|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Zvijezda JOHNSON`S® baby kalendara, MART 2014!

Uredništvo Ringeraja.ba, 8.12.2013
Dan naših mama počinje vrlo rano. Njihove zvjezdice traže svoju pažnju i njegu. Tako je i tokom čitavog dana, a vremena za odmor nema puno.

image
/21


 

Sigurni smo da će nam naša Alma  dati puno pozitivne energije tokom marta iduće godine, a kada odraste i puno dobrih i lijepih djela! Mart je ionako vrijeme kad priroda počinje da se budi a i nama će biti prelijepo buditi se kada se na kalendaru za mjesec mart nalazi

 


Alma iz Sarajeva

 

http://www.dodaj.rs/f/X/BQ/3rIMIszk/23alma-3-glasa-sarajevo.jpg

 

 

 

JOHNSON‘S® baby Pjenušava kupka 300 ml

 

JOHNSON‘S® baby Pjenušava kupka je posebno napravljena kupka i gel za tuširanje koja pruža mnoštvo mjehurića koje će vaše dijete voljeti te kupanje pretvoriti u veseli doživljaj.

Može se nanositi direktno na kožu, poput gela za tuširanje ili može služiti kao pjena za kupanje.

U potpunosti je blaga za kožu te sadrži jedinstvenu NO MORE TEARS® (Bez suza) formulu pa su tako baš svi mjehurići nježni prema dječijim očima.

Ne sadrži paraben, boje i sapun.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
4
Beba u pokretu
Da li je Vaša beba uvijek u pokretu? Da li postane nestrpljiva dok joj, kao i obično, mijenjate pelene, čineći tu aktivn...
3
Osadent - Za bezbolan rast zubića!
Mi ne volimo besane noći. Zato smo kreirali Osadent - homeopatski preparat za zubobolju za bebe.
3
Koliko znate o snu vaše bebe?
Rituali pred spavanje puni ljubavi i pelene dobrog kvaliteta mogu pomoći vašem djetetu da spava čitavu noć, bez prekida.
3






Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, šta bi uradili?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *