Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ona koliko sam ja skontala hoce plasticni koji ima dole ono kao presavijeno sto kad supu dijete jede upada ili kako vec. Tekja ako nisi nasla imam ja jedan pa ti poklonim, meni sestra u BG kupila pa cu ja nju zamolim da meni kupi kad bude dolazila.
stvarno ...hajd ziva bila, pa mislim, brat bratu, da sam u 50 radnji pitala...naravno ako tebi ne treba, a hajd mi prodaj, ipak je tvoja seka za to dala pare...eto ako hoces uracunaj mi i porez na promet
Nije problem nikakav, poklanjamo... Nama mogu posluziti i ovi obicni plastificirani, a ja cu njoj reci ako nadje da nama kupi, a i ako ne nadje nema veze, pokusacemo preko stele u Interexu po magacinu prosnjuhati da koji nije ostao
HeloU dame i bebare. Felix vjeruj mi na rijec, ovo od zene kojoj niko nikad dan ne pricuva djete. Mislim nikad ni kad idem doktoru, sto vise i neidem jer A. nije dobar u javnosti . Mislim na A. a ni stariji nije isao svekrvi od neke tamo 3.5 godine na konak itd. Uzmi svu pomoc koju mozes dobiti, ostavi ga i na par dana ako mozes, razaberes mozak lijepo,odmoris se, uradis po kuci ako nesto treba itd. Ja da nemam mm ovakvog kakav jest ne urekao se ma da mi ide nekad na nerve, jer valja izdrzati sa A. tornadosom po cio dan ja bih poludila. Sad razmisljam da posaljem A, mami na jedno par sedmica jer mi je odmor jako potreban. Sto se tice mm uposli i njega malo s A. i vrati ga u vasu sobu ne dozvoli da ti A. upravlja tempom zivota, jer poslije je teze ispravljati to. Ljubim sve bebice, mi smo isto onako agresivni umjereno. Ako dodjem u Bih ove godine ili na proljece, obavezno cu naci vrtic po 4 sata ili tetu cuvalicu cak iako nebudem radila, hocu svoje vrijeme za zivot, ibadet i rahat da pocistim i kafu popijem jednom dnevno.
prvo ih je cudno gledo,pa je malo liznuo,ostavio,pa tek poslije fino zagrizo ,pojeo je 2-3
Ahoj zene u mene mi moje , sta se radi...sta ima na estradi?...molim rezime ja sam vam ziva...al ko da nisam...jos me sve boli...mada sam 100 puta bolje nego jucer...jucer sam bas bila donja...visoka temperatura, sve su me kosti bolile...znate vec kako to izgleda...mama kad me vidjela ostala zena kuci da cuva Andrejevica ...sta vise da vam kazem...i jos sam dobila sad zamislite kako imam finu
NoJa, javila mi je tajra da si dobila paket ...barem to...na svu srecu ili nesrecu uhvatila me ova viroza pa nisam stigla do poste da dignem frku
Ja vam stvarno nisam u toku ko sta i kako...pa eto...kome ne bude mrsko nek pise
Ahoj zene u mene mi moje , sta se radi...sta ima na estradi?...molim rezime ja sam vam ziva...al ko da nisam...jos me sve boli...mada sam 100 puta bolje nego jucer...jucer sam bas bila donja...visoka temperatura, sve su me kosti bolile...znate vec kako to izgleda...mama kad me vidjela ostala zena kuci da cuva Andrejevica ...sta vise da vam kazem...i jos sam dobila sad zamislite kako imam finu
NoJa, javila mi je tajra da si dobila paket ...barem to...na svu srecu ili nesrecu uhvatila me ova viroza pa nisam stigla do poste da dignem frku
Ja vam stvarno nisam u toku ko sta i kako...pa eto...kome ne bude mrsko nek pise
Bambi pocela da se igra sa smajlicima, pa mi sve nastavile... tati joj rodjendan, pravila tortu, a slikala prste... Koki-dan žljm, ni do cega joj nije, osim pecanja, ali nije tackasta... Jelena i Ana nisu u formi, Ana jede dugmice, pa obje pokisnu... Mala ima tikvu, ali ne na ramenima... Lane ne jedu (obje)... Lady dosla vjestica, ali je pojela sve cokolade... Malo se i bejbi bazarilo, tj. pazarilo... Mala86 jede jagode, djetetu ne da... chuci virila na pola monitora, pa se prikopcala i ucila engleski... Hanady na bolovanju, ubile je sitne tackice... N_N se ne javlja, osim kad je Noa i ja prozovemo... Noa nece da izda sta je postar donio... Amani se javljala... I amela2208 (lavica, kompjuterasica), sad je u crnoj gori tekja trazila siper i nasla(Anin)... mjarijanna seta po mostaru ivancica trazi rezime, evo joj ovaj... Felix trazila savjet i dobila opet takav da se vise nije javila...
Ja kuhala sto vidis kroz prozor...
Eto, a ti poredaj smajlice...
Lana od Lady ne jede opet...Lady dobila dugo ocekivanu ...a svima nam zao sto se muce
Felix, ne zna bi li krecila sa Anelom ili bez..fino joj zene rekose bez..salji Anela kod mame, nece mu nista faliti
Ana Jelenina nervozna kenka, il' su zubi il' je MMR...bice bolje...Lana od ticer isto primila vakcinu i dalje ne jede fino...blenderi su ponovo u akciji...
Tajra, k'o Tajra i da je kakav problem ona samo zen i kulira ...isla je sa R. mahalat (citaj setat po mahali)
Bambi je kod tate/babe, slave njegov 70 rodjendan, torta uspjela, svi sretni...
Hanady bole ledja od krecenja, na bolovanju je i smislja tortu za H. rodjendan iduci mjesec
Sutra se pije kafa u Titi u 17 sati, ako bude sonce, a ako tresne kisa eto nas u Importaneu..
amani je dobro, maleckog muce zubi...
ko jos...aha mala86 dvoumi oko jagoda...dzaba... kako ce znati je li alergican ako ne proba, pa je l'? Mala jaka k'o zemlja, bolan ne moze joj ni Luka nista, pravi zijane, ali ona seta po pijaci i trazi tikvu stambolku, njoj samo da je sta pojest
Dadada, pisah vec, isla sam u obje Chicco radnje, neeeeemaaaaa....
Anketa
zivot na selu salmy
Da li biste mjenjale Vase prebivaliste i odlucile da zivite na selu.Da drzite zivotinje,bavite se pcelarstvom i da uzagajte voce i povrce,ili ste pristalica gradske buke i asfalta:)
da (52%) ne (35%) mozda (13%)
Broj svih glasova: 176
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!