|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.5.2011 19:17:48   
tekja
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ona koliko sam ja skontala hoce plasticni koji ima dole ono kao presavijeno sto kad supu dijete jede upada ili kako vec. Tekja ako nisi nasla imam ja jedan pa ti poklonim, meni sestra u BG kupila pa cu ja nju zamolim da meni kupi kad bude dolazila.

stvarnouser posted image ...hajd ziva bila, pa mislim, brat bratu, da sam u 50 radnji pitala...naravno ako tebi ne treba, a hajd mi prodaj, ipak je tvoja seka za to dala pare...eto ako hoces uracunaj mi i porez na prometuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19776
25.5.2011 19:20:10   
Anoniman
Nije problem nikakav, poklanjamo... Nama mogu posluziti i ovi obicni plastificirani, a ja cu njoj reci ako nadje da nama kupi, a i ako ne nadje nema veze, pokusacemo preko stele u Interexu po magacinu prosnjuhati da koji nije ostao user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19777
25.5.2011 19:21:25   
Anoniman
Mislim koristen je on, ali nigdje nije ostecen user posted image . Ako sutra podjemo na kaficu ponesem ti (nadam se da necu zaboraviti user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19778
25.5.2011 19:23:49   
Ella_H
HeloU dame i bebare.
Felix vjeruj mi na rijec,
ovo od zene kojoj niko nikad dan ne pricuva djete.
Mislim nikad ni kad idem doktoru, sto vise i neidem
jer A. nije dobar u javnostiuser posted image .
Mislim na A. a ni stariji nije isao svekrvi od neke tamo 3.5 godine
na konak itd. Uzmi svu pomoc koju mozes dobiti, ostavi ga
i na par dana ako mozes, razaberes mozak lijepo,odmoris se,
uradis po kuci ako nesto treba itd. Ja da nemam mm ovakvog
kakav jest ne urekao seuser posted image  ma da mi ide nekad na nerve,
jer valja izdrzati sa A. tornadosom po cio dan ja bih poludila.
Sad razmisljam da posaljem A, mami na jedno par sedmica
jer mi je odmor jako potreban.
Sto se tice mm uposli i njega malo s A. i vrati ga
u vasu sobu ne dozvoli da ti A. upravlja tempom zivota,
jer poslije je teze ispravljati to.
Ljubim sve bebice, mi smo isto onako agresivni umjereno.
Ako dodjem u Bih ove godine ili na proljece,
obavezno cu naci vrtic po 4 sata ili tetu cuvalicu
cak iako nebudem radila, hocu svoje vrijeme za zivot,
ibadet i rahat da pocistim i kafu popijem jednom dnevno.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19779
25.5.2011 19:25:39   
tekja
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

a ako si zaboravna u trudnoci k'o sto sam bila ja... sigurno ces se sjetiti siperka kad me dolje upoznasuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19780
25.5.2011 19:26:41   
Anoniman
Posaljem ti sad broj tel na pp pa mi sutra ranije jedno sat vremena pusti sms da me podsjetis user posted image user posted image user posted image user posted image , moze?

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19781
25.5.2011 19:32:24   
mala86
hvala na odgovoru za jagode user posted image

prvo ih je cudno gledo,pa je malo liznuo,ostavio,pa tek poslije fino zagrizo user posted image user posted image user posted image ,pojeo je 2-3 user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19782
25.5.2011 19:36:54   
Anoniman
Ahoj zene u mene mi mojeuser posted image ,
sta se radi...sta ima na estradi?...molim rezimeuser posted image
ja sam vam ziva...al ko da nisam...jos me sve boli...mada sam 100 puta bolje nego jucer...jucer sam bas bila donja...visoka temperatura, sve su me kosti bolile...znate vec kako to izgleda...mama kad me vidjelauser posted image ostala zena kuci da cuva Andrejevicauser posted image ...sta vise da vam kazem...i jos sam dobilauser posted image sad zamislite kako imam finu user posted image user posted image

NoJa, javila mi je tajra da si dobila paketuser posted image ...barem to...na svu srecu ili nesrecuuser posted image uhvatila me ova viroza pa nisam stigla do poste da dignem frkuuser posted image user posted image

Ja vam stvarno nisam u toku ko sta i kako...pa eto...kome ne bude mrsko nek piseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19783
25.5.2011 19:41:53   
tekja

Posaljem ti sad broj tel na pp pa mi sutra ranije jedno sat vremena pusti sms da me podsjetis user posted image user posted image user posted image user posted image , moze?

user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19784
25.5.2011 19:46:13   
Anoniman
tekja, tih plasticnih siperaka s rubom imas u chiccu...ne sjecam se tacno koliko sam platila...ja mislim ili 12 ili 20 km...mislim da je ovo prvo

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19785
25.5.2011 19:52:40   
Anoniman
jao kod nas nevremena zene user posted image . Boze na hajr a sto grmi i kisa lije ko iz kabla user posted image user posted image user posted image user posted image tmurno vrijeme 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19786
25.5.2011 19:53:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

Ahoj zene u mene mi mojeuser posted image ,
sta se radi...sta ima na estradi?...molim rezimeuser posted image
ja sam vam ziva...al ko da nisam...jos me sve boli...mada sam 100 puta bolje nego jucer...jucer sam bas bila donja...visoka temperatura, sve su me kosti bolile...znate vec kako to izgleda...mama kad me vidjelauser posted image ostala zena kuci da cuva Andrejevicauser posted image ...sta vise da vam kazem...i jos sam dobilauser posted image sad zamislite kako imam finu user posted image user posted image

