|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.2.2011 19:47:43   
Anoniman
a znate li da postoji sisar koji nese jajauser posted image ..a zove se cudnovati kljunas...jedini sisar koji nese jajauser posted image user posted image

nepitajte me odakle to znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 5326
18.2.2011 20:14:53   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: rose 87

joj felix bas mi je zao ,valjda ce vam biti bolje
a bas sam vas htjela pitati kako vi reagujete na to djecije gurkanje,moja prijateljica ima djevojcicu stariju 8mj. od mog E.,stalno se gurka i vuce ga za rukicu,baca igracke na njega,cak je i mene jednom osamarila jer nije od mame dobila sta je htjela,kad se vidimo ja jos uvijek cuvam E. u krilu ili ga ja vodam ili se igram sa njim jer nemogu dopustiti da se igraju sami,nikad neznam sta moze da se desi,iskreno prijateljica mi je stvarno draga ali vise i ne volim da se vidjamo bas zbog tih situacija

imam isti problemuser posted image , samo obratno, ajdin tuče curicu od moje drage  prijateljice, ne da joj ništa od igračaa, ako mu se približi odmah je gura i udara, volim i prijateljicu i curicu ali faka se više ne želim s njima viđati jer  a. svaki put dobije batine ( od mene) kad oni dođu ili mi odemo kod njih

Ja stvarno ne znam kako da se čovjek postavi u takvoj situaciji.

A batine mu očito ništa ne znače kad on i dalje nastavlja raditi to...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 5327
18.2.2011 20:21:11   
sheri
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: rose 87

joj felix bas mi je zao ,valjda ce vam biti bolje
a bas sam vas htjela pitati kako vi reagujete na to djecije gurkanje,moja prijateljica ima djevojcicu stariju 8mj. od mog E.,stalno se gurka i vuce ga za rukicu,baca igracke na njega,cak je i mene jednom osamarila jer nije od mame dobila sta je htjela,kad se vidimo ja jos uvijek cuvam E. u krilu ili ga ja vodam ili se igram sa njim jer nemogu dopustiti da se igraju sami,nikad neznam sta moze da se desi,iskreno prijateljica mi je stvarno draga ali vise i ne volim da se vidjamo bas zbog tih situacija

imam isti problemuser posted image , samo obratno, ajdin tuče curicu od moje drage  prijateljice, ne da joj ništa od igračaa, ako mu se približi odmah je gura i udara, volim i prijateljicu i curicu ali faka se više ne želim s njima viđati jer  a. svaki put dobije batine ( od mene) kad oni dođu ili mi odemo kod njih

Ja stvarno ne znam kako da se čovjek postavi u takvoj situaciji.

A batine mu očito ništa ne znače kad on i dalje nastavlja raditi to...

Mya, slijedeci put kad dodje do razmjene izmedju nasih cura, ja i ti cemo se isamaratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5328
18.2.2011 20:39:17   
Mya_81 RR
Dobro je da si mi rekla, Sheri...da se pripremim...imam ja par poteza user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 5329
18.2.2011 21:20:32   
Anoniman
a sta su mu jos dali dusici maloj!???

mala1994. dali su mu fensil kapi, prospan sirup, i da kupim ove neke ampule za inhalaciju
Ma nadam se da ce biti bolje, bas se neprimjeti nista dok nezaplace tad primuknut pocne kasljat i tesko dise od krajnika zacepili disne puteve pa dala fenesil da olaksa disanje on je i za alergiju isto...
I inhalacije za disanja a prospan za iskasljavanje ....
I+ zinat , pro life , .....
I jos neznam kakavi ce biti nal .brisa ,urina urinokulture i sta ce nam Jos dat poslije neznamuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 18.2.2011 21:27:26 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 5330
18.2.2011 21:39:36   
Anoniman
Felix nadam se da nam je drug veceras bolje... Ljubimo ga, a i tebe naravno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5331
18.2.2011 21:44:52   
Anoniman
jeste jelena bolje je neg juceuser posted image hb. malo ture ima sad-zasad 37,5 dajem parc.preventivno samo na 6. sati trenutno.Nadam se da ce i noc biti bolja....Evo igra se naso mi neseseruser posted image i svu simnku po podu pobaco i doneo mi puder da odvrnem eno ga istisce da,mu otmem bilo bi histerije , a trenutno nam to sada netreba dok nije jos ozdravio.Odma tesko dise kaslje ,....
Bojim se da dok je bolestan nerazmazi punouser posted image samo meni ide nece nikom drugom,kenka ma jednostavno iskoristava meuser posted image dok moze...I naravano sta si zacrta to Mora biti tako
Usto i frajer kenka neda mi maknut od sebe oce da ga ninam a nespaava vec onako, al ugadjam mu ...sto cu isprepado se ovi dana ispatio ...
Samo da ozdravi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5332
18.2.2011 22:09:29   
mala mu
dobro veče...kako ste mi???
ja opet nisam u toku( dugo me nije bilo a stvarno nemam vremena da isćitam o čemu se sve pisalo) pa ako ima bolesni user posted image a nadam se da nema -želim brz oporavak...ma ovo vrijeme je baš blesavo svi oko mene bolesni cjeli komšiluk.mi nikom ne idemo da nebi kakav virus pokupili...jest da je već navuko prehlade pa teže dišeuser posted image al nema ture hB.
joj felix baš mi je žao malenoguser posted image ..kako na inhalacijama??moj je 2puta imao po jednu i sve vrijeme je vrištao.kaže dr.smirit če se al on ni sekundu nije šutiouser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5333
18.2.2011 22:11:34   
Anoniman
felix zaprijeti anelu ko ja noi da ce dobiti degenek cim ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja joj prijetila kad je u 3 sata poslije ponoci vozala kolica po kuci a 38 temperaturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5334
18.2.2011 22:13:44   
Lulu_08
Drago mi je cuti da je Anelku bolje, nadam se da ce uskoro skroz ozdraviti i podignuti imunitet, i da ce mama napokon moci odmoriti pa bar koji dan... user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5335
18.2.2011 22:14:20   
Natty

IZVORNA PORUKA: Djana

Drago mi je cuti da je Anelku bolje, nadam se da ce uskoro skroz ozdraviti i podignuti imunitet, i da ce mama napokon moci odmoriti pa bar koji dan... user posted image

potpisujem user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 5336
18.2.2011 22:18:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

felix zaprijeti anelu ko ja noi da ce dobiti degenek cim ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja joj prijetila kad je u 3 sata poslije ponoci vozala kolica po kuci a 38 temperaturauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
e vala gora je od Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image
cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5337
18.2.2011 22:19:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image
e vala gora je od Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image
cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala,hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5338
18.2.2011 22:27:10   
Anoniman
mala mu nije ni meni danas bilo lako :( sav se proznojio toliko se derooooo ,izvijo
a ima jos inh. tesko nam se uh al prezivjet cemo
Noauser posted image user posted image user posted image user posted image ja mislim da djeca u turama haluciniraju znam po aneluuser posted image
djana nattyuser posted image user posted image user posted image
dadada kako je andrej , jel i sad straj kod vas vlada.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5339
18.2.2011 22:30:57   
Anoniman
ma nego sta...ja bih skakala sad po ovom forumu od srece da se stvar promijenila...nema meni pomoci...al dokle god pije mlijeko ja sutimuser posted image

ljubi nam Anelka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5340
18.2.2011 22:31:22   
Anoniman

a znate li da postoji sisar koji nese jajauser posted image ..a zove se cudnovati kljunas...jedini sisar koji nese jajauser posted image user posted image

nepitajte me odakle to znamuser posted image user posted image user posted image user posted image

sutra ti saljem hamburger,podhitno pojesti nesto sto je mukalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image postajes ko cuko pticaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5341
18.2.2011 22:37:40   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pssssssssssst... Pojela ga ja danas user posted image

sutra ti saljem hamburger,podhitno pojesti nesto sto je mukalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image postajes ko cuko pticaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5342
18.2.2011 22:38:15   
Anoniman
.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5343
18.2.2011 23:08:44   
Natty

user posted image user posted image user posted image zakon su dječica!

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5344
19.2.2011 7:54:08   
rose 87
jutro,mi smo jutros prije 6h ustaliuser posted image user posted image neznam sta mu bi,a evo vec vidim da je nervozan i da bi spavao opet i on je poceo kihati i ponekad kaslje,nosic je ok pa se nadam da nece bas prehlada
mya,sheri ma vase su vrsnjakinje pa kad se i "posvadjaju" nije strasno ali velika je razlika 8 mjeseci,E. sve zanimljivo i kad ga vuce za rukicu i kad mu baca nesto on se smije
amani ma super su joj roditelji,ali malena je "vrazic" mali samo gleda belaja napraviti,objasnjavamo mi njoj da to tako ne moze ali njoj sve smjesno i ona po svom
skorpijo i ja i ona se najvise volimo vidjeti u gradu bez djece da malo odmorimo jer se E. i djevojcica nikako ne slazu user posted image ,ma ja se jos uvijek nadam da je faza neka i da ce je proci jer su mi stvarno drage obadvije
felix nadam se da je noc bila dobra

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 5345
19.2.2011 8:25:39   
mala86
jutro svima user posted image

mi se slabo javljamo,pravo smo lijeni user posted image user posted image user posted image !u nekim obavezicama sam ovih dana pa nekad bas ne stignem!

joj citam o tuci-ja imam problem sto ovaj moj malac tuce drugu djecu,i stariju i mladju user posted image ,ne uvijek,ne stalno,al mu jednostavno naleti,ili ih pocupa ili cak zagrebe po licu user posted image !bude mi i neprijatno,i stid...

inace papa ok,setuckamo svaki dan...
veceras mama i tajo imaju kumstvo,pa je u bakinim rukama user posted image

felix nadam se da je drug bolje
ako ima drugih bolesnih bebara i njima zelimo brzo ozdravljenje

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5346
19.2.2011 9:39:01   
Apotekarka
Jutro ja jutros ko zombi na poslu
Sinoc je Antonio toliko plakao vristao da smo ga oboje morali uspavati dijete skontalo hoce da je glavno nek se i mama i tata potrude...
I napkon kad je zaspao u 23 i 30 mi mrtvi umorni tusiranje i krevet da bi se on nocas skocio u neko doba noci kod mame,kod mame tako da je spavao s nama u krevetu sva sam se iskrivila ionako me ove zlijezde na promjenu zezaju i vrat me ukocio jos i od spavanja...ko da sam cjelu noc krampla et tako se osjecam
Kako je Anel jutros
Ja sdm se jutros na uranku potresla kad sam vidjela osmrtnicu 8 mjesecne bebeuser posted image user posted image
bas sam bljak

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5347
19.2.2011 10:00:15   
Amani12
Samo da virnemo kako nam je Anel danas?
Nadamo se da su sve ostale bebice dobro i zdravo...
Saljemo poljupce user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 5348
19.2.2011 10:05:23   
Mya_81 RR
Felix, mila, nadam se da ste dobro...i mi smo pod ličnom terapijom...ujutro kad se sve zareda zlo mi dodje user posted image A ona micica stvarno dobra i sve popije bez ikakvih problema...

Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5349
19.2.2011 10:30:34   
sheri
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Felix, mila, nadam se da ste dobro...i mi smo pod ličnom terapijom...ujutro kad se sve zareda zlo mi dodje user posted image A ona micica stvarno dobra i sve popije bez ikakvih problema...

Danas treba ići kod sveki na dva sata i užasno me je sad strah kako će biti. Inače je dosad svaki vikend bila na spavanju bez ikakvih problema, ali onaj boravak u bolnici ju je dosat promjenio. Mislim, znam ja da će s vremenom stvari opet doći na svoje, ali znam da će danas plakati i baš mi nešto muka što je moram ostaviti...

a kako je bilo neki dan kod bake? jel to plakala i onda?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vozacki ispit
EmNe

Iz kojeg pokusaja ste polozili vozacki ispit,da li ste imali neku stelu ili davanje mita,koliko vas je sve ukupno kostalo na kraju?

DA (66%)

NE (34%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *