Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj felix bas mi je zao ,valjda ce vam biti bolje a bas sam vas htjela pitati kako vi reagujete na to djecije gurkanje,moja prijateljica ima djevojcicu stariju 8mj. od mog E.,stalno se gurka i vuce ga za rukicu,baca igracke na njega,cak je i mene jednom osamarila jer nije od mame dobila sta je htjela,kad se vidimo ja jos uvijek cuvam E. u krilu ili ga ja vodam ili se igram sa njim jer nemogu dopustiti da se igraju sami,nikad neznam sta moze da se desi,iskreno prijateljica mi je stvarno draga ali vise i ne volim da se vidjamo bas zbog tih situacija
imam isti problem , samo obratno, ajdin tuče curicu od moje drage prijateljice, ne da joj ništa od igračaa, ako mu se približi odmah je gura i udara, volim i prijateljicu i curicu ali faka se više ne želim s njima viđati jer a. svaki put dobije batine ( od mene) kad oni dođu ili mi odemo kod njih
Ja stvarno ne znam kako da se čovjek postavi u takvoj situaciji.
A batine mu očito ništa ne znače kad on i dalje nastavlja raditi to...
joj felix bas mi je zao ,valjda ce vam biti bolje a bas sam vas htjela pitati kako vi reagujete na to djecije gurkanje,moja prijateljica ima djevojcicu stariju 8mj. od mog E.,stalno se gurka i vuce ga za rukicu,baca igracke na njega,cak je i mene jednom osamarila jer nije od mame dobila sta je htjela,kad se vidimo ja jos uvijek cuvam E. u krilu ili ga ja vodam ili se igram sa njim jer nemogu dopustiti da se igraju sami,nikad neznam sta moze da se desi,iskreno prijateljica mi je stvarno draga ali vise i ne volim da se vidjamo bas zbog tih situacija
imam isti problem , samo obratno, ajdin tuče curicu od moje drage prijateljice, ne da joj ništa od igračaa, ako mu se približi odmah je gura i udara, volim i prijateljicu i curicu ali faka se više ne želim s njima viđati jer a. svaki put dobije batine ( od mene) kad oni dođu ili mi odemo kod njih
Ja stvarno ne znam kako da se čovjek postavi u takvoj situaciji.
A batine mu očito ništa ne znače kad on i dalje nastavlja raditi to...
Mya, slijedeci put kad dodje do razmjene izmedju nasih cura, ja i ti cemo se isamarati
mala1994. dali su mu fensil kapi, prospan sirup, i da kupim ove neke ampule za inhalaciju Ma nadam se da ce biti bolje, bas se neprimjeti nista dok nezaplace tad primuknut pocne kasljat i tesko dise od krajnika zacepili disne puteve pa dala fenesil da olaksa disanje on je i za alergiju isto... I inhalacije za disanja a prospan za iskasljavanje .... I+ zinat , pro life , ..... I jos neznam kakavi ce biti nal .brisa ,urina urinokulture i sta ce nam Jos dat poslije neznam
jeste jelena bolje je neg juce hb. malo ture ima sad-zasad 37,5 dajem parc.preventivno samo na 6. sati trenutno.Nadam se da ce i noc biti bolja....Evo igra se naso mi neseser i svu simnku po podu pobaco i doneo mi puder da odvrnem eno ga istisce da,mu otmem bilo bi histerije , a trenutno nam to sada netreba dok nije jos ozdravio.Odma tesko dise kaslje ,.... Bojim se da dok je bolestan nerazmazi puno samo meni ide nece nikom drugom,kenka ma jednostavno iskoristava me dok moze...I naravano sta si zacrta to Mora biti tako Usto i frajer kenka neda mi maknut od sebe oce da ga ninam a nespaava vec onako, al ugadjam mu ...sto cu isprepado se ovi dana ispatio ... Samo da ozdravi
dobro veče...kako ste mi??? ja opet nisam u toku( dugo me nije bilo a stvarno nemam vremena da isćitam o čemu se sve pisalo) pa ako ima bolesni a nadam se da nema -želim brz oporavak...ma ovo vrijeme je baš blesavo svi oko mene bolesni cjeli komšiluk.mi nikom ne idemo da nebi kakav virus pokupili...jest da je već navuko prehlade pa teže diše al nema ture hB. joj felix baš mi je žao malenog ..kako na inhalacijama??moj je 2puta imao po jednu i sve vrijeme je vrištao.kaže dr.smirit če se al on ni sekundu nije šutio
felix zaprijeti anelu ko ja noi da ce dobiti degenek cim ozdravi ja joj prijetila kad je u 3 sata poslije ponoci vozala kolica po kuci a 38 temperatura
felix zaprijeti anelu ko ja noi da ce dobiti degenek cim ozdravi ja joj prijetila kad je u 3 sata poslije ponoci vozala kolica po kuci a 38 temperatura
mala mu nije ni meni danas bilo lako :( sav se proznojio toliko se derooooo ,izvijo a ima jos inh. tesko nam se uh al prezivjet cemo Noa ja mislim da djeca u turama haluciniraju znam po anelu djana natty dadada kako je andrej , jel i sad straj kod vas vlada.
jutro,mi smo jutros prije 6h ustali neznam sta mu bi,a evo vec vidim da je nervozan i da bi spavao opet i on je poceo kihati i ponekad kaslje,nosic je ok pa se nadam da nece bas prehlada mya,sheri ma vase su vrsnjakinje pa kad se i "posvadjaju" nije strasno ali velika je razlika 8 mjeseci,E. sve zanimljivo i kad ga vuce za rukicu i kad mu baca nesto on se smije amani ma super su joj roditelji,ali malena je "vrazic" mali samo gleda belaja napraviti,objasnjavamo mi njoj da to tako ne moze ali njoj sve smjesno i ona po svom skorpijo i ja i ona se najvise volimo vidjeti u gradu bez djece da malo odmorimo jer se E. i djevojcica nikako ne slazu ,ma ja se jos uvijek nadam da je faza neka i da ce je proci jer su mi stvarno drage obadvije felix nadam se da je noc bila dobra
mi se slabo javljamo,pravo smo lijeni !u nekim obavezicama sam ovih dana pa nekad bas ne stignem!
joj citam o tuci-ja imam problem sto ovaj moj malac tuce drugu djecu,i stariju i mladju ,ne uvijek,ne stalno,al mu jednostavno naleti,ili ih pocupa ili cak zagrebe po licu !bude mi i neprijatno,i stid...
inace papa ok,setuckamo svaki dan... veceras mama i tajo imaju kumstvo,pa je u bakinim rukama
felix nadam se da je drug bolje ako ima drugih bolesnih bebara i njima zelimo brzo ozdravljenje
Jutro ja jutros ko zombi na poslu Sinoc je Antonio toliko plakao vristao da smo ga oboje morali uspavati dijete skontalo hoce da je glavno nek se i mama i tata potrude... I napkon kad je zaspao u 23 i 30 mi mrtvi umorni tusiranje i krevet da bi se on nocas skocio u neko doba noci kod mame,kod mame tako da je spavao s nama u krevetu sva sam se iskrivila ionako me ove zlijezde na promjenu zezaju i vrat me ukocio jos i od spavanja...ko da sam cjelu noc krampla et tako se osjecam Kako je Anel jutros Ja sdm se jutros na uranku potresla kad sam vidjela osmrtnicu 8 mjesecne bebe bas sam bljak
Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...
Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...
a kako je bilo neki dan kod bake? jel to plakala i onda?