Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mogu li vam reci nesto al nemojte se smijati, vezano za ovaj moj post gore Ja sam pocela razmisljati u smajlicima, ako me kontate, hocu nesto da kazem ili uradim, smajli sa RR mi u glavi
A ono za ono ne treba, i onako se ne vidi puno... a i da ne bude "leta" po sali, pa puce bruka
Hvala ti
a sta je ''ono'' mene i danas ukocilo s tim da danas bol prelazi s leđa na grudni kos
a je li pijes svaki dan voltaren ili ti njega mrknes po potrebi...trebala bi uzeti voltaren rapid po jednu ujutro i navece i popiti citavu tablu ...to si ti neki nerv shebala
A ono za ono ne treba, i onako se ne vidi puno... a i da ne bude "leta" po sali, pa puce bruka
Hvala ti
a sta je ''ono'' mene i danas ukocilo s tim da danas bol prelazi s leđa na grudni kos
a je li pijes svaki dan voltaren ili ti njega mrknes po potrebi...trebala bi uzeti voltaren rapid po jednu ujutro i navece i popiti citavu tablu ...to si ti neki nerv shebala
popila jedan sinoc i bilo mi bolje maloprije opet uhvatilo i bas neka glupa bol
Hvala ti
popila jedan sinoc i bilo mi bolje maloprije opet uhvatilo i bas neka glupa bol
e nemre to tako ...ujutro i navece po jednu dok sve nepopijes..to ti je pet dana...cini mi se...meni rekao dr. da to tako mora...da bi se izlijecilo..