Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
tati obacavam znas koliko da cu mu doci da mu cvijece presadim i osisam, bila nedavno sa muzem i Lukom ali smo sjedili kod njega.
a nije meni mrsko nego me mrzi
lady ni mene niko ne zove na kafu, ja barim dadadu da dodje na grbavicu a njoj mrsko a ja jos prije dva dana pitala za kafu i niko nista
a mene ignorises
ne ignorisem majke mi, nego i meni je to rano.ne zato sto radim nego mi jos nema muza tada a sama s njima ne mogu sici s treceg sprata tako da ti nisam nigdje prispjela. a oko 18 moze kafica sto se mene tice
anelko usto oko 2 . slabo danas spavao sat i nesto a inace puna dva sata odspava i vise mora da je do vremena . A ja taman se kontala ispruziti a on usta .... juce je prokapala koja kap kise i nista i osvjezilo je mora da je nedje padala blizu dosao hladan zrak.Dok danas oblacno dal ce je biti ili nece videcemo a javljalo je padanje
ja dosla maloprije s posla kuci, kad teta rece da lana nije nikako htjela zaspati a juce spavala od pola 1 do pola 5 popodne. tek je maloprije jedva zaspala. ja umorna, glava mi puca, vrijeme bas tesko a jos juce dobila pa lije iz mene. dobro da nisam planirala sa vama kafu, izradila bih vas garant ce kisa... ovo nije normalno
KOd nas pada da vam je posaljem,ja je mrzim ja volim kad prziiiiiiiiiiii... Meni je tesko kad je ovako tmurno,nikakvo ima da se veceras izivim na lopti....kad na mm ne mogu...joj kad ce 18 h dojadilo mi nesto...
hos moje ja imam dvoje polovne, kono joj jesu one, ubicu se majke mi,moram ih krisom odnijeti na popravku da mi muz ne vidi ja sam kriva usla u kucu i stavila ih na naslon od kauca umjesto da ih pospremim, eto on ih je pospremio
a vrijeme je vise nego grozno, Luka je spavao oko sat i po, ali Igo je grozan cijeli dan je nikakav,jutros mi slabo doruckovao, samo place kenka....nije nikada takav bio... grozan. jos sad ovi maturanti prodjose lupajuci u one bubnjeve on kad fras nije dobio... dala sam mu na kraju kasiku panadola maloprije i namazala desni dentinoxom i konacno se smirio sa flasicom mlijeka.
KOd nas pada da vam je posaljem,ja je mrzim ja volim kad prziiiiiiiiiiii... Meni je tesko kad je ovako tmurno,nikakvo ima da se veceras izivim na lopti....kad na mm ne mogu...joj kad ce 18 h dojadilo mi nesto...
i ovdje sada pada ko iz kabla a ja je mrzim kao i ti.sto se mene tice ne treba nikada padati