Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady bas tako je izgledalo i sa ovom pravom macom, samo sto se ona nije pocela smijati nego jadna cviliti. Koliko mi je bilo zao mace, toliko sam se mogla i smijati.
Lady bas tako je izgledalo i sa ovom pravom macom, samo sto se ona nije pocela smijati nego jadna cviliti. Koliko mi je bilo zao mace, toliko sam se mogla i smijati.
Ja to ne bih mogla gledati, odavdje mi je smijesno ali....
mi dosli anel zaspo , nije mm docekao jutros se digo prije 7 . nisam znala da ce zaspat ovak rano . Nije ni ruckio jer je bio uzas nervozan jutros jeo pomazala krisku sipkom dzemom neece sirve niakve . Skuhala mu domacu lijepu supicu . Kontala dat cu sad evo kad se vratimo a on zaspo. Ajd nema veze jest ce kad ustane al zao mi kad legne a ne jede .... Odoh sad za poslom dok spava Lady ljubni Lanci
Ja ne dam, mislim necu Lani do iduce godine nista otvoreno...
ma ovo je ko fol kad navali na moje i tatine imamo dvoje sandale prstici i zglob zasticeni al proslo ljeto je imala otvorene i nisu prstici stradali do duse nije nesto puno ni hodala u njima
mi dosli anel zaspo , nije mm docekao jutros se digo prije 7 . nisam znala da ce zaspat ovak rano . Nije ni ruckio jer je bio uzas nervozan jutros jeo pomazala krisku sipkom dzemom neece sirve niakve . Skuhala mu domacu lijepu supicu . Kontala dat cu sad evo kad se vratimo a on zaspo. Ajd nema veze jest ce kad ustane al zao mi kad legne a ne jede .... Odoh sad za poslom dok spava Lady ljubni Lanci
ma ovo je ko fol kad navali na moje i tatine imamo dvoje sandale prstici i zglob zasticeni al proslo ljeto je imala otvorene i nisu prstici stradali do duse nije nesto puno ni hodala u njima
Sad tek skontah, pa sta da joj uzmem kad krenemo na more, hebo te, nisam ni mislila na to...hajde ti si iskusnija, prosvijetli me? Mozda one plasticne? Gdje, sta, kako?
sad samo da par stvari ispeglam, ali moram skontati sta dati partizanima da jedu hm
a jelena macu, o moj boze.e moram da komentarisem nesto ce mi biti. vi imate cuke znam ali ne u kuci ili, meni nesto gadno kad procitam male bebe koje puzu pa se valjaju sa cukama koje su u kuci, ne znam nesto mi to ne ide i jos kazu najela se beba dlaka meni sve muka grozno
Sad tek skontah, pa sta da joj uzmem kad krenemo na more, hebo te, nisam ni mislila na to...hajde ti si iskusnija, prosvijetli me? Mozda one plasticne? Gdje, sta, kako?
mi smo imali prosle godine one zatvorene za vodu iz TL za Luku a igoru nije nista ni trebalo jer nije hodao ni puzao, a ove godine mislim luki iste kupiti a igi ove njegove dati
Mi imamo cuka, ali vani, a imamo i macu povremeno...tj imamo je kad je gladna dodje da je nahranim. Ni ja ne volim pse u kuci, ne bih mogla ja zivjeti sa psom, a ne dijete... Volim zivotinje ali ipak vani. Sad ce me dadada ubiti, ali jbga tako je
imaju u TL one sto česi nosaju kao zatvorene platneno-gumene patikice bas za mora prosle godine nisam nasla br.
Mi imamo cuka, ali vani, a imamo i macu povremeno...tj imamo je kad je gladna dodje da je nahranim. Ni ja ne volim pse u kuci, ne bih mogla ja zivjeti sa psom, a ne dijete... Volim zivotinje ali ipak vani. Sad ce me dadada ubiti, ali jbga tako je
nece ti dadada nista i ja sam nedavno isto izjavila pa evo jos se druzimo