NoJa, javila mi je tajra da si dobila paketuser posted image ...barem to...na svu srecu ili nesrecuuser posted image uhvatila me ova viroza pa nisam stigla do poste da dignem frkuuser posted image user posted image

Ja vam stvarno nisam u toku ko sta i kako...pa eto...kome ne bude mrsko nek piseuser posted image

finu gore mislim na boju tenauser posted image user posted image user posted image ...fali mi rijeciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19787
25.5.2011 19:54:33   
R&T@
Dadadek nas, user posted image

Bilo na temi svasta i nista, uobicajenouser posted image user posted image user posted image

Bambi pocela da se igra sa smajlicima, pa mi sve nastavile...
tati joj rodjendan, pravila tortu, a slikala prste...
Koki-dan žljm, ni do cega joj nije, osim pecanja, ali nije tackasta...
Jelena i Ana nisu u formi, Ana jede dugmice, pa obje pokisnu...
Mala ima tikvu, ali ne na ramenima...
Lane ne jedu (obje)...
Lady dosla vjestica, ali je pojela sve cokolade...
Malo se i bejbi bazarilo, tj. pazarilo...
Mala86 jede jagode, djetetu ne da...
chuci virila na pola monitora, pa se prikopcala i ucila engleski...
Hanady na bolovanju, ubile je sitne tackice...
N_N se ne javlja, osim kad je Noa i ja prozovemo...
Noa nece da izda sta je postar donio...
Amani se javljala...
I amela2208 (lavica, kompjuterasica), sad je u crnoj gori
tekja trazila siper i nasla(Anin)...
mjarijanna seta po mostaru
ivancica trazi rezime, evo joj ovaj...
Felix trazila savjet i dobila opet takav da se vise nije javila...

Ja kuhala sto vidis kroz prozor...

Eto, a ti poredaj smajlice...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19788
25.5.2011 19:55:55   
Anoniman
tajra ko kaze da se nisam javila otidji malo  procitaj sta sam pisala .
Rekla sam o.k hvala svima na misljenjima sta sad trebam da pojedinacno svima odg . rekla sam u Mnozini hvala svimauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19789
25.5.2011 19:56:16   
tekja
rezime za dadaduuser posted image user posted image user posted image ...ako sam sta zaboravila, dopunite

Lana od Lady ne jede opet...Lady dobila dugo ocekivanu user posted image ...a svima nam zao sto se muceuser posted image

Felix, ne zna bi li krecila sa Anelom ili bez..fino joj zene rekose bez..salji Anela kod mame, nece mu nista falitiuser posted image

Ana Jelenina nervozna kenka, il' su zubi il' je MMR...bice bolje...Lana od ticer isto primila vakcinu i dalje ne jede fino...blenderi su ponovo u akciji...

Tajra, k'o Tajra i da je kakav problem ona samo zen i kulirauser posted image user posted image user posted image ...isla je sa R. mahalat (citaj setat po mahali)

Bambi je kod tate/babe, slave njegov 70 rodjendan, torta uspjela, svi sretni...

Hanady bole ledja od krecenja, na bolovanju je i smislja tortu za H. rodjendan iduci mjesec

Sutra se pije kafa u Titi u 17 sati, ako bude sonce, a ako tresne kisa eto nas u Importaneu..user posted image

amani je dobro, maleckog muce zubi...user posted image

ko jos...aha mala86 dvoumi oko jagoda...dzaba... kako ce znati je li alergican ako ne proba, pa je l'?
Mala jaka k'o zemlja, bolan ne moze joj ni Luka nista, pravi zijane, ali ona seta po pijaci i trazi tikvu stambolku, njoj samo da je sta pojestuser posted image user posted image user posted image

Dadada, pisah vec, isla sam u obje Chicco radnje, neeeeemaaaaa....

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19790
25.5.2011 19:56:59   
škorpija

user posted image user posted image user posted image , jel ozbiljno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19791
25.5.2011 19:58:01   
tekja
tajra, pretece me, a dijete i guzu pokakanu sam stavila na cekanje radi rezimea...odoh sad biti majkauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19792
25.5.2011 19:58:04   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image , jel ozbiljno

aaaa vidim da je ipak dezinformacija, tu je feliksicauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19793
25.5.2011 19:58:25   
tekja
tajra, pretece me, a dijete i guzu pokakanu sam stavila na cekanje radi rezimea...odoh sad biti majkauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19794
25.5.2011 20:03:26   
Anoniman
aaaa vidim ja sto ovako grmi sjeva kisa pada pa javila nam se skorpijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 19795
25.5.2011 20:04:02   
R&T@

Tajra vodis li sutra R? Da se drugarice po karakteru upoznaju user posted image

Namjeravam, ali ne obecavam...

Kad sam rekla muzu da ja vodim mladju, a on stariju, ostao covjek bez rijeci, pa sve provjerava jesam li dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19796
25.5.2011 20:08:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

Tvoj je bolji rezimeuser posted image

A moja R. lezi na podu i vice: ovno, ovno...

Da dumam kakav ovan, a ona koluta ocima...pa skonta nista od mene i poce se skidatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kad *ovno u gacama, da prostiteuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 19797
25.5.2011 20:10:40   
mala86
ne nadajte se sutra lijepom vremenu,mm gleda utakmicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim da je ovo pva ili druga u 5,5 godina braka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19798
25.5.2011 20:11:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

ne nadajte se sutra lijepom vremenu,mm gleda utakmicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mislim da je ovo pva ili druga u 5,5 godina braka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja cula drugacije sutra al haj ga znaj saduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 19799
25.5.2011 20:14:40   
mala86
nasmijase me ovi vasi rezimei user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 19800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  790 791 [792] 793 794   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *