|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.5.2011 12:22:06   
Anoniman
Lady bas tako je izgledalo i sa ovom pravom macom, samo sto se ona nije pocela smijati nego jadna cviliti. Koliko mi je bilo zao mace, toliko sam se mogla i smijati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19226
24.5.2011 12:22:27   
Lady26
Za tebe skupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma po 5KM, al sta's ti od njih majke ti, jel to dolazis u Sa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19227
24.5.2011 12:23:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady bas tako je izgledalo i sa ovom pravom macom, samo sto se ona nije pocela smijati nego jadna cviliti. Koliko mi je bilo zao mace, toliko sam se mogla i smijati.

Ja to ne bih mogla gledati, odavdje mi je smijesno ali....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19228
24.5.2011 12:25:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Za tebe skupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma po 5KM, al sta's ti od njih majke ti, jel to dolazis u Sa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidjet ces kad lana dođe u fazu da ''obozava'' japankeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram joj svakako kupiti nekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a za dolazak u SA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko znauser posted image mozdauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19229
24.5.2011 12:27:08   
Lady26
Ja ne dam, mislim necu Lani do iduce godine nista otvoreno...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19230
24.5.2011 12:27:13   
Anoniman
mi dosli anel zaspo , nije mm docekao jutros se digo prije 7 . nisam znala da ce zaspat ovak rano .
Nije ni ruckiouser posted image jer je bio uzas nervozan jutros jeo pomazala krisku  sipkom dzemom neece sirve niakve .
Skuhala mu domacu lijepu supicu . Kontala dat cu sad evo kad se vratimo a on zaspo.
Ajd nema veze jest ce kad ustane al zao mi kad legne a ne jede user posted image ....
Odoh sad za poslom dok spava
Lady user posted image ljubni Lanci

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19231
24.5.2011 12:32:18   
Anoniman

ma ovo je ko foluser posted image user posted image user posted image user posted image kad navali na moje i tatineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imamo dvoje sandale prstici i zglob zasticeni al proslo ljeto je imala otvorene i nisu prstici stradaliuser posted image user posted image do duse nije nesto puno ni hodala u njima

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19232
24.5.2011 12:34:37   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

mi dosli anel zaspo , nije mm docekao jutros se digo prije 7 . nisam znala da ce zaspat ovak rano .
Nije ni ruckiouser posted image jer je bio uzas nervozan jutros jeo pomazala krisku  sipkom dzemom neece sirve niakve .
Skuhala mu domacu lijepu supicu . Kontala dat cu sad evo kad se vratimo a on zaspo.
Ajd nema veze jest ce kad ustane al zao mi kad legne a ne jede user posted image ....
Odoh sad za poslom dok spava
Lady user posted image ljubni Lanci

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ruckat ce kad ustane....pa ja....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19233
24.5.2011 12:36:40   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

ma ovo je ko foluser posted image user posted image user posted image user posted image kad navali na moje i tatineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imamo dvoje sandale prstici i zglob zasticeni al proslo ljeto je imala otvorene i nisu prstici stradaliuser posted image user posted image do duse nije nesto puno ni hodala u njima

Sad tek skontah, pa sta da joj uzmem kad krenemo na more, hebo te, nisam ni mislila na to...hajde ti si iskusnija, prosvijetli me? Mozda one plasticne? Gdje, sta, kako?user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19234
24.5.2011 12:37:45   
Malenaoduvijek
ooooo gdja noJa je tu,user posted image blagodarim

ja slozila ves, (hajde pohvalite me)

sad samo da par stvari ispeglam, ali moram skontati sta dati partizanima da jedu hm user posted image

a jelena macu, o moj boze.e moram da komentarisem nesto ce mi biti.
vi imate cuke znam ali ne u kuci ili, meni nesto gadno kad procitam male bebe koje puzu pa se valjaju sa cukama koje su u kuci, ne znam nesto mi to ne ide i jos kazu najela se beba dlaka meni sve muka grozno

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19235
24.5.2011 12:38:48   
Lady26
user posted image

Ja mislila ovakve, hm user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19236
24.5.2011 12:39:32   
Malenaoduvijek

Sad tek skontah, pa sta da joj uzmem kad krenemo na more, hebo te, nisam ni mislila na to...hajde ti si iskusnija, prosvijetli me? Mozda one plasticne? Gdje, sta, kako?user posted image user posted image user posted image

mi smo imali prosle godine one zatvorene za vodu iz TL za Luku a igoru nije nista ni trebalo jer nije hodao ni puzao, a ove godine mislim luki iste kupiti a igi ove njegove dati

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19237
24.5.2011 12:40:35   
Anoniman
Mi imamo cuka, ali vani, a imamo i macu povremeno...tj imamo je kad je gladna dodje da je nahranim. Ni ja ne volim pse u kuci, ne bih mogla ja zivjeti sa psom, a ne dijete... Volim zivotinje ali ipak vani. Sad ce me dadada ubiti, ali jbga tako je user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 19238
24.5.2011 12:40:38   
Anoniman

imaju u TL one sto česi nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao zatvorene platneno-gumene patikice bas za morauser posted image prosle godine nisam nasla br.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19239
24.5.2011 12:41:11   
Lady26
Kolko su love user posted image , jer moram joj kupovati novu obucu...vec su joj ove knap sto ima brojevi 21...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19240
24.5.2011 12:41:32   
Anoniman
mala imas mahanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19241
24.5.2011 12:42:24   
Lady26
imaju u TL one sto česi nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kao zatvorene platneno-gumene patikice bas za morauser posted image prosle godine nisam nasla br.

Pa jel ove, mm ih kupio sebi, nanosao je ko blesav a meni su user posted image ali sam mislila Lani uzeti...
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19242
24.5.2011 12:43:05   
Malenaoduvijek
user posted image

evo ove

Neposredna veza do poruke: 19243
24.5.2011 12:43:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi imamo cuka, ali vani, a imamo i macu povremeno...tj imamo je kad je gladna dodje da je nahranim. Ni ja ne volim pse u kuci, ne bih mogla ja zivjeti sa psom, a ne dijete... Volim zivotinje ali ipak vani. Sad ce me dadada ubiti, ali jbga tako je user posted image

nece ti dadada nista user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam nedavno isto izjavila pa evo jos se druzimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19244
24.5.2011 12:46:11   
Malenaoduvijek
ja isto volim zivotinje ali kad covjek ima uslove da ih drzi, moja sestra ima 2 psa ali i veliku djecu.

meni je to grozno, ali stvarno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19245
24.5.2011 12:47:10   
Malenaoduvijek

Pa jel ove, mm ih kupio sebi, nanosao je ko blesav a meni su user posted image ali sam mislila Lani uzeti...
user posted image

moja zaova ovakve nosa po kuci, samo mene bi bilo strah da ovi sejtani ne izvrnu nogu u njima

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19246
24.5.2011 12:49:04   
Anoniman

user posted image

evo mala ti je postavila te patikeuser posted image ove croxice ja gledala u ZG orginal 50 marakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mnogo mi bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19247
24.5.2011 12:49:52   
Lady26
Pa imaju onaj hepek sto ide nazad, pa dodje kao sandala....
Ma meni treba nesto samo po plazi i u vodi...ne daju mi se neke vele pare za to...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 19248
24.5.2011 12:50:26   
Malenaoduvijek
a ove su samo 10 KMcica bile prosle godine i brzo se suse i ne smrde

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19249
24.5.2011 12:52:04   
Malenaoduvijek

Pa imaju onaj hepek sto ide nazad, pa dodje kao sandala....
Ma meni treba nesto samo po plazi i u vodi...ne daju mi se neke vele pare za to...

u ovome moze hodati po plicaku a i nece joj kamencici smetati

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  768 769 [770] 771 772   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *