Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Evi srecan rodjendan i sve najljepse od srca zeli Ana sa bratom i mamom
Mahdiju srecan mali rodjndanko, dusa draga kako vrijeme leti
Nego... ko o cemu ja opet o kaki . Moj mali vec tri dana nije kakio da kazem da se dijete razrahatilo, ali zato svaki podoj ono prducne i vrlo malo izleti, to sto izleti je bukvalno kao proliv, vodica se upije a na peleni ostane nekakve cudne koezistencije, malo ko iz djelića. Je li to normalno ?
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Iman kakav to ti recept prodljeđuješ ? Ni ja svoju ako rano u noci ustane niti iznosim niti palim svjetlo i tako od pocetka,pa zna da nema joj druge nego zaspati!
Mersiha...nek si rijesila zub....i ja stvarno moram al nikako mi se ne ide bas me strah.
A eto usput i ja da prijavim Omarov jedanaesti mali, a neko titranje u tijelu za veliki rođendan sljedećeg mjeseca već je počelo i razumijem helenu, sretna sam ma presretna a i plače mi se Reći ćemo da su hormoni krivi za to (već godinu i po kod mene za sve krivi hormoni )
ludo slatka....ma moci cu je uslikati tek u nedjelju navecer aBd lijepo ispadne-tad cu je prekriti F! A bit ce povelika-sta cu kad je 27 odraslih i 9djece!
Jutric, Kako su nama djevojcice jutros, nadam se i drzim fige da brzooo ozdrave, ljubimo ih Ahmedu cestitamo zubic, to smo zaboravili Evi sretan prvi rodjendan, sve najljepse od srca joj zelimo M i ja, puno zdravlja, srece, prelijepo djetinjstvo Mahdiju sretan mali rodjendanko i njemu zelimo sve najljepse, a najvise malenih slatkih torti koje mamam pravi uh majstor si Eh sad jedno pitanje, nekoliko puta mi M u snu kao jeca, ne znam od scega bi to moglo biti jadnicak haman u plac hoce, ali ja ga uzmem i on prestan eodmah, evo zadnjih mejsec dana jendo 4 puta je tako bilo usput iamm uzsnu zubobolju, postali su mi zubi nakon poroda katastrofa, pa molim savjet za jako iskusnog i dobrog stomatologa, jer se ovoj svojoj ne vracam vise ni mjesec dana nije proslo zub koji mi je "popravljala" me sad boli jutros me u 7 probudio i ne jenjava
ludo slatka....ma moci cu je uslikati tek u nedjelju navecer aBd lijepo ispadne-tad cu je prekriti F! A bit ce povelika-sta cu kad je 27 odraslih i 9djece!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jelena sve je to OK- moja je znala kakiti bas tako pocudno , kao mali mali mrvasti komadici a ostalo vodenasto...strpi s ejos malo da se regulise i ne brini ako doji
ima s ekupiti ORS s aoklusom maline ua potekama kod nas ..... ko malo blaža varijanta nego onja standardni al ni njega ne piju sa srećom na licu... najblja je šprica... ja imama onu iz panadol baby ...svako 10-tak minuta u nju navučem 5 ml i direkt u grlo saspem
Moje mirno dijete je nocas imalo fazu dojenja od dva sata do pet sati, s tim da sam ga ja par puta prekidala i stavljala u krevetac, ali dijete se dreci hoce jos i na kraju kad se konacno najeo i izbacio sam bradavicu ja ga digla da podrigne uredno podrignu dijete, kako sam ga stavila da spava poce stucati i to bas jako, kako stuca kolijevka se ljulja , onda opet ga uzmi pa nosaj, pa opet mu daj da malo doji ne bi li ga proslo. Juce nam je otpao pupak pa je sinoc Ana sa mamom kupala brata , dusa moja draga kako ona njega kao samponira, ne mogu da vjerujem da je tako njezna . Onda je vidjela da ja stavljam bivacin na pupak malom onda kofol i njoj moram staviti kad je presvlacim, sama mi ga donese i pokazuje mi
Joj, šta moja radi s špricom, toliko se dere da se čuje na kilometre...al izgleda da joj je ORS najbolje pomogao, ima rižinu sluz pa valjda zato.
Pitam ja sad iman, hoćeš gledati Fifi, a ona će Titi, Titi
Duša naša draga, sad isčitasmo predhodne postove, drago mi je da joj je bolje, drugar je malo imo problema s nosićem, te curi te se začepi, al' eto hvala Bogu njega nekako obiđe tura bar do sad.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Bradavice na rukama Niobe
U zadnje vrijeme primijetila sam da su mi se na rukama počele pojavljivati sitne bradavice, ima ih mnostvo. To mi se dešava prvi put u životu, pa ne znam kako da ih uklonim. Imate li preporuku, alt_ernativna medicina ili rjesenje iz apoteke? Hvala.
Alternativni (domaći) lijek - navedi (58%) Lijek iz apoteke - navedi (34%) Nešto treće - navedi (8%)
Broj svih glasova: 71
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!