Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj ja se ovdje zahebajem a večeras neću oka sklopit A jedva diše, već se budio nekoliko puta, samo da nema jaku temperaturu, dala sam mu paracetamol za sada... Eto ja ću biti budna do zore aktivirat ću sve moguće teme na RR
bas se prehladio. mene ovo moje starije izbudali.dca puta bili kod doktota zdrava,radili briseve uredni a ona kaslje najvise kad trci i kad punoooo glami
Joj ja se ovdje zahebajem a večeras neću oka sklopit A jedva diše, već se budio nekoliko puta, samo da nema jaku temperaturu, dala sam mu paracetamol za sada... Eto ja ću biti budna do zore aktivirat ću sve moguće teme na RR
a sta je ''ono'' moram malo glumiti jelenu dok je nema lady i dadada postavljajte pitanje
sta? sta? hocu i ja da znam
Predala aplikaciju za posao u Kinderdorf, a to se nalazi u mahali kod bebache, ne vjerujem da će biti šta od toga a tako bih voljela tu raditi
Idemo zajedno da nas obje odbiju. I ja sam aplicirala. Jesi se raspitivala, ja ko fol jesam, nista posebno. Od nas 100 jednog biraju
Ja ko padobranac, ne zamjerite, lopov konacno zaspao, tek prije sat vremena. Ovako ja svako vece vas iscitam, ali tona posla da se uradi pa se ne javljam. Bebacha jesi isla na faks, sta je bilo
ma noa prehlada, sinoć ga okupala jutros se probudio kiše, evo sad ne može da diše i ima malo temperature.. Meri29 pa kako si ti poslala mailom ili poštom, jesil istakla svoje kvalitete ja sam se samo tako nahvalila..ma ja sam navikla na odbijenice meni će ovo biti 51
ma noa prehlada, sinoć ga okupala jutros se probudio kiše, evo sad ne može da diše i ima malo temperature.. Meri29 pa kako si ti poslala mailom ili poštom, jesil istakla svoje kvalitete ja sam se samo tako nahvalila..ma ja sam navikla na odbijenice meni će ovo biti 51