Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj da vam ispricam anegdotu od prije nekoliko godina....necu navoditi mjesto naljutice mi se pojedine forumasice Mama i sin setaju, i sad sin stade i nekom sipkom lupa po lokvi ogromnooooj, kad ce mama : ne toroci po baraci, mislice neko da smo seljoci
Joj da vam ispricam anegdotu od prije nekoliko godina....necu navoditi mjesto naljutice mi se pojedine forumasice Mama i sin setaju, i sad sin stade i nekom sipkom lupa po lokvi ogromnooooj, kad ce mama : ne toroci po baraci, mislice neko da smo seljoci
ja poželio puno sve i svakoga hebote bila sma pala u depresiju
Otkoččila se jesam...ali imama bol u desnom kuku i komplet nozi...al pokretna sam to je dobrao opet... sutra ujutro idem na magnet da snimim pa ako ne bude nekih pormjena na kuku s amoje tačke gledišta nije mi ništa...a doktori nek s enose...vodaju me ko ludaću tamo vamo...fol i pjesak nakav iz bubrega mi s epokrenuo pa može bit od toga sve...ma idi... super sam ja, komisija bila dobra produžila mi mirovanje i bolovanje a ja u pripremama za slavlje jer će u subitu biti tačno 5 godina kako sam dobila najljepšu funkciju na dunjaluku...funkciju mame
Da vam mahnemo... mi bili na kontroli jutros i cekali dobrih dva sata jer je dr imao neki hitan slucaj, dosla djevojcica sa skroz smrskanim nosom . Sama bila sa Anom tako da me polomila, cijelo vrijeme preplakala.
Kod nas i dalje antibiotici tako da sam sje... skroz. Od mora nista. Bjegam je hraniti i uspavljivati pa se pisemo posle.
e kad vec pricas o tome, moj tata se muci sa ledjima a ima i kamenje u bubregu. jesi ti osim inj dobivala neke terapije, mislim na fizio jer meni rekose samo hladno na to potkoceno da ide ili struja a masaza nikako u fazi boli?
a jelena bas mi je zao a jos joj upaljeno pa mora antibiotike....dusica draga
mala ...ja sma bila dvije sedmice na fizikalnoj terapiji koja se odnosila smao na galvanske neke struje koje su mi pirključivali pa mi još podignu nogu jednu pa durgu na nakav teg da visi...moj suprug kaže tako treba a meni to smješno majkemi... mislim dobro sma ja...nemama on bol, pokretna sam...samo nije to sve na svom mjestu još... eh sad kao dok završim kontrolnu i snimanje trebala bih valjd au bazen na hladne terapije...al znaš šta...ako meni magnetno snimanje pokaže d amoj kuk nema oštećenja ...ma neće mene taj bazen vidjet odoh ja na more da banjam kuk u moru
Da vam mahnemo... mi bili na kontroli jutros i cekali dobrih dva sata jer je dr imao neki hitan slucaj, dosla djevojcica sa skroz smrskanim nosom . Sama bila sa Anom tako da me polomila, cijelo vrijeme preplakala.
Kod nas i dalje antibiotici tako da sam sje... skroz. Od mora nista. Bjegam je hraniti i uspavljivati pa se pisemo posle.
a joj, pa zar opet antibiotiKi??? bas nam je zao drugarice... nadamo se da ce brzo ozdraviti i rijesiti se antibiotika... a ti medena, cuvaj se i nemoj se puno uzrujavati... ljubim te