|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

10 grešaka koje će shvatiti samo preumorne majke

Uredništvo Ringeraja, 15.8.2022
Žene koje su majke reći će vam da je majčinstvo najljepše i najteže. Ove majke su bile toliko umorne, da su pravile bizarne greške. Možda ćete se pronaći u nekoj?
Ključne riječi:



1. U žurbi da ne zakasnim na posao, smjestila sam sina u auto-sjedište, sjela u kola, i shvatila da sam u pidžami.


2. Kada me beba, po ko zna koji put probudila u gluvo doba noći, potrčala sam ka ulaznim vratima, misleći da neko zvoni.


3. Jednom prilikom sam složila cijelu turu donjeg veša u fioku. Prljavog veša.


4. Kada sam prvi put postala majka bila sam jako uplašena. Muž je ležao pored mene i spavao, a ja sam mu pustila SMS i pitala kada dolazi.


5. Bila sam jako umorna jer sam počela da radim dok mi je beba bila veoma mala. Kada sam došla kući, skinula sam minđuše i uklonila šminku vlažnom maramicom. Zatima sam bacila minđuše, a vlažnu maramicu stavila u kutiju za nakit.

 

 

Nije dobro primati posjete nakon dolaska iz porodilišta


6. Kada sam rodila drugo dijete, prvo je i dalje bilo malo. Ustala sam jedne noći da nahranim bebu i čula neke zvuke. Ispostavilo se da sam starije dijete zaboravila u hranilici i da tamo spava.


7. Nakon jedne velike kupovine u supermarketu, smjestila sam dijete u auto-sjedište i krenula, zaboravivši sve namirnice u kolicima na parkingu.


8. Kada sam se vratila sa dječjeg odjeljenja iz bolnice, shvatila sam da nisam jela dva dana. Napravila sam vafle, ali umjesto čokoladnog preliva prelila sam ih sa deterdžentom za sudove.


9. Napravila sam kafu i sjela u fotelju da je popijem. Onda sam shvatila da držim samo šolju ključale vode.


10. Jednom sam zaspala u kancelariji i zarhkala. Kada sam otvorila oči sve kolege su gledale pravo u mene. Bilo mi je strašno neprijatno!


Da li ste imale slična iskustva?


Podjelite ih sa nama u komentarima.



Izvor: Ringeraja.mk

 

 

Još  na Ringeraji

PRATITE  NAS I NA INSTAGRAMU!

@ringeraja_ba

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NOVEMBAR - Zvijezda baby kalendara za 2022...
Večeras će na Ringerajinom nebu zasjati jedanaesta, novembarska zvijezda!
4
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
4
Emocije roditelja prema bebi nakon poroda
Ova faza života donosi mnogo radosti, ali i izazova, a majčinske i očinske emocije igraju ključnu ulogu u pravilnom razv...
3
Plastične flašice za bebe - oprez!
Avent, Disney First Years, Gerber, Dr. Brown, Playtex i Evenflow su prestali da prodaju svoje proizvode Americi, jer s...
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *