Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
dan.. ovaj juni cu pamtiti po ospicama ...haaj kakva sam ..i po godisnjici mraka iliti braka . ccc namnozile se godinice .. zna li koja dali je opasno imati ospu u oku Sejo mi ima na samoj beonjaci . a i mene ova zlijezda pod uhom boli strasno .. cccc sinoc kad mi lice i ledja ne "izgorise" ..ojjj zene drage ove su ospe bas zaj.... stvar
Felix,drug pajki. Bolje je malo,malo manje slajma ima,pa ga ne muci toliko. Lady nadam se da stignem. U Subotu bismo trebali,ako Amancek bude ok,ici u Vi kod mojih djeda i nane,a i roditelji su mi sada tamo,pa ako ne budemo isli rano,dodjem svakako.
dan.. ovaj juni cu pamtiti po ospicama ...haaj kakva sam ..i po godisnjici mraka iliti braka . ccc namnozile se godinice .. zna li koja dali je opasno imati ospu u oku Sejo mi ima na samoj beonjaci . a i mene ova zlijezda pod uhom boli strasno .. cccc sinoc kad mi lice i ledja ne "izgorise" ..ojjj zene drage ove su ospe bas zaj.... stvar
od ovoga nema nista .. ja se ubi po glavi ,licu i bilo kojem dijelu tijela koji svrbi .. a mati me pita sto se sine citav dan samaras . sad znam kako je bilo mojim djecacima ...strasno
ja sam svoje kupala 3-i dan jer se Ajla zalila da je nervira puder a i znojila se od srkleta Alen nije mogao dirat a opet mu ostali oziljci
sto se vise kupas pod ospicama vise ospice nadolaze tackaju ... Kod A. vjerovatno ostali jer mlada je kozica pa zato ..... Evo kratak izvjesatj o vremenu danas Suncano sa oblacima crnim i grmljevinom nema jos kise al horozi se horozi vrijeme
Dan....Štuca mi se nest reko da vidim je li me itko spominje kad ono nitko... Samo sto kisa nije a posteljina mi napolju pod kucom Evo ja kalukulacije rtadim pomalo i malo virkam na RR,malo s pacijentima....Veceras mi odbojka... Antonio je danas dobio po guzi toliko vristi i tuce tetu da je zeni neugodn a brate i meni,svakim danm sve ovori i tjera je da ide kuci i govori mama-tata ce me cuvati Joj Lady u tebe pukle hlace a meni malkice prtoslo 2 tockice nesto mi bas prilicno ide... KOko ne daj se,a vjerovatno ti ta zlijezda iza uha na ospice reaguje cim je neka promjena u organizme on natekunu bar kod mene i najvise kod nekih upala i pada imuniteta...Ja i Antonio pijemo imunoglukan i sve pohvale za njega... MI cemo sutra na vakcinu jojjjjj
apotekarko mila i ja sam skoro sad ves digla suh i kod nas ce kisa oblaca se i vjetar je odnese.Ajd makar je suh pa naz. tetu da unese da ne pokisne ako bude kise steta je , . A mozda se ona i sama toga sjeti kad vidi na stirku
Dan....Štuca mi se nest reko da vidim je li me itko spominje kad ono nitko... Samo sto kisa nije a posteljina mi napolju pod kucom Evo ja kalukulacije rtadim pomalo i malo virkam na RR,malo s pacijentima....Veceras mi odbojka... Antonio je danas dobio po guzi toliko vristi i tuce tetu da je zeni neugodn a brate i meni,svakim danm sve ovori i tjera je da ide kuci i govori mama-tata ce me cuvati Joj Lady u tebe pukle hlace a meni malkice prtoslo 2 tockice nesto mi bas prilicno ide... KOko ne daj se,a vjerovatno ti ta zlijezda iza uha na ospice reaguje cim je neka promjena u organizme on natekunu bar kod mene i najvise kod nekih upala i pada imuniteta...Ja i Antonio pijemo imunoglukan i sve pohvale za njega... MI cemo sutra na vakcinu jojjjjj
obradova ti mene pravo .. ovo mi je rekla i moja prijateljica(koja je doktorica)medjutim jeli normalno i da bole ? samim izbijanjem ospica receno mi je da pijem antibiotik radi hronicne upale uha...e sad me buni...zasto zlijezda boli a pod antibioticima sam .. i ima li ona uopste veze sa mojim uhom ili ospicama .. joj mi pitanja
kOKO i meni se to desavalo pod xiclavom od 1 gr a zlijezd upaljene,ma nisu ni antibiotici sto su nekad bili a brate ni ljudi nisu sto su nekad bili hi hi Ne sikiraj to ti je sve od trenutnog stanja tvog organizma,malo vise vitamina uzimaj,a kad sve prođe ne bi bilo lose da uzmes taj imunoglukan,meni godi grlo mi je puno,puno bolje i e boli a i afte se smirile,da kucnem da ne urknem,a Antonio kako pije sirup bolje jede