|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
17.8.2011 12:32:12   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ne javlja se jelena...
kako je rana...dal je išla doktoru jutrosuser posted image

e heboga samo da se nije s miromuser posted image

Jutros sam se ja cula, pece je rana i dalje, otisla je doktoru, pa mislim ima sat-dva...cekam da pise ovdje, necu da je ometam...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21476
   [Obrisana poruka]
17.8.2011 12:34:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21477
17.8.2011 12:56:43   
mala_sa
pozzz svima user posted image
Moj mali evo pajki, pa ja uzela da doruckujem (u 13h), sto kaze Iman (sve to ide u staz) user posted image user posted image
Joj Cicko moj A otkako smo se vratili iz Sa isto nikako nece da spava po noci, a nece ni sam da se uspava u kreveticu (a prije je to radio); ja se tjesim da je sve do promjene, pa dok se opet privikne na klimu user posted image
Plachinko- te pelene su mu male, mi smo sa mjesec dana presli na 3ku, a sa 2 i po mjeseca na 4ku, to da ima malo urezanu gumu je normala (ja mislim), jer i moj A ima te tragove od pelene (al ja to pripisujem tome sto je bucko, pa ima gdje da mu se ucrta)...
Jelena - a misa mu, bas ti se ne da sa tim porodima, user posted image user posted image da sto prije prodje...

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21478
17.8.2011 12:57:23   
mersiha 77
drage moje ovo moje dijete od juce trpa rukice u usta i nerovozno trlja,da su mu zubice nevjerujem to je bas ranojer on za dva dana puni 3 mjeseca tek
jeli koja od vas imala nesto slicno?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21479
17.8.2011 13:13:15   
mala_sa
Mersiha moj ih trpa (tj. sisa palac), al to radi sa uzitkom, jedino ih nervozno trpa (malo ih gura usta, malo se grebe po ocima) kad mu se basss spava, i onda mu ja stavim pipu odmah se smiri user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 21480
17.8.2011 13:24:16   
vila_7
mersiha moja je sa 2 mjeseca pocela, sa 3 je stalno trpala i zuljala al joj je opet prvi zubic niknuo sa tacno 6 mj.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 21481
17.8.2011 13:27:10   
m.i.n.a.
Mersiha i Arman trpa vec mjesecima prvo ruke pa onda sta god mu dodje pod ruku a zuba jos nema..bilo je i nervoze i nespavanja i sve misli eto ga pa nista...tek sad ko da ce donji mozda brzo....
mada Emina(sunce) i jos jedna beba ovdje su jako rano dobili prve zubice....samo strpljivo..tek ce on postati okretan i zivahan...samo sklanjaj sve male komadice od njega

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21482
17.8.2011 13:28:48   
m.i.n.a.
Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))

eh da,A mi ima malo tvrdju stolicu nekad sarenu a nekad vec i smedju...dosad nas uvijek sljiva procepi,u pola jela a sad slabo...moracu mu i kamilice zasladit...

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 17.8.2011 13:30:13 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21483
17.8.2011 13:29:23   
vila_7
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.
samo sklanjaj sve male komadice od njega

uh...moja i dan danas dusa jo jnaci na podu mrvicu, i sad zna da ne smije,pa je brze bolje strpa u usta i cici od smjeha i bjezi od mene!user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21484
17.8.2011 13:30:41   
vila_7
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Ja svu kucu preletila i naocigled sredila.jest da nismo danas izlazili al vala lije;po je malo i u kucu sta pridonijet...sve sam pootvarala,arman zaspo a ja veliki mousse cokoladni jedem..izvinite postaci al moradoh reci:))

uh i ti znas uzivati,a iskreno meni je kuca u takvom haosu, da sam i zaboravila kako je to odjednom sve pospremiti i ocistiti i uzivati u cistom i sređenom prostoru!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21485
17.8.2011 13:32:31   
m.i.n.a.
A mom hairliji dusa dokotrljat se do fotelje koja je malo vise oa se moze i podvuc i znam da ima jedan koncic tu visi i njemu dusa doc pod njega pa on cupa to,puse u njega..ja probala otkinut pa nije lahko bas pa cu jos koji dan ga pustit i onda makaze u ruke:))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21486
17.8.2011 13:35:45   
vila_7
hahahah ma pusti ga Mino onda nek se igra samo pazi da ga ne moze iskinuti slatkis mali! user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21487
17.8.2011 13:49:53   
bint
helena  ev ja taman zavrsi sa pospremanjem,H spava pa iskoristila priliku...ma imam i neke goste narucene i veceras i sutra pa...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21488
17.8.2011 13:52:40   
vila_7
eh bint....ma ja ne mogu kad spava jer poslijepodne ne spava kad ja dodjem s posla, i onda mi je zao ostaviti da i spavacu poradim, a kad zaspe-svakako ne mogu! A vjerujte da me muka uhvati kad vidim koliki je haos!

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 21489
17.8.2011 14:07:21   
ladyblue RR
bili smo na Dermatologiji. ima jak osip od znoja i vrućine. kaže doktroica pošto je svijetla i koža će joj vjerovatno biti osjetljivija. kupanje u Hipermanganu i neki puder nam moraju napraviti u apoteci. dobro je da nije alergija i da znam šta je da ne mislim. rekla je da joj dajem svu hranu kako i dajem da nije alergična jer bi se drugačije manifestovalo. dobro smo prošliuser posted image

e i zvala sa Jelenu, bila je na kontroli. rana se nije upalila, samo se potparila kako je zamotana. javit će se ona kasnije pa će vam pisati šta je bilo.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21490
17.8.2011 14:08:04   
ladyblue RR
išle smo i upisale se u jaslice. kreće 1.9.user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 21491
17.8.2011 14:09:20   
ladyblue RR
Cickolini, hrani to dijete. neka jede koliko može. ako pojede cijelu kašicu, to je super.

Neposredna veza do poruke: 21492
17.8.2011 14:34:37   
m.i.n.a.
Lady super...ma Nadja ce srediti taj osip ko i sve dosaduser posted image ...a jaslice...hmm,sreca u nesreci tako receno..sreca pa ima i to kad nemoze drugacije a vi cete naviknutuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21493
17.8.2011 14:37:32   
ladyblue RR
ne vjerujem ja da će njo jaslice teško pasti. ona je beba koja hoće svakome i sa svakim se igra i smije. gore je meni što je moram ostaviti tamo pa sam je zato upisala ranije da je mogu ostavljati po sat vremena, za početak. dok se ja ne naviknemuser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21494
17.8.2011 14:50:23   
vila_7
Lady...hB za osip da nije nista zapravo! user posted image

A drago mi vala i za Jelenu! Vec sam mislila da je nesto lose pa se ne javlja!

Neposredna veza do poruke: 21495
17.8.2011 14:52:46   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ne javlja se jelena...
kako je rana...dal je išla doktoru jutrosuser posted image

e heboga samo da se nije s miromuser posted image

Jutros sam se ja cula, pece je rana i dalje, otisla je doktoru, pa mislim ima sat-dva...cekam da pise ovdje, necu da je ometam...

Baš mi je žao što se pored svega još s ranom muči... nadam se da će to aBd uskoro biti iza nje.
Lady, kako je Lanica?

Dobro je hvala sto pitas user posted image , uskoro mijenjamo tetu (mislim da svi znaju na forumu user posted image ) to me brine ali izgurat cemo aBd... poljubac za medenu Imancicu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21496
17.8.2011 15:35:27   
m.i.n.a.
VAZNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

je li moguce da je kod nas zubic...donja vilica,prednji naravno..pod prstom na jednom dijelu zakaci,sjetila sam se helenine taktike pa i prstom gdje nokat opipam pa je sparnulo i onda opet metalnom kasikicom kucnulo je..skroz drugacije nego na drugim djelovima gdje nema nista:))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21497
17.8.2011 15:46:45   
ladyblue RR
jeste zubić je. Čestitamo!user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21498
17.8.2011 15:48:58   
palachinken
O mino, čestitamo! Valja hurmasice zakuhat!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 21499
17.8.2011 15:49:56   
m.i.n.a.
Pa hvala vam..joooj bas sam sretna.....user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  858 859 [860] 861 862   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Putovanja
I and my angel

Da li biste isli na ljetovanje sa bebom od 3 mjeseca?

da (53%)

ne (47%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *