Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj 1.6.2016 10:51:55
agatha
Mahanje, zene! Tackice i ja sam evo prehladjena uzas sve se zacepilo, nos, grlo, katastrofa, jedva disem. Ovo je period inace pred posljednju menstruaciju pa se znojim i inace a sad pogotovo, Kontala sam se osisati na onu bob frizuru, ne mogu ovo vise podnijeti, svako jutro prvo susim kosu. Valja vrucine predeverati, uhh i sad se budim milion puta. I mene zeludac zna zaboljeti pogotovo od neke hrane, a ja popijem donat ili uzmem malo badema a zanima me bas kako to sa rizom ide... Eto odoh sad raditi, stigao posao,ufff.
"Vrane vade oči jedna drugoj, ali se razumiju, teško golubu koji se umiješa među njih, moj hakime! Obje će se okrenuti protiv njega i srediti ga, pa se onda opet obrušiti jedna na drugu. Ali golubu neće oprostiti, ni to što je golub, ni to što se umiješa
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Maj 1.6.2016 11:20:49
tačkicaa
Agatha Ja o tom bobu razmišljam mjesecima, nikako da se okuražim zbog ostataka mini-vala Za nos i začepljenost te razumijem, s tim da sam ja što se grla tiče trenutno mirna. Joj vrućine su i meni u glavi, ne može čovjek onako u čistom miru preživjet', a tek da šta radi Kažu da će ovaj mjesec bit' ugodan, pa eto bar to Ja mislim da Mala ima problem i sa kiselinom, ako sam dobro skontala, pa joj riža pomogne
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.