Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kupila sam Andrejevicu mustelin gel i sampon 2 u 1...da vidim hoce li mu se one piknice po rukama i nogama povuci...zlo mije koliko sam to cudo platila...daj boze da pomogne...ako ne pomogne, glavom cu kroz zid...i dala mi je nekakve probne kreme, musteline,jer ona misli da mu je samo izrazito suha koza...a ja dosla u apoteku ko one babe ...pa pokazujem apotekarki, umjesto da vodim dijete kod dermatologa
marijana...posto je i noa to imala...ja sve kontam da vam dole nisu zaprasivali necim...onoko sto zaprasuju protiv komaraca
kupila sam Andrejevicu mustelin gel i sampon 2 u 1...da vidim hoce li mu se one piknice po rukama i nogama povuci...zlo mije koliko sam to cudo platila...daj boze da pomogne...ako ne pomogne, glavom cu kroz zid...i dala mi je nekakve probne kreme, musteline,jer ona misli da mu je samo izrazito suha koza...a ja dosla u apoteku ko one babe ...pa pokazujem apotekarki, umjesto da vodim dijete kod dermatologa
marijana...posto je i noa to imala...ja sve kontam da vam dole nisu zaprasivali necim...onoko sto zaprasuju protiv komaraca
imamo isti, 20 marcona zar ne, ja vodila Luku dermatologu i po njenom receptu ono oko pise isto, ja po svom nahodjenju uzela genicijanu i namazala mu dva puta djetetu nema nigdje nista.a to imi je prosli put pedijatrica dala za Igu.
a jesi ti njega kupala u hipermanganu ikako, Luka ono kad se osuo ja ga kupala u hipermanganu dvije noci i dala mu kalcija trecinu(po Irminom savjetu)i proslo mu za dva dana .
a jelo hajde sretno, proci ce to iako je ovo sada cini se najduze pri kraju, meni je barem bilo.
a kod tvoje sestre kao kod mene razlika jeli?
< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.6.2011 17:40:40 >
imamo isti, 20 marcona zar ne, ja vodila Luku dermatologu i po njenom receptu ono oko pise isto, ja po svom nahodjenju uzela genicijanu i namazala mu dva puta djetetu nema nigdje nista.a to imi je prosli put pedijatrica dala za Igu.
a jesi ti njega kupala u hipermanganu ikako, Luka ono kad se osuo ja ga kupala u hipermanganu dvije noci i dala mu kalcija trecinu(po Irminom savjetu)i proslo mu za dva dana .
a jelo hajde sretno, proci ce to iako je ovo sada cini se najduze pri kraju, meni je barem bilo.
KOd nas pada da vam je posaljem,ja je mrzim ja volim kad prziiiiiiiiiiii... Meni je tesko kad je ovako tmurno,nikakvo ima da se veceras izivim na lopti....kad na mm ne mogu...joj kad ce 18 h dojadilo mi nesto...
i ovdje sada pada ko iz kabla a ja je mrzim kao i ti.sto se mene tice ne treba nikada padati
sta ja to vidim poslal kisu vama heheh kod nas nije pala ni kad razvedrilo se otisla ovaj put kod vas Meni nebi smetalo da je pala da malo razhladi al haj sad tajra vam je donijala Haman .... Mi vecerali pa cemo na vikendicu da iskoristimo dan ko zna mozda nam vi posaljete kisu veceras a mozda i ne
a kod tvoje sestre kao kod mene razlika jeli?
e nisam...al bum probala...Fidis
kazu da je on za sve i alergije i gljivice i sve moguce osipa pa probaj, skoditi ne moze, a mazala sam ga onim pantenolom 5% od jgl sto mi je knor prepisala (naravno da kupim)
KOd nas pada da vam je posaljem,ja je mrzim ja volim kad prziiiiiiiiiiii... Meni je tesko kad je ovako tmurno,nikakvo ima da se veceras izivim na lopti....kad na mm ne mogu...joj kad ce 18 h dojadilo mi nesto...
i ovdje sada pada ko iz kabla a ja je mrzim kao i ti.sto se mene tice ne treba nikada padati
sta ja to vidim poslal kisu vama heheh kod nas nije pala ni kad razvedrilo se otisla ovaj put kod vas Meni nebi smetalo da je pala da malo razhladi al haj sad tajra vam je donijala Haman .... Mi vecerali pa cemo na vikendicu da iskoristimo dan ko zna mozda nam vi posaljete kisu veceras a mozda i ne
e felJiks mani se kise vise, stalno mi je saljes ovamo, ako ti je ja posaljem gotova si
Ma i meni je nekako najduze bilo pred kraj dva-tri mjeseca Mala, jos ona hladna zima bila, a sada vrelo ljeto, bas mi veselo . Kod sestre razlika 14,5 mjeseci, malo veca nego kod tebe, a mislim da je ona tvoje godiste
Evo i kod nas udarila kisa , joj al je ovo moje dijete kenkavo danas, cijeli dan kenka, samo place.
Ma i meni je nekako najduze bilo pred kraj dva-tri mjeseca Mala, jos ona hladna zima bila, a sada vrelo ljeto, bas mi veselo . Kod sestre razlika 14,5 mjeseci, malo veca nego kod tebe, a mislim da je ona tvoje godiste
Evo i kod nas udarila kisa , joj al je ovo moje dijete kenkavo danas, cijeli dan kenka, samo place.
pa lakse ti je bilo sa Anom zar ne??
a Igi je isti takav, eno sad je zaspao nakon "terapije"
i meni je hipermangan zakon, prosle godine kad god se V. osuo od vrucine, okupam ga samo jednom ili dvaput sa njim i sve se povuce
jooooj kise...kolike su samo kapi ...
V. upravo rucao, kupus sa teletinom, pojeo sve, mashAllah
e sad...
koko, veliki podrske i za tebe i S...jos samo malo i proci ce tackice..
Amani, super da je Amanceku bolje...hB.. marijana, ima li osipa danas? Tajra, okreci li ista? Bambi i ja sam jedva cekala da V. pocne pricati...sta god on sada ponavlja, prica, nabraja, ja ...bas su sada slatki, mislim uvijek su, ma joj svako razdoblje nosi svoje drazi ...
Tiki gledala sam sinoc vase slike s moreta, V. mi nije dao da kucam i komentarisem...extra su...joj ja jedva cekam odmor...
Mala, zao mi je zbog cvika, jbg, nekad covjek ne moze na sve ni da pazi...
A s R. sam bila kao medo Brundo, 10 slojeva na meni, pa pazi da se ne okliznes, pa da se ne prehladis...gnjavaza i ubijalo me ono sivilo...mrak u 4 sata...
Ma lakse mi je bilo sa Anom zato sto nisam imala neke "obaveze" pa kad mi tesko ja sjedi i odmori, a sada mi je prvenstveno teze sto od nje ne mogu nista, evo cijeli dan je nosam, a ja otekla samo tako, glava se raspada, a i povratila sam par puta, a nocas nikako spavala. tako da mi je dan bljak
pozz, Koko hajd još malo pa će vas proći, kako maleni podnosi ,dira li ih? marijanna nadam se da vam se osip povukao tajra dobro ti naplati
kod nas nema još uvijek kiše ali je baš teško vrijeme,mm i U otišli hraniti ribe i patke a ja odmaram Una mi tri dana ima izrazito tvrdu stolicu,neki dan je čak plakala ,nije do hrane jer jede uobičajene stvari jedino je ovih dana pila sirup za kašalj,ne znam može li zbog toga
Bebacha ubicu te Meni se par dana jede krompirusa i danas se nakanim da je pravim i potkuvam jufke, ali od Ane nisam uspjela da je napravim , tako da ne pojedoh je ja.
i meni je hipermangan zakon, prosle godine kad god se V. osuo od vrucine, okupam ga samo jednom ili dvaput sa njim i sve se povuce
jooooj kise...kolike su samo kapi ...
V. upravo rucao, kupus sa teletinom, pojeo sve, mashAllah
e sad...
koko, veliki podrske i za tebe i S...jos samo malo i proci ce tackice..
Amani, super da je Amanceku bolje...hB.. marijana, ima li osipa danas? Tajra, okreci li ista? Bambi i ja sam jedva cekala da V. pocne pricati...sta god on sada ponavlja, prica, nabraja, ja ...bas su sada slatki, mislim uvijek su, ma joj svako razdoblje nosi svoje drazi ...
Tiki gledala sam sinoc vase slike s moreta, V. mi nije dao da kucam i komentarisem...extra su...joj ja jedva cekam odmor...
Mala, zao mi je zbog cvika, jbg, nekad covjek ne moze na sve ni da pazi...
hvala, to su proslogodisnje slike, bilo nam je stvarno divno, isli krajem juna u tucepe, nije bila guzva ni prevruce a ni skupo. lana nije ni puzala tada pa gdje je ostavis ona lezi, milina, moglo se svugdje s njom. a ove godine ce bas biti frka
Pozdrav svima! Evo i mene na ovoj temi,valjda cu se snaci i uklopiti :) Kako ste sve redom? Neke znam,neke ne znam ali upoznacemo se vec :) Kod nas danas bio pljusak sa grmljavinom,joj jesam se isprepadla,bas ne volim grmljavinu a evo sad sunce i moja N.se ljulja napolju sa djedom i uziva,a cijeli dan je skoro prespavala,dok sinoc ustala u 2 i nece da spava,naspavala se cura. Svu noc smo se ganjale po sobi,ja u krevetic,ona izadje i sve tako do 5 Jos nije prohodala,nece pa nece,ja sve govorim neka je,prohodace kad bude spremna i fizicki i psihicki neka je,polako... Juce sam je vodila na vakcinu,jos imamo samo onu MRP i naruceni smo 3.7. uh vec me panika hvata..Super je podnijela juce,nije cak ni zaplakala,sto je prvi put dosad. Pslije smo isle prosetati po gradu i probusila sam joj usi onako usput,i to je super podnijela,malo plakala ali cim smo izasli iz zlatare sve zaboravila,a cim smo dosli kuci zaspala Nisam primijetila da je boli niti dira minđusice,uglavnom super smo prosle Eto toliko zasad od mene,cujemo se
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Veliki pozdrav od nas. Nisam navracala dva dana i nema sanse da vas pofatam Kod nas sve standardno Jos nismo poceli sa krecenjem cekamo da se felix smiluje i da vise ne daje prognoze za kisu Svim bolesnim bebicama zelim brz oporavak ( A nadam se da nema bolesnih) novim clanicama na ovoj temi da pozelim dobrodoslicu i svim ostalim veliki
Olaa. Samo da vam mahnem imam posla preko glave al ja to sve polako s guza na guz sto kazu . A. je super ruca pitu, pije mlijeko sto kod mene nije ima 3 mjeseca nevoli me uopste samo kaze na tel maaaama njami i to je to . Ljubim sve bebare .