|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.4.2011 0:02:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: teacher75
sinoc mm dosao u 3 tako da nista od akcije a veceras oboje umorni... vidjecemo jel onaj jedan put nekidan urodio plodomuser posted image
bravo ticerkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sto ne znaci da bih to sada voljelauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 13851
21.4.2011 0:04:42   
Nunny
hvala vam ljepotice moje za vasu podrsku danas mi i onako nije neki dan...svasta mi se skupilo...
puno mi nedostaju moji roditelji...da imam njih ne bi se brinula kako cu izaci na kraj sa 2. djetetom...
onda A. vezanost za mene i cinjenica da se za 15 mjeseci od mene nije odvojio ni 15 minuta mi pravo smeta...nekad pomislim da mi se nesto desi kako bi on...
neki dan ga je tata poveo do auta i cim su usli u lift on je poceo da cvili zamnom..ako ja odem u drugu sobu on odmah pocne da me doziva mamaaa maaaamaaa toliko glasno da ga moja komsinica cuje...neki dan kaze joj kako ovo tvoje dijete tebe lijepo zove ja ga dolje cujem...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 13852
21.4.2011 0:06:49   
Nunny
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Nunny

znas da mi je posle poroda ciklus poceo sa malim zakasnjenjem od 13 mjeseci...opet se nadam da su u pitanju neuskladjeni hormoni...user posted image
dojim jos uvjek ali to bas i nije neki izgovor...

glavu gore...kako je tako je...
ako nije dobro je ako jeste dobro nam došla bebica...

nemoj sikiracije bezveze sebi...

hajde ko zna zašto je sve tako zapisanouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13853
21.4.2011 0:08:55   
Anoniman
nunny user posted image user posted image bit ce sve okuser posted image mozda je pmsuser posted image

(odgovor članu Nunny)
  Neposredna veza do poruke: 13854
21.4.2011 0:11:00   
Nunny
IZVORNA PORUKA: noa

nunny user posted image user posted image bit ce sve okuser posted image mozda je pmsuser posted image

nadam se draga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13855
21.4.2011 0:11:46   
teacher75
laku noc

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13856
21.4.2011 0:12:28   
Nunny
slatki snovi i lljubni tvoju princezu od meneuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13857
21.4.2011 0:12:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: dadada

kontam to je ispostava sa ilidze, a zove se laboratorij, tako pise.to mi je u komsiluku, a nisam stvarno znala da je KS tako jeftina, to je super da znam za ubuduce ako mi bude kad hitno trebala.

..lab ili lab...

ne mogu se ni ja nikako sjetiti...imam negdje nalaz pa cu bas pogledati

ja znam da mi je bilo sega kad sam vidjela tablu, kontam sta je to.....

a ijopet si mi ostala duzna odgovor dobro dobro, ali nejma veze

joj sta ti meni radisuser posted image user posted image user posted image user posted image ...da si ti sad samo mene vidjela na ovom kaucu...sa milion upitnika iznad glave... gora si od moje mameuser posted image user posted image user posted image user posted image ali sam tabiruci po ovom mom mozgu skontalauser posted image user posted image user posted image ...oprosti...nije namjerno fakat...nego se ja zanesem da nesto odgovorim pa totalno pogubim nit...a onda zaboravim...vidjeces kad me upoznasuser posted image user posted image user posted image ...konfuzna sam totalnouser posted image user posted image user posted image

e sad...mEre...mEreuser posted image ...samo bih ja voljela bez Andrejevica jerbo on ne moze sjediti mirno...a ako ga povedem...ja i ti necemo normalno progovoriti...tako da ga moram ostaviti negdje...ili da setamo dok cekamo da L. zavrsi...vidjecu sa mamom kad ona ide u skolu u petakuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13858
21.4.2011 0:12:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nunny

slatki snovi i lljubni tvoju princezu od meneuser posted image

hvala i ti svog mazu maloguser posted image

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13859
21.4.2011 0:13:13   
myb@by
Nunny neka bude onako kako ti zelis i mislis da je najbolje. Ali mali zivotici su najvrijedniji i donose mnogo radosti. Nemoj biti tuzna sta god da bude user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 13860
21.4.2011 0:13:45   
Anoniman

dadada ivancica kupila Andrejevicu kapu kakvu ti trazis-preslatka jeuser posted image
sto joj nisi otelauser posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice...stavljaj slikuuser posted image user posted image da mi saljes ako mi se svidiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13861
21.4.2011 0:14:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

Nunny neka bude onako kako ti zelis i mislis da je najbolje. Ali mali zivotici su najvrijedniji i donose mnogo radosti. Nemoj biti tuzna sta god da bude user posted image user posted image user posted image user posted image
ja cu da te citiramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 13862
21.4.2011 0:18:05   
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo... izgleda da mi Anu opet boli uho tako da sam user posted image user posted image , a danas me tako jako udarila nogom u stomak, a sve bila u cipelama da jos osjetim bol na mjestu udarca, tajo nam trebao doci dana, ali nije, nesto se iskomplikovalo tako da smo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13863
21.4.2011 0:18:53   
Anoniman

dadada ivancica kupila Andrejevicu kapu kakvu ti trazis-preslatka jeuser posted image
sto joj nisi otelauser posted image user posted image user posted image user posted image
ivancice...stavljaj slikuuser posted image user posted image da mi saljes ako mi se svidiuser posted image

ma smo mi je kratko pokazala pred polazakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al evo nek mi neda lagati ja odmah vrisnula kako je slatka taku dadada trazi za Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio noa -- 21.4.2011 0:19:23 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13864
21.4.2011 0:19:48   
Nunny
ma naravno znam ja sve to ja ni u ludilu nebi niakda abortirala.. svakako zelim puuuunooo djece 3- 5 optimalno 7 maksimalno user posted image
samo se ne osjecam fizicki spremno u ovom trenutku.. nebi zeljela da zapostavim mog A.
ne brine me ljubav ja volim djecu svoih prijateljeica sestrinu kao svog A.
znam da cu voljeti ludo i novu mrvicu...kad dodje na red

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13865
21.4.2011 0:19:50   
myb@by
Zao mi je jelena. Ne znam sta je ovo, vjerovatno neki virus u zraku ali bas je puno djecice bolesno. Znam da ti je tesko bez muza, ali ce vam biti draze kada se ponovo vidite user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13866
21.4.2011 0:20:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi samo da vam mahnemo... izgleda da mi Anu opet boli uho tako da sam user posted image user posted image , a danas me tako jako udarila nogom u stomak, a sve bila u cipelama da jos osjetim bol na mjestu udarca, tajo nam trebao doci dana, ali nije, nesto se iskomplikovalo tako da smo user posted image

ebem mu misauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13867
21.4.2011 0:21:01   
Malenaoduvijek

kontam to je ispostava sa ilidze, a zove se laboratorij, tako pise.to mi je u komsiluku, a nisam stvarno znala da je KS tako jeftina, to je super da znam za ubuduce ako mi bude kad hitno trebala.

..lab ili lab...

joj sta ti meni radisuser posted image user posted image user posted image user posted image ...da si ti sad samo mene vidjela na ovom kaucu...sa milion upitnika iznad glave... gora si od moje mameuser posted image user posted image user posted image user posted image ali sam tabiruci po ovom mom mozgu skontalauser posted image user posted image user posted image ...oprosti...nije namjerno fakat...nego se ja zanesem da nesto odgovorim pa totalno pogubim nit...a onda zaboravim...vidjeces kad me upoznasuser posted image user posted image user posted image ...konfuzna sam totalnouser posted image user posted image user posted image

e sad...mEre...mEreuser posted image ...samo bih ja voljela bez Andrejevica jerbo on ne moze sjediti mirno...a ako ga povedem...ja i ti necemo normalno progovoriti...tako da ga moram ostaviti negdje...ili da setamo dok cekamo da L. zavrsi...vidjecu sa mamom kad ona ide u skolu u petakuser posted image

user posted image user posted image user posted image

hehe

hajde vidi pa vidi sta cemo, mozemo mi i setati nije problem, a ima tamo iza borova i parkic pa se moze i tamo otic.
uglavnom racunamo na vas.....user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13868
21.4.2011 0:22:23   
Anoniman
Jelooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13869
21.4.2011 0:22:33   
myb@by
I jos nesto Nunny, ja bih iskreno bila presretna kada bi kod nas rikverc metoda zakazala. Voljela bih da svojoj curi sto prije rodim seku ili bracu. Ciljano to ne mogu uraditi jer nazalost i pored faksa ja jos uvijek ne radim a imam 29 godina i ni dana staza. Beba je blagoslov i budi sretna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13870
21.4.2011 0:22:41   
Malenaoduvijek

drage moje user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13871
21.4.2011 0:23:20   
Anoniman

..lab ili lab...

user posted image user posted image user posted image

hehe

hajde vidi pa vidi sta cemo, mozemo mi i setati nije problem, a ima tamo iza borova i parkic pa se moze i tamo otic.
uglavnom racunamo na vas.....user posted image

valja...valja...jos samo cetkicu da nadjemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13872
21.4.2011 0:24:22   
Amani12
Jelena evo jedan veliki zagrljaj podrske i od nas user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 13873
21.4.2011 0:24:43   
Anoniman

ma smo mi je kratko pokazala pred polazakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al evo nek mi neda lagati ja odmah vrisnula kako je slatka taku dadada trazi za Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
trebala si joj oteti kesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...gdje je sad pobjegla...vidjela sam da viriuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ivanciceeeeeeee...daj slikuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13874
21.4.2011 0:28:46   
Honey3

brzo vunenu carapu u mikrovalnu i na uho i jednu kasikicu paracetamola,nama to pomogneuser posted image zelimo vam ugodnu noc bez bolovauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  553 554 [555] 556 557   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *