Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vece mala i velika raja . Luna otisla pajkiti ranije veceras, a imala je okrsaj sa mamom pa je mozda iz inata otisla leci haha.
Po treci put u par dana je flomasterima sarala posteljinu, uh zaradila je kaznu nakon toga, u cosak za kaznu a flomasterima pa-pa...I sad pajki...A ja odmaram dusu..hahaa
jeeeeeee ...javi...a ja cu da drzim palceve...i nozne i "rucne" citav dan radim nekakva da prostite sra za ovim kompom...mm preuzme fini dio posla a meni ostavi najgori...najdosadniji...da unosim podatke...fuj...jesam li sta propustila
ni meni kad si tu da prijavim danas pocinjemo sa sirupom multivamol od dr.theissa pa javim rezultate.
jeeeeeee ...javi...a ja cu da drzim palceve...i nozne i "rucne" citav dan radim nekakva da prostite sra za ovim kompom...mm preuzme fini dio posla a meni ostavi najgori...najdosadniji...da unosim podatke...fuj...jesam li sta propustila
dobrodosla Jelena
ipak pocinjemo sutra danas tajo zaboravio kupiti sirup sto me jako zacudilo dobro zna kuci doci svaki dan
felix evo je zaspo opet sam ga sat vremena ljuljala baš me izmori,mi smo danas bili u šetnji na ručku mm nas častio kako je valentinovo,baš nam je bilo fino ,vidim Anel još budan ?i mi svaki dan po nekoliko puta imamo scene sa vodom i polivanjem
Marincii, koliko ti bebac spava po danu...joj draga, ti se bas naljuljas ... moj V. vec uveliko spava, uspavljuje se uz siku, bez ikakvog problema, ne znam samo kako ce to izgledati poslije prestanka dojenja
...jutros je iz cista mira poceo da kaslje, osjetim da bas ima slajma, sav se zacrveni kad kaslje, a ne zna izbaciti...nikakvih drugih simptoma nema? Ovo mi bas cudno!
marinci ocel se buditi M. ako je skoro zaspo moj nikad nije zaspo prije 22 ili 23 nikad i ja ne volim da rano legne onda ima mali milion budjenja kad kasno zaspi bude jednom ili max dva puta da se budi Bravo za tm i sto ste danas bili u setnji Ja se danas ubijam kucanskim poslovima stalno nesto peruckam, sklonjam i sve isto kao da nas je destero u kuci a ne troje Ma gdje nece kad setaju iz sobe u sobu sve im otvoreno sirom ...na sve strane prasine , i razbacani stvari..... Hebemu zimu kako mi je dosadila samo zbog toga
jutro Mi smo dobro spavali dva buđenja za dojenje i jutros do 8h,
tekja Matej po danu slabo spava kako kad jučer je odspavo sat i po,bude dana kad preskoči spavanje a bude i oni kad oturi i po 2 ,2 ipo sata...on isto doji al njega to bome ne uspava to je možda palilo dok je bio skroz mali,već mu moram naviti glazbu i nosat ga dok ne zaspi nekad brzo zaspe a nekad se i naljuljam ,žao mi je što V kašlje nadam se da će danas već biti bolje felix kako kad ,nekad se ne budi jednom a nekad po sto puta ,ko će im znati
Jutrica drage moje... Ja evo doruckujem pahuljice uz rr ,a moja mala spavalica jos uvijek u svijetu snova... Zenice moje hvala vam na dobrodoslici,ponovno... Meri,jest vala onaj nick bio pretezak,ni ja ga nekad nisam znala napisati kako treba Marinci ljubi nam drugara Moj Amancek vec od sestog mjeseca spava po cijelu noc.Doduse,on ne doji odavno pa mozda zbog toga duze spava. A preko dana spava dva tri puta,u prosjeku dnevno to bude 4-5 sati spavanja. On je bas spavalica otkako se rodio,a na mene se bacio,i ja uzivam da spavam i sanjam
jutro amani za spavalicu mi smo jutros ustali u pola 7,ima tek mozda mjesec dana kako se ne budi po noci ali je dobro sto zaspi do 21h najkasnije,a preko dana samo jednom odspava uh jutros nije htjeo doruckovati,pravila mu puru i bas je ne voli tako da je definitivno izbacujemo jelena dobro dosla mya kako je ljepotica danas saljemo vam puse
Amani pa blago tebi kad imaš malog spavalicu,ljubi ga punooo od nas Ja nisam neki spavalica a evo izgleda ovo moje dijete se bacilo na mene ,i baš je moro pokupiti sve mamine mane, ajde nadat je se da je šta i dobro uhvatio rose,felix
Felih,Rose,Marinci Lady,draga moja,evo nas... Glavica je dobro,mada je ocni kapak jos uvijek modar i krastica jos nije prosla,jer je malo rasjekao tik uz oko,na glupi cosak... Samo da vise hoce proci,da me ne podsjeca da je pored mene dijete palo i tako se udario Sta nam Lanci radi? Ti na poslu... Ljubi nam je mnogo,puno smo vas pozelili...
A misha mu....i Lana samo nesto pada, ne gleda kuda hoda ali hB bez ozbiljnih povreda do sada... Ma zvrk pravi, nije ona fina, mirna curica vise hhihihihihi ... Ja na poslu, ona ostala sa tetom, cmokili smo se jutros, sad joj kazem kiss kiss a ona ponavlja kssss kssss i cmokimo se Zao mi je zbog vikenda, isli smo u Mostar, haman poslovno, mm vozio baku pa se prislepale i nas dvije...
Lejla mi je bila od petka bolesna,,,tura,kasalj i isli dotkoru i on nam rekavo da je virus u zraku,,,velim ja njemu da se vara je je virus u grlu od umene mi djeteta i on brzem bolje propisao sirup i eto, ,,a mali vrtiguz evo trudi se da pojede porciju i od svoje seke,,,sve mi pocisti ako je jestivo,,,i samo govori kad sta uradi IDEEEE(vide),,TA TO(sta je to),,,zanimljiva je
Kako vasa djeca,,,od sviju zena?Kako je Lanci,,,imal ona bisera
Secerka jes to ti? Evo napisa ja kako su mi cure Ja sam dobro,debelo,,,rumeno,,,,u fazi sam kad imam zelju da smrsam al izgleda da nije tako jaka da bas sebi ikinem pola porcije nego trazim spas u necem drugo,,,idem na razne aktivnosti i jedem svasta razno pa i nema bas efekta