|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.8.2011 18:09:27   
ladyblue RR
ovo su zubi. nema šta drugo biti. danas ću joj uključiti homeopatske bobice da potjeramo taj zub vani.
evo sad sam joj skuhala samo rizu i nije htjela. prvi put da nešto neće. pljuje kako god joj stavim kašiku u usta. neću joj ništa više ni davati osim ORS-a. mislim da je već malo i iscrpljena od ovog proljeva. dosta mi spava i nakon sat i po ponovo stavi prst u usta i hoće na spavanje. valjda će ovo više proći. inače je vesela, dobro i jede (osim ove riže od maloprije), spava dobro.
samo sam ja više luda od mijenjanja pelena i sjedenja u kući. ako ona ne ozdravi i ovo vrijeme se ne promijeni ja ću na psihijatriji završiti. pa danima ja sjedim u kući što od bolesti što od vrućine.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 22176
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 18:39:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 22177
24.8.2011 18:48:16   
ladyblue RR
ma imala je ona i virozu jer se osula. osip ne ide sa zubima. viroza je napala između nicanja dvica jer joj je vjerovatno pao imunitet dok je ova prva nicala pa je pokosio virus. i sada se na to "nakačila" i druga dvojka.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22178
24.8.2011 18:52:51   
Leena
Samo da mahnem, kasnije detaljnije citam i pisemuser posted image

Jelena, svaka cast! user posted image A za Tarika me ni ne cudi i Imranu je zubic nikao sa manje od 3 mjeseca, ako se dobro sjecam.

Iman, vidim pametna cura se sada sama posluzuje, obuci sta cvrsce kada krenete vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubim vas sve, u stanu prokuhasmo, odosmo malo vani da dođemo sebi!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 22179
24.8.2011 19:42:31   
Cickolini
Samo da mahnem ... i da kazem da smo uspjeli pomjeriti pregled kod doktora za petak. Pozelite nam sve najbolje ... ja sutra idem jos kod mamine prijateljice u Rotterdam da je pogleda... pa cemo vidjeti. Danas sam se cula jos jednom sa fizijatricom tj ona mene zvala nakon sto je zvala moja sveki.

Mojoj sveki je kao rekla da je ubijedjena da je neuroloski, a meni da povedem muza kod doktora jer necu moci lose vjesti mozda podnijeti sama .... Mislim ne znam zasto me onda salje doktor, ako je sve sama skontala i shvatila.

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22180
24.8.2011 19:58:29   
bint
lady joj ista sam takvauser posted image proljev je jos uvijek tu,al danas mu i nosic procurio i kao kaslje pomalo....joj izgleda da cu ja sutra opet doktoru.user posted image i ja mu dajem ors al odmah ga protjera il bilo sta da jede drugo...dodijalo miiiiii pelene mjenjati,ustavri kad s ebolje skontam i nestalo mi ih je..a jojjjjjj

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 22181
24.8.2011 19:58:37   
m.i.n.a.
Znassta,tvoja sveki mi ide na zivce...uopste ne pomaze a trebala bi..ne volim ljude bez takta a volim da cujem istinu pa makar najcrnja bila....kakva je to recenica da neces moci podnijeti,molim te lijepo...sta ti moze reci da neces moci podnijeti...eto razmisli ima li ista sto bi ti rekla da trebas raditi da bi ti bilo tesko uradit,kupit,vjezbat...da ti kaze tvoje dijete ce mozda osjetit neku posljedicu bil ti Daaniu manjr voljela...ma daaaaj,jezim se...Daania ce biti dobro a ako sucajno i bude se trebalo nesto poduzet pa poduzeces..poduzecemo...milion dokora obic,posavjetovat se...ko god ti tako netakticno prica nemoj u njega imati povjerenja kao strucnjaka...ma to je da ti pamet stane...a ti sta god da ti kazu ces biti jaka,nego sta....pa ti si MAMA,sve mozes podnijeti,uciniti...ha ja..pusa za vas i nemoj da vidim trunke negativnog razmisljanja...

Neposredna veza do poruke: 22182
24.8.2011 20:13:22   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Znassta,tvoja sveki mi ide na zivce...uopste ne pomaze a trebala bi..ne volim ljude bez takta a volim da cujem istinu pa makar najcrnja bila....kakva je to recenica da neces moci podnijeti,molim te lijepo...sta ti moze reci da neces moci podnijeti...eto razmisli ima li ista sto bi ti rekla da trebas raditi da bi ti bilo tesko uradit,kupit,vjezbat...da ti kaze tvoje dijete ce mozda osjetit neku posljedicu bil ti Daaniu manjr voljela...ma daaaaj,jezim se...Daania ce biti dobro a ako sucajno i bude se trebalo nesto poduzet pa poduzeces..poduzecemo...milion dokora obic,posavjetovat se...ko god ti tako netakticno prica nemoj u njega imati povjerenja kao strucnjaka...ma to je da ti pamet stane...a ti sta god da ti kazu ces biti jaka,nego sta....pa ti si MAMA,sve mozes podnijeti,uciniti...ha ja..pusa za vas i nemoj da vidim trunke negativnog razmisljanja...

POTPIS KO KUCA
Joj mina jesi ti opasnica tesko tvom hudom muzicu s tobom a tek sveki hahahahahaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 22183
24.8.2011 20:47:55   
m.i.n.a.
Pa znas sta....ja kad sam samu sebe uhvatila da mami govorim kako nesto A ne moze jest,a mkja mama jako stroga i njeno se pika,ja sam skontala pa kad mogu njoj mogu svakom...sveki je srce od zemne al kad mi spusti kojuu doceka odgovor..a i mm....
al opet sve na stranu..ovakvu dijagnozu da zena zeni da i to preko telefona,majci jednoj....ma daaaj...uhhh

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 22184
24.8.2011 21:02:15   
Cickolini
Mino hvala ti puuuno na podrsci i bas me je ohrabrio tvoj post, ali nije mi sveki rekla da necu moci podnijeti nego fizijatrica. I ona je to isto i sveki rekla i da je ubjedjena da je neuroloski.

Super bebo hvala draga i tebi...

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 22185
24.8.2011 21:44:22   
HAHA
Dobro veče,joj m.i.n.a.kao paprika ljutauser posted image neka kome bude trebalo da se bori za nešto,ima instrukcije da nam daje.cickolini,hajde bar neka si pomjerila termin.lady,s.bebo i bint žao mi je zbog vaših bebica,a i vas valja deveratiuser posted image .mersiha77,kako je Anes?Harun zaspao,a Hamza otišao s babijem na utakmicu,ja ga molila da dres ne oblači na ovoj sparini,ali jok,mora on i tačkauser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

Neposredna veza do poruke: 22186
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 21:54:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu HAHA)
  Neposredna veza do poruke: 22187
24.8.2011 21:55:48   
m.i.n.a.
Ma skontala sam ko je tu sta kome rekao ali nit je umjesno i strucno od fizijatrice da tako akze telefonom nit od sveki da tebi u tom stanju sve prenese,jos je samo na sve to trebala reci:rekla sma ja tebi da pripazis na to..al to je najmanje bitno....bitno da ti povratis duh i pouzdanje...

HAHA,jelde sto sam opasna a ko bi reko kad me vidis...:))ma nisam ja za instrukcija,ima i boljih od mene..mislimda sam ja ko onja pas sto laje a slabo ujeda..bar dosad:))al me iznaci iz takta da bih siktala na sve...:))
jel to Ladyn Zeljo igra..hiiihihi...odmori se dok je tisine:))

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22188
24.8.2011 21:57:20   
Leena
Evo mi iz skitnje... Bili na Vilsu, i Esma se zatrci nesto, padne i krv na usta! Sva sreca samo je usnicu rasnijekla, ali kada sam vidjela i nju i mm(koji je podigao) krvave, kad se ne onesvijestih! Hvala Bogu nije zubic neki stradao, ili sta gore... Bog bas cuva djecu, cini mi se da sam ja onako pala, ne bi me bilo! Ugl. poslije se igrala sa rodicom, kao da nista nije ni bilo... Samo mi je malo sebicna i ne voli dijeliti stvari u poslijednje vrijeme, prije nije bila takva, sve bi ti dala da trazis, znali smo je zezati kad jede kad je pitamo bi li dala mami/tati/tetki, ona ne daje novi zalogaj nego svoj iz usta vadiuser posted image , a sada kontra totalna... Ne znam kako se takve stvari rjesavaju...

Cickolini, ma Boze sacuvaj sta ti rade! Bice sve ok, ako Bog da, a i ako ne bude sve savrseno rijesit ces, i mi smo uz tebe! Ta tvoja sveki i ta fizijatrica k'o da vole da se sekiras, k'o da im je najveci cilj da se ti sto gore osjecas! Boze sacuvaj! Kako se iznervirah! Ne znam sta je poenta tog tolikog prepadanja! Pa gluho bilo, gore se stvari događaju ljudima, pa niko ih ne sekira toliko da obole! Stvarno nemam rijeci!

Iman, pomaze li ogrlica? Mi bili izgubili svoju, sad je nasli i sve ok, ne place, ne bali, superiskauser posted image

Zao mi je bolesnih bebica, samo da sto prije ozdrave sve!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22189
24.8.2011 22:03:41   
m.i.n.a.
I mi smo danas imali mao ture,jutros nekad..juce je primio dvije boce i osim malo nervoze nista posebno,,jutros malko temp.popio paracitamol i nije se vise vracala...al je onako malo kenkav..kaze doktorica da ocekujemo i gornje jedinice sto i sama vidim..lijeva se bijeli ali mislimd a nece jos..danas je napokon imao i stolicu ok..doktorica kaze d je jako pokretan i ziv,doslovno mi rece..vi se sigurno premorite sa njim,on nema smiraja....on samo okrece se i gmize..a kad sma pitala trebam li brinut sto ne pokusava sjesti kaze ne bi trebala jer misli da je njemu to dosadnouser posted image ..zabavnije mu je kretat se pa kad mu to dosadi krenuce sjedat..blago se meniuser posted image ....imamo 9 kg i 72 cm,sljedece sedmice imamo punih 7 mjeseci i zelimo ostat amonimniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 22190
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 22:03:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 22191
24.8.2011 22:04:59   
HAHA
Jeste Željo,mm maksuz danas autom išao u Mostar da stigne prije u povratku,a Hamza voli otići na utakmicu pravo,još samo da ovoga miška počnu voditi.Slažem se s tobom,treba vala znati kada šta reći,pogotovo majci,ako nećeš pomoći,nemoj na muku prisjedati.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 22192
24.8.2011 22:14:01   
rose
pozz zene...ja da pitam ako koja zna...nevezano za nase bebice...preporuku kome da odem da mi pogleda mladeze...imam jedan veliki na donjem dijelu ledja koji se u trudnoci malo i povecao i par malih koji nekako strse ka vani (kod ta dva me brine sto su nepravilnog oblika i ovaj jedan isto viseca bradavica)...ja bih to uklonila a ne znam gdje da odem.. ako neka zna..hvala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22193
24.8.2011 22:34:32   
canim
Vece zenice,
Ja vas citam ali mi sve nesto mrsko pisati, vala nemam ni sta pametno da vam kazem user posted image

Ne znam jesam li pomenula bili smo neki dan dermatologu, pogledala je onaj osip na vratu sto se stalno vraca, hvala Bogu nista strasno, to joj se od vrucine upali, jer je tu bas pregib, dala mi je neku kremicu pa da mazem. Bas je prijatna i fina doktorica moja cura je bila odusevljenja njom i sestrom, sestri se samo smijala user posted image a doktorici se fino ispricala na nekom svom jeziku user posted image

Helena user posted image user posted image user posted image user posted image odusevljena sam s tortom, prelijepo je ispala...
M.i.n.o user posted image

Cickolino ne sekiraj se, jake smo mi mame, ma sve cemo uraditi samo da nasa zlata budu dobro, ja sam sigurna da je Daania dobro, i sama si vidjela da se je okrenula !

Iman nadam se da curica nece imati vise ture i problema oko zubica, bas mi je drago da je bolje.

Ostale mamice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22194
24.8.2011 22:36:24   
Leena
Iman odbija vjerovati u ogrlicu, pa to ti je! Bona, do ogrlice je, vjeruj miuser posted image . Ja isto nisam vjerovala... Pa Sulty mi rekla jos dok smo trudne bila da je lijepo djeci nositi narukvicu od korala, jer koral promijeni boju kad je dijete bolesno, sto je korisno dok su ovako mali, kad ne mogu sami reci... Ja rekla mami, ona joj kupila, cim ce dobiti turu ili ako ima neki problem sa stolicom-koral postane SMEĐ, ni traga crvenoj! To su ta ljekovita svojstva prirode, tako ti je, Boziji daruser posted image

Rose, pravo je fina doktorica ova sa klinike. Kožno ti je kod Upijevog nebodera... Tj. kad ides u onu ulicu iz ferhadije gdje je Bata, pa na kraju te ulice lijevo. Samo moras uzeti uputnicu kod opste prakse. Cak mozes traziti da ti uklone, moja drugarica je nedavno uklonila, jer joj je bio ispod grunjaka i stalnoga gnjcila i nije joj bilo prijatno, kaze sekund posla, a olaksanje veliko.

Mina, user posted image user posted image user posted image user posted image za momka velikog! Ja danas kod Malenaa vagala dijete, citavih 9.700 sa 16 mjeseciuser posted image user posted image user posted image , a jede, Boga mi, samo k'o ni tvoj nema mira sekunde... A drugaricina mala 11 mjeseci 11.500kg user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22195
24.8.2011 22:41:16   
mala_sa
vece od nas user posted image
Joj mi u ponedjeljak aBd isto imamo pregled kod fizijatra, pa me sad tacno neki strah uhvati, jer izgleda da oni samo sebi izmisljaju posla (pa se roditeljima napricaju svega samo da ih isprepadaju, kako bi im opet doveli dijete)...user posted image
Mi se evo opet mucimo oko uspavljivanja, joj otkako smo se vratili sa odmora dijete nikako da mi se vrati na stari nacin spavanja i uspavljivanja (prije se sam bez problema uspavljivao u kreveticu, a sad nikako nece odmah u vrisku), mislim da cu ga poceti ljujati na nogama, jer ja drugog rjesenja nemam user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 22196
24.8.2011 22:42:47   
mersiha 77
HAHA hvala sto pitaas Anes je dobar neureko se sto kaze lady on to podnosi stojeci bas tipicno muski
HAHAHAHA pa da,muskarci su to,draga moja dva momka na utakmici ihhhhuser posted image
cickolini ljepotice dusmani su to mila moja nemogu te gledati da si tako lijepa pa jos i sretna pogotovo tvoja svekrva
a tvoju fizijatricu ja bi nabila nogom iz kuce i jos bi joj rekla da cu je tuziti,znasli ti da se to nesmije tako pricati niti raditi u ovim nasim skandinavskim zemljama,neznam kako je u ostalim
zato ljepoto moja svoje dijete u ruke i zapjevaj
nemoj molim te dozvoliti da od tebe naprave ludacu onda te nece niko vjeruj mi
ja osjetim da tu nema nista a ti eto idi pa vidi sa doktorom sta ce ti reci.ljubim te puno i nesekiraj se,pa ja sam medicinsku sestru gurnula i otela joj moje dijete na kosevu jer je ona zapustila gospodja nokte od metar i meni djete bode sto puta u glavu jer nemoze koza da nadje venu,ma umalo joj sahranu nisam napravila.VOLIMO VAS PUNO I NEDAJ SEuser posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 22197
24.8.2011 22:43:04   
canim
Leena a gdje si nasla tu narukvicu od korala za bebe ?

Rose ja sam isla privatno dermatologu po preporuci jednog doktora ako si zainteresovana mogu ti poslati njen link. Koliko vidim da i ona odstranjuje te promijene na kozi.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 22198
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 22:44:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 22199
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 22:48:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 22200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ogledala u prodavnicama odjeće
veeseelaa

Mislite li da su ogledala u prodavnicama odjeće "naštimana" da nas prikažu mršavijim nego što jesmo?

Da (47%)

Ne (20%)

Čula sam (6%)

Nikad čula (17%)

Sve je moguće (11%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *