|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.5.2011 16:04:23   
Anoniman
I gdje? Importane ili Tito? nismo bas u mogucnosti puno hodati, ovaj mali mi se u stomaku pravo buni danas user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20001
26.5.2011 16:05:55   
Lady26
Mogu li vam reci nesto al nemojte se smijati, vezano za ovaj moj post gore user posted image
Ja sam pocela razmisljati u smajlicima, ako me kontate, hocu nesto da kazem ili uradim, smajli sa RR mi u glavi user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20002
26.5.2011 16:07:35   
Anoniman
Blago vaaaaaaam seeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hocu i ja s vamaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uzivajteuser posted image

Tajra...a sta je s onim za ono...hoces ili necesuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20003
26.5.2011 16:11:52   
megi
e Lady saljem sms oko pet da se koncano zdogovorimo user posted image

ja slabo iz kancelarije vidim kakvo je vrijeme
ostavljam vam na izbir gdje cemo
ove s bebacima imaju prednost izborauser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20004
26.5.2011 16:13:33   
R&T@
Dadada, mi cemo te tracati, ne brini seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ono za ono ne treba, i onako se ne vidi puno...
a i da ne bude "leta" po sali, pa puce brukauser posted image user posted image user posted image

Hvala tiuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20005
26.5.2011 16:15:49   
Anoniman
Tito ili Importane?
Tajra u koliko ti si dole?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20006
26.5.2011 16:16:05   
Lady26
Ok Megi...
Skontala sam gdje cu auto, preko Miljacke user posted image user posted image user posted image pa cemo tabanati, jel moze, al nije daleko, 100-200m user posted image user posted image user posted image
Ja, tabano bos
Izludilo me skroz user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20007
26.5.2011 16:16:44   
Lady26
Pa Tito i partija, ja taman skontala dje cu aFto user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20008
26.5.2011 16:17:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada, mi cemo te tracati, ne brini seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a i da ne bude "leta" po sali, pa puce brukauser posted image user posted image user posted image

a sta je ''ono''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mene i danas ukocilouser posted image user posted image user posted image s tim da danas bol prelazi s leđa na grudni kosuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20009
26.5.2011 16:18:34   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

A jesmo poludile, pocele smo komunicirati slikama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad bih trebala sliku sunca i Titeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam s Rianom, ne mkogu se brukati po Importanne centruuser posted image user posted image user posted image user posted image

A i muka mi je od zatvorenog prostorauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20010
26.5.2011 16:19:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

mene i danas ukocilouser posted image user posted image user posted image s tim da danas bol prelazi s leđa na grudni kosuser posted image user posted image

Sta si to danas POMISLILA da uradis user posted image user posted image user posted image user posted image

Salim se, bas mi je zao... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20011
26.5.2011 16:20:03   
Anoniman
Lady..sto ne parkiras u importaneu? doduse sad se i tamo naplacje...jedino prvi sat ne...a nekad se moglo ostaviti i iza

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20012
26.5.2011 16:21:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tito ili Importane?
Tajra u koliko ti si dole?

Ja cu biti odmah iza 5 kod Tite, abd...

Ti? 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20013
26.5.2011 16:21:51   
Lady26
Pa parkiram lijepo kod Ramiza, tj Capuccina i samo priko mosta, ako ne bude mjesta, nek se Megi spasava a ja cu traziti dalje parking user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20014
26.5.2011 16:21:54   
Anoniman

a sta je ''ono''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je li pijes svaki dan voltaren ili ti njega mrknes po potrebi...trebala bi uzeti voltaren rapid po jednu ujutro i navece i popiti citavu tablu ...to si ti neki nerv shebala

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20015
26.5.2011 16:22:41   
Anoniman

nemojte da puno stucamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20016
26.5.2011 16:23:31   
R&T@

Ako ti mislis na ono sto nije, ti si bRezobraznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poruci tom bolu da te popusti i predje na nekog drugoguser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20017
26.5.2011 16:24:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

a je li pijes svaki dan voltaren ili ti njega mrknes po potrebi...trebala bi uzeti voltaren rapid po jednu ujutro i navece i popiti citavu tablu ...to si ti neki nerv shebala

popila jedan sinoc i bilo mi boljeuser posted image maloprije opet uhvatilo i bas neka glupa boluser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20018
26.5.2011 16:25:37   
megi
Znaci Tito
vazi
Lady
ma naci cemo parking pa makar user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20019
26.5.2011 16:27:29   
Anoniman
Mi samo da jedemo, obucemo se i eto nas Tajra. I mi cemo nadam se odmah iza pet stici user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20020
26.5.2011 16:27:32   
Lady26
Ja vam idem drage moje...
Vidimo se aBd
Moje dijete opet nije rucalo i tako....
Pusaaaaaaa

Dadada - falit ces user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20021
26.5.2011 16:27:47   
R&T@
Noa, popij apaurin da ti opusti misice...

Sad te ne zezam, ozbiljna sam...
to preporucili mm u hitnoj pomoci kad se ukocio...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 20022
26.5.2011 16:29:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

popila jedan sinoc i bilo mi boljeuser posted image maloprije opet uhvatilo i bas neka glupa boluser posted image

e nemre to takouser posted image ...ujutro i navece po jednu dok sve nepopijes..to ti je pet dana...cini mi se...meni rekao dr. da to tako mora...da bi se izlijecilo..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 20023
26.5.2011 16:29:02   
Anoniman

Noa, popij apaurin da ti opusti misice...

Sad te ne zezam, ozbiljna sam...
to preporucili mm u hitnoj pomoci kad se ukocio...

sad sam popila voltaren apaurin ostavljam za vecerasuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20024
26.5.2011 16:29:41   
R&T@
Odoh i ja obuci R.
Sad je samo u bodicu...

Vjerujte nisam pametna ni sta obuci joj...
vrijeme je bas cudno...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  799 800 [801] 802 803   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *