|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1023 1024 [1025] 1026 1027   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
18.8.2011 22:35:50   
Skvo RR
Haj zemske..ja se lickala...sutra pregled...hm..moram vam se onda sutra jaiti jer i sutra imam pregled...ne znam u kakvom cu stanju biti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebi..evo ga poprijecio se citav dan...u zen je pozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 25601
18.8.2011 22:38:30   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Haj zemske..ja se lickala...sutra pregled...hm..moram vam se onda sutra jaiti jer i sutra imam pregled...ne znam u kakvom cu stanju biti..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebi..evo ga poprijecio se citav dan...u zen je pozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Danas ti vidoh doktorauser posted image , htedoh da ga pitam da mi pogura bebuuser posted image ali bio je u zurbiuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25602
18.8.2011 22:40:37   
Skvo RR
Ih...vidjeces sutra...jos jedan gin pregled..i sama ce bebi ispasti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25603
18.8.2011 22:49:06   
haidy
Dobro vece trudnice. Ja vam ovako uletim kao padobranac, ali me uglavnom svi ignorisuuser posted image
Al nema veze, meni lakse kad se nekom slicnom izjadam.
Danas sam se tako iznervirala u Domu zdravlja, da jos ne mogu da dodjem sebi. Tamo se u stvari svaki put iznerviram, ali moram ici zbog uputnica, mada vodim trudnocu i na Jezeru.
Uglavnom danas sam otisla na UZV, uredno se najavila mjesec dana prije, sve regularno. I tako ja cekam sat vremena, i ako sam zakazana u pola 12 i izlazi sestra i pocne da vice na mene, kao sto ste vi dosli, ja cu vas sad vratiti, mozete da sjediti tu koliko hocete necu vas primiti, i to sve zato jer sam se zakazala nekoliko dana prije isteka od mjesec dana redovne kontrole. Naravno, nisam ja ostala njoj duzna i morali su me primiti. Ali mi je bas upropastila dan. I to bas bez razloga. Haj da sam banula nenajavljena. Jos mi je trudnoca rizicna, sto sam ja joj vise puta ponovila. A kad sam usla kod doktora, on je bio super, a ona samo ponavlja to je ta, to je ta, kao da sam drzavni neprijatelj,user posted image
Ne znam sta bih radila da me nisu primili, mislim nije mi zbog pregleda otisla bih na Jezero ili privatno, nego kako se ophoditi u tom slucaju nemarnosti prema pacijentu, a posebno prema trudnici. I to vikanje na mene i sva bahatost, kome to prijaviti. Da li ima neka sluzba za zastitu pacijenata, da znam za sljedeci put, jer ovo je bas ponizavajuce.
udavih ja vas, sorry
pusa za sve trudniceuser posted image

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25604
18.8.2011 22:57:11   
Daja_sa
vece drage user posted image
ja danas bila na komisiji i zakan mi CR utorak...dan ranije u bolnicu i utorak eto nase bebare user posted image ...sva sam uzbudjena i pomalo tuzna...moja S kao da osjeti da me nece biti tu par dana ne odvaja se od mene...da samo mozete proviriti kako sad trenutno spava kao mali priljepak iza mojih ledjauser posted image ...
draga haidy i ja sam ocajna sto se tice nasih DZ...danas sam isla da se narucim sutra na pregled kod interniste jer mi treba taj nalaz za CR i lijepo me napadose...kao nema slobodnih termina tek utorak...ja kazem utorak je CR meni to treba hitno...jok...vratise me koze ( izvinite na izrazu)... i ja lijepo pravac kod privatnika...e pa sta covjek da radi...iskreno i ja sam razmisljala kome da se obratim u ovakvim situacijama...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 25605
18.8.2011 22:58:51   
Silver
a joooj haidy jes tebe potrefilo danas...bas mi je zao...znam koliko se covjek nasikira, desavalo se i meni...stvarno dovedu covjeka u polozaj da mora da reaguje bezobrazno i drsko...ovdje kod nas samo ako belaj napravis mozes nesto i zavrsiti...ja kad god mogu vodim muza sa sobom...da vidis kako se drugacije ponasaju pred njim...nema tersanja na kartoteci...neznam draga zao mi je sto si se nasikirala...ali mora se covjek zauzimati za sebe i nikad ne treba ni prestati...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 25606
18.8.2011 23:05:46   
gerberka
gdje ste curice?

nemojte se smijati, isla sam u setnju i razgledala kolica za user posted image user posted image
nisu mi jasne cijene: od 140 do 1200 user posted image kad ih budem aBda kupovala sta treba biti prioritet? mislim na lakocu, velicinu, dodatne isl.

haidy, ja se uvijek posvađam i tek tad imam uslugu u drzavnoj sluzbi

probala sam ja i fino, al ne ide

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25607
18.8.2011 23:10:28   
haidy
E to sam i ja primjetila kad muz krene sa mnom, druga prica, ali ne moze uvijek izaci s poslauser posted image
Mrzim sto se na svakom koraku moram svadjati, stvarno nisam taj tip, ali izgleda da bi ostvario osnovna ljudska prava moras biti drzak. Uh muka mi je vise.
A inace imam visok tlak, i cim odem u DZ povisi mi se nenormalno. kad prilazim zgradi, osjecam srce kako jako lupa.

Jedan osmijeh mijenja sve:-)

Lokica 17.05.2008.
Gugutka 20.10. 2011.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25608
18.8.2011 23:12:14   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: Daja_sa

ja danas bila na komisiji i zakan mi CR utorak...dan ranije u bolnicu i utorak eto nase bebare user posted image ...sva sam uzbudjena i pomalo tuzna...moja S kao da osjeti da me nece biti tu par dana ne odvaja se od mene...da samo mozete proviriti kako sad trenutno spava kao mali priljepak iza mojih ledjauser posted image ...
draga haidy i ja sam ocajna sto se tice nasih DZ...danas sam isla da se narucim sutra na pregled kod interniste jer mi treba taj nalaz za CR i lijepo me napadose...kao nema slobodnih termina tek utorak...ja kazem utorak je CR meni to treba hitno...jok...vratise me koze ( izvinite na izrazu)... i ja lijepo pravac kod privatnika...e pa sta covjek da radi...iskreno i ja sam razmisljala kome da se obratim u ovakvim situacijama...

Daja,jel to na jezeru?Ako da,mozda se i upoznamouser posted image , meni je za ponedeljak zakazan CRuser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25609
18.8.2011 23:13:49   
Daja_sa

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Daja,jel to na jezeru?Ako da,mozda se i upoznamouser posted image , meni je za ponedeljak zakazan CRuser posted image

jeste Jezero...jesi bila danas na komisiji? mozda smo se i vidjele???user posted image

Neposredna veza do poruke: 25610
18.8.2011 23:14:55   
senka27
dobro vece...evo mene nazad malo se morala i umorila...al dobro je neka je g.... vidjela puta malouser posted image

cini mi se da ste jos  sve na okupu nema novih bebica jos...dobro je da nisam propustila direktan prijenosuser posted image user posted image

haidy ne sekiraj se nedaj da te izbace iz cipela...bezobrazluk je na sve strane a bas ti se potrefila neka isfrutrirana k....user posted image  ne znam kome se obratiti mozda bar nekako zaprijetiti neka se bar trzne na trenutakuser posted image

odoh sad spavati mnogo sam umornaaa
lahku nooc

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 25611
18.8.2011 23:21:44   
zumbulcica

jeste Jezero...jesi bila danas na komisiji? mozda smo se i vidjele???user posted image

Mene su u ponedeljak komisijaliuser posted image , ja danas isla na ctg, oko 11.Jesi li tada bila gore?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25612
18.8.2011 23:26:40   
zumbulcica

IZVORNA PORUKA: haidy

Dobro vece trudnice. Ja vam ovako uletim kao padobranac, ali me uglavnom svi ignorisuuser posted image
Al nema veze, meni lakse kad se nekom slicnom izjadam.
Danas sam se tako iznervirala u Domu zdravlja, da jos ne mogu da dodjem sebi. Tamo se u stvari svaki put iznerviram, ali moram ici zbog uputnica, mada vodim trudnocu i na Jezeru.
Uglavnom danas sam otisla na UZV, uredno se najavila mjesec dana prije, sve regularno. I tako ja cekam sat vremena, i ako sam zakazana u pola 12 i izlazi sestra i pocne da vice na mene, kao sto ste vi dosli, ja cu vas sad vratiti, mozete da sjediti tu koliko hocete necu vas primiti, i to sve zato jer sam se zakazala nekoliko dana prije isteka od mjesec dana redovne kontrole. Naravno, nisam ja ostala njoj duzna i morali su me primiti. Ali mi je bas upropastila dan. I to bas bez razloga. Haj da sam banula nenajavljena. Jos mi je trudnoca rizicna, sto sam ja joj vise puta ponovila. A kad sam usla kod doktora, on je bio super, a ona samo ponavlja to je ta, to je ta, kao da sam drzavni neprijatelj,user posted image
Ne znam sta bih radila da me nisu primili, mislim nije mi zbog pregleda otisla bih na Jezero ili privatno, nego kako se ophoditi u tom slucaju nemarnosti prema pacijentu, a posebno prema trudnici. I to vikanje na mene i sva bahatost, kome to prijaviti. Da li ima neka sluzba za zastitu pacijenata, da znam za sljedeci put, jer ovo je bas ponizavajuce.
udavih ja vas, sorry
pusa za sve trudniceuser posted image

Ja sam u trudnoci postala strasno cmizdrava, cim me neku krivo pogleda ja zaplacem a da ne pricam o podizanju glasauser posted image , to mi u neku ruku pomaze kod tih takvih ljudi.Dok nisam bila trudna znala sam da otjeram i doktore u neku stvar a sada jednostavno zaplacemuser posted image , znam da zvuci jadno ali vheruj mi odmah postanu fineuser posted image

(odgovor članu haidy)
Neposredna veza do poruke: 25613
18.8.2011 23:28:29   
Daja_sa
e nisam...zavrsila sam oko 10h sve...ama mi se svakako vidimo gore...samo kako da se prepoznamouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25614
18.8.2011 23:34:53   
Skvo RR
ih...ako me dr ostavi u nedelju...mogle bi se malo druziti u ponedeljak..daja sa, zumbulcica i skvo....user posted image

Neposredna veza do poruke: 25615
18.8.2011 23:38:01   
zumbulcica

e nisam...zavrsila sam oko 10h sve...ama mi se svakako vidimo gore...samo kako da se prepoznamouser posted image user posted image

user posted image imacu crvenu ruzuuser posted image user posted image
Ma skontaces meuser posted image , super sam, vesela, vedra...sve naj...dok me neko krivo ne pogleda, a onda pocinjem da cmizdrimuser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25616
18.8.2011 23:38:39   
Daja_sa

ih...ako me dr ostavi u nedelju...mogle bi se malo druziti u ponedeljak..daja sa, zumbulcica i skvo....user posted image

user posted image user posted image user posted image ...yes yes...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25617
18.8.2011 23:39:44   
zumbulcica

[/quote

user posted image nadam se da ce biti onako kako ti planiras i zelis ali i ako te ostave,imaces drustvouser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 25618
18.8.2011 23:40:36   
Daja_sa

Ma skontaces meuser posted image , super sam, vesela, vedra...sve naj...dok me neko krivo ne pogleda, a onda pocinjem da cmizdrimuser posted image

user posted image user posted image user posted image ...da i ja zbavim ruzu...user posted image user posted image ...ja cu ici hodnikom i pjevati ringe ringe raja...a ti nastavi pjesmicu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25619
18.8.2011 23:42:03   
zumbulcica

user posted image user posted image user posted image ...da i ja zbavim ruzu...user posted image user posted image ...ja cu ici hodnikom i pjevati ringe ringe raja...a ti nastavi pjesmicu user posted image user posted image user posted image

Mozeuser posted image , bas ce nam biti do pjesmeuser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25620
18.8.2011 23:44:14   
Daja_sa

Mozeuser posted image , bas ce nam biti do pjesmeuser posted image

user posted image i to sto kazes...da samo sve prodje kako treba...
skvo draga sretno sutra na pregledu...

Neposredna veza do poruke: 25621
18.8.2011 23:49:41   
zumbulcica
ima li nam Enci medju trudnjacama ili se porodila?

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 25622
19.8.2011 0:09:08   
Anoniman
Dajo samo da ti kazem da ne priznaju nalaz interniste privatnika za CR.

Vece i od nas... ja sad previla ranu i dalje ruzno izgleda i i dalje peče, ali bolje je uglavnom koliko toliko.
Jeste li sve jos beMbele? Nije bilo prenosa danas?

Neposredna veza do poruke: 25623
19.8.2011 0:41:46   
animagical
sve ce mi se poroditi a ja cu ostatiuser posted image joooj ne mogu vise...natekla mi desna noga, duplo veca od lijeveuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25624
19.8.2011 0:48:36   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical

sve ce mi se poroditi a ja cu ostatiuser posted image joooj ne mogu vise...natekla mi desna noga, duplo veca od lijeveuser posted image  

Haj i ti sa nama..user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 25625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1023 1024 [1025] 1026 1027   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1023 1024 [1025] 1026 1027   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *