Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro ...prelijepo je, mislim da mi ni Tajra nece moci nauditi ..super smo spavali, MM radio nocnu, pa se v. usecerio pored mame...i jutros me budi poljupcima (uglavnom budjenje bude prstom u oko )
Evo sad gleda dondija i pije penko...kaze sinoc m, m, penko ...presladak je kad prica...sinoc smo se igrali skrivanja i kad me ne vidi: mama dje si, mamiiiiiii...mema mame , ja se pojavim, a on odusevljeno: ejo je
Bambi, sretan rodjendan babi tvom...Tajra nesto mi skrtaris sa R. biserima, ja sam ih tako rado citala
ostale zenice i bebice, da vas ne nabrajam pojedinacno lijep dan zelim....
*pcelice* super za spavanje. kod nas je noćas bilo raznih derneka. prvo smo i mm i ja zaspali s ajšom oko 10, onda me mm probudio oko pola 12 , onda nije bilo vode u bojleru pa smo navili sat u pola 3, pa se tada okupala, dok sam klanjala i legla, poče ajša u snu da priča, nekoga je ružila što je ne nosi fino i govorila, nino noci ajšu, dok zaspah eto ti pola 7 hajd ustani
jelena i mene je isto sve bolilo kad su mi 8 rasle. mm još nisu ni 7 sve izašle, izgleda da i neće
bambi bravo za tortu. možeš je prije iznošenja malo premazati vodom da skineš šećera u prahu okolo što ima pa će biti intenzivnija boja. ali netom prije iznošenja da se ne istopi.
amani krenu li ti na fitnes. ja htjela jučer pa se razlijenila. danas ne mogu pa možda sutra.
tekja jutro i tebi. lady hvala za pp i jedan za tebe, a ostali za lanu
da ne bude da niko ne pita za nju gdje je koka i po šta je sa malom i felix i ostalima
jutro Lady, kako je L. ? Bambi sretan rodjendan babi zivo 100god abd u zdravlju sa svojom djecom i unucadi . Tajra kako tvoje cure? Amani, misa mu i zube vise Gdje mi je Salmy nema je ? Chuchi tu sam draga tu al tesko se od A. mogu javiti . Kod tebe bilo sinoc veselo u gluha doba ajd neka neka .... Tekja ljubi mi tog slatkisa sto brblja Dadada, jel bolje danas sta sa zdravljem ?
amani kad ste se to Z-dogovorile da idete i u koju ćete vježbaonu za laptop mi još nisu javili, pa ne znam šta će biti.
lady baš mi je žao što lana zeza sa jelom. moja sad pukla neku furku pa jede na balkonu. i hoda kad jede nakon jedno pola obroka ali ja je pustim jer bolje mi to nego da ne pojede. mašAllah ne urekla mi se, samo nek jede. i nama je krenula druga trica ali nije još iznikla, iako se vidi tačno bijeli vrh zuba, i tvrdo je pod prstom, ali nije još probila. donje su samo crvene još uvijek.
bambi zaboravih čestitati rođendan tati sve najbolje, još puno godina u zdravlju i rahatluku želim
mi smo onako spavali, odnosno adna se od pola sedam pocela nesto buditi kenjkati, plakati a sve u snu i taman toliko da meni ne da spavati a ona odvalila do 9 a sinoc nikad zaspati i sve se ja pitam sta treba da je umori da bi zaspala od popodnevnog spavanja bila je napolju jedno 3 sata, pa onda po kuci skakala, nije tu bilo ni sec sjedenja i opet jedva jedva zaspala u 11 sati bas me umori ovo njeno uspavljivanje
jel ostaje dogovor za kafu sutra, gdje, kad????
Moja cura se nocas milion puta probudila, a kad smo bili na vakcini kaze dr bez obzira sto su probile cetvorke jos kao nisu izasle i otecene su jako pa je pravo muce, jutros nece da jede, dva sata sam izigravala budalu ne bi li zinula kad u jednom trenutku pogledam vidim sve krvni podlivi oko donjih cetvorkih, imam osjecaj samo sto ne prokrvare. Jutros strasno nervozna mislim da je od zubica, mada nam dr isto rece kao za MRP reakcija ide od treceg do 14. dana, a danas je treci pa mozda i od toga.
E misa mu... Pa je li nije nikako ruckila ili nije htjela van hranilice? Evo ti jedan veliki
Nije nikako...mozda 5 zalogaja meni kad sam dosla kuci...
Ja fakat znam da sam dosadna vise svima, ali bar mi je lakse da pisem...drugom nemam kome...moja mama samo kaze kuhaj joj nanu, daji joj nesto za apetit i vidjet ces ...svekrvi i ne govorim nit me pitaju....mm ako sta kazem, kaze pa svi ti kazu da je ne silis, jest ce kad bude gladna bla bla bla (ko zna ko to njemu kaze), daj joj salame i hljeba ako hoce, daj nek jede sta hoce...i tako.... A ako ne ispucam ovdje to, puknut cu....pa eto, drage moje, trpite me
Pa dvije su vani...ostale mi ne da vidjeti, nemoguca je koliko je nervozna...od juce joj malo nos curi 2 noci ne spavamo, tj u ratama, vrti se, kenjka, place, ustane i zove me da je uzmem i sve tako...2 dana sam , + jos nisam dobila, to mi je dodatno opterecenje....
i mi smo sa hranom opet onako, sinoc nije vecerala, sve nesto pljuje a sve gricka is tisce vidim donje trojke nabubrile i valja iscekati da sad one narastu aaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Bambi sretan rodjendan babi poljubac za malu raju