|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.4.2011 22:51:32   
mama75
Tajra red je jednog brata da im rodis, da imaju koga da terorisu user posted image A te ljubicaste joj se vise ne svidjaju. Bas sam joj maloprije pokazivala, reko zar neces ove, kaze nisu vise moderne user posted image A sada kostaju 55KM, pa eto, kupi za iducu godinu. Ove sandale su inace Pavle. Kupila bi ja njoj, svakako se to ne nosi nesto puno, ali se bojim da je ovo ne nazulja oko noge. 

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13476
19.4.2011 22:52:45   
mama75
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: mama75

Hajde Tiki, vidim ja da tebi nije mrsko tamo da ides user posted image jos sada vama prosvjetarima daju cijelu platu dok ste na porodiljskom, ma ljepota... Taman iz pelena u pelene odmah, he he he

Daju nam sipakuser posted image

Samo ona naknada od kantona kao i svimauser posted image

Cuj to? Ja nesto slicno cula. Mozda to vazi za osnovne skole, a vi ste obje u srednjim, je li? user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13477
19.4.2011 22:53:28   
teacher75

Hajde Tiki, vidim ja da tebi nije mrsko tamo da ides user posted image jos sada vama prosvjetarima daju cijelu platu dok ste na porodiljskom, ma ljepota... Taman iz pelena u pelene odmah, he he he

Daju nam sipakuser posted image

Samo ona naknada od kantona kao i svimauser posted image

Cuj to? Ja nesto slicno cula. Mozda to vazi za osnovne skole, a vi ste obje u srednjim, je li? user posted image

da, u osnovnim su potpisali drugaciji ugovor i oni dobivaju, sto je velika nepravdauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13478
19.4.2011 22:56:59   
mama75
E svasta! Ma hajde, da vas utjesim, ja nisam imala ni to od Kantona, pa evo, prezivjeli smo user posted image Tiki ti jos jednu curicu i eto imas sve od Lane, a ti Tajra ... za tebe cemo na BB valjda nesto naci, da ne hoda djecak u pinki bodijima user posted image  user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13479
19.4.2011 22:57:32   
R&T@

Tajra red je jednog brata da im rodis, da imaju koga da terorisu user posted image A te ljubicaste joj se vise ne svidjaju. Bas sam joj maloprije pokazivala, reko zar neces ove, kaze nisu vise moderne user posted image A sada kostaju 55KM, pa eto, kupi za iducu godinu. Ove sandale su inace Pavle. Kupila bi ja njoj, svakako se to ne nosi nesto puno, ali se bojim da je ovo ne nazulja oko noge. 

Vidis ta mogucnost da bude musko me i odvraca od te ekspedicije...
Da neki, da prostite, mudonjauser posted image , bude vazniji od mojih djevojaka...
Nikad u zivotu...

Ja sam u obje trudnoce molila Allaha da budu zive, zdrave i bez visuljka...
I On mi molitve uslisao, hvala Muuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13480
19.4.2011 22:58:48   
Anoniman
pa tajraaaaaa....sto takooo...nisu djeKaci toliko losiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 13481
19.4.2011 23:01:41   
mama75

Nisi citirala najvazniji dio. Inace nisam mislila na ono: red je musko, nego onako rekoh. A iskreno, meni i mm je zelja 3 curice. Kad gledamo onu seriju "medij", pa oni skupa legnu, mi uvijek kazemo: e ovako cemo i mi. Ali eto, meni zbog zdravstvenih razloga ne preporucuju ponovo trudnocu user posted image Mada, nikad se ne zna, ove moderne tehnologije u medicini cuda cine user posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13482
19.4.2011 23:04:02   
Anoniman
Teacherkakakav septembar, ja hocu da me u avgustu vas dvije ispratite na porod user posted image
Tajra ako bude muskic proslijedim ti ja stvari od ovog mog pisonje u trbi user posted image ... joj samo da me mm ne cuje, ja bih i trece odmah cim ovo rodim, a non stop njemu ponavljam da nema sanse da jos i jedno rodim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13483
19.4.2011 23:05:06   
R&T@
user posted image user posted image user posted image
Moram vam ovo ispricati...

Dosao sad mm s posla, a ja jedem...
tu scenu nije vidio od 2009,user posted image user posted image user posted image pa odmah pita je li procurila...

Da ste mu vidjeli facu...
Mislim da, jadan, nece cijelu noc spavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13484
19.4.2011 23:07:42   
teacher75
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Moram vam ovo ispricati...

Dosao sad mm s posla, a ja jedem...
tu scenu nije vidio od 2009,user posted image user posted image user posted image pa odmah pita je li procurila...

Da ste mu vidjeli facu...
Mislim da, jadan, nece cijelu noc spavatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13485
19.4.2011 23:08:43   
mama75
tajra nemoj puno da se brines, 2009. prosla, nema vise cunami generacije. Ja se sve zezam s vama a i ja je zeljno iscekujem. Sve smo izgleda prosli mjesec bile malkice nestasne. Ma to je ona Lady kriva, ona samo o tome pricala. Nema je veceras, sigurno malena ima temp user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13486
19.4.2011 23:08:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Teacherkakakav septembar, ja hocu da me u avgustu vas dvije ispratite na porod user posted image
Tajra ako bude muskic proslijedim ti ja stvari od ovog mog pisonje u trbi user posted image ... joj samo da me mm ne cuje, ja bih i trece odmah cim ovo rodim, a non stop njemu ponavljam da nema sanse da jos i jedno rodim user posted image

a ako i kod mene bude user posted image , onda cemo se opet nas dvije boriti na bazaruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13487
19.4.2011 23:09:27   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

pa tajraaaaaa....sto takooo...nisu djeKaci toliko losiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti, dadado, sto me podsjeti, pa ja imam djecaka...

Andrej je moje dijete...
Sta me briga sto ga je druga zena rodila...
kad ima sve moje osobine
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13488
19.4.2011 23:09:49   
teacher75

tajra nemoj puno da se brines, 2009. prosla, nema vise cunami generacije. Ja se sve zezam s vama a i ja je zeljno iscekujem. Sve smo izgleda prosli mjesec bile malkice nestasne. Ma to je ona Lady kriva, ona samo o tome pricala. Nema je veceras, sigurno malena ima temp user posted image

ma moj bio prestao tersati, pa se ja opustilauser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13489
19.4.2011 23:11:28   
mama75
IZVORNA PORUKA: teacher75

Ako si zatrudnila, skocice mu na nos prestanak tersanja user posted image Onda ti pocinjes tersati.

Neposredna veza do poruke: 13490
19.4.2011 23:12:28   
Anoniman
Cula sam se sa Lady maloprije, malena nema trenutno temperaturu spala je i zaspala pa ode i ona u krevet pa ce naviti sat za posle da je probudi da joj opet izmjeri... nadam se da se tura nece vracatiuser posted image . Ljubimo vas nas troje user posted image

Mama nemoj vise to SVE SMO BILE MALO NESTASNE... pomisli i na nas sto ne mozemo i sto nismo user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Teacherka ja to Tajri mimo bazara poklanjam ako bude decko user posted image

Tajra da ti posaljem jedan test imam negdje jedan neotpakovan user posted image ... Za tm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13491
19.4.2011 23:12:56   
R&T@

a ako i kod mene bude user posted image , onda cemo se opet nas dvije boriti na bazaruuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

OT Imam divne pantalone za L.
crvene, uske farmerke, broj 2-3
nove, s etiketom...user posted image

Moja "debeloguza" nema sanse da ih navuceuser posted image

Sad ce nas dadada banovati...
pocela BB groznicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13492
19.4.2011 23:13:39   
teacher75

Ako si zatrudnila, skocice mu na nos prestanak tersanja user posted image Onda ti pocinjes tersati.

on bi jedva docekao jer hoce user posted image , a ja nisam uopce bila teska user posted image iako sam povracala non stop i bila grozna, njega nisam opterecavala. gori je on bio od mene. u mom 9.mjesecu se bio malo prehladio, i ko da umire, ja ga morala njegovati i praviti limunade a stomak do zuba. uh, razmazila sam ga pravo, jadna jauser posted image trebala sam malo vise teersati, onda se ne bi opustao tako lakouser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 13493
19.4.2011 23:14:34   
teacher75

OT Imam divne pantalone za L.
crvene, uske farmerke, broj 2-3
nove, s etiketom...user posted image

Moja "debeloguza" nema sanse da ih navuceuser posted image

Sad ce nas dadada banovati...
pocela BB groznicauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image moze, moze, da odmah rezervisemouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 13494
19.4.2011 23:15:34   
R&T@

Tajra da ti posaljem jedan test imam negdje jedan neotpakovan user posted image ... Za tm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh ja u krevet...
"sumnju" ste mi svezale...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13495
19.4.2011 23:16:25   
Anoniman
Hajde ti draga u krevet utvrdi malo gradivo user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 13496
19.4.2011 23:17:03   
Anoniman
odoh vam spavat...ako vidim da otvarate bb na ovoj temi...banovacu seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13497
19.4.2011 23:18:21   
Malenaoduvijek

Tajra i Teacherka ja vas ocekujem za koji dan na onim "mojim" temama user posted image

nemoj molim te jos, moze li bar u septembru, ako ne i kasnije?

teacher ne opiri se toliko, hajde tajra ima dva komada djece a ti taman drustvo ya Lanicu, nista ti ne bi falilo.

a tajra, moj Luka se tako lijepo igra, uzme lista slikovnice, moje bebi novine, igra se sa auticima, tockicima, slaze nesto a i on je cunami generacija za nepovjerovati user posted image , a  onda dodje igo zvani stampedo i sve mu to pokvari da ne kazem sta drugo.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 13498
19.4.2011 23:18:48   
Anoniman
Ih dadadacim krenu ove keksualne teme ti bjezis... kukavicooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13499
19.4.2011 23:19:33   
mama75
De tajra izvuci i za nas neke male, 80-86 broj, roze... Ne mogu nigdje da joj nadjem nesto fino, a da nije pretanko, ovako za ovog sada vremena mi treba.
jelena oprosti, necu vise nikada biti nestasna user posted image
Pozdrav za lady i da malena sto prije ozdravi. Nadam se da su zubici kao i kod nas sto je bilo.

Neposredna veza do poruke: 13500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  538 539 [540] 541 542   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *