|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.8.2011 7:19:25   
vila_7
IZVORNA PORUKA: HAHA

helena,sretan rođendan ljepotici Evi,da je živa,zdrava i sretna zajedno s vamauser posted image user posted image .

hvalaaaa...jel i tebe ovako fatalo kad je Hamzi bio prvi? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 21651
19.8.2011 7:20:20   
vila_7
IZVORNA PORUKA: helena_7

dobro jutro zenice moje!

Ja kad pogledam svoj ticker sve mi se place od neke miline! Ne znam koji mi je kli.ac user posted image user posted image user posted image !

Eto da i ovdje cestitam rođendan (opet suzica u oku user posted image ) svojoj maloj cvrckici, i da joj pozelim da joj zivot bude ispunjen zdravljem,ljubavlju i srecom! Uh..... ne mogu vjerovati da joj je vec godina!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. jos jutros ustao i MM i cekamo gledamo na sat kad ce 05:50 - tad je rođena i skakucemo ko budalice! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21652
19.8.2011 8:00:20   
bint
helena sretan rođendan ljepoticiiiiiii!!!!!!!! Zelimo joj puno zdravlja,srece,uspjeha u zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21653
19.8.2011 8:12:13   
tukica
Dobro jutro zenice male user posted image evo mi se nadigli u pola 7, ja sam odmah pocela da spremam stan jer mi je onda milina kad je ostatak dana cisto, a ja sama sa bebom  mogu da se igram do mile volje... mala je sinoc ok spavala, zaspala u 8, probudila se u 23, jela, pa opet budjenje u 3, papala i onda u pola 6, ali ja joj nisam dala da se probudi, pa smo negdje do 6 i 15 ko fol spavali... zadovoljna sam sa ovim njenim spavanjem, znam da bi moglo biti bolje, ali kako je bilo par noci, ovo je super... i nikako da je naviknem na njen krevetuser posted image nece, pa nece... danas cemo malo u setnju, vec oko 10 jer ove vreline ubise... stvarno pocinjem da cijenim i proljece i jesen...
helena_7 - sretan rodjendan maloj curici, sve najljepse joj zelim, puno zdravlja, ljubavi srece, pa onda i svega ostalog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 21654
19.8.2011 8:25:40   
lejla80
Helena sretan rodjendan nasoj dragoj Evi..da nam bude ziva i zdrava puno godina i da je u zivotu prate samo lijepe stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 21655
19.8.2011 8:26:33   
m.i.n.a.
Jutric.....

Evi maloj djevojcici zelim sve naaaaj..sve sto joj zele njeni roditeji nek postane stvarnost...

Heleni zelim,najuspjesniju tortu,najljepsi docek rodjendana,jos jednu ili dvije-tri bebe uskoro...

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 21656
19.8.2011 8:28:00   
m.i.n.a.
Jutric....

kako su nam djevojcice jutros...

canim hoces li voditi danas na pregled i ti...

HAHA...drago mi je zbog vaseg uspjesnog jucerasnjeg pregleda:)

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21657
19.8.2011 8:31:40   
m.i.n.a.
Jutro....

eh sad mozemo malo priupitat i za vas ostale mame i bebe..ovaj rodjendan i viroze su bile prece danas...mozda nije redosljed al eto,nek dan otpocne veselo:))

ja se onako naspavaka..A se malo budio al bas placuci...iz njega ljeva voda,sipera neda,samo cupa a maica vazda mokra....carsaf isto jer iz usta curi..ostalo sve regularno ali bali baaaas....
ode kuhat kafu dok je zaspo...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21658
19.8.2011 8:41:38   
lejla80
Ja sam smorena ovih dana..do navecer krepam i onda krene Ahmedovo budjenje...jutros se nadigo tako rano...uh ......sto je najgore ne vidim nikakav pomak na bolje, on se iz noci u noc budi sve cesce i jede sve duze, ko da ga preko dana izgladnjujem, malomifali da mu uvedem i treci obrokuser posted image

Amam i mi smo primili istu bocu i sinoc ugledam tu kvrgu na ramenu, na nogici nema nista al zato na ramenu mene ovo podjeca na ujed pcele

2011.
2016.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21659
19.8.2011 8:54:53   
ladyblue RR
helena_7, drugarici Evi želimo sretan rođendan! Da bude zdrava, sretna, vesela i da sluša svoje roditelje!user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 21660
19.8.2011 8:56:24   
ladyblue RR
jutro...

mi smo ustale u 8h. jutros nema temperature ali je proljev i dalje tu. popila je sve sirupe jutros pa se nadam da će i ovaj proljev stati.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 21661
19.8.2011 8:58:31   
ladyblue RR
mino, stavljaj siperke da kupe te bale. može ti se tako prehladiti ako mu je majica ili body stalno mokar. kupi one što se provuku ruke kroz njih pa neće moći skidati. i Nađa bali bez prestanka...

Neposredna veza do poruke: 21662
19.8.2011 9:01:03   
m.i.n.a.
Ma stavljam ja njemu,bez obzira sto cupa..a imam i te sa rukavima..u krajnjem slucaju mjenjam maicu,ima bodi bez rukava i maice kratkih preko pa mjenjam...bas zbog tog da ne bude mokro..ionako tu i tamo kahne..

Drago mi je zbog N...proce aBd i proljev....

Jel nam to Esmina otisla se suncat a da ne prijaviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 21663
19.8.2011 9:03:28   
ladyblue RR
esmina je otišla u utorak na more. joj i ja opasno razmišljam o moru ali mi se sad ova mala razbolila pa ne znam šta bih. mi smo bili 10 dana u junu ali godilo bi mi još jedno 7 danauser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21664
19.8.2011 9:03:49   
mersiha 77
helena_7 Evi cestitamo 1 rodjendan i zazelimo sve najljepse u buducem zivotu da je samo sreca prati i da ni mrvu tuge ne osjeti,da bude vrijedna i poslusna svojim roditeljima i lijepa kao mama akobogda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21665
19.8.2011 9:08:07   
entinte
Mersiha kako nam je drug, slusa li? Da ste bar u BiH da se mozemo vidjeti user posted image Kad planirate doci user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 21666
19.8.2011 9:11:11   
palachinken
Eva, sretan ti i ovdje rođendan, a mami zelimo da se ne raspadne po savovima nakon derneka user posted image

Nama je danas ČITAVIH MJESEC DANA user posted image user posted image
Evo, da se pocastite:
user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 21667
19.8.2011 9:13:12   
m.i.n.a.
Palacinken..nisi humana..a trebala bi biti..di ces ovako nesto pokazat ujutro....jjjooooojjj...sad mi je malo ova kit kat...:))))

sretan vam prvbi mali rodjendanko:))

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21668
19.8.2011 9:14:41   
palachinken
Nisam ovo ja pravila da ne bude zabuden kod mene je jos rano za fondan, ali je super ideja!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21669
19.8.2011 9:16:41   
ladyblue RR
Malom Mahdiju, sretan prvi rođendanko!user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 21670
19.8.2011 9:51:47   
vjestica
ljepotici Evi sretan prvi rođendan i da je živa, zdrava i sretan puno godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mahdiju sretan prvi mali rođendan user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 21671
19.8.2011 9:52:53   
mersiha 77
entinte mila drug slusa hvala bogu samo tako da se neurekne,kad mi je najgore bilo tj kad me zub bolio toliko da sam padala u nesvijes on je dusa draga samo se smijao,jeo i spavao,sad evo gleda crtane filmove i guguce,masallah djete za pozeliti bogami jeste,sunce mamino,a  bio je sa mam i dok sam zub vadila i tad me je slusao a bio je prava atrakcija svi su ga nosali user posted image
planirali smo draga doci iduce godine akobogda ako sve bude o.k,ljubi nam Kerima punouser posted image user posted image
Palachinken sretan mali rodjendanko Mahdiju da ih akobogda jos puno,puno docekate zajedno u miru i rahatlukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 21672
   [Obrisana poruka]
19.8.2011 10:13:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 21673
19.8.2011 10:22:44   
bint
ja samo da na brzaka prijavm turu koju imamamo svu noc i evo jutro...bila je jutros 39 pa sam paracetamol dala i sad ej 37..fuj mrzim turu..al on ej i dalje veseo,jede sve ok ostaloo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21674
   [Obrisana poruka]
19.8.2011 10:24:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 21675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  865 866 [867] 868 869   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Narodnjaci :-)

slusate li narodnjake ???

da (59%)

ne (41%)

Broj svih glasova: 156

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *