Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Felix draga nisam MEki Turabi da prognoziram ,ne znam draga sve je to razlicito od djeteta do djeteta kod nas je trajalo oko 2 ,mj ,ali svaki put ili s upalom grla ili poslije nje nakon imunoglukana ok sve
nemoj da govoris da neznas kad vidis znas kad je trajalo kod A. Nema veze ipak cu ga odvesti, da je bolestan znala bi na cemu sam ovak hb zdrav a nece da jede non stop zavirujem u usta nista nema Makarona uzme par i cao... Jescemo to ovi dana dok ga ne odvedem . Cudno mi djete skroz ...
na tim vostanim najcesce pise non toxik koliko ja znam ako da se ne brines ne bi joj trebalo nista biti pcelice...
felix a sto ce mu nesto za apetit ako hoce da jede makarone virsle i ostalo.ja mislim da to nema veze sa apetitom ako dijete jede ali nece voce i povrce (jesam dobro shvatila)
evo da vam se javim ja sam dobro uzivam u trudnoci i naravno u igri sa ibrahimom pusa svima od nas
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
na tim vostanim najcesce pise non toxik koliko ja znam ako da se ne brines ne bi joj trebalo nista biti pcelice...
felix a sto ce mu nesto za apetit ako hoce da jede makarone virsle i ostalo.ja mislim da to nema veze sa apetitom ako dijete jede ali nece voce i povrce (jesam dobro shvatila)
pa zato sto i to kad jede jede malo samo....
naravno ti najbolje znas, nista te ne kosta da je pitas iako se ja nadam da ce on ubrzo poceti opet fino da jede
evo da vam se javim ja sam dobro uzivam u trudnoci i naravno u igri sa ibrahimom pusa svima od nas
bebana kako ti je lijepo ime za curicu, bas simpaticno :-)
hvala draga nesto mi ovo ime lijepo i neobicno
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
pa zato sto i to kad jede jede malo samo....
naravno ti najbolje znas, nista te ne kosta da je pitas iako se ja nadam da ce on ubrzo poceti opet fino da jede
bog te dragi cuo. Mada anel je tvrdoglavo djete jos od rodjenja , al nadam se da ce ga to proci Samo ne kontam mala nije jeo i napravim mu drugo nesto sem makarona on samo kasikom macka po zdjeli nece da zine pa makar da proba pokusa pa neka pljune ma jok da zine Jos mu samom dam .... A kad vidi makarone sam trce ka stolu
bit ce brilike da vam pisem kad se ibrahim bude igrao sa sekom
felix... sto tebi tvoja Bambi kaze, prvih 18 godina je tesko, a poslije ce sve da bude lakse... opusti se samo i uzivaj, rucat ce kad ogladni malo se salim naravno...
sele... ne druzimo se ni mi s tobom za Seja
Lady, ne zabusavaj nego radi
bebana, sad ste i mene zbunile skroz na skroz, gdje si napisala ime Lajla, i ja gledam pa gledam al ne vidim da si igdje pisala do sada... u svakom slucaju prelijepo ime, al ljubi ti meni Ibrahima, a seku kad se rodi
mi smo hb dobro, reakcije na vakcinu nema cura bi samo setala, hodala, pa tako nakon cijelog dana na poslu ja samo nastavim sa adnom setnju po dobrinji i onda se sursim navecer jedva ustaje ujutro na posao
felix ne brini i ja sam nedavno adnu vodila dr jer danima nije nista jela, samo pila tecnost, kaze dr zubici, i nakon nekoliko dana apetit se hb popravio sad jede, juce i mi jeli makarone, jer ih kao i sva djeca volimoooo
Koko daj malo hrustova jooooooooooooooooooj kako ih ja volem bravo za S i kaku, nama je tuta jos igracka ostalima ako ima bolesnih da sto prije ozdrave, nejelice da se projedu, a ovi sto tersaju zao mi je i ja imam jednog tersa 2009.