|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.4.2011 15:09:19   
koka i po
IZVORNA PORUKA: koka i po

nemojte mi se smijati.
nesto mi mrsko sutra kuhati pa kontam...bil ja S smjela dati graha od danas tj da mu ga dam sutra ...i nije smijesno user posted image

user posted image ...il da se opet citiram user posted image

ko ce drugi nego jelena user posted image user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 18.4.2011 15:10:36 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 13151
18.4.2011 15:19:27   
Apotekarka
Je li me tko pozelio da malo kukam....Ovih dana nesto nisam psihicki bila nagodna da pisem i uz sve to opet se mucim s jakom upalom grla i afticma po sluznici  da mi antibiotici ne pomazu pa sam bljakic....i brinem se sad user posted image ,kadulja,sljez propolis i sve u krug....i pocela sam oligovit piti Iscrpi me ovo....Antonio je dobro nakon 5 kasika sumamed forte jos kasljuca
Kako ste mi vi
Felix kako je Anel
Tajra curica je na slici presladka
Lady je li to malena jede....
Amani djecak je bolje hb
Koko sta je s usima
Bambi vratila si se,kako si ti i djecica

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 13152
18.4.2011 15:20:41   
koka i po
de ti nama malo kukaj i ja cu da ti se pridruzim user posted image ..
e nek si se bas vratila user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 13153
18.4.2011 15:23:11   
Anoniman

nemojte mi se smijati.
nesto mi mrsko sutra kuhati pa kontam...bil ja S smjela dati graha od danas tj da mu ga dam sutra ...i nije smijesno user posted image

user posted image ...il da se opet citiram user posted image

ko ce drugi nego jelena user posted image user posted image
ama grahh je bolji sto je starijiuser posted image user posted image user posted image ...ne vidim razlog zasto ne...sto ti jela vec rece...jedino krompir ne valja podgrijavati

Apotekarkouser posted image

Neposredna veza do poruke: 13154
18.4.2011 15:23:23   
Apotekarka
Hebi ga govorim ja mm da mi bolan odsjeces glavu bila bi ti prava bez boljki...user posted image user posted image user posted image
Samo da nije nsta strasnouser posted image user posted image user posted image ,mjesec se borim s ovim malo primanji pa opet

Neposredna veza do poruke: 13155
18.4.2011 15:23:58   
Anoniman
Moje dijete se prbudilo spavalo cijelih 24 minutaaaa.... lady daj mi onog smailija sto puca sebi u glavu...hahah

Neposredna veza do poruke: 13156
18.4.2011 15:24:51   
koka i po
probaj sa alojom...
ja popila jedno tri kanistera i potrosila dva spreja za usta user posted image ..
i od tada me rijetko kad grlo zaboli user posted image

Neposredna veza do poruke: 13157
18.4.2011 15:24:58   
Malenaoduvijek
apotekarka,
jeli to kod tebe virus ili je alergijski pa ne prolazi jer te bas dugo drzi.
a te afte imas vec skoro mjesec ja mislim.

drago mi je da je decko bolje

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 13158
18.4.2011 15:27:48   
Apotekarka
Koko grah bolji kad prenoci
Mala prosle su afte bile da bi se opet s upalom grla vratile a grlo nije skroz bilo proslo ma pojma nemam vjerovatno je to vise kronicno u djetinjstvu sam se mucila s grlom i eto sad opet navalilo....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13159
18.4.2011 15:29:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mala prosle su afte bile da bi se opet s upalom grla vratile a grlo nije skroz bilo proslo ma pojma nemam vjerovatno je to vise kronicno u djetinjstvu sam se mucila s grlom i eto sad opet navalilo....
a fakat...jesi li radila alergotestove?

polen, perje, prasina...bla, bla

Neposredna veza do poruke: 13160
18.4.2011 15:30:30   
Lady26

Je li me tko pozelio da malo kukam....Ovih dana nesto nisam psihicki bila nagodna da pisem i uz sve to opet se mucim s jakom upalom grla i afticma po sluznici  da mi antibiotici ne pomazu pa sam bljakic....i brinem se sad user posted image ,kadulja,sljez propolis i sve u krug....i pocela sam oligovit piti Iscrpi me ovo....Antonio je dobro nakon 5 kasika sumamed forte jos kasljuca
Kako ste mi vi

Lady je li to malena jede....

Nek si se vratila...kukamo svi pa sta.... user posted image user posted image user posted image
Ja se ovdje bas ispusem user posted image user posted image

A za Lanu ne znam sta bih ti rekla....zavisi kako kad i sa je na meniju...juce jela pravo, ali nista kasikom nego pitu i filete sa kiflom ali ja prezadovoljna jer je bas pojela pofino....
Antonio bolje hB....a tebi user posted image user posted image da i ti ozdravis

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 13161
18.4.2011 15:32:05   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moje dijete se prbudilo spavalo cijelih 24 minutaaaa.... lady daj mi onog smailija sto puca sebi u glavu...hahah

super je to, evo moj sjedi u kredecnu ispod sudopera, smijesan je.a L. i dalje spava, pametan i ja bih.
a ja evo jela bas grah, sinoc kuhala.
i sto kaze dadada sto stariji to bolji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13162
18.4.2011 15:34:53   
Malenaoduvijek

ja sam isto dugo muku mucila sa aftama (od djetinjstva) i od kako sam onu tinkturu stavljala nikada mi se vise nisu u tom broju pojavile, po jedna dvije bude ali to nije nista.
evo sada imam jednu i nije strasno, malo bolucka .

a imas li ti krajnike

Neposredna veza do poruke: 13163
18.4.2011 15:34:56   
Apotekarka
a fakat...jesi li radila alergotestove?

polen, perje, prasina...bla, bla
Nisam trenutno i prosl godine sam zbog grla pila flonidan koji mi nije nista pomogao pa je doktior rekao jedino da se posvetim biljnim preparatima jer antinbiotici slabo mi pomazu a i kako ce to je garant kronicno jedem bijeli luk smrdim mm na kilometar ako se rastanemo zbog toga jeuser posted image
Dadoo jede li Andrejko moj Antonio kako se rjesio uple grla jede puno bolje a men jedna stvar muci na ovakvu upalu apetit mi ostaouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 13164
18.4.2011 15:36:08   
Apotekarka
a imas li ti krajnike
MAla imam 3 to mi je probleme stvaralo ko djetetu non stop veli mm izvadit ces ti njih meni ov godine mucis se a mene strah stara sam ja koka za touser posted image

Neposredna veza do poruke: 13165
18.4.2011 15:38:37   
megi
Lady curica je bolje, guza se primirila, jos zna biti rijetka stolica, ali se nadam da prolazi, jos nam malo nosic curi i primjenjujem ove zahtave kao i tajra, pritisni i skoristi brzinu da uspricas kapi inace nastupa haos

a kad je u pitanju hrana kako kad, juce npr nije htjela pitu koju bas bas voli i trazila makarone i skuham joj i pojede tako da eto ko jela je nesto

Koko naravno da moze grah, i moja adna bas voli grah i ja kao sutradan njoj nesto dugo skuham ali ona kad vidi grah nece nista drugo user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 13166
18.4.2011 15:40:12   
Anoniman
pauradi alergo testove...i te zljezde ti mogu od alergije biti...a simptomi alergije su isti ko i hunjavice...samo sto nemas temp.

Andrej...isti...sta da pricam...jede sve sto ne bi trebao...osim voca...prije spavanja je spucao ogromnu jabuku u sekundiuser posted image i to fino grize..ko veliki

Neposredna veza do poruke: 13167
18.4.2011 15:40:57   
Lady26
A sta su vam "afte" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 13168
18.4.2011 15:42:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

A sta su vam "afte" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to ti je ono sto iskoci u ustima...neprijatno...kao ranica ili "izraslina"...nesto nalik kad se ugrizes za obraz pa boluckauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13169
18.4.2011 15:43:31   
Malenaoduvijek

a imas li ti krajnike
MAla imam 3 to mi je probleme stvaralo ko djetetu non stop veli mm izvadit ces ti njih meni ov godine mucis se a mene strah stara sam ja koka za touser posted image

gledaj da uradis alergo testove svakako, a op krajnika ne znam sta bih ti rekla.
ja sam ih operisala sa 6 godina jer su bili grozni i mislili da imam sum na srcu zbog povecanih.

kazu da odrasli bas tesko podnesu op, ali neko rece da se radi u lokalnoj (jeli dadada) ne sjecam se vise.

Neposredna veza do poruke: 13170
18.4.2011 15:44:33   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

to ti je ono sto iskoci u ustima...neprijatno...kao ranica ili "izraslina"...nesto nalik kad se ugrizes za obraz pa boluckauser posted image

i jos se skupi gnoj u sredini afte pa je bijelo (kao bjela skjama )user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13171
18.4.2011 15:44:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a imas li ti krajnike

gledaj da uradis alergo testove svakako, a op krajnika ne znam sta bih ti rekla.
ja sam ih operisala sa 6 godina jer su bili grozni i mislili da imam sum na srcu zbog povecanih.

kazu da odrasli bas tesko podnesu op, ali neko rece da se radi u lokalnoj (jeli dadada) ne sjecam se vise.

jes...jes...laserski...kod privatnika...ides kuci odmahuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13172
18.4.2011 15:45:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: dadada

i jos se skupi gnoj u sredini afte pa je bijelo (kao bjela skjama )user posted image user posted image

jos mi pade...zulj u ustimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 13173
18.4.2011 15:49:39   
Lady26
Aaaaaaaaahaaaaaaaa.....nemam to user posted image

10 do 4 user posted image user posted image user posted image , kad radis kako fura vrime user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13174
18.4.2011 15:51:21   
Anoniman

Aaaaaaaaahaaaaaaaa.....nemam to user posted image

10 do 4 user posted image user posted image user posted image , kad radis kako fura vrime user posted image user posted image user posted image user posted image

zar ti radisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 13175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  525 526 [527] 528 529   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *