A. oce vocne kasice smaze dvije male user posted image frutekove
Al nece svjeze nista
ivancice nadam se i ja boljem  kako rasteuser posted image Kod nas jedna noc dobra druge tri nevaljauser posted image ...
al eto proce i to .....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 4807
12.2.2011 16:13:01   
Meri29
Kod mene Majda nije htjela da pije cijedeni sok dok je nisam naucila na slamkicu, sada sve pije na slamkicuuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4808
12.2.2011 16:38:29   
Anoniman
kod nas sto se tice voca svaki dan isto,pojede bananu i popije cijedjenu narancu,nekad ubacim vocnu kasicu i to je to.. bilii smo na selu al bas je bezze vrijeme,oblacnoo,tmurno,sivo ma dusu dalo za spavati..

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 4809
12.2.2011 17:06:07   
dafri
pozz,
Mya drago mi je što ste napokon kod kućeuser posted image
mi smo danas planirali neki izletić ali vrijeme se pokvarilouser posted image ,baš za vikend
što se tiče voća volimo skoro sve ,banana ima najslabiji prolaz
počeli smo gledati ctrane zapraveuser posted image naravno i Una je skontala kako staviti dvd i kako pojačati maksimalno

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4810
12.2.2011 20:15:50   
rose 87
joj a ovo moje djete bi nekada samo voce jelo,banane moram kriti od njega jer zna pojesti 2-3 dnevno,a sad cu poceti i mandarine kriti,jucer je pojeo 6 ili 7 onih malihuser posted image user posted image user posted image ,a danas zato cijeli dan kaki user posted image user posted image ,samo jabuke mu nisu nesto posebno drage

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 4811
12.2.2011 20:31:57   
Anoniman
kod nas je sve Ne zdravo super recimo sve grickalice ,cokolade,kolaci..
Voce ni da primiruse...Ajd bar oce vocne kasice .valjda ima nesto u njimauser posted image user posted image
Rose, ne krij neka jede ako moze i hoceuser posted image da moj A. oce Bogdom...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4812
13.2.2011 4:03:02   
Ella_H
Poz mamice i bebe.
Ma neka djecica samo papaju nek su nam zdravi,
svakako imaju te faze i vazda se mjenjaju
samo se vi zenice cuvajte, ja primjetijeH prve
bore oko ocijjjjjju mi u mene , odmah sam otisla
kupit loreal anti wrinke eye roller heheeh.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4813
13.2.2011 11:23:48   
rose 87
hejjuser posted image
nije valjda da nam niste jos ustali,kod nas sve isto,super smo spavali,sad se igra i zavlaci ispod stola i stolica user posted image user posted image
felix ljubi nam A. punooo a i tebi ide jedan user posted image user posted image
i za ostale mame i bebe saljemo puse

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4814
13.2.2011 11:48:19   
tekja
hellouser posted image

mi smo se bas nahodali ovih dana, evo i RR smo zapostaviliuser posted image ...
...citam Minja dosla kuciuser posted image , drago mi je Mia, ali na tvom mjestu bih potrazila jos neko misljenje (mozda vec i planiras), pokusala otkriti uzrok njenih visokih temp. i konvulzija prije nego bi se ne daj Boze, ponovo javile... 
..mi voce jedemo u velikim kolicinama, sve voli i hB pa je tako...reakciju na vakcinu nismo imali, a sva sam bila pretrnula kad sam citala post od marinciuser posted image

Ella, tako se napadaju bore, ha?user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 4815
13.2.2011 12:01:29   
Anoniman
pozdrav
Mi smo dobro naspavali se. Vani nemozemo izac ruzno vrijeme :-(
Tekja, drago mi je da nije bilo reakcija na bocu hb. Odma mi lakse kad procitam , nadam se da ce i kod nas tako biti .
Pusa svima od nas :)

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 4816
13.2.2011 13:13:54   
koka i po
felix reakcije ne mora biti.moj S nikad nije imao nijednu reakciju na vakcinu i nemoj da se palsis P.S.iz pouzdanih izvora::::: nakon vakcine obavezno jednu kasiku paracetamola radi prevencije user posted image .
ja svoje bore ne gledam nit ih napadam user posted image ..
ustvari,nemam vremena da ih gledam ...a bore su znak zrelosti i zasto ih se stiditi user posted image .
gledajte to ovako....jos jedna bora ,jos jedan plus u zivotnom iskustvu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4817
13.2.2011 13:18:27   
marinčii
pozzuser posted image

Mi smo dobro spavali,bili smo u šetnji ali vrijeme je ružno i tmurno pa smo se brzo vratili...
tekja ajde super da je vakcina prošla bez reakcija

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 4818
13.2.2011 13:23:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

felix reakcije ne mora biti.moj S nikad nije imao nijednu reakciju na vakcinu i nemoj da se palsis P.S.iz pouzdanih izvora::::: nakon vakcine obavezno jednu kasiku paracetamola radi prevencije user posted image .
ja svoje bore ne gledam nit ih napadam user posted image ..
ustvari,nemam vremena da ih gledam ...a bore su znak zrelosti i zasto ih se stiditi user posted image .
gledajte to ovako....jos jedna bora ,jos jedan plus u zivotnom iskustvu user posted image
hvala kokauser posted image
ja nemam bora ja imam sjedu podikojuuser posted image user posted image user posted image user posted image a nema jos ni 30eset letauser posted image ...

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 4819
13.2.2011 13:26:44   
Apotekarka
Gdje ste zene...
Minjica je kuci hvala Bogu...odmarajte i uzivajte i vise nikads ne bili u bolnici...
Antonio je dobro malo tvrdoglav ali sve u svemu moze proci....puno prica,voli se maziti....a slabije jede...
I ja sam ove godine nasla par sijedi jos na moju tamnu kosu bas je uocljivo valjda sam puna sikiracije narocito kako se mucim s ovim zlijezdama...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 4820
13.2.2011 13:33:28   
mala86
user posted image caos svima

mi u skitnji bili,popodne cemo opet,evo tajo sina uspavljuje,a mogla bi i ja malo user posted image user posted image user posted image
inace smo super hvala Bogu,papamo,zezamo user posted image ,danas bili u zoo shopu(mm se navuko na ribice user posted image user posted image )pa smo ga ganjali,zanimljivo mu bjezat izmedju onih pregrada!u jednom trenu vicem mm da nema malog,ne znam gdje je,sva pretrnula,kad pogleda on stoji kraj mene user posted image user posted image user posted image

vidim pricate o vocu-mi ga obozavamo,sve vrste,joj jedva cekam ljeto,drage nektarine,lubenica,ali i sad sve papamo-banane,jabuke,kivi,mandarine...cak i kisele krastavice user posted image user posted image user posted image (znam da to nije voce al da spomenem user posted image user posted image user posted image user posted image )

ja nedavno cujem savjet za poslije vakcine-sad koliko je dobar ne znam,ali nebi bilo lose probat-da se poslije vakcine stavi malo jestivog ulja na mjesto vakcine,i onda obloga,da nema ni otoka ni temperature...

idemo sad poslije imamo jedan rodjendanko(ustvari samo rezanje torte sinoc smo bili na djelu proslave user posted image )

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4821
13.2.2011 13:48:57   
Anoniman
Cao curke, evo da se malo javim, i kukam na omiljenoj temiuser posted image
Kod nas je sve hB ok, njopanje, spavanje i slicno, mada me slomi zivu ali samo nek je zdrava, a mamu i tatu ko sisa, ahahahaahaha.
Moram vam reci da selimo aBd ovih dana u drugi stan, pa ako me ne bude da znate da nije zbog posla (ovo posebno vazi za noicuuuuu i dadadu, moje kucaniceuser posted image ), tako da je frka upravo pocela, sve je u nekim kutijama i slicno, ako prezivimo javimo seuser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 4822
13.2.2011 13:59:54   
iv@ncica
ja  se  vise  necu  ni  javljati..jer  me  je  stid  vise  isto  pisati...kad  vidim mostalu  djecu  samo  minja  i  mi  vazda  kod  dr....... mi  opet  imamo  temperaturuice  malo ..otisdli  malo  prosetati....ali  cim  je  sunce  zaslo  zahladilo  je  i  vratimo  se  kuci----a  vidim  on  mi  nesto  cudno  miran,  malo  obrazi  rumeni,  oke  se  sjaje....pipnem  ga  ono  malo  topal  ali  bezezzeze...i  doruckovao  je  jutros  nesto...ne  kao  inace...i  dam  mu  rucak  i  nema  sanse  da  uzme  kasiku..i  cudno  mi  sve  pa  izmjerim  turu  kad  37,7...znam d a  je  lagano  povisena  i da  to  nijme   ni  temp.  jer  mi  imamo  one  visoke  inace..ali  taman  je  bio  zdrav 7-10  dana..sa  u  vrtic  isao  3  dana..pa  stavrno  nemam  pojma  sta  je...nalazi  su  bili  prije  5-6  dana  ok..ni  crp  nije  bio  povisen...  a  nedaju  reci  da  je  od  zubica  ,  jer  nam  izgleda  kutnjaci  krenuli..progrizao  mi  sve   cuce  i  dude..sve sam  nanovo  kupovala  i  stalno  stiska  i  skrguce  zubima....a  nedopusta  mi  da vidim  desni..m ANEMAM  pojma  samo  cu  izluditi..a  i  u  vrticu    roditelji  dovode  bolesnu  djecu  pa  i  tamo  sve pokupi  opetuser posted image
pije  dr.  tajsa  za  imunitet..caj+med  redovito..voce  i  nece  ali  mu ubacim  silom  ponesto  i  nesto  sokica  cjeđenih...kako  jede  relativno  sve  ostalo,opet  se  nisam  brinula...ali stavrno  cu  poluditi  vise ove  zime user posted image ..cak  jede  u  blitvi  bjelog  luka

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4823
13.2.2011 14:08:39   
Anoniman
iv@ncice, misa mu malog, bas mi je zao, ma mene tako strah tih vrtica, sve kontam bit ce lakse dok jos poraste pa tek onda da razmisljam o tome, ljubimo mi naseg sestoaprilca puno, is is bolestiuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 4824
13.2.2011 14:32:16   
Anoniman
ah joj ivancice bas mi je zaouser posted image nerazumijem kako neko moze svoje djete poslat u vrtic bolesnouser posted image nidje veze boze svasta
Mora da je tu pokupio opet nesto.Nadam se da ce sve biti o.k znam da nije lako
Ljubimo vas da nam brzo ozdraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  191 192 [193] 194 195   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  191 192 [193] 194 195   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *