Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Samo nek puca Lana ih nece , ja pregrmila sa sobom da joj ih dam a ona nece, i ja lijepo uzmem jednu i malo joj oko usta "protrljam" - mm pao od smijeha i rekao sam luda 1000000%
Samo nek puca Lana ih nece , ja pregrmila sa sobom da joj ih dam a ona nece, i ja lijepo uzmem jednu i malo joj oko usta "protrljam" - mm pao od smijeha i rekao sam luda 1000000%
Sto je najgore nije ni on htio,ja se maltretirala da barem okusi,nece i nece.I evo vec par dana bukvalno trazi sa stola,sinoc ih je vecero sa grizom,nije htio nista drugo.Mozda se i Lana projede( kad prestanes navaljivati )
Ma ja navalila kad sam bila kuci da ih proba a ona kao namjerno nece, ne dam teti da eksperimentise....nesto se jagoda "bojim"...mada nam niko nije alergican...
Ma ja navalila kad sam bila kuci da ih proba a ona kao namjerno nece, ne dam teti da eksperimentise....nesto se jagoda "bojim"...mada nam niko nije alergican...
meni je tako zao sto moji ne smiju a tako lijepo mirisu, pa ja onda kupim tresanja i to im dam...
lana je pocela malo vise jesti uz nas vise joj ne blendam, ali joj oko 2 dam supu, pa poslije oko 3-4 kad mi rucamo, posjednem je s nama za sto i dam da jede ono sto mi jedemo, pojede nekoliko zalogaja danas je jela kropir kalju sa piletinom i pojela je mozda 7-8 zalogajica, ja sva presretna jede uveliko i jagode i tresnje iako ih u pocetku nije htjela probati, od kako je pocela, pojede i po 20 jagoda i tresanja odjednom, voli ih pravo
lana je pocela malo vise jesti uz nas vise joj ne blendam, ali joj oko 2 dam supu, pa poslije oko 3-4 kad mi rucamo, posjednem je s nama za sto i dam da jede ono sto mi jedemo, pojede nekoliko zalogaja danas je jela kropir kalju sa piletinom i pojela je mozda 7-8 zalogajica, ja sva presretna jede uveliko i jagode i tresnje iako ih u pocetku nije htjela probati, od kako je pocela, pojede i po 20 jagoda i tresanja odjednom, voli ih pravo
bravo za L. bas mi je drago. Moj tvrdoglavac , popio punu flasu mlijeka i zaspo.Kad je usto napravim mu uljevak to isto voli, pojeo je fino samo neka nisu makaroni Vecerat ce s nama ako htjedne krompira s mesom , i posle cu mu dat krosan isto voli . Jest vani sparno-vruce uh
ja samo da vam mahnem i odoh presvuci djecu i odosmo pa-pa... idemo u setnju u "plavi cvijet" da se ljuuuuuuuuljamo, da se plaaaaaaaaaaazamo, da se vrrrrrrrrrrrrtimo... da se druzimo sa drustvom koje nam je doslo iz Sarajeva
MALA, ko zna mozda usput nadjem definiciju javicu ti u svakom slucaju mozda tebi bude pasovala ako meni ne bude